hits

NEW IN

 • 07.02.2018 - 12:53

Får ALDRI nok av nye sko! Det er noe jeg virkelig elsker å kjøpe. Denne gangen investerte jeg i et nytt par med treningsko. Det er ingen tvil om at treningsmotivasjonen stiger til topps da;) Har allerede fått brukt dem, og de er så deilige å gå i. De ser ikke bare stilige ut, men tar seg godt ut på foten også. For en bra kombo!

I dag har jeg fri fra skolen pga. planleggingsdag. Så det er veldig deilig! Det nytes for å si det sånn. 

- Hva synes du?

Wants from ebay

 • 28.04.2017 - 10:20


- - -

Disse favorittene har blitt klikket hjem. Gleder meg masse til å motta det! Har foressten nylig mottat noe fra ebay, det kommer et innlegg om det enten i helgen eller neste uke!
 

- Hva synes du?

my new babies

 • 06.03.2017 - 17:19

Åh var ikke disse bare super kule!! Gleder meg masse til å bruke dem nå som våren nærmer seg. 

- Hva synes du?

new earrings

 • 19.01.2017 - 18:17 

- Hva synes du?

NEW SHOES

 • 21.10.2016 - 18:16

...


✘✘✘Åååå bare se på disse fantastiske skoene! Er helt betatt av dem. Endelig har jeg fått kjøpt meg sko som jeg har ønsket meg så lenge. Jeg har nemlig aldri funnet de perfekte. Hadde et par før, men de ble ikke brukt så mye fordi jeg ikke likte dem så godt. Men disse her er helt perfekte i mine øyne. Når jeg først tar dem på, vil jeg ikke ta dem av haha. De er fra Vagabond og er kjøpt på appen Tise. Etter min mening den beste appen du kan handle klær på! Så mye fint og med god kvalitet til en skikkelig god deal. Anbefales på det sterkeste:) 

Nå skal jeg i avgårde i bursdag til Embla som har The Great Gatsby som tema, så nå er den glitterende jumpsuiten på og jeg er super gira! 

-Hva synes du?

NEW IN: FINALLY MINE

 • 01.09.2016 - 21:42

Hei mine flotte, snille lesere!

Jeg ville bare først og fremst si tusen, tusen takk for alle de koselige kommentarene i det siste! Dere er så snille! Jeg setter så utrolig pris på at dere leser bloggen min. Tusen, tusen takk igjen!
 

Altså, se hvor fin denne skinnjakken er? Fargen er bare helt perfekt i mine øyne! Jeg har jo nevnt tidligere at jeg har helt dilla på skinnjakker, og at min største ønske var å investere i en rød. Endelig fant jeg den perfekte! Kjøpte den faktisk i dag. Ååå jeg er så fornøyd! Men nå har jeg lovet meg selv at dette er mitt siste skinnjakke innkjøp. Mamma mener jeg har alt for mange hehe. Det kan jeg si meg litt enig i faktisk. Det er jo ikke akkurat nødvendig:)
 

my new baby

 • 11.08.2016 - 16:30


Hei dere!

Endelig har den nye macen min kommet! Så nå kommer jeg sterkere tilbake til bloggingen! Min gamle mac er blitt så utrolig gammel og treg, så mamma og stefaren min bestemte seg for at jeg trengte en ny til skolestart. Er utrolig takknemlig for det! Skal jo gå medier og kommunikasjon på vgs, så da er det viktig med en god pc. Er så utrolig fornøyd! Denne har så mye bedre fordeler enn min gamle. Den nye er både tynnere og mindre. Da slipper jeg å drasse på en tung mac til og fra skolen. Nå er det jo kun 6 dager til skolestart(!!) Både gruer meg og gleder meg noe helt sykt. Men jeg er sikker på at det blir bra:)

 

-Når starter du på skolen/jobb igjen?
 

