nyter 1.mai!

  • 01.05.2017 - 15:22

Ahh det er mai! En av mine absolutte favoritt måneder. Solen kommer endelig fram for det fulleste, blomstrene titter fram igjen, det er snart 17.mai, og sommer & sol er rett rundt hjørnet! Hvor mye bedre kan det bli? 

Akkurat nå sitter jeg å nyter solen på terrassen, og øver til spansk tentamen som jeg har i morgen. Er så glad for at vi har denne fridagen i dag, slik at jeg kan forberede meg ekstra godt + nyte solen ikke minst. Er ikke så ofte den har tittet fram i det siste. Håper dere også nyter fridagen!

Ha en fantastisk 1.mai! ♥

Laila Monica Nikolaisen

01.05.2017 kl.15:25

Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat - som om jeg ikke følger opp dette - men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat - en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat - ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

liseburoy

01.05.2017 kl.15:27

Er så herlig :D endelig er 1 mai her. Kos deg videre!

Isabella Fjæren

01.05.2017 kl.18:36

liseburoy: Jaaa, skikkelig også! Tusen takk, i like måte<3

Pernille

01.05.2017 kl.15:54

Det så deilig ut. Solen skinner her i dag også, og det er en fantastisk temperatur :) Skulle gjerne sittet mere ute, men må sitte inne og gjøre forberedelser til fagprøve. Ha en fin dag videre!

Isabella Fjæren

01.05.2017 kl.18:38

Pernille: Jaaaa, det er helt fantastisk! Ååå du får ha masse lykke til med fagprøven<3 Tuuusen hjertelig takk! Ha en fin dag du også:D

Victoria Larsen

01.05.2017 kl.18:11

Så herlig!! Jeg ønsker deg fortsatt en fin 1. Mai :-)

Isabella Fjæren

01.05.2017 kl.18:38

Victoria Larsen: Ååå tusen takk!! I like måte:*
hits