sick, but trying

  • 23.02.2017 - 22:38Liker dere hvordan bildene ble? Åh det gjør i hvertfall jeg! Er så fornøyd med det nye kamera. 

Lover å ha på meg noe litt freshere neste gang, men har dessverre vært veldig dårlig de siste 3 dagene. Så har ikke vært utfor en dør før i dag. Det var derfor jeg valgte å kjøre antrekket skikkelig casual.

Føles virkelig ut som jeg har vært dårlig en evighet, men sånn går det når man ikke lytter på kroppen og kjører seg selv helt ut.

Kjipt å bli syk nå som det er vinterferie og jeg er med å hjelper til med revy og skal liksom være der 100%.  Men det er litt vanskelig når man ikke er i form dessverre.

Hodet sier ja - kroppen sier nei.

Skulle egentlig også reise til Bergen til tante og onkel å være der i helgen, men det måtte avlyses pga. meg. Ble også invitert til Danmark en liten tur, men måtte takke nei til det også. Er så vandt til å ha planer hver eneste ferie, så er veldig rart å sitte her hjemme å være syk og ikke ha muligheten til å gjøre noe gøy.
Skikkelig kjipt! Uff av meg altså haha. 

Men jeg får bare fokusere på å bli frisk til skolen begynner igjen, og bare ta det med et smil og tenke at det er en mulighet til å lade batteriene for fullt igjen. 

Heldigvis så får jeg lov til å være med på de siste dagene av revy, så jeg gleder meg til å komme meg litt ut av huset igjen.

Beklager for et litt klagete innlegg fra min side,

men jeg håper dere nyyyyter vinterferien & har en super uke!

 

Victoria

23.02.2017 kl.23:05

Kjempe flotte bilder! :)

Isabella Fjæren

23.02.2017 kl.23:10

Victoria: Tusen takk, skjønne<3

Mathias Folke Nordby

24.02.2017 kl.10:30

Ha en super fin dag :) < 3

Isabella Fjæren

24.02.2017 kl.11:29

Mathias Folke Nordby: Ååå tusen takk<3 I like måte:)
hits