Solbriller fra shadyfruits.com

 • 26.04.2015 - 20:13Hei dere! 

Som sagt så mottok jeg noen solbriller fra shadyfruits.com, er utrolig fornøyd! Leveringstiden var også veldig kort, så det er også et pluss. Tror de kom etter 24 timer. Har skrevet et innlegg om dem og litt info. Det finner du -HER-. Trodde de skulle se skikkelig rare ut på meg, men jeg endte opp med å like dem skikkelig godt! Har alltid syntes at slike solbriller er så kule. Anbefaler virkelig å ta en titt innom nettsiden dems shadyfruits.com.  I det siste har jeg også merket at slike solbriller blitt veldig populære og det skjønner jeg. Jeg skal nok få brukt dem masse i sommer. 

 

-Hva synes du om shadyfruits?

snart avreise

 • 30.09.2014 - 15:02

Gran Canaria 2013

 

 

Heii ♥♥

Da er det snart avreise. Jeg har pakket ferdig og kofferten er klar.  Vi skal til Gran Canaria!!!! Wiii, gleder meg sykt! Vi var der for ca. et år siden i sommerferien og endelig skal vi få dra tilbake. Finally. Vi må stå opp rundt 4, fordi flyet går tidlig på mornigen. Ønsk meg lykke til... Vi skal være der rundt en uke, så da blir det et par ekstra dager med fri og vi skal bo i den samme leiligheten som sist gang, det er utrolig fint der. Jeg husker ikke helt hvor i Gran Canaria den ligger, men jaja. Og jeg skal få filmet hele turen og laget en lookbook til dere. Så det blir spennende! Det blir godt å ha litt sommer igjen. Jeg skal prøve så godt jeg kan å få blogget, men det er ikke helt sikkert. Fordi vi slet med nettet sist gang vi var der, men jeg skal se om det går denne gangen. Så det kan hende det ikke blir noe blogging da, så da blir det ikke blogging på 1 uke. Men hvis det ikke går så kan det hende jeg får til å legge ut noen bilder en gang i blandt på instagram, sånn kjapt. Men da håper jeg alle får en helt fantastisk høstferie og koser dere masse! 

Instagram: Isabellafjren

 

 

 

 

 

-Har du høstferie?/Hva skal du i høstferien? 


my weekend

 • 08.09.2014 - 21:41

Venstre bilde: Eline og Mia ♥ Høyre bilde: Eline og Christina  ♥ Fikk ikke med Mia og Lilli

Heii!

Nå straks skal jeg legge meg. Har hatt en utrolig slitsom dag på skolen og jeg forsov meg i tillegg. Fikk heller ikke spist frokost. Men jeg må bare fortelle dere hva jeg har gjort i helgen. På lørdag så var jeg i stallen med Mia og Eline, og etter det dro vi på Baker Hansen og koste oss der. Vi ble der i en time, før vi dro innom meg for å hente Christina. For vi skulle dra vidrere for å ha en liten filmkveld hos Lilli. Det var utrolig koselig! Og søndagen dro jeg og Eline på kino, som også var utrolig morsomt! Vi så på Let's Be Cops, anbefaler alle å se den!

spørsmålsrunde - tvillingsøsteren min svarer

 • 26.06.2014 - 13:32

Heii!
Da har jeg tenkt til å starte en spørsmålsrunde der tvillingsøsteren min, Christina svarer. Har sett at flere har gjort det, så da ville jeg også gjøre det. Jeg har hatt en sånn spørsmålsrunde før her på bloggen, men jeg har slettet utrolig mange gamle innlegg. Hadde lyst til å rydde litt i arkivet. Men da er det bare å stille spørsmål :)

gårsdagen var herlig

 • 16.06.2014 - 16:21

Heii ♥

Hadde tenkt til å blogge litt om gårsdagen, før jeg drar på joggetur med Kate. I går så hadde Christina og jeg bursdagselskap, det var utrolig koselig! Vi har jo egentlig bursdag 9.juni, men vi tenkte at vi ikke ville ha bursdagselskap på selve dagen og heller ha den litt senere. Det var sånn ca. 10 stk som kunne komme og 5 stk som ikke kunne komme. Det er alltid vansklig å finne et tidspunkt der alle du har invitert kan akkurat den dagen. Vi fikk kjempefine gaver og litt penger, dagen var rett og slett herlig. Vi grillet og satt ute i hagen, hadde musikk, snakket og bare hadde det koselig!

Men nå må jeg nesten gå, så vi blogges senere. 

 

 

-Hva gjorde du igår?

gjestebloggærn

 • 22.05.2014 - 11:36

Det er meg ( aka gjesteblogger) jeg stjal egentlig bare telefonen hennes og begynte å blogge , menmen !

Idag var vi ute på Storøya med klassen , Vi hadde masse aktiviteter blant annet måle løvetann ( folk må ha trodd vi hadde fritid) Og en del annet, jeg kommer til å fortelle dere om senere ! Etter vi hadde gjort 2 aktiviteter åpnet kiosken og vi fikk kjøpt masse godsaker, oh lalalollipop. 

 

Besøk også YouTube kanalen min hvis du vil , bli en av 5000 andre og subscribe! YouTube- macerly09

 

 

 

 

 


braid

 • 09.05.2014 - 18:38

 

♥ 

 

 

 

 

 

 

-Hva syntes du? 

