MINE REISER I 2016 - DEL 1

 • 10.01.2017 - 20:56


 

Processed with VSCOcam with c1 preset


CANNES, FRANKRIKE

Ååå for en fantastisk opplevelse denne turen var! Vi hadde det så utrolig koselig sammen, og fikk opplevd så masse på kort tid. Vi kjørte helt fra Norge og til Frankrike, så vi fikk sett mye. Så vi koste oss skikkelig! Og det var til tross for at jeg fikk en skikkelig kraftig influensa som tilsvarte feber, rennende nese og varierende kroppstemperatur 24/7. Kroppen trengte virkelig denne ferien for å si det sånn. Solfylte, varme dager gjør alltid susen. 


Processed with VSCOcam with c1 preset

BERGEN

Så ca. 2 måneder senere, var vi ute på reisefot igjen. Da var det roadtrip til Bergen for å besøke tante og onkel. Det var en veldig koselig tur, og jeg mener det var den første turen av tre turer til Bergen. Var der en gang i sommerferien og en gang i høst etter den turen. Vi er der ganske ofte, slik at vi får tilbragt tid med tante og onkel. De er jo bare så herlige å være rundt. Også er jo Bergen verdens flotteste by - så sier aldri nei takk til en tur dit. I mens jeg skrollet gjennom bildene, fant ut at jeg hadde svært få bilder fra Bergen. Rart det. Jeg skal huske å ta flere bilder neste gang jeg er der:)

DEL 2 KOMMER EN GANG I LØPET AV UKEN!

- Er det morsomt med slike innlegg?

Pakketips

 • 18.03.2016 - 15:30


Æææ dere det er påskeferie!! Nå er det under et døgn til vi vender nesen mot Frankrike. Gleder meg så sykt mye, blir helt gal av å vente. Jeg håper virkelig vi har nett i leiligheten der, slik at jeg kan oppdatere dere litt og dele reisen vår. Jeg tenkte siden mesteparten skal ha ferie nå, så tenkte jeg å komme med noen pakketips til vi som skal bort. Enten om du skal på hytten eller til utlandet. Føler også dette innlegget hjelper meg også, slik at jeg ikke glemmer noe før vi reiser i morgen tidlig. 

 • Pakk klær etter vær: Det er definitivt det viktigste av alle disse punktene. Ikke ta med klær som du vet blir for kaldt eller varmt. Det er lurt å sjekke værmeldingen før du begynner å pakke. 
 • Ta med deg minst tre par sko eller fler: Det er fint å kunne ha sko å bytte på. Dette er fordi hvis du for eksempel skal på stranden, så trenger du sko til det. Eller hvis dere skal ut å spise eller gå rundt i gatene trenger du andre par med sko. Alltid lurt å ha et par hverdagsko og et par pensko. 
 • En koffert og en veske: Ikke ta med deg alt for mye bagasje, det holder med en koffert og en veske. I kofferten har du da klær, sko og toalettsaker. Og i vesken kan du da ha litt mat og drikke, favoritt magasin/favoritt bok, solbriller osv.
 • Toalettsaker: Det er alltid viktig å ha med seg! Den burde innholde hygienemessige produkter, ansikt og kropps-pleie og ting til håret.
 • Undertøy og sokker: Det er også veldig viktig å ha med seg! Veldig lurt å ha med til så mange dager du skal være der eller flere.
 • Solbriller og hatter: Hvis det er meldt mye sol er det lurt å beskytte både øyne og hår. I tillegg så ser det veldig stilig ut med solbriller og hatter!

 

Håper dere husker alt dette når dere pakker og at dere får en helt fantastisk påskeferie!

 

-Skal du noe i ferien?

For en stor forandring!

 • 17.03.2016 - 22:53

 

FØR OG ETTER

Æææ søsteren min klippet av seg halve håret i dag!! Hun hadde tenkt på det så lenge, jeg kan ikke tro at hun turte det. Jeg er utrolig glad for at hun gjorde det, for herregud så godt hun kledde det, og for en stor forandring ikke minst. Jeg er så vant til å se henne med langt krøllete hår, men nå er det plutselig kort, i tillegg så er det rett også. Det har ikke godt opp for meg enda haha.  Åå jeg måtte bare dele det med dere, synes det er så gøy:)

Håper dere har hatt en fantastisk torsdag!  

