hits

Solbriller fra shadyfruits.com

  • 26.04.2015 - 20:13Hei dere! 

Som sagt så mottok jeg noen solbriller fra shadyfruits.com, er utrolig fornøyd! Leveringstiden var også veldig kort, så det er også et pluss. Tror de kom etter 24 timer. Har skrevet et innlegg om dem og litt info. Det finner du -HER-. Trodde de skulle se skikkelig rare ut på meg, men jeg endte opp med å like dem skikkelig godt! Har alltid syntes at slike solbriller er så kule. Anbefaler virkelig å ta en titt innom nettsiden dems shadyfruits.com.  I det siste har jeg også merket at slike solbriller blitt veldig populære og det skjønner jeg. Jeg skal nok få brukt dem masse i sommer. 

 

-Hva synes du om shadyfruits?

snart avreise

  • 30.09.2014 - 15:02

Gran Canaria 2013

 

 

Heii ♥♥

Da er det snart avreise. Jeg har pakket ferdig og kofferten er klar.  Vi skal til Gran Canaria!!!! Wiii, gleder meg sykt! Vi var der for ca. et år siden i sommerferien og endelig skal vi få dra tilbake. Finally. Vi må stå opp rundt 4, fordi flyet går tidlig på mornigen. Ønsk meg lykke til... Vi skal være der rundt en uke, så da blir det et par ekstra dager med fri og vi skal bo i den samme leiligheten som sist gang, det er utrolig fint der. Jeg husker ikke helt hvor i Gran Canaria den ligger, men jaja. Og jeg skal få filmet hele turen og laget en lookbook til dere. Så det blir spennende! Det blir godt å ha litt sommer igjen. Jeg skal prøve så godt jeg kan å få blogget, men det er ikke helt sikkert. Fordi vi slet med nettet sist gang vi var der, men jeg skal se om det går denne gangen. Så det kan hende det ikke blir noe blogging da, så da blir det ikke blogging på 1 uke. Men hvis det ikke går så kan det hende jeg får til å legge ut noen bilder en gang i blandt på instagram, sånn kjapt. Men da håper jeg alle får en helt fantastisk høstferie og koser dere masse! 

Instagram: Isabellafjren

 

 

 

 

 

-Har du høstferie?/Hva skal du i høstferien? 


my weekend

  • 08.09.2014 - 21:41

Venstre bilde: Eline og Mia ♥ Høyre bilde: Eline og Christina  ♥ Fikk ikke med Mia og Lilli

Heii!

Nå straks skal jeg legge meg. Har hatt en utrolig slitsom dag på skolen og jeg forsov meg i tillegg. Fikk heller ikke spist frokost. Men jeg må bare fortelle dere hva jeg har gjort i helgen. På lørdag så var jeg i stallen med Mia og Eline, og etter det dro vi på Baker Hansen og koste oss der. Vi ble der i en time, før vi dro innom meg for å hente Christina. For vi skulle dra vidrere for å ha en liten filmkveld hos Lilli. Det var utrolig koselig! Og søndagen dro jeg og Eline på kino, som også var utrolig morsomt! Vi så på Let's Be Cops, anbefaler alle å se den!

spørsmålsrunde - tvillingsøsteren min svarer

  • 26.06.2014 - 13:32

Heii!
Da har jeg tenkt til å starte en spørsmålsrunde der tvillingsøsteren min, Christina svarer. Har sett at flere har gjort det, så da ville jeg også gjøre det. Jeg har hatt en sånn spørsmålsrunde før her på bloggen, men jeg har slettet utrolig mange gamle innlegg. Hadde lyst til å rydde litt i arkivet. Men da er det bare å stille spørsmål :)

gårsdagen var herlig

  • 16.06.2014 - 16:21

Heii ♥

Hadde tenkt til å blogge litt om gårsdagen, før jeg drar på joggetur med Kate. I går så hadde Christina og jeg bursdagselskap, det var utrolig koselig! Vi har jo egentlig bursdag 9.juni, men vi tenkte at vi ikke ville ha bursdagselskap på selve dagen og heller ha den litt senere. Det var sånn ca. 10 stk som kunne komme og 5 stk som ikke kunne komme. Det er alltid vansklig å finne et tidspunkt der alle du har invitert kan akkurat den dagen. Vi fikk kjempefine gaver og litt penger, dagen var rett og slett herlig. Vi grillet og satt ute i hagen, hadde musikk, snakket og bare hadde det koselig!

Men nå må jeg nesten gå, så vi blogges senere. 

 

 

-Hva gjorde du igår?

gjestebloggærn

  • 22.05.2014 - 11:36

Det er meg ( aka gjesteblogger) jeg stjal egentlig bare telefonen hennes og begynte å blogge , menmen !

Idag var vi ute på Storøya med klassen , Vi hadde masse aktiviteter blant annet måle løvetann ( folk må ha trodd vi hadde fritid) Og en del annet, jeg kommer til å fortelle dere om senere ! Etter vi hadde gjort 2 aktiviteter åpnet kiosken og vi fikk kjøpt masse godsaker, oh lalalollipop. 

 

Besøk også YouTube kanalen min hvis du vil , bli en av 5000 andre og subscribe! YouTube- macerly09

 

 

 

 

 


Velkommen til min blogg!

  • 27.01.2013 - 00:44

Dette er den første posten på min nye blogg ;)