hits

JULEFERIE <3

 • 23.12.2017 - 00:01

🎅🏻

Åh var så deilig å stå opp i dag å vite at juleferien har startet! Det har jeg lengtet lenge etter for å si det sånn. Det skal bli så deilig! Sto opp ganske så tidlig i dag, fordi jeg hadde litt ting å gjøre. Startet dagen med å vaske og rydde rommet, deretter dusjet jeg og vendte nesen mot senteret for å handle julegaver! Etter 4 lange timer med julegaveshopping, så sto det 6 timer på jobb for tur! Det gikk overraskende fort faktisk. Utrolig hyggelig vakt! Masse glade mennesker, og verdens herligste kollegaer hjelper på! 

Vi snakkes i morgen. Da er det lillejulaften, og da blir det blant annet jobb, pynting av juletre og masse julekos før den store dagen! 

Ha en fin bittelille julaften!

Sanger som jeg virkelig elsker.

 • 12.12.2017 - 21:15

Kids - One Republic 

Skikkelig gladsang i mine øyne! Hører alltid på denne når jeg ikke vet hva jeg vil høre på. Den får meg alltid i så godt humør. Virkelig en av mine toppfavoritter!

We don`t talk anymore - Charlie Puth ft. Selena Gomez

Også en sang som jeg liker veldig godt! Jeg synes den har en helt fantastisk melodi, og er bare så fascinert hvordan sangen er komponert. De to sammen er virkelig en god kombo. 

Paris - The Chainsmokers 

Åh for frysninger hver gang jeg hører denne sangen. Den treffer like dypt hver gang jeg har den på øre. Den sangen forbinder jeg med veldig gode minner b.la da vi var på tur i Frankrike. Den får meg virkelig til å drømme tilbake!

Alene - Arif

Elsk, elsk, elsk! Denne kan jeg helt utenatt, haha. Spesielt mamma og jeg digger denne sangen. Åh den er så bra! 

Always in my head - Coldplay 

Et ord. Coldplay <3 Jeg er så stor fan av dem at det gjør vondt. 

 

- Liker dere slike innlegg?

ELSK.

 • 10.12.2017 - 18:52

🙏🏼👄💅🏼🙆🏻

En ting jeg virkelig elsker å gjøre på søndager, er å skjemme bort meg selv med b.la ansiktsmasker, dype renser, smøre seg inn med gode kremer, fikse negler og bryn, og alt som kommer med. Da er du fin og fresh, og klar for en ny uke! En perfekt søndag i mine øyne. 

- Hva er en fin søndag for deg?

its party season!

 • 06.12.2017 - 20:07

PUT ON THE RED LIPS 

... Its perfect for the holidays!

- Hva synes du om røde lepper? 

3-2-1 så var det jul igjen!

 • 03.12.2017 - 19:52

Processed with VSCO with c1 preset

Julestemningen har sneket seg sakte men sikkert denne helgen! Det er allerede 3.desember, og jeg har gjort masse som har fått julestemningen til å komme for fullt denne helgen. Alt i fra til å drikke gløgg og spise klementiner, til å jobbe på julemarkedet på Bygdøy i helgen. Det er noe jeg har gjort hvert eneste år, de siste 5 årene! Det er såååå koselig. Å se alle barna løpe rundt, med de største smilene i ansiktet er bare helt fantastisk! Du er omringet av så mye varme og glede fra alle menneskene rundt, og det er julepynt i hvert eneste hjørnet, kulden som sniker seg fram og snø på bakken. 

Akkurat nå skal jeg se på Jul i Svingen med søsteren min! Det er nemlig årets julekalender i år, og man blir aldri for gammel for det;)

Håper du har en helt fantastisk helg, og en fin kveld!

moodboard.

 • 22.11.2017 - 22:32

WINTER IS HERE.

...Can`t wait for christmas!

woke up to winter wonderland

 • 14.11.2017 - 19:23

 

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

❄︎❄︎

Åh for en lykke følelse jeg fikk, når jeg så snøen hadde kommet! Julestemningen fant plassen sin for å si det sånn. Jeg vil så gjerne at snøen skal vare ut julen! Savner å ha snø på julaften, sist jul var det regn og det var bare trist. Vi får krysse fingrene for at den blir her i år!

- Hva synes du om at snøen har kommet?

artsy saturday

 • 04.11.2017 - 20:15

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Hvor kul var ikke denne utstillingen? 