                       

How i spend my sundays

 • 13.03.2016 - 11:02


GOD MORGEN!

 • Taking it chill! Søndager er kjent som både hvildagen og vaskedagen i familien. Så her tar vi det helt med ro, samtidig som vi forbreder oss på en ny uke ved å gjøre hele huset så shiny som mulig. 
 • Sleeping in: Vekkerklokken er av, og jeg kan sove så lenge jeg vil.
 • Plan the week: Det er den siste dagen av uken, så da er det naturlig for meg å finne fram planleggingsboken og sette meg ned å lage meg en plan, for uken som er i vente. 
 • Treating myself: Jeg tar en varm og god dusj, skrubber ansiktet, klipper negler og napper brynene. Da er kroppen klar for en ny uke!
 • Making good breakfast: Mmm! På søndager lager jeg ofte litt mer smakfull frokost. Da lager jeg kanskje litt eggerøre og knekkebrød med tomater som er krydret. Og til drikke blir det en deilig kopp med iskaffe. Det slår aldri feil! 

7 dager til jeg er på reisefot!

 • 12.03.2016 - 12:57Æææ dere!! Akkurat denne dag i dag så er det 1 uke til vi vender veien mot Frankrike. Jeg bare elsker å reise og oppleve! Kunne gjerne reist hele tiden. Det kribler i hele meg hver gang vi er på vei til et nytt sted. Jeg blir bare så utrolig glad! Det å oppleve nye ting med familien er en fantastisk følelse, man får så mange inntrykk. Vi skal som sagt ha roadtrip, som jeg har nevnt tidligere her på bloggen. Mamma og stefaren min bare elsker å kjøre lange strekninger, de mener vi får oppleve så mye mer. Det er søsteren min og jeg enig i. Vi har fått sett så mye! Personlig synes jeg det er utrolig koselig å sitte i bilen, høre på god musikk og bare titte ut av vinduet. Åå jeg bare gleder meg så masse! Nå må jeg bare overleve en 1 uke til med skole, det klarer jeg. Jeg trenger virkelig denne ferien, kjenner at kroppen min trenger en pause.  Foressten så skal jeg få filmet masse! Pleier alltid å filme reisene vi er på, de som har lest bloggen min lenge vet nok det. Synes det er så utrolig gøy å se tilbake og få det samme god følelsen igjen, og ikke minst få dele det med dere. Håper dere får en fantastisk helg:)  

- Skal du noe morsomt i påskeferien?

 

MAMMA ER I AFTENPOSTEN!

 • 05.03.2016 - 12:10

Hei dere!

Klokken var 10.00 i dag morges. Mamma kom løpende av glede inn på rommet mitt, og fortalte at hun var i avisen. Det er ikke hver dag man våkner opp til at sin egen mor er i aftenposten. Er så utrolig glad på mamma sitt vegne:) Saken er om seks kvinner som har flyttet til Norge, og snakker om norsk likestillingsdebatt. Er veldig fornøyd med det som sto der! Det er mamma også. Det er ekstremt bra at de tok med en sak som dette, fordi det er lettere å høre på noen som har vært en fremmed for landet de bor i. Da kan Norge ta i mot det, og finne måter å forbedre det på! Det er lettere for en utlandsk kvinne enn en norsk kvinne å fortelle om hvordan systemet i Norge fungerer. De blir jo behandlet forskjellig. 

 

Håper dere får en strålende helg!

 

-Hva synes du om saken?

 

some inspiration on a friday night

 • 04.03.2016 - 20:00SOMETIMES EVERYONE NEED SOME INSPIRATION

Hei dere! 

Ville bare ta en liten tur innom bloggen! Nå skal jeg se på idol, ingen fredag uten. Så nå skal jeg bare kose meg! Håper dere også koser dere og får en fantastisk helg!

 

-Hva skal du i kveld?

TUSEN TAKK!!

 • 01.03.2016 - 20:46

Hei mine skjønne lesere! 