 

 

 
inspo

 • 29.03.2014 - 14:07

//bilder tatt fra tumblr og weheartit ♥

åååå, som jeg elsker sånne innlegg! Du får virkelig insprasjon. I dag har jeg tenkt til å overnatte hos noen venniner og det blir såå koselig! Jeg drar om ikke så lenge. Og Christina er faktisk på audition i dag så, wish her good luck! Jeg tror jeg kommer til å blogge senere i dag, så vi blogges ♥

 

 

 

 

 

 

-Hva synes du om sånne innlegg?/Hva skal du gjøre i dag? 

NYE DEKSLER

 • 17.03.2014 - 18:16

Hei alle sammen! 

For noen dager siden fikk jeg to nye deksler fra en vennine! Og jeg elsker dem! Akkurat nå bruker jeg dip dye dekselet. Jeg ville bare oppdatere litt, skal bli flikere til å prioritere bloggingen, men aller først kommer skole så ja. Dere skjønner poenget :) Jeg håper dere har en helt fantastisk mandag! Vi blogges :)

 

 

 

 

 

- Har dere fått noe nytt?

 


SIDEN SIST

 • 16.03.2014 - 17:16

Heeei! 

Lenge siden sist, beklager for det. Prøver å blogge når jeg har tid til det. Så dere ser vel overskriften så den forklarer jo alt. Okei, så siden sist har det vært disco på skolen, skidag, vært med venner på Wayne`s Coffe, laget meg sunne måltider, overnattinger, bursdagsselskap, jentekvelder, kino, skole,  sunget på UKM i Bærum osv... Jeg sang jo på UKM i går og det var en helt utrolig opplevelse. Så mange flinke og hygggelige folk. Både de som deltok, de som arrangerte det og de som hjalp til under UKM. Jeg anbefaler virkelig å melde dere på neste år. Les mer på UKM.no. Jeg sang "Say Something av A Great Big World og Christina Aguilera". Det gikk kjempe bra, selvom jeg var litt nervøs og glemte en setning i teksten. Jeg gjentok den samme setningen hahah. Jajaja :D  Og mamma, Christina, Frode og Sunniva   (venn av meg) kom å støttet meg selvførgelig. De ble så stolte, spesielt mamma :D Også på fredag var Christina og jeg i bursdag hos to gode venniner av oss, så det var kjempe koselig! Kommer til å blogge mer framover(håper jeg!) Så vi blogges :) 

 

 

 

 

 

 

 

- Hva har du gjort siden sist?
 

 

VIVA LA JUICY - JUICY COTURE

 • 04.03.2014 - 17:39

Heeei ♥

Dette er altså parfymen jeg fikk av mamma idag! Jeg er utrolig fornøyd!  Den lukter utroooolig godt! Jeg fikk den for ca. 600 kr og jeg kan sikkert lage et innlegg over hvilke parfymer jeg har. Hvis dere har forslag til hva jeg kan blogge om er det bare å komme med det :) 

 

 

 

- Har du Viva La Juicy? 

 

ANBEFALING AV ET PRODUKT JEG BRUKER

 • 04.03.2014 - 17:25

Hei! Mine nydelige lesere ♥

Beklager for lite oppdatering i helgen. Jeg feiret faktisk bursdagen til Justin Bieber med Kaja og Pernille, det var utrolig koselig! Colusseum hadde arragert at de skulle vise Never Say Never for oss Beliebers og Justin.  I dag hadde vi en ganske kort skoledag, vi sluttet kl.13.00. Etter det dro Christina, mamma og jeg på CC vest for å kjøpe litt små ting og mcern mat som vi ikke har hatt på leeenge! ååå, det var et savn!  Jeg = usunn, hahah. Jeg skal prøve å lage et innlegg over innkjøpene fra Bergen som jeg ikke har fått vist. Det kommer et innlegg etter dette om hva jeg fikk av mamma idag, så be prepared! ♥ Mac leppestiftene anbefaler jeg virkelig å kjøpe! Jeg bare elsker dem ♥ Jeg har min i fargen viva glam og jeg er utrolig fornøyd. Det som var den beste var at når jeg kom inn i den Mac butikken i Bergen, så fikk jeg hjelp med en gang fordi jeg var veldig usikker på hvilken farge jeg skulle ha. Så prøvde å finne ut hva som passet hudfargen og øynene mine. Jeg fikk den for ca. 189 kr faktisk. Jeg håper du har en kjempefin tirsdag! 

 

 

 

 

-Hva har du gjort i dag/ Har du mac leppestift? 

 

FASHION COLLAGE

 • 25.02.2014 - 21:29

Hellu! ♥♥

Etter skolen i dag fant søsteren min Christina og jeg at vi skulle lage "fashion collages".  Dette er en morsomt ting å gjøre med venninener og søsken. Og husk å finne frem den beste spotify listen din , slik at dere kan ha det ekstra morsomt og koselig! Alt du trenger er noen magasiner, teip eller lim og vanlige A4 ark. Og deretter kan du bare bla og bla i magasinene til du finner noe som du synes er fint og sette det sammen. Du kan også hente insprasjon fra We♥it, tumblr og sikkert mange andre nettsider. Eller så har skoledagen min vært veldig fin! Vi byttet også plasser i dag så det er alltid spennede å sitte et annet sted og bli kjent med andre. Og jeg håper dere har hatt en kjempefin tirsdag! :) 

 

 

 

 

 

- Hva vil dere at jeg skal blogge om?

Velkommen til min blogg!

 • 27.01.2013 - 00:44

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits