frankrike var helt fantastisk!

  • 20.04.2014 - 14:03//bildene er tatt av meg

 

Bonjur ♥

I går kveld var vi vel fremme tilbake i Norge, og vi hadde det helt fantastisk i Bandol! Og på toppen av alt var leiligheten helt nydelig, vi hadde den utsikten. Hvis dere ser bildet ovenfor og bilde under så ser dere utsikten. Har tenkt til å lage en video av selve turen, så gled dere! Vi kjørte bil helt fra Norge til Frankrike, så jeg er utrolig sliten fortsatt. Vi brukte sånn ca. over 2 netter både til og fra. På vei dit så kjørte vi gjennom Norge, Svergie, Danmark, Tyskland også til Frankrike. Og på vei tilbake da kjørte vi gjennom Frankrike selvførgelig, Monaco, Italia, Sveits, Tyskland, Danmark, Svergie og Norge. Det var en utrolig opplevelse, jeg har opplevd mye nytt bare denne turen. Og ENDELIG fant jeg kamera mitt, så da blir det mye bedre kvalitet på bildene og videoene fremover! Jeg holder på med å lage videoen nå, så den kommer sannsynligvis enten i dag eller imorgen. Og skal også lage et innlegg med bare bildedryss. Håper dere har hatt en helt fantastisk påske så langt! Hahah, føler at jeg har brukt mye "fantastisk" bare i dette innlegget.

 

 

 

 

-Hva har du gjort i påsken så langt?

 

frankrike

  • 10.04.2014 - 16:37

 Bonjur! ♥ 

Hahhah, har egentlig ikke fransk som språk , jeg har spansk, men jeg måtte bare slenge til et fransk ord. Siden overskriften er jo Frankrike. Jeg beklager for fraværet de siste dagene, enda en gang. Grunnen til at jeg ikke har oppdatert er at jeg hadde en utrolig viktig prøve i dag, så jeg måtte pugge til den. Vet ikke helt hvordan det gikk, men for håpe på det beste. Åh, jo dere ser vel bildene. Jeg skal nemlig til Bandol i Frankrike! Ææææææ som jeg gleder meg!!! Vi skulle faktisk bare dra på hytta denne påskeferien, men det ble endring i planene. Vi skal faktisk kjøre bil dit, fordi mamma og Frode liker veldig godt å oppleve ting istedenfor å sitte i et fly. Ny opplevelse for meg og søsteren min hvertfall. Vi reiser imorgen tidlig og skal overnatte på et hotell i Tyskland en dag før vi reiser videre så vi kommer nok til Bandol på formedagen. Vi skal nemlig bo i en leilighet som blir helt fantastisk! Vi skal forresten være der til torsdag.

Dagen i dag har egenlig vært ganske slitsom pga. den prøven vi hadde i to timer og liten søvn. Men det som lyste opp dagen var jo at vi drar til Frankrike imorgen, så jeg tenkte for det meste på det og en ting til var at det var to stk. som jobber på skolen vår som kom med påskeegg(sjokolade) til oss i lunsjen. Det var utrolig koselig! Og de hadde til og med kledd seg ut som to harer. Hahah morsomt ikke sant? Resten av dagen skal jeg bruke til å pakke ned hva jeg skal ha med meg, så ja. Vi blogges senere!

 

 

 

 

 

 

 

 

-Hva skal du i påskeferien? 

 

 

hits