Har funnet ut at jeg virkelig beundrer kunst skikkelig! Blir så glad av å se ny og spennende kunst, forskjellige plasser. Denne utstillingen fant bestevenninnen min og jeg helt tilfeldig faktisk. Vi gikk langs Bogstadveien, og plutselig ser vi en dør inn til en kunstutstilling. Da måtte vi bare gå inn! Så spennende å se. Tror kunsteren var der selv, hun hilste hvertfall veldig høflig på oss! Utrolig hyggelig atmosfære. 

Ellers så spiste vi god mat og drakk gode shakes på Joe & The Juice. Mia spiste sandwich, i mens jeg hadde bestilt take-away sushi, som jeg kunne nyte med shaken min. For et godt måltid! Deretter dro vi innom litt butikker langs Karl Johan, blant annet Zara. Det er alltid et must! Fant meg et super mykt, og flott skjerf til nå som det er veldig kaldt i luften. Veldig fornøyd med det! Så avsluttet vi dagen på Majorstuen, tok oss en kaffe hver og som sagt var innom den utstillingen. En utrolig fin dag, som jeg virkelig kjente jeg trengte. 

Håper dere har en strålende helg! 

happy day

 • 31.10.2017 - 19:59

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Ah se på den nydelige maten! Det var så utrolig godt. Man kan si vi hadde skikkelig foodcoma etterpå. Spiste som sagt ute med en venninne i dag. Det var så utrolig koselig! Vi har det alltid så gøy sammen, og med mat på kjøpet kan man ikke ha det noe bedre. Etter vi hadde spist, vandret vi litt i Oslo`s fine gater, også tok vi bussen hjem. Elsker slike dager som dette! 

Og foressten Happy Halloween!

Halloween weeknd

 • 28.10.2017 - 12:01

SANDY + DANNY = GREASE 

Det er tid for Halloween helg!

 Dagen har endelig kommet der folk kler seg ut i de villeste kostymene som de har planlagt i lang tid,

...eller i siste liten som meg;) Jeg er verdens dårligste på å kle meg ut, har alltid kjørt djevel og heks flere år på rad haha! Men i år har jeg bestemt meg! Jeg skal være Sandy fra Grease! En av mine absolutte favorittfilmer! Den looken jeg har valgt passer perfekt til meg. Jeg digger sånn type stil. Så det tok ikke lang tid før jeg falt på det valget.

Nå er det like før jeg må gjøre meg klar til jobb, deretter er det Halloween Party! Gleder meg masse!

Håper dere får en fin Halloween feiring!  

classic nails

 • 25.10.2017 - 07:00

 

workworkwork

 • 24.10.2017 - 15:17

Hei!

Ville bare stikke innom en tur, og si hei før jeg løper på jobb. I dag har det vært en veldig deilig dag. Ikke noe mas eller stress, så det er godt! Fikk til og med god natt søvn, og det hjelper virkelig på humøret. Sluttet tidlig også, så mamma kom å hentet meg, slik at jeg rakk å være litt hjemme å spise osv. Så det er tipp topp! 

Jeg håper dere har det fint, og har en strålende tirsdag!

where did the time go?

 • 22.10.2017 - 12:24

De 2 siste ukene fra jeg kom hjem fra ferie, har virkelig godt i et! Tror det er første gangen på de 2 ukene jeg faktisk har en dag der jeg gjør absolutt ingenting, og har våknet uten alarm. OG det kjennes godt det! Kjenner bare skuldrene senkes sakte med sikkert ned. Ukene har gått i jobb, skole, trening, venner, også fortsetter det og fortsetter det. Har virkelig kjent trangen på å blogge, men har hatt haugevis av prøver(!!) 

Flink som jeg er, så har jeg faktisk planlagt masse innlegg! Og har til å med 2-3 videoer fra ferien som skal opp. Så det er bare å glede seg:))))

Jeg håper dere har det fint!

kickstart på uken!

 • 16.10.2017 - 20:56

Åh for en god mandag jeg har hatt! Det er det ikke ofte jeg har for å si det sånn. Hadde til og med en fin mandagsmorgen, tenk det! Pleier alltid å være den mest stressende og tunge dagen for meg. 

Dagen i dag startet med samfunnsfag prøve. Den gikk faktisk så mye bedre enn forventet! Er stor fornøyd med innsatsen min! Det løftet mandagen enda mer kjente jeg. Lenge siden jeg har kjent på en mestringsfølelse i det siste. 

