Ebay finds

  • 27.08.2015 - 18:33
Hei dere! 

Tenkte å komme med enda et "ebay finds" innlegg. Jeg absolutt elsker å lage slike innlegg, og jeg synes det er like rart hver gang å se hvor mye man faktisk kan finne på ebay. Denne gangen ser jeg det ble veldig mye rosa, haha. Jeg merket ikke at jeg hadde valgt ut så mye rosa før jeg lagde kollasjen. Men elsker rosa, så det går helt fint for meg. Bruker egentlig ikke så mye rosa klær lenger, men kanskje jeg kjøper noe rosa neste gang jeg shopper. Har alltid vært glad i rosa siden jeg var liten. Men jeg håper dere liker slike innlegg, slik at jeg kan fortsette med det. Håper dere har en kjempefin dag:)

 

1. Glittrende deksel HER 

2. Knehøye støvletter HER

3. Morgenkåpe HER

4. Sminkekoster HER

5. Bikini fra Victoria Secret HER

6. Veske fra Michael Kors HER

-Hva synes du?

Ebay finds

  • 23.02.2015 - 19:22

 

Hei dere!

Da var det tilbake til skolebenken. Kjenner virkelig at jeg har fått slappet av, så det er lettere å være tilbake enn jeg trodde. Men selvførgelig var jo døgnrytmen min helt på tur, så fikk ikke skjønnhetssøvnen min akkurat. Jeg misunner fortsatt de som har vinterferie nå, kunne gjerne hatt det en uke til.  Nå skal jeg bare gjøre meg ferdig med litt skolearbeid og bare slappe av. Håper dere har hatt en kjempefin mandag!:)

1. Sportsbh link (HER)

2. Victoria Secret morgenkåpe link (HER)

3. Nike air max link (HER)

4. Solbriller link (HER) 

5. Skinnjakke link (HER)

6. Starbucks kopp link (HER)

 

Hva synes du?

ebay finds

  • 21.12.2014 - 21:44
 

Hellu! 

Har tenkt til å starte med "ebay finds" innlegg. Syntes det er ganske morsomt å se etter ting på ebay. Man finner både ting som vi ikke har i Norge og ting til en billigere pris. Ellers så kom vi hjem fra Hemsedal for noen timer siden og siden da har vi bare spist middag. Det var en kjempefin tur! Og det var masse masse snøøø. åå, jeg elsker snø. I morgen så er planen å stå på skøyter med Marthe, Helene og Christina(tvillingsøster). Det blir kjempe koselig! Det kan hende det er flere som blir med, men vi for se. Håper alle har hatt en kjempefin helg!!

 

 

-Vil dere at jeg skal ha slike innlegg?

 

hits