Etterlengtet innkjøp

 • 03.08.2016 - 19:44
Endelig er jeg eier av Eirin Kristiansen sin fantastiske bok! Den har vært på ønskelisten siden den kom ut, men jeg har dessverre ikke prioritert den. Er ekstremt sjeldent jeg enten leser eller kjøper bøker. Jeg er nok den siste personen man kan kalle for leseløve. Pengene går for det meste til klær og mat. Hehe;) Det kom vel ikke som en bombe eller hva? Men jeg gleder meg ustyrtelig til å sette i gang med lesingen! Jeg beundrer Eirin så utrolig mye, hun er virkelig en person jeg ser opp til. Helt klart min ultimate favorittblogger.

Jeg koser meg masse her i Bergen! Vi har hatt en superfin dag med shopping og sol. Jeg viser dere resten av innkjøpene senere.

Ha en fin dag videre!

NEW IN: Bubblegum leather jacket

 • 18.07.2016 - 21:13

Åå som jeg elsker denne jakken! Kjøpte den i Marbella, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Den er så utrolig søt og stilig på samme tid. Loveloveloveit!

Får aldri nok av skinnjakker, og da mener jeg aldri. Neste innkjøp blir en rød skinnjakke;)

-Hva synes du?

 

NEW IN: Turtleneck top

 • 27.05.2016 - 13:38


 

IN LOVE WITH THIS NEW TOP!

 Hei dere! 

Hvor fin er ikke denne toppen? Og med det skjørtet? Perfekt spørr du meg! I dag var vi på klassetur til byen igjen, tror det er tredje gang denne uken. Utrolig koselig som alltid! Så vi fikk litt pauser inni mellom, og det ble brukt til shopping og spising. Måtte bare ha den toppen, er så utrolig glad i turtelnecks! Så da måtte jeg bare ha den, og den var til og med på salg. Utrolig fornøyd med innkjøpet! Håper dere har en solfylt dag med latter og glede:)

 

-Hva synes du?

 

NEW IN: my new favorite

 • 23.05.2016 - 18:44
-Har du noen favoritter fra Victoria`s Secret?

Nytt innkjøp!

 • 08.04.2016 - 16:46
Hei dere!

Jeg nevnte jo i et tidligere innlegg at​ jeg hadde kjøpt meg noe nytt, og jeg endte opp med dette dødskule pannebåndet! Jeg digger det! Har vært på jakt etter et slikt pannebånd lenge, og endelig fant jeg det. Kunne ikke vært mer happy:) Pannebåndet kan gjøre så mye med et antrekk, i tillegg til at den redder en dårlig hår dag. Så jeg er super fornøyd med innkjøpet!

 

-Hva synes du?
 

one of my latest purchases

 • 04.01.2016 - 12:22
BY MALENE BIRGER


 

Hei dere!
Da er det mandag igjen, men heldigvis begynner jeg ikke på skolen før i morgen. Det er deilig det. Kjenner jeg trenger den siste fridagen, før jeg er klar til full kjør igjen. Men tilbake til det jeg skulle snakke om. Jeg har endelig kjøpt Malene Birger dekslet jeg har ønsket meg så lenge! Jeg er så utrolig fornøyd. Det er så klassisk og fint. Så nå skal jeg passe på mobilen ekstra godt. Jeg kjøpte mitt i byen på deres egen butikk "By Malene Birger". Butikken var så put-togheter og de som jobbet der var super snille! Butikken var jo så liten, så med en gang man kom inn i butikken ble man lagt merke til. Så man fikk hjelp med en gang. Det er jo ekstremt positivt. Så jeg anbefaler virkelig å ta en tur innom butikken å ta en titt. Og hvis du vurderer å kjøpe deksel der, så burde du gjøre det:) 


- Håper dere har en strålende start på uken!

 

new in

 • 15.10.2015 - 08:02Hei dere!

Jeg er utrolig fornøyd med gårsdagens innkjøp. Trengte en ny foundation, fordi min var tom. Så jeg er glad jeg endte opp med denne. Jeg synes den gir en perfekt finish og har en god dekkevne. Så denne anbefaler jeg virkelig:) Det kan hende jeg kommer med ett innlegg til i dag, men jeg får se om jeg får tid. Skal i stallen og så jeg må øve på engelsk presentasojnen min og norskprøven jeg skal ha i morgen. Håper dere får en strålende dag:)

-Hva synes du?

one of my favorites

 • 05.10.2015 - 17:59Hei dere!