Deretter etter en lang skoledag, så bestemte jeg meg for å ta en liten treningsøkt på Elixia. Da løp jeg en halvtime, og det kjente jeg var skikkelig godt for både kropp og sjel på en mandag uansett hva. Har bestemt meg å innføre det fast fra nå av, i tillegg med de 2 dagene jeg trener allerede. Begynner å komme i en skikkelig god treningsrutine igjen. Det er deilig det!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har nettopp spist verdens deiligste middag med familien, dusjet og øvd litt til spansk. Nå venter jeg bare spent på at Bloggerne skal begynne!

Håper dere har hatt en fin mandag!

✖︎

soon mine

 • 12.10.2017 - 22:15

 

THE PERFECT JACKET

👀 👀 👀

 

 

Har planer om å endelig kjøpe drømmejakken denne helgen! For altså den er helt SINNSYKT fin!

I have no words.

palmer i norge?

 • 25.09.2017 - 10:00

Et av de vakreste stedene i Norge jeg noen gang har sett.

Det tar pusten fra meg.

lets talk about fridayyy

 • 24.09.2017 - 20:57

...Såååå 

Hva har jeg gjort i helgen? 

Helgen startet med et utrolig hyggelig møte, der søsteren min og jeg ble intervjuet til en skoleoppgave. Det var veldig gøy! 

Lørdagen derimot, så lå jeg inne nesten hele dagen å slappet av. Med unntak av at familien og jeg gikk oss en liten tur, til vår lokale strand. Like koselig som alltid! Følte meg ikke så bra denne dagen, kjente jeg brygget på noe dagen før, så det kjente jeg når jeg sto opp dagen etter. Men heldigvis er det blitt borte nå!

I dag var nok mest produktive dagen av dem alle, det skulle egentlig nesten hvert omvendt;) Jeg startet morgen tidlig, og ble med mamma og stefaren min på trening. Utrolig deilig start på dagen! Virkelig. Jeg elsker å trene! Deretter dro vi hjem å spiste lunsj, før vi dro å så på tomter. Vi skal nemlig bygge hus! Så det er jo et spennende prosjekt i seg selv! Dette huset blir jo ikke da ferdig før søsteren min og jeg er ferdig på vgs, men utrolig spennende for det! Gleder meg masse.

Ellers så har vi tatt med ro hjemme, spist middag og jeg har holdt på med litt øving til den kommende matteprøven som er på tirsdag.  Til middag så erstattet vi søndags fisken med søndags taco istedet! Og gjett om det smakte da! Mmm! 

NÅ er det ikke lenge til høstferien heller - åh som jeg gleder meg! Vi reiser nemlig bort allerede på lørdag, så kommer til å skrive et innlegg om det denne uken!

-Hvordan har din helg vært? 

 

søndag <3

 • 17.09.2017 - 22:31

Får ikke mer søndagsfølelse enn dette. Ahh elsker høst! 

🍂

<3 OSLO

 • 13.09.2017 - 23:28

Altså woooow! Dagen i dag har bare vært så utrolig bra! Har smilt fra øre til øre gjennom hele dagen. Det har vært så gøy! Til og med solen tittet fram i dag, det hjelper virkelig på humøret.

Dagen startet med at vi var på kick-off i Oslo på Chateau Neuf. Jeg har nemlig Entrepenørskap og bedriftsutvikling som valgfag, så derfor var vi der. Det var virkelig en utrolig spennende opplevelse! Det var så gøy, dere aner ikke. Jeg forventet det ikke i det hele tatt. Var forberedt på å høre på kjedelige foredrag i 3 timer, men sånn ble det ikke heldigvis. Det ble det totalt motsatte!

Deretter så måtte vi tilbake på skolen igjen, for å ha norsk de siste 3 timene. Det var ganske greit. Så etter jeg hadde kommet hjem, så spiste jeg litt før det var tid for trening. Like gøy som alltid! Går nemlig på Zumba med mammaen min og søsteren min, fast på onsdager. Så herlig! 

Også avsluttet jeg dagen min med jobb, måtte steppe inn der i siste liten. Men det gikk utrolig bra! Deretter ble jeg hentet av stefaren min, og middagen sto klar hjemme å ventet på meg.

- Hvordan har din uke vært?

Mood.

 • 12.09.2017 - 23:19

<3 

Høst.

Vått, kaldt, men ubeskrivelig koselig.