WOW sier jeg bare! I går steg lesertallet opp til 336 lesere. Det var tydeligvis mange som hadde lyst til å lage cookies, haha. Klarer ikke å tro det, dere er helt fantastiske! Dere gir meg en haug med motivasjon og glede:) Det må dere vite. Og alle tilbakemeldingene dere gir meg er fantastisk gode. Dere er alle så utrolig søte. Setter så utrolig stor pris på hver eneste en som leser bloggen min, tusen takk igjen! I morgen kommer det outfit bilder, så stay tuned:)

 

Tusen, tusen takk dere!

- Klarer dere å komme på en ting som dere liker med bloggen min?
 

Lately on my blogsnapchat

 • 26.02.2016 - 16:48

SNAPCHAT: IZZYLOVE_BLOGG


Hei dere! 

Tenkte å dele med dere igjen at jeg har skaffet meg snapchat til bloggen. Så hvis dere har lyst til å følge med på hva jeg gjør om dagen, så er det bare å adde meg. Blir veldig glad for hver nye følger jeg får:) Men jeg må si de siste dagene har ikke jeg ikke vært så særlig aktiv på verken snap fronten eller her på bloggen. Det er fordi jeg har vært litt småsyk, og rett og slett ikke hatt så mye krefter. Så jeg har brukt denne ferien godt på å slappe av og lade batterier. Nå kjenner jeg at det begynner å komme seg.  Søsteren min og jeg var egentlig invitert til tanten og onkelen vår i Bergen, men de planene ble avlyst.Tante har dessverre blitt syk igjen. Det er veldig trist. Hun har allerede hatt en ny operasjon, som hun gruet seg veldig til. Håper virkelig hun blir frisk så fort som mulig. 

 

 

-Har du snapchat til bloggen din?
 

Hva kjennetegner meg?

 • 24.02.2016 - 00:06

I følge vennene mine..Lefser, tomater og sushi. De som kjenner meg veldig godt, vet at dette er mine største svakheter når det kommer til mat. Jeg kunne levd på de tre tingene hver eneste dag. Men så har vi jo mcern, pizza, is, taco, sterk mat, nachos. Sååå...

Sier ofte "unnskyld". Altså jeg vet ikke hva det er, men jeg føler at jeg må si unnskyld selvom det ikke er jeg som har gjort noe galt, men en annen. Jeg føler at jeg må ta skylden. Det har nok mye med at jeg har lyst at alle skal ha det bra. Jeg er en person som ofte tenker mer på andre, enn meg selv.  Og det kan både være negativt og positivt til tider.

Tidenes fangirl. Jeg er faktisk en av de største fangirlsene man kan finne. Det er faktisk helt sykt. Bare å snakke med venninne mine. Er helt gal etter artister som Justin Bieber(my man<33), One Direction, Jesper Jenset, Suite 16, Jai Waetford, Austin Mahone, Cody Simpson osv...

Englebarn. Jeg har alltid blitt sett på som den lille uskyldige, snille, sjenerte jenta av absolutt alle. Men jeg er faktisk livredd for å bryte reglene og gjøre noe jeg ikke får lov til. Jeg får veldig lett skyldfølelse, så trøbbel er noe jeg prøver å holde meg  langt unna. Men det er ikke så lett som man tror. Er jo trossalt en ungdom. Prøver og feiler hele tiden. 

Alltid blakk.  Ehm ja.. Kunne faktisk fått en medalje for hvor flink jeg er til å bruke penger. Hvordan klarer du det Isabella? Godt spørsmål. Det kan jo ha mye med at jeg bruker pengene mine på klær, mat, klær, mat og enda mer klær. ●  Stor interesse for mote. Jeg vet ikke om dere har skjønt det. Men jeg har hvertfall en ganske stor interesse for alt som har med klær å gjøre. Det er en av de største grunnene for at jeg begynte å blogge. Jeg ville ha noen å dele min store interesse og lidenskap med, det er trossalt noe jeg har lyst til å jobbe med i fremtiden. Det at jeg har en såpass stor interesse for det, er nok pga. mammaen min. Har alltid beundret klesstilen hennes, og jeg brukte alltid å ta klærne hennes og leke moteshow i stuen. Jeg må si det ikke er noe jeg har vokst fra meg, haha.. 

Tørr humor. Jeg har faktisk verdens tørreste humor. Det er faktisk ille. Ler av alt og ingenting. Det kommer flere slike innlegg fremover! Synes det er morsomt at dere får bli litt bedre kjent med meg:) Håper dere likte det!

 

Teller ned dagene!

 • 21.02.2016 - 10:00


 

Hei dere!

Åh det er så deilig med vinterfeire! Trenger virkelig å få slappet av nå. Føler meg helt utmattet fra topp til tå, har virkelig ingen krefter igjen. Så ser fram til en avslappende uke. For første gang på kjempe lenge, så skal vi faktisk være hjemme i vinterferien. Det føles rart, men hele familien trenger en pause. Men om akkurat 29 dager fra og med i dag, skal vi til Cannes i Frankrike!! Wihoo! Gleder meg utrolig masse. Ser virkelig fram til å tilbringe påskeferien der med familien min. Vi skal ha roadtrip dit, så det blir en herlig opplevelse! Vi har allerede kjørt til Frankrike to ganger før, men til forskjellige steder og via forskjellige veier. Så lurer på hva denne turen vil bringe. Vi skal bo i en leiliget, som jeg tror skal ligge ganske så sentralt i Cannes. Åh gleder meg masse!

 -Har du noen planer for ferien nå eller for påskeferien?

Bildene som aldri kom på bloggen #4

 • 19.02.2016 - 16:25

-Liker du slike innlegg?

Uken som gikk..

 • 15.02.2016 - 19:54

Ukens høydepunkt: 

Det må ha vært feiringen av bursdagen til min kjære bestevenn Andrea på fredag, og overraskelen på den egentlige bursdagen hennes som var på tirsdag! Sweet sixteen! Elsker å overrakse folk jeg er glad i:* Det var så sinnsykt koselig! Blir så glad! Wææ! Alt alt så har jeg hatt en fantastisk uke med mye latter og glede:)Ukens nedtur: 

Hadde en såpass super uke, så det var ganske vanskelig å finne en nedtur. Men jeg fant faktisk en. Det var at jeg ble skikkelig misfornøyd med karakteren min på den muntlige høringen min i KRLE. Jeg visste at jeg kunne gjort det bedre. Det er et av mine sterkeste fag trossalt. Men jeg er dessverre ikke så flink til å se det store bildet på ting. Jeg velger kun å fokusere på detaljer. Så det må jeg bli flinkere til! 

Ukens måltid:

Ååå!! Dette må dere bare smake. Det er noe av det beste jeg har smakt. Har laget dette så mange ganger nå, går aldri lei. Ukens antrekk:

 Ukens sang:

 We don`t talk anymore by Charlie Puth and Selena Gomez(cover av Alex Aiono and Diamond White) Det var den sangen jeg delte dere med dere i går. Helt hekta på det coveret atm! Går i repeat om dagen. Hører faktisk på den i skrivende stund.

 

Likte veldig godt å lage dette innlegget! Så jeg håper dere likte det like mye som meg, slik at jeg kan fortsette med det:* Det er godeste Kristine Flotve som ga meg inspirasjonen til å begynne med slike innlegg! Anbefaler virkelig å ta en tur innom bloggen hennes -HER- Er så glad jeg har blitt kjent med henne gjennom bloggen. Hun er en super herlig person som sprer så mye glede.

 

- Håper dere har hatt en superfin uke, og at starten på den nye uke har vært super! 

 

Marble, marble all over.

 • 13.02.2016 - 13:22

Åååh jeg bare elsker marmor! Har alltid vært stor fan av det. Alt blir bare så klassiskt og fint. Kunne dekket alle slags ting med det! Akkurat nå har jeg skikkelig lyst på et marmor cover til macen! 

 -Liker du marmor?

my weekend through pictures

 • 08.02.2016 - 20:33


MY WEEKEND 

 Hei dere! 

