Uken som gikk - 17.mai uken

  • 21.05.2017 - 16:48

 

UKENS HØYDEPUNKT:   

Det må uten tvil ha vært 17.mai! Altså jeg elsker den dagen sååå uffatelig mye. Alltid vært en favoritt, og kommer alltid til å være det. Ble litt stress i år, med litt fram og tilbake og endring i planene. Hadde 2 frokoster, grilling og middag med familien på agendaen. Men det ble litt forandring, pga. tiden strakk rett og slett ikke til. Men jeg hadde det veldig koselig uansett!

Dagen startet med den første frokosten, som var ekstremt bra! Koste meg masse. Deretter var det egentlig videre til den andre frokosten, men jeg hadde klart å glemme tiden. Så når jeg var på vei dit, hadde nesten alle gått:( Uff haha! Men heldigvis fikk jeg møtt de fleste fra den frokosten senere. Da ble det grilling og kos! Kjempe, kjempe gøy var det! Herlig gjeng jeg har ♥ Uten tvil altså! Når klokken nærmet seg sent, så dro jeg hjem og hadde bestevenninnen min på besøk! Vi spiste pizza & godis, og rett og slett koste oss masse sammen! Ble dessverre ikke så mye bilder. Var for det meste bare av Andrea og meg, haha!UKENS NEDTUR:

Det har dessverre vært litt nedturer denne uken. Mye av grunnen til mitt lille bloggfravær atter en gang. Ufff! Tror det har mye med været som har vært, som har gjort meg veldig trøtt og slapp. I tillegg er det mye skole nå, og vi begynner også å få igjen karakterer og får vite hva vi får på kortet i år. Hadde en gymprøve denne uken, som jeg trodde jeg skulle naile.  Men det gikk totalt andre veien. Så var veldig lei meg for det, fordi gym er et fag jeg egentlig trives med godt og mestrer. Men jaja! Kan ikke alltid presentere bra. Ellers så har denne uken vært fiiiiiiin! 

UKENS WANTS:

      

 

UKENS SANG: 

Denne uken er det 2 sanger jeg har hørt på i repeat!

- Meet Me In The Hallway - Harry Styles 
- Malibu - Miley Cyrus 

 

UKENS INSTAGRAMBILDER:

@ISABELLAFJREN

- Hvordan har din uke vært?

Hannehm

21.05.2017 kl.19:29

herlig innlegg :)

Isabella Fjæren

21.05.2017 kl.19:36

Hannehm: Tuusen takk <3

Victoria Larsen

21.05.2017 kl.19:41

Så flott innlegg! :)

Isabella Fjæren

21.05.2017 kl.20:04

Victoria Larsen: Åh tuusen takk!! <3
hits