you make me happy.

 • 19.06.2017 - 23:38Dere får meg til å smile stort.

Lesertallet stiger og stiger. Og da stiger motivasjonen til topps. 

Jeg hadde aldri forventet så mange besøkende, når jeg nesten ikke har blogget på en uke.

Det er kanskje ikke mange for dere, men det er mange unike lesere for meg.

Hver og en av dere er gode som gull ♥

 

DRØM SØTT!

Et lite pip.

 • 19.06.2017 - 19:17


 

THE LAST DAYS IN PICTURES 

...

Hei dere! 

Lenge siden sist igjen. Det er vanskelig å holde styr på alt noen ganger, og bloggen ble dessverre nedprioritert igjen. Jeg elsker dette her overalt på jord, men jeg trenger energi og tid for å få det til å funke. Det har det ikke vært så mye av i det siste.

MEN det er SOMMERFERIE OM 3 DAGER!!!! Så da har jeg lovet meg selv at jeg skal få blogget så mye som mulig!

Håper dere har det fint, skjønninger! 
 

MY B-DAY WEEKEND

 • 12.06.2017 - 15:44BEST WEEKND IN A LONG TIMEHeiii dere!

Dette har vært litt av en travel, men uffatelig bra helg! Jeg har virkelig kost meg sååå masse! Fylte jo 17 på fredag, så da var det mange planer på agendaen. Kort fortalt, så ble jeg vekket med bursdagssang om morgenen, kom deretter på skolen der jeg ble overrasket med kake og litt av vært. Og til slutt endte opp å spise på Egon 2 ganger på samme dag. Må si jeg var ganske så mett etter 2 lunsjer og masse kake haha! 

Deretter så var det ut igjen å spise på Fridays med venninner igjen dagen etterpå. Skikkelig koselig! Vi satt til og med ute, til tross for været. God stemning var det ikke noe å tvile på! Etter en ekstremt hyggelig lunsj med jentene, så skulle jeg i en bursdag til en god venninne av meg. Det var skikkelig hyggelig, og det var så godt å se henne igjen! Helgen ble deretter avsluttet med masse kake og kos med familien på søndagen! Ser fram til flere slike helger. Har kost meg ustyrtelig mye de siste dagene!

Håper dere har hatt en like fin helg! 

siste dag som 16 åring!!

 • 08.06.2017 - 19:07WIHOOOOOO!!

I morgen fyller jeg 17 år. Æææææ!! Jeg er like gira som et lite barn. 

Det å ha bursdag er sååå gøy! Samtidig så synes jeg det er litt skummelt, fordi det er så mye oppmerksomhet og så mange forhåpninger & forventninger. Men nei æææ dette blir bra! Nyter de siste timene som 16♥♥♥♥♥

REPEAT, AFTER REPEAT

 • 07.06.2017 - 23:02
 

 


 


 

new monday, new week.

 • 29.05.2017 - 07:00


Brush off the weekend 

be ready for a new week!

those summer dayzzz

 • 27.05.2017 - 12:22

It feels like summer in the air...

🌞🌞🌞Altså hvor fantastisk har ikke været vært de siste dagene!! Det er så deilig. Blir så utrolig glad & jeg får så mye energi ut av det.

I går blikket gradestokken over 25 grader, og dagen ble tilbragt med bestevenninnen min! Jeg har altså bare verdens beste bestevenn. Jeg var veldig lei meg for at jeg ikke fikk den karakteren jeg ønsket på kortet i naturfag, så jeg var veldig skuffet og lei meg. Så jeg ville egentlig bare hjem. Men Emilia inviterte meg hjem til henne for å muntre meg opp. Hun hadde kjøpt is, tatt frem brus, musikk & gjorde det klart på terrassen. Ååå så koselig vi hadde det! Det tok ikke lang tid før jeg trakk på smilebåndene for å si det sånn! Er så takknemlig som har en som henne ♥

I dag skal jeg i bursdag. Så det gleder jeg meg masse masse til! Det skal bli sååå koselig! Og ekstra koselig er det når vi har været med oss i tillegg. Håper dere nyter solskinnsdagene! Ikke hver dag vi har så flott vær. 

- Hva gjorde du i går?

hurra, hurra, hurra!

 • 25.05.2017 - 21:14HAPPY B-DAY MAMIII

Gratulerer med dagen til min favoritt person i hele verden ♥ i love you mamiii

Denne dagen har vært en av de beste på lenge! Å feire noen man er veldig glad i er ekstra stas, og det gir så mye lykke i sjelen. Mamma har hatt en fantastisk dag fra morgen til kveld, og det er jeg så glad for! Det er noe hun virkelig fortjener!

