FAVORITE SONGS OF THE WEEK

  • 23.04.2016 - 10:41-Har du noen favoritter denne uken?

My favorites on instagram #2

  • 09.04.2016 - 13:00

@INSPOSPARKLES@FFASHIONDIARY 

-Har du noen favoritter?

one of my favorites lately

  • 19.01.2016 - 19:31

Hei dere! 

Beklager så mye for lite blogging i det siste. Dagene bare flyr av gårde, så rekker ingenting. Men nå har jeg endelig fått skrevet ned ideer til blogginnlegg, så nå blir det lettere for meg. Lettere å gjennomføre ting når man har struktur på det. Det gjelder akkurat det samme med skolearbeid. Apropos skolearbeid, så kommer det et innlegg om det i løpet av uken. Da kan dere starte det nye halvåret med et pang. Mange tips som vil hjelpe mye!


 

ONE OF MY FAVORITES LATELY

Jeg skal foressten begynne med både ukens favoritt igjen på mandager. Dere likte det så godt, så jeg gleder meg veldig med å begynne med det igjen! Siden jeg ikke fikk blogget i går, så tenkte jeg kunne ta en liten vri på det i dag. Litt annerledes ukens favoritt, det blir egentlig mer en anbefaling fra min side. For nå har jeg en favoritt jeg faktisk eier og har. Det er denne flotte foundation kosten fra Real Techniques. Jeg elsker den! Soleklart en stor favoritt i min sminkemappe. Den blender ut godt og gir en perfekt finish. Så denne anbefaler jeg;)

 

Instagram - mine favoritter #1

  • 22.05.2015 - 22:24


 

  

-Hvem er dine favoritter denne uken?

Har du lyst til å støtte en god sak?

  • 09.04.2015 - 21:57

Hei dere!

Har du lyst til å støtte en god sak ved å kjøpe en leppeskrubb til 35kr? Nemlig 60% går til brystkreftforeningen. Noen av mine venninner har fått i oppgave i valfag ved å samle inn penger. Venninne mine og jeg ville da satt stor pris på om noen av dere har lyst til å bidra. Hvis dere er interesserte eller har noen spørsmål er det bare å kontakte: curaelevbedrift@gmail.com. Og de har også en facebookside, link til den-HER- 

 

Gjerne lik og del dette innlegget. Du bidrar da andre til å gjøre en god sak.

-Har du lyst til å bidra?

Perfekt cover

  • 31.03.2015 - 17:37

♥♥♥Hei dere!

Har dere hørt versjonen til Astrid Smeplass av FourFiveSeconds? åå, den er så fin! Hun er så utrolig talentfull og har en sykt fin stemme! Hun la den ut i starten av mars og siden da har jeg vel hørt på den nesten hver dag. Blir ikke lei. Har faktisk vurdert å lage en cover av den sangen selv, men det krever ganske mye mot av meg for å legge ut en sangvideo. Får vel se om jeg gjør det eller ikke. Ellers så skal jeg til byen med tante og Christina(tvillingsøster) i morgen, så det blir nok koselig! Håper dere har en utrolig fin dag:)anbefaling - The Hunt

  • 27.06.2014 - 13:47

Hei dere!
Først ville jeg bare si at dette er ikke et sponset innlegg, dette er bare mine egne meninger.

Ok, har dere noen gang funnet det perfekte antrekket som dere bare må ha? Som dere kanskje har funnet på weheartit eller Tumblr. Nå kan man endelig få sjansen til å finne det. Appen heter "The Hunt".

1. Første punkt er at du må laste ned appen og lage en konto. Du kan logge inn via Facebook eller registrere deg deg e-posten din. APPEN ER HELT GRATIS!

2. Så kan du laste opp bildet av den tingen eller det antrekket du leter etter, så er det bare å vente på svar og se om det er noen som vet hvor man kan få kjøpt det.

Håper dere likte dette innlegget og fikk hjelp hvis dere lurte på dette. Det er bare å si ifra hvis jeg skal lage flere slike innlegg :) Jeg håper dere har en strålende dag!

 

 

 

-Har du hørt om "The Hunt" før?


hits