Det eneste jeg tenker på for øyeblikket.

  • 04.03.2017 - 15:12

Trykk på bilde for å komme til rabble.noTO TRAVEL IS TO LIVE

🚙 ✈️🌎Tanken på at det snart nærmer seg vår​, gjør meg lykkelig. Skikkelig lykkelig. Det betyr at det snart er påske og tid for påskeferie. Det er en liten stund til, men tiden går så ufattelig fort. Plutselig sitter jeg her å forteller om at det er kun noen timer til avreise. Åh tenk det! 

Familien og jeg skal nemlig bort i påskeferien, og åh som jeg gleder meg! Jeg elsker å reise mer enn noe annet. Det gleder sjelen min.

 Vi skal til Spania å være der i 2 uker.  Men vi diskuterer også å ta oss en tur innom Frankrike også, siden vi har muligheten til det og vi pleier å være der i påsken til vanlig. I tillegg til at vi skal ha roadtrip og da er det fint å ha et sted å hvile noen dager før vi reiser videre til Spania. Har hatt en del roadtrips med fammen, og jeg gleder meg like mye hver gang til å sette meg i bilen å titte ut av vinduet med musikk på ørene. Ah da er jeg i mitt rette S. 

Jeg har faktisk allerede begynt å tenke på hva jeg har lyst å kjøpe til turen. Har lyst til å investere i en ny bikini hvertfall. Det er first priority. Zalando har superfine bikinier, så tror jeg nok jeg kommer til å kjøpe en derfra med rabattkoden til Rabble. Sikler etter en Calvin Klein bikini og en fra TWINTIP. Har faktisk blitt helt hekta på Zalando! De har så utrolig mye å velge mellom, og Rabble har bare de beste rabattkodene slik at man gjøre noen skikkelige kupp. Har nylig bestilt noen sko derfra. Så gleder meg masse til de kommer! De er så kule! 
 

- Har du noen planer for påskeferien?

Victoria Larsen

04.03.2017 kl.17:01

Fine bilder!

Isabella Fjæren

04.03.2017 kl.18:14

Victoria Larsen: Tusen takk<3
hits