I dag var all oppmerksomhet rettet mot henne, og sånn skal det være. Setter så stor pris på mammaen min. Og jeg må si at hun blir jo bare finere og finere for hvert år. Elsker deg uendelig mye mamma! Du er den beste jeg har & det kommer alltid til å være sånn. 

- Har du hatt en fin dag?

Uken som gikk - 17.mai uken

 • 21.05.2017 - 16:48

 

UKENS HØYDEPUNKT:   

Det må uten tvil ha vært 17.mai! Altså jeg elsker den dagen sååå uffatelig mye. Alltid vært en favoritt, og kommer alltid til å være det. Ble litt stress i år, med litt fram og tilbake og endring i planene. Hadde 2 frokoster, grilling og middag med familien på agendaen. Men det ble litt forandring, pga. tiden strakk rett og slett ikke til. Men jeg hadde det veldig koselig uansett!

Dagen startet med den første frokosten, som var ekstremt bra! Koste meg masse. Deretter var det egentlig videre til den andre frokosten, men jeg hadde klart å glemme tiden. Så når jeg var på vei dit, hadde nesten alle gått:( Uff haha! Men heldigvis fikk jeg møtt de fleste fra den frokosten senere. Da ble det grilling og kos! Kjempe, kjempe gøy var det! Herlig gjeng jeg har ♥ Uten tvil altså! Når klokken nærmet seg sent, så dro jeg hjem og hadde bestevenninnen min på besøk! Vi spiste pizza & godis, og rett og slett koste oss masse sammen! Ble dessverre ikke så mye bilder. Var for det meste bare av Andrea og meg, haha!UKENS NEDTUR:

Det har dessverre vært litt nedturer denne uken. Mye av grunnen til mitt lille bloggfravær atter en gang. Ufff! Tror det har mye med været som har vært, som har gjort meg veldig trøtt og slapp. I tillegg er det mye skole nå, og vi begynner også å få igjen karakterer og får vite hva vi får på kortet i år. Hadde en gymprøve denne uken, som jeg trodde jeg skulle naile.  Men det gikk totalt andre veien. Så var veldig lei meg for det, fordi gym er et fag jeg egentlig trives med godt og mestrer. Men jaja! Kan ikke alltid presentere bra. Ellers så har denne uken vært fiiiiiiin! 

UKENS WANTS:

      

 

UKENS SANG: 

Denne uken er det 2 sanger jeg har hørt på i repeat!

- Meet Me In The Hallway - Harry Styles 
- Malibu - Miley Cyrus 

 

UKENS INSTAGRAMBILDER:

@ISABELLAFJREN

- Hvordan har din uke vært?

mondays be like

 • 15.05.2017 - 22:18

...☝︎

EXPECTATIONS

VS.

REALITYI dag har jeg hatt en skikkelig typisk blåmandag. Dårlig vær, alt for lite søvn & super laaaang dag. Hater å starte uken på den måten. Men ja, alle dager er ikke like. Og jeg kan ikke la en dag ødelegge hele uken, til tross for at det føles slik. Men noen ganger er det bare sånn, rett og slett. Man har dårlige dager i blant alle sammen.

I morgen er det ny dag og nye muligheter, og bare 1 dag til 17. mai! Wihoooo det blir braaa! 17. mai er en av de beste dagene jeg vet om! 

Håper du hvertfall hadde en super start på uken ♥

artsy sunday.

 • 14.05.2017 - 21:04
x Murakami by Murakami 
...

Ahhh som jeg elsker søndager! Spesielt denne. Så spontane og eventyrlystne bestevenninnen min & jeg er, ble det fort noe spennende på dagens agenda. Vi har gått ekstremt masse i dag, og rett og slett bare utforsket flotte Oslo til det fulleste. Det begynte med en Starbucks date - til å dra på Astrup Fearnley museet der vi så fantastisk fin utstilling av Murakami, som vi begge har hatt lyst til å se. Og deretter avsluttet dagen med en gåtur i Gamle Oslo. 

Kunne ikke hatt noen bedre avslutning på uken ♥
 

i just need time to relax.

 • 13.05.2017 - 17:52Hei dere!

Akkurat nå sitter jeg i sengen å bare slapper av med Harry Styles sitt nye album på øret. For en fin stemme!

Dagen i dag kommer bare til å gå utpå å slappe helt av, være med familien og gjøre unna litt øving til prøver. Har jo som sagt vært syk denne uken, så tenker det er viktig å ta det litt med ro denne helgen. Må lytte på kroppen. 

JEG KOM IKKE OPP I EKSAMEN! Æææ jeg er så glad! Da er en bekymring ute av tankene. Nå må jeg bare krysse fingrene for at jeg ikke kommer opp i muntlig heller, og bare fokusere på og forsikre meg å få gode karakterer på kortet. Er ikke lenge til sommerferie nå!!

- Ha en fantastisk fin kveld, mine skjønne lesere!

