30 spørsmål

  • 31.10.2016 - 21:54

1. Hvor gammel er du? Jeg er 16 år gammel. Altså født i 2000.

2. Hvor er høy du? Jeg er 1.66 høy. Krysser fortsatt fingrene for å bli 1.70.

3. Hvilke stjernetegn er du? Tvillingen. Egentlig litt morsomt, fordi jeg har en tvilling. 

4. Når står du opp i hverdagen? Kl.06.00 durer alarmen, men det går fort at jeg våkner en halvtime senere haha. 

5. Og i helgene? Det kommer veldig an på når jeg legger meg egentlig. Men det vanligste er vel rundt 11-12.00 tiden. 

6. Favorittsang akkurat nå? Det må bli enten bli Falter av Ylva Olaisen eller I`ts alright av Fractures.

7. Har du tatoveringer? Nei. Det er ikke helt meg:) 

8. Hva er det siste du spiste? Det var spaghetti med verdens beste tomatsaus med ekstra hvitløk. Mmmmm! 

9. Hva er det siste du drakk? Det var et glass melk.

10. En hemmelighet om deg? Jeg er nok verdens største fan av mgpjr på min alder. Garantert min guilty plesaure haha. Mgpjr er denne lørdagen faktisk, da skal jeg følge spent med. Vi får krysse fingrene for at jeg ikke har noen planer på kvelden. 

11. Har du noen gang vært forelsket? Både ja og nei. Vil ikke akkurat kalle det en forelskelse tror jeg. Heller et stort crush. 

12. Hvilke farge har du på tannbørsten? Rosaaaaaaa<3 

13. Hva hører du på nå? AF1(<3) på full guffe.

14. Er du noen du savner? Ja:(

15. Favoritt quote? 
 

16.  Høy eller lav musikk? Det kommer veldig an på både humør og hva jeg gjør. Men det blir som oftest sånn midt i mellom. Ikke for høyt og ikke for lavt. 

17. Hvor drar du når du er trist? Da er det tryggeste og beste stedet i armkroken til mamma. 

18. Favorittfarge? Er veldig glad i rød. Eller så må det bli hvilke som helst enkle farger som hvit, svart, beige, kamel, grå, grønn osv. Er mest glad i de mest klassiske fargene. 

19. Hvem snakket du med sist? Søsteren min<3 er så glad for at jeg har henne!

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? At jeg skal få opp karakteren min i matte. Jeg jobber rumpa av meg nå for å få det til. Sitter med oppgaver i minst 1 time hver eneste dag. 

21. Hva var det siste du kjøpte? Hmmm godt spørsmål. Jeg klarer faktisk ikke å huske det. Prøver faktisk å spare, så droppet b.la å kjøpe mat i kantinen i dag og tok heller med egen matpakke. Skal se hvor lenge jeg holder ut;)

22. Hva sto det på den siste sms`en du sendte? "Jeg er hjemme😍😍😍" med masse emojies såklart. 

23. Hva skal du gjøre til helgen? Se på mgpjr haha;) Neida. Joda, Skal b.la få familiebesøk på lørdagen. Ellers så har jeg ikke noen planer for helgen så langt. 

24. Drømmereisemål? Det må enten bli Bali eller Milano, gjerne begge deler. 25. Hvordan er du som venn? Jeg vil si jeg er en veldig omsorgsfull og snill venn mot de rundt meg. Jeg bryr meg utrolig mye, og er veldig flink til å vise hvor glad jeg er i dem. 

26. Hva kan holde deg våken om natta? Som oftest millioner av tanker. Jeg overtenker alt for mye og tenker alltid det verste.  Er så utrolig redd for mine negative tanker, så ignorer dem som oftest. Men det tar ikke lange tiden til jeg virkelig ikke klarer mer. Og det er veldig dumt. For det gjør bare meg enda mer trist og lei. 

27. Hvem i Kardashian klanen er du? Jeg er enten Kim eller Kendall. Kjenner meg så godt igjen i dem. Elsker Kardashians søstrene! 28. Hvilken tv-serie ser du på nå? Bytter mellom The Fosters og The Kardashians. Men nå som jeg har sett det meste av The Kardashians, så går det mest i The Fosters for øyeblikket. Anbefaler den serien på det sterkeste! Du vil ikke angre. 

29. Hvilken bok leste du sist? Nå er ikke jeg den største lesehesten. Men det må nok bli Sophie Elise sin bok "Forbilde". Holder på med den fortsatt, så er ikke ferdig. Men den virker dødsbra! Så gleder meg masse til å lese videre.

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Matte:( Yey.. Jaja, jeg kommer meg gjennom det! Ellers så har jeg fri i morgen, så da blir det verken tidlig i sengs eller tidlig morgen på meg. Wohooo!! Jeg er gira. 

 

-Liker du slike innlegg?

Christine N

31.10.2016 kl.22:51

Haha, du virker så kul! :D

er alltid gøy å lese sånne spørsmål og svar!

Isabella Fjæren

31.10.2016 kl.23:04

Christine N: Ååå du er god! Tusen takk<333
Er så enig!

Lotta Salbuvik

01.11.2016 kl.20:31

Elsker kardashians jeg også!

Isabella Fjæren

01.11.2016 kl.22:06

Lotta Salbuvik: <333
hits