pepperkakebyen

  • 27.12.2014 - 18:38

Hellu!

Akkurat nå befinner jeg meg hos tante og onkel i Bergen, sammen med Christina(tvillingsøster). Vi kom hit tidlig på morningen i går. Vi var ganske slitne av å måtte stå opp kl.06.00, nå som det er juleferie og alt. Så gårsdagen var ganske lat.

I dag har det vært en kjempefin dag! Vi dro til pepperkakebyen her i Bergen i dag tidlig. Tante hadde så lyst at vi skulle se hvor fint det var der. Hun hadde rett, det var veldig fint der! Men heldige meg... Jeg klarte å falle når jeg gikk ned trappen. Det var sykt flaut og skikkelig vondt. Jaja, sånt skjer. Etter vi hadde vært i pepperkakebyen, så dro vi å shoppet litt. Fikk med meg to kjempefine plagg som jeg er sykt fornøyd med. Jeg kommer til å vise det i et innlegg senere.

Håper alle har hatt en kjempefin dag!

gårsdagens julefeiring

  • 25.12.2014 - 17:35
Hei alle sammen!!

Håper alle hadde en utrolig fin julefeiring! Det hadde hvertfall jeg. Vi hadde det utrolig koselig. Dagen startet ganske tidlig med å dra til graven til pappa for å tenne lys, og legge blomster. Vi rakk ikke å se på tre nøtter til Askepott som vi gjør hver jul, men vi ville heller til graven til pappa og skape litt julestemning for han istedet. Etter det dro vi hjem for å stelle oss og kle på oss, før vi dro i kirken på julegudstjeneste. Vi har en tradisjon ved å gå i kirken hver eneste jul. Når vi kom hjem igjen, så startet Frode(stefar) med å lage middagen. I mens jeg ventet på det så jeg på julefilmer med mamma og Frode som løp opp og ned. Fordi han måtte passe på maten. Christina(tvillingsøster) så på noe annet, men hun var også med oss. Og tilslutt når maten var ferdig, så var det bare spise så mye julemat vi kunne før vi åpnet gavene. Vi hadde ribbe, medisterkaker, julepølser og poteter. Nam! Elsker julemat! Jeg er utrolig takknemlig for alle de flotte julegavene jeg fikk! Er utrolig fornøyd! 

  Bildet ble tatt på lillejuleaften før gavene lå under treet.

 

 

 

 

-Håper alle fortsatt har en utrolig flott dag!

kvelden før kvelden

  • 23.12.2014 - 22:10

 

 

 

 

åå, nå kjenner jeg virkelig at jeg gleder meg til i morgen!! Det blir så koselig! Planen i morgen er å dra til graven til pappa med mamma, Frode og Christina(tvillingsøster). Deretter skal vi dra hjem, skifte og stelle oss før vi drar i kirken, det gjør vi hvert eneste år. Og når vi kommer hjem skal vi starte å lage maten og spise, åpne gaver og bare kose oss hele kvelden.

Håper alle får en utrolig fin julaften i morgen!! 

en dag på skøyter

  • 22.12.2014 - 23:53

Heii!

Beklager for sent innlegg. Har vært opptatt hele dagen. Jeg har stått på skøyter med Marthe, Helene, Eline og Christina(tvillingsøster), det var utrolig koselig! Vi hadde det veldig gøy, men vi ble ganske kalde på tærne. Så når vi ble kalde og var litt lei av å stå på skøyter, så dro vi til Helene. Der plantet vi oss under pledd og så på film. Vi rakk å se på to filmer før vi alle måtte dra. Jeg har hatt en utrolig koselig og fin dag. Og nå er det bare 2 dager til julaften(egentlig 1)!!! Gleder meg såå sykt mye!! Jeg har følt at tiden bare har gått fortere og fortere. Det er så rart å tenke på at julaften er rett rundt hjørne.

Håper alle har hatt en kjempefin dag!

 

 

 
 

mine favoritt julefilmer

  • 20.12.2014 - 16:27

 

Heii!

Har planlagt et par innlegg fremover og da kommer endelig spørsmålsrunden! Sorry for at jeg har brukt så utrolig lang tid på den, men har ikke blitt fornøyd. Så jeg lurer på om dere har mest lyst til å ha spørsmålsrunden i et innlegg eller i en video? Det er opp til dere. Håper alle har en kjempefin juleferie så langt!Jeg koser meg her i Hemsedal med familien. Vi drar allerede hjem i morgen, fordi vi har tenkt til å feire julaften hjemme som vi alltid gjør. 

 

 

                    ♥Reisen til julestjernen                      ♥The Holiday                   ♥Love actually                 ♥Tre nøtter til askepott                   ♥Home alone

 

 

♥Home alone 2 & 3

 

 

 

 

 

 

 

 

-Hvilke julefilmer er dine favoritter?


                                                                        

              

et juleantrekk & et nyttårsantrekk

  • 16.12.2014 - 07:44

 

 

Beklager for fraværet på bloggen. Har hatt mye å gjøre når det gjelder skole, kjente det spesielt de siste ukene fram mot juleferien. Heldigvis har vi bare noen innleveringer igjen, og så er det bare 3 dager til juleferie!! 

 

 

-Hva syntes dere?

 

 

julegavetips til venniner

  • 06.12.2014 - 14:37
 

 

Hei alle sammen!

Akkurat nå er vi på hytta i Hemsedal. Christina, Mia og jeg spiller kort atm. For ca. en halv time siden fra en liten skitur, det var kjempe koselig. Det ble to fall på meg, fordi Christina krasjet inni meg. Ellers så startet morningen med å spise en god frokost, høre på julemusikk og spille litt Yatzy. Og jeg klarte selvførgelig å stange nesen når jeg skulle ned trappen, og endte opp med å blø masse neseblod og ha det skikkelig vondt etterpå. Er fortsatt ganske øm på på nesen, men det går nok over. Nå må jeg komme meg tilbake til kort spillingen. 

 

 

 

 

små og store gleder med jul

  • 02.12.2014 - 21:14

bilder tatt forje torsdag, da kom det endelig litt snø
♥ Gleden av å se snø når du våkner

♥ Gleden av å se all den fine julepynten 

♥ Spenningen man får når man skal åpne en ny luke i kalenderen

♥ Smaken av peppekaker

♥ Julemusikk 

♥ Spenningen man får når man skal åpne gaver

 

 

♥ Å gi gaver til familie og venner/ å få gaver av familie og venner 

♥ Juleserier

♥ Julefilmer

♥ Stemningen man får rundt juletider

♥ Spise god julemiddag på julaften

♥ Tilbringe tid med familien

Det er mange gleder med jul, det er ikke mulig å oppsumere alt. Men jeg fikk delt noen av mine gleder med jul.

Og når jeg våknet i dag så var det endelig snø igjen ute. Håper det ikke forsvinner. 

 

- Hva er dine små og store gleder med jul?

 

 

 

 
 

hits