hits

mine lister på spotify

  • 21.09.2014 - 21:17


 Hei alle sammen!

Beklager så mye for at jeg ikke har blogget. Jeg har bare ikke hatt tid og insprasjon til innlegg jeg kan poste i det siste . But finally har jeg fått insprasjonen tilbake! Så dere kan glede dere til flere innlegg og kanskje en video eller to. For jeg har planlagt en del innlegg fremover, så jeg skal prøve så godt jeg kan for å få blogget hver eneste dag. Tar gjerne imot forslag fra dere om hva slags innlegg dere liker å lese. Håper dere forstår at jeg må prioritere skolen først. Ha en fin kveld videre!

 

  

 

            

 

favoritter ☀  - Denne listen har utrolig mange sanger. Den har både favoritter fra nå og før. Personlig så elsker jeg denne listen! Den får meg alltid i godt humør.

throwback ☺ - Denne listen kalles throwback, fordi de sangene har jeg gode minner med. Det er sanger som jeg kan ha hørt på en jentekveld eller fra en opptreden på skolen. Elsker å høre på denne listen, det får meg til å huske på alle de gode minnene.

chill - Denne listen hører jeg på f.eks hvis jeg gjør lekser eller hvis jeg bare vil slappe av. Liker også denne listen utrolig godt. Oppdaterer den stadig. 

my boy ♡ - Også har vi en stor favoritt, nemlig min Justin Bieber liste. Alltid herlig å høre på sangene hans, det er noen dager jeg bare kan sitte å høre på han i hele dag.

 
      

 

 

 

 must til høsten

  • 09.09.2014 - 20:42

Hellu ♥♥

Akkurat nå sitter jeg plantet foran tven, etter en kjempefin dag. Skolen var helt grei, men jeg hadde en ridetime å se frem til. Og det gikk utrolig bra! Ble veldig fornøyd. Imorgen har Christina, mamma og jeg tenkt å dra for å kjøpe litt ting som vi trenger. Nå som høsten virkelig er her. På bildet under ser dere hvilke sko jeg skal se etter. Er usikker på hvilken modell det skal bli, men det får jeg se når jeg er på butikken.

 

 

Jeg liker slike sko utrolig godt! Etter min mening så er disse utrolig fine ♥