&

masse lykke til, til dere som har eksamen ♥

nyter 1.mai!

 • 01.05.2017 - 15:22

Ahh det er mai! En av mine absolutte favoritt måneder. Solen kommer endelig fram for det fulleste, blomstrene titter fram igjen, det er snart 17.mai, og sommer & sol er rett rundt hjørnet! Hvor mye bedre kan det bli? 

Akkurat nå sitter jeg å nyter solen på terrassen, og øver til spansk tentamen som jeg har i morgen. Er så glad for at vi har denne fridagen i dag, slik at jeg kan forberede meg ekstra godt + nyte solen ikke minst. Er ikke så ofte den har tittet fram i det siste. Håper dere også nyter fridagen!

Ha en fantastisk 1.mai! ♥

Update.

 • 27.04.2017 - 22:36Wæææ! Nå er det lenge siden jeg har gitt lyd fra meg. Over en 1 uke siden sist, uff. Lenge siden jeg har hatt så lang pause. 

Ja, hva har skjedd siden sist? 

Jeg er da tilbake igjen på norsk jord. Kom hjem fra Spania på mandag, så nå denne uken har det vært fullt kjør med skole igjen denne uken. Og da mener jeg fullt kjør. Nå blir det tentamen, etter tentamen framover. I tillegg til at jeg har drevet med litt jobbsøking de siste dagene. Så det er hektisk i disse dager! I tillegg må jeg få skvist inn venninne tid, siden jeg trossalt har vært borte i 2 uker. 

Men jeg skal begynne sakte men sikkert, å komme tilbake til bloggrutinene igjen. 

Lover å ikke være fraværende så lenge som jeg var nå!

Håper dere har det fint ♥

Midt i en flytteprosess.

 • 26.03.2017 - 22:50

Processed with VSCO with f2 preset
Jeg er tilbake på bloggfronten, når vi har fått fikset nett her:)

💋💋💋
 

perfect start on the week!

 • 13.03.2017 - 15:11Hei dere!
I dag startet dagen for meg veldig tidlig. Og med tidlig mener jeg kl.05.00 om morgenen. Hadde nemlig prøveekesamen i mediehistorie i dag, så jeg ville ha så mye tid på meg som mulig å forberede meg godt og være klar. Valgte å ta kvelden tidlig i går også, så det var ikke vanskelig å komme seg opp av sengen i dag. Det var egentlig veldig, veldig deilig. Ingen typisk mandag morgen på meg for å si det sånn. Presentasjonen gikk egentlig helt greit, eller jeg er veldig usikker. Vil verken håpe eller tro for mye. Har gått fra å tenke at det gikk helt greit, til å tenke at det gikk ganske bra og hele runden på nytt igjen. Uff noen ganger takler jeg ikke tankene mine. Bare overtenker hele tiden, og driver meg selv til vanvidd. 

Men ja, nok skoleprat. Siden jeg hadde presentasjonen ganske tidlig på formiddagen, så valgte jeg å benytte muligheten å gjennomføre treningsøkten litt tidligere enn det jeg hadde tenkt. Det var fantastisk herlig! Skikkelig god økt var det. Så nå er jeg klar til å drukne i mer skole. Nå er det naturfagsprøve som står for tur! 

Heldigvis har treningsøkten gitt meg en full dose med masse energi, så nå er jeg klar for å sette hodet i skolebøkene og konsentrere meg. 

 

Håper du har en fantastisk mandag!

my new fave

 • 06.03.2017 - 07:39
Jeg drømmer meg helt bort...

REPEAT, REPEAT, REPEAT

🔄

- Coaster 

- Shot Down

- American Teen

- Young Dumb & Broke

- Another Sad Love Song

- Saved 

- 8TEEN

♫♫♫

i love my sundays

 • 05.03.2017 - 12:53

Bilder fra weheartitNYT søndagen mine fantastiske lesere!

SUSHI NIGHT WITH MAMI

 • 01.03.2017 - 22:41SUSHI TIMEEEE
God kveld dere!

I dag har jeg hatt en laaaang dag. Men da er det ekstra godt å spise sushi med mamma etter en fantastisk god treningsøkt! ​

Nei, åh koser meg alltid i mamma sitt selskap. Det er godt å ha henne. 
Vi koser oss masse på onsdager, for da er det Zumba timeeee! Elsker den timen, fy flate! Instruktøren er helt utrolig! 

- Håper dere også har hatt en like bra onsdag, for det fortjener dere!

Happy monday, happy week!

 • 27.02.2017 - 22:57

Bilde fra weheartitHei dere!

Plutselig var vinterferien over, og det er tilbake i hverdagen igjen.  

Jeg har hatt en knallbra mandag, så jeg kunne ikke hatt noe bedre start på uken!

Håper dere har hatt det samme, og får en fantastisk fin uke! 

hits