Som sagt så var jo jeg på klassetur i Polen og Tyskland. Jeg benyttet da å shoppe litt og en av de tingene var denne tekoppen jeg fant på Primark. Er superfornøyd med den! Synes den er både fin og praktisk, kjøpte jo den aller mest for den var fin da(:p). Jeg digger den virkelig! Kommer til å vise de andre innkjøpene senere denne uken:) Ellers så dro Andrea og jeg til byen etter skolen, fordi hun skulle selge en veske og kjøpe en annen. De hun kjøpte var sykt fine! Åå det var så sinnsykt koselig! Vi spiste en sykt god sandwich som vi kjøpte på Subway og bare vandret rundt i Bogstadveien mens vi snakket og var innom butikker. Det er så mye jeg ønsker meg akkurat nå, at jeg bare gleder meg ekstra mye til jeg får lønnen min(!!). Håper dere hvertfall har en like super dag som meg og koser dere masse! Nå skal jeg bare stikke å hente en pakke, mer om det kommer senere. 

 

-Hva synes du?

New in

 • 02.09.2015 - 17:21


Hei dere!

I dag kom jeg hjem med to nye innkjøp og jeg super fornøyd! Kjøpte meg en genser på bikbok og et deksel på hm. Trengte virkelig et nytt deksel, for dumme meg klarte å knuse litt av skjermen på mobilen i går. Synes jeg er veldig flink jeg, uff. Ikke noe hyggelig hendelse å avslutte dagen med. Jaja. Dagen i dag har vært veldig fin! Skulle egentlig ha valgfag til klokken tre, men det ble avlyst fordi læreren vår hadde rotet med et eller annet. Så da var han så snill at vi fikk lov til å dra hjem. Jeg dro ikke hjem da, jeg var på Fornebu S med Andrea, Mia og Marthe. Kjempe kos! Nå skal jeg bare spise middag og jobbe med en matteinnlevering. Så jeg håper dere har en super onsdag:)

-Hva synes du?

 

In love with these shoes

 • 04.08.2015 - 18:17

♥♥♥♥

Hei dere!
Tusen takk for utrolig herlige kommentarer på sist innlegg! Setter stor pris på det:)

Jeg har nå endelig fått spilt inn en innkjøpsvideo av innkjøpene på Gran Canaria. Så den kommer nok mest sannsynlig om to dager, så håper dere gleder dere! Jeg tenkte allerede å vise dere et av innkjøpene som kommer i videoen. Det er de skoene dere ser på bildene. Jeg bare ELSKER de skoene! De er både stilige og komfertable å gå i. Kjøpte dem på en superfin butikk i en gate i Argunieguin. Kommer nok til å bruke dem masse! Håper dere har en superfin dag:)

 

-Hva synes dere?

New in

 • 07.06.2015 - 19:09

♥♥♥♥♥

 

 

Alt er fra Bikbok

Er utrolig førnøyd med dette innkjøpet! 

 -Hva synes du?

My new babyy

 • 26.05.2015 - 15:28

Hei dereee!

Endelig har jeg kjøpt vesken jeg ønsket meg, så er super happy!! Den er veldig romslig og har god plass, så det er et stort pluss i tillegg til at den er sykt fin. Ellers så hadde vi mattetentamen i dag, er deilig å være ferdig med den. Men det gikk dessverre ikke så bra, så får krysse fingrene. Nå skal jeg bare slappe litt av og deretter øve litt på naturfagsprøven jeg skal ha på fredag. Håper dere har en strålende tirsdag!

 

 

-Hva synes du?

New in

 • 12.05.2015 - 19:13

♥♥♥♥

 

 

Hei dere!

Finally!! Nå har jeg kjøpt meg skoene, er utroolig fornøyd! Har siklet etter dem så lenge, så nå var det på tide. Kjøpte dem på Mango for 300kr, så det var veldig greit. Nå må jeg bli ferdig å skrive notater til engelsk tentamen, også komme meg avgårde til å se på Christina opptre på en forestilling. Det blir gøy:) Håper dere har hatt en kjempefin tirsdag!

 

-Hva synes du?