Black, white, leather & gold

 • Skrevet: 31.01.2015 - Klokken: 13:24

laget collagen selv 

 

Hei dere! De siste dagene har jeg vært på hospitering i en barnehage og det var utrolig koselig. Jeg lærte masse og hadde det kjempegøy med barna.Jeg jobbet med de minste og de var så søte. Jeg ble også skikkelig overasket over hva de kunne gjøre på egenhånd. Mine to andre venniner jobbet i avdeliger der barna var litt større, så det var nok litt annerledes enn å jobbe med de minste. Har hvertfall hatt det kjempegøy, bortsett fra at jeg måtte stå opp så tidlig. Det er virkelig ikke noe for meg. Tilbake til overskriften. Jeg syntes svart, hvitt, gull og lær er utrolig fint sammen. Det ser skikkelig classy og elegant ut sammen. Så jeg laget en kollasj og fant noen plagg jeg syntes var fine. Syntes dere det samme?

 


 

 

 

 

Alt er fra nelly.com 


Bloggen er 2 år!

 • Skrevet: 27.01.2015 - Klokken: 21:43

♥♥♥♥♥♥Hallo alle sammen!

Som dere sikkert leste på overskriften, så fyller bloggen min 2 år i dag! Jeg kan ikke tro at jeg allerede har hatt den i 2 år. Bloggen min var egentlig ikke så seriøs det første året. Fordi da var jeg skikkelig spent ogsånn, og jeg blogget ikke så jevnlig. Og innleggene var heller ikke de beste, ahahha.Men når det andre året kom begynte jeg å blogge så ofte som mulig.  

Hadde egentlig tenkt til å lage en kollasj, men har dessverre ikke hatt tid. Denne dagen har vært utrolig laang. Hadde en ganske kort dag på skolen, men var på sånn konf ting i dag som varte fram til halv ni. Så jeg er ganske sliten. Dagen har vært veldig fin til og være lang. Så ja, nå skal jeg bare hoppe inn i dusjen også legger jeg meg vel med en gang. 

 

Håper dere hatt en utrolig fin tirsdag!

Waking up to this

 • Skrevet: 27.01.2015 - Klokken: 07:58

♥♥♥♥

 

 

-Håper dere får en kjempefin dag!

New in

 • Skrevet: 25.01.2015 - Klokken: 15:01


 

Hei dere!

Håper dere har hatt er herlig helg! Det har jeg hvertfall. Denne helgen har vært rolig og avslappende. Det er alltid herlig. Jeg har blitt litt syk, så har holdt meg inne for det meste. Hele familien har vært syk utenatt meg, så nå er det nok min tur. Jaja, får håpe det går over så fort som mulig. I dag har Christina(tvillingsøster) og jeg  vært i kirken for å hjelpe til med en gudstjeneste. Siden alle konfirmanter må være med å hjelpe til gjennom konfirmasjonstiden.  Det var morsomt det, hadde egentlig trodd at vi bare skulle sitte gjennom hele gudstjenesten. Men det ble det ikke noe av heldigvis og det var ganske koselig. Nok om det. På fredag var jeg med Christina og Andrea på Fornebu S, det var utrolig koselig! Jeg fikk kjøpt meg en ting og jeg er veldig fornøyd. Den er utrolig myk og god. Virkelig et godt kjøp. 

Håper alle har hatt en kjempefin helg!

 T-skjorte fra Bikbok


 

 

-Hvordan har din helg vært?

Nelly wants #1

 • Skrevet: 21.01.2015 - Klokken: 20:29
                                     Genser -HER-                                                                   Bluse -HER-                                         Topp -HER-

 


                Genser -HER-                                               Bluse -HER-                                                Genser -HER-

 

                                 Topp -HER-                                                                          Genser -HER-                                                         Genser -HER-

 


                               Genser -HER-                                                              Genser -HER-                                                  -Fant ikke link-

 

 

   Cardigan -HER-                                                                   Jakke -HER-                                                                             Jakke -HER-                                                                           

 

 

-Har du noen favoritter?

 

Verdens dårligste blogger

 • Skrevet: 20.01.2015 - Klokken: 15:58

Hei dere!

Beklager så mye for at jeg ikke har blogget så mye i det siste. Jeg lovte meg selv å prøve å blogge hver eneste dag, hvertfall minst 1 gang om dagen. Men jeg har funnet ut at det er ganske vanskelig. Det er ikke så lett å komme på hva man skal blogge om. Jeg har mange ganger tenkt når jeg kommer hjem fra skolen, så skal jeg ta outfit bilder. Men det er ikke så lett nå som det er så mye snø, fordi dette skal egentlig både være en moteblogg og en hverdagsblogg. Jeg skal hvertfall prøve så godt jeg kan å prøve å blogge så ofte som mulig som sagt. Fordi dette er noe jeg liker å drive med og ikke vil slutte med. Selvom jeg mister motivasjonen når jeg ikke har blogget på et par dager og leser tallet går ned, men jeg skal prøve å sette opp en plan der jeg planlegger hva jeg skal blogge om. Dere kan gjerne komme med forslag for hva jeg kan blogge om.

Ellers så har jeg vært ganske travel, spesielt denne helgen. Først på fredag så var jeg på kostymekveld hos en vennine som var kjempe koselig! Vi var sånn ca. 6 stk. Vi skulle egentlig være flere, men det var noen som var syke. Så derfor var ikke alle der. Jeg har vært på konf kurs hele helgen, så det ble ikke noe rolig helg på meg. Noe som er litt slitsomt, men det var jo utrolig koselig for det. Føler at jeg ikke har hatt en hverdagsinnlegg på lenge, så det var godt å få hatt et nå. 

 

-Hva skal jeg blogge om?

Paris i april

 • Skrevet: 17.01.2015 - Klokken: 23:23

 
  Ææææ!! Jeg skal til Paris i april med familien! Gleder meg utrolig mye! 

Jeg har bare vært i Bandol i Frankrike, så gleder meg til å utforske Paris. Paris har alltid vært på listen over drømmereiser og nå kommer det ønske i oppfyllelse. Vi har lenge tenkt på å dra dit, så det var på tide. Jeg fikk vite det for et par dager siden, men jeg har ikke rukket å blogge om det. Så ja. Hvis dere har noen tips på hvilke butikker jeg burde stikke innom, så er det bare å skrive det nede i kommentarfeltet. I dag så har jeg vært på konfkurs hele dagen. Fra halv ti til halv fire. Det var både spennende, