01.07.2017

  • 03.07.2017 - 13:34


Åh for en ubeskrivelig helg! Jeg har ikke ord. Disse 3 dagene har flydd forbi oss. Er ikke det et godt tegn på at man har hatt det bra?

 Det hele startet med at vi fikk favoritt tanten fra Bergen på besøk, og vi hadde det uffatelig koselig sammen i helgen! Hun overnattet fra dagen før bryllupet, så altså fra fredag - søndag.

Lørdag var den store dagen alle hadde ventet på. I hvertfall en dag mamma & stefaren min har ventet på lenge! For en fantastisk dag vi hadde! Jeg klarer ikke å beskrive hvor flott det var. Alt gikk på skinner, og det gikk over alle forventninger. Det er mye nerver på en slik dag, og mye som skal gjennomføres. Men nå er de endelig gift! Og det er det eneste de snakker om nå haha. Det er så flott! Rart å høre dem kalle hverandre mann & kone, men det er det ikke for dem. De har kalt hverandre det lenge, men nå kan de endelig gjøre det offisielt! Det er så gøy å se hvor lykkelige de er! Mine flotte foreldre altså <3 

Har masse masse bilder og video fra den store dagen, så kommer nok til å lage enda ett innlegg på det. Men akkurat nå, så fikk dere hvertfall en liten smakebit før jeg vender turen mot Sørlandet med søsteren min. Vi skal til bestevenninnen vår sin hytte atter en gang, og vi gleder oss like mye hver gang! Forteller mer om mine sommerplaner i ett senere innlegg! 

Ha en fantastisk sommer alle sammen! 
 

Trysil, you make me feel blessed

  • 14.01.2017 - 16:14Ååå så vakkert det er her!


For ca. en time siden kom vi hjem fra en 2 timers skitur i fantastisk flott natur. Jeg er faktisk målløs. 

Så mange inntrykk på kort tid.

Jeg tenkte ikke at det skulle være så fint her.

Jeg skulle ønske jeg fikk tatt noen bilder i løpet av skituren, men siden det er nesten 20 kuldegrader her så klarer ikke iPhonen å henge med dessverre. Men det er jamen godt å få en pause fra mobilen også. 

Så jeg klager ikke!

Resten av dagen så skal vi kose oss i badstuen, nyte varm kakao og bare nyte resten av lørdagen. 

Kjenner jeg gleder meg til middag nå, for da er det kortere ventetid til lørdagsgodtet som skal innta magen. Ahh herlig!
 

Håper dere har en fantastisk fin helg! 

Fjellet igjen

  • 13.01.2017 - 14:10

Hei!

Jeg ville bare stikke innom en tur å ønske dere en riktig god helg! Jeg håper dere kose dere, og får ladet opp batteriene skikkelig før det er ny uke igjen. Jeg skal på fjellet igjen, så jeg skal kose meg masse med familien.

---------

Foressten mine reiser i 2016 del 2 kommer i løpet av denne helgen! Så håper dere ser fram til det:) Synes det er utrolig morsomt å lage slike innlegg.

Hva er planene deres for helgen?

- some monday inspiration -

  • 09.01.2017 - 20:51

----------

XOXO

Hyttekos

  • 07.01.2017 - 14:41
Hei dere!
Da var jeg tilbake på fjellet igjen. Første gang i 2017 også gitt! Mer fredelig og avslappende start blir det ikke.  Ah det er deilig etter en lang uke med skole etter ferien. Er ikke bare og bare å være tilbake på skolen igjen.  Akkurat nå sitter søsteren min og jeg å slapper av for fullt, i mens mamma og stefaren vår er allerede på sin 2.runde på ski. Blir ikke noe skigåing på søsteren min og jeg før i morgen for å si det sånn. 

Men ja. Jeg ville bare stikke innom en tur:) Håper dere har en superfin helg! 

Så blogges vi! 

Mitt farvel til 2016.

  • 01.01.2017 - 19:58

Åh 2016. Nå er du plutselig borte, og et nytt år står for tur. 

Det ser jeg virkelig fram til!

Men la oss først mimre litt tilbake...
 

hits