Denne helgen har vært så koselig! Andrea overnattet hos meg fra fredag til søndag. Før det var jeg hos Helene å spiste pizza og så på film. Super kos! Det var utrolig hyggelig å ha Andrea på overnatting, selvom vi ikke gjorde så mye. Vi var en liten tur i byen med Mia, men ellers var vi hjemme. Været har ikke akkurat vært det beste de siste dagene, så det er nok derfor vi var så mye inne. Det som toppet kaken denne helgen, var at vi lage sushi! Nam! Ååå det var så godt. Pleier ofte å lage det med familien, men det var ekstra gøy når jeg lagde det med Andrea. Vi er begge skikkelig svake for god sushi. Mmm!

Men dere Andrea har bursdag i morgen! En av mine aller beste venner fyller 16! Tenk det. Så da blir det feiring med sushi, dere kunne vel ikke gjettet noe annet eller hva? Haha! Men det kommer til å bli super kos. Gleder meg! 

Ellers så har jeg vært på Elixia i dag, på cycling med mamma og stefaren min. For en hard økt! Men det var utrolig deilig. 

Håper dere har en fantastisk uke!

 

-Hva har du gjort denne helgen?

 

My weekly workout plan

 • 04.02.2016 - 14:06

WORKOUT PLAN 2016

Mandag = 

Rumpe og mage hjemme/egentrening på Elixia.

Tirsdag =  

Løpe 20 min, romaskin i 15 min, styrke på apparater og på matte(Elixia).

Onsdag =

Zumba på Elixia, rumpe og mage hjemme.

Torsdag =

Rumpe og mage hjemme eller Elixia.

Fredag =

Samme plan som tirsdag, men løpe i 45 min istedet. 

Lørdag = Fridag

Søndag = Fridag.

 

Hei dere! Da er treningsplanen min for 2016 klar. Haha vet at vi allerede er i februar, men har endelig fått satt meg ned å skrevet en plan. Pleier nesten aldri å ha en bestemt plan å følge. Men nå bestemte jeg meg for å sette meg ned på rumpa å endelig lage den planen og få struktur på treningen min. Jeg har jo flere mål jeg vil oppnå. Jeg kan ikke da forvente at det skjer på 1-2-3. Har en følelse på at dette kommer til å bli et fantastisk treningsår! Har ekstremt god motivasjon og jeg har en treningsglede som gjør alt helt på topp. Anbefaler virkelig å lage en plan! Alt blir så mye lettere:) Håper dere har en strålende, solfylt dag!

 

-Trener du?

Har jeg fått meg snapchat til bloggen?

 • 30.01.2016 - 01:33

IZZYLOVE_BLOGG

Hei dere! 

Jeg har fått meg snapchat-bruker til bloggen. Wiii! Hvis dere har lyst å følge med på hverdagen min, så er det bare å adde meg! Blir veldig glad for det:) 

 

-Har du snap til bloggen?

Lately through my phone

 • 28.01.2016 - 16:25

LATELY THROUGH MY PHONE 

 

-Hva synes du om slike innlegg?

Bloggen fyller 3 år i dag!!

 • 27.01.2016 - 20:36

2013

 2014

2015


2016Æææ bloggen er 3 år i dag! I dag 27.januar skrev jeg mitt første innlegg på denne bloggen. Det er helt utrolig å tenke på! Tenk så mye jeg har forandret meg som person både psykisk og fysisk. Startet som en liten, usikker 8ende klassing som ikke visste helt hva hun ville. Men nå i dag er det annerledes. Nå går jeg siste året på ungdomskolen og fyller 16. Det gleder meg virkelig at jeg sitter her fortsatt, med den gode følelsen jeg hadde da jeg først startet med dette her.Jeg er stolt av meg selv. Jeg er stolt over det jeg har oppnådd og lyktes med. Jeg gleder meg virkelig til årene fremover. Dette er definitivt noe jeg ikke vil slutte med. Jeg håper dere har hatt en superfin dag og fortsatt vil følge bloggen min videre:)

 

-Har du blogget lenge?

Goals, i work on everyday

 • 25.01.2016 - 07:30

 

Tørre å være modig og steppe ut av komforsonen min litt mer.


 

Være meg selv 100%Ta vare på meg selv, og ikke bare de rundt meg.


Ikke pushe meg til noe jeg ikke kan oppnå med en gang. Ha tålmodighet og være fornøyd med det jeg allerede har oppnådd.


 

 

-Hva er dine mål som du jobber med hver dag?

hits