girly movies

  • 16.05.2014 - 16:01

     

MeanGirls 1&2: Ettter min mening så elsker jeg disse filmene! De ligger i listen blandt mine favoritter. Jeg er ganske sikker på om dere har hørt om dem eller sett dem. Den første filmen handler om den 16 år gamle Cady Heron som flytter til Evanston i Illinois etter å ha blitt oppdratt i Afrika. Cady begynner på High school, og der møte hun vennene Janis og Demian, som ikke er spesielt populære ifølge handlingen. Hun møter også "The Plastics" altså de populære. Etterhvert lar de Cady bli med i gjengen. 

Teen Spirit:  Den er også en film som ligger i listen blandt mine favoritter. Love it! Den handler om to jenter som er helt forskjellige. Amber Pollock, altså hun til venstre er den mest populære på skolen og hun andre Lisa Sommers, er på en måte den ikke fult så populære. Når Amber blir kåret til balletsdronning dør hun av en ulykke på secnen. Det som forårskaket døden hennes var at kronen hennes blir full av elektrisitet pga. kjærsten kræsjet bilen. Det er enkel måte å forklare det på. Derfor blir  hun sendt opp til "himmelen" der møter hun en mann, han bestemmer om hun skal dra til helvete eller til himmelen. Han mener at hun skal til helvete ifølge hvordan hun har vært. Hun får en oppgave av mannen ved å dra tilbake til skolen å hjelpe den minst upopulære jenta, Lisa Sommers til å bli balletsdronning. Hvis hun oppnår det fjerner mannen alle handlingene hun har gjort og blir sendt opp til himmelen. 

 
 

Dear John: Denne er også absolutt i listen blandt mine favoritter! Den handler om to personer som er fra helt forskjellige verdener, men når de møtes på stranden ved en tilfeldighet blir de umiddelbart tiltrukket av hverandre. Møtet fører til to uker langt intenst eventyr, og de hengir seg til en altoppslukende og voldsom kjærlighet. Begge finner noe i hverandre de ikke visste de savnet. 

  

The Last Song: Også en av mine favoritter. Altså alle disse filmene jeg viser dere er jo mine favoritter da. Jeg synes denne er en utrolig fin og trist film.  Filmen foregår i en liten sørstats kystby, hvor en far får en sjanse til å tilbringe sommeren sin med sin tenåringsdatter som heller vil være i New York. Han prøver å gjenopprette kontakten med henne gjennom det eneste de har til felles, nemlig musikk. 

 She`s the man:  Denne filmen er utrolig morsom, absolutt en av mine favoritter. Den handler om en jente ved navn Viola, som har en tvillingbror. Viola elsker å spille fotball, men når skolens jentelag blir nedlagt vil hun gjøre noe med det. Da får hun vite at broren drar på tùrne til London med bandet sitt, benytter hun sjansen. Hun kler seg ut som sin egen tvillingbror og drar av sted til kostskolen, som broren skulle vært på, og blir med på skolens guttefotballag.  Til å begynne med har hun problemer med å bli godtatt da hun oppfører seg som en jente. Etterhvert klarer hun å overbevise dem. Problemene starter når hun blir forelsket i romkameraten, og det bygger seg virkelig opp når broren kommer. 

 

Wildchild:  Også en av mine favoritter. Filmen starter med Poppy More og vennene hennes ødelgger alle tingene til farens kjæreste. Faren blir sint og forteller Poppy at han sender henne til privatskole i England, som senere viser seg å være den samme skolen moren hennes gikk på. Når hun ankommer skolen, kalt Abbey Mount, møter Poppy rektoren fru. Kingsley overhodet Harriet og hennes "venn" Kate. Hun føler at hun ikke passer inn blandt romvenninene sine, da hun ser de gamle telefonene de eier, som de må levere inn. Hun hater det nye livet sitt så mye, så hun gjør alt for å ikke passe inn og ikke få noen venner. 

 

 

 

Justin Bieber`s Believe: Jeg mener ikke å si at denne er en såkalt "girly movie" det finnes jo boybeliebers også. Det er bare det at jeg følte at jeg måtte bare ta med denne, som sagt er jeg en stor belieber. Love him! Filmen gir svar på spørsmål mange har stilt seg om drivkraften bak ønsket om å lage musikk, om forholdene, og om det å vokse i rampelyset. I kombinsjon med tidligre usette konsertopptak, og full tilgang til det som foregår bak scenen, samt møter med manager Scooter Braun, moren Pattie Mallette, Usher, Ludacris og mange fler. Jeg så denne filmen med en av mine bestevenniner, Kaja. Det var utrolig gøy! Vi både gråt, skrek, lo og smilte mye. Never Say Never er også en av mine favoritter, jeg fant bare ikke bildet. 

 

Yeeey! Det er 17. mai i morgen! Akkurat nå skal vi til Bergen og vi skal feire 17.mai der med tante, onkel og noen flere. 

HÅPER DERE HAR EN HERLIG 17.MAI IMORGEN! KOS DERE MASSE ♥

 

 

 

 

 

-Hvilke filmer anbefaler du?/Har du sett noen av disse filmene?

 

 

 


hits