Mine favoritt youtubere #3

  • 11.08.2015 - 15:10

mine favoritt youtubere #2

  • 13.01.2015 - 14:55

Alex Centomo


BeautyBySiena 


BeyondBeautyStar

 

Hei! 

Her har dere noen av mine favoritt youtubere. Hvis du vil sjekke ut del 1, så kan du trykke -HER-

Ganske snart drar jeg til stallen med Mia og jeg skal ha ridetime. Gleder meg til det, har ikke hatt det på en lang stund. Kommer foressten til å ha flere deler av "mine favoritt youtubere". Ellers så har dagen min så langt vært veldig fin. Håper dere har en kjempefin dag videre!

 

 

 

-Har du noen favoritt youtubere?

mine favoritt youtubere #1

  • 09.11.2014 - 14:06

Thatfashiongirl03 

Jeg begynte å abonnere på Emily sin kanal for noen måneder siden. Hun er 16 år og bor i Texas. Hun er utrolig flink til å lage mange forskjellige videoer, men hun lager for det meste videoer som inneholder mote. Hun har utrolig kul stil!
Ellers så lager hun også b.la forskjellige tag videoer, getting ready, back to school, haul, q&a og masse forskjellig. Anbefaler virkelig henne hvis du leter etter insprasjon. Jeg har abonnert på Monica sin kanal i kanskje over et halvt år og jeg virkelig elsker videoene hennes! Virkelig en av mine favoritt youtubere! Hun er 19 år og kommer fra Washington, og bor nå i California. Hun har en tvillingsøster som heter Shelby som også lager videoer, de er utrolig flinke begge to. Redigeringen dems er helt utrolig! Virkelig verdt å sjekke ut. Hun lager masse forskjellige videoer, hun er også med i en collab -HER-Dette er da Shelby som er tvillingsøsteren til Monica, hun er også utrolig flink til å lage videoer. Elsker virkelig videoene til de begge to. Det er alt fra mote til life hacks, kanalene dems er virkelig verdt å sjekke ut. Begge har også vlogget en del, men gjør det ikke så mye som før. Men de har tenkt til å starte igjen nå, hvertfall Monica la ut sin første vlogg video i går. 
-Abonnerer du på noen av disse?


         


 

 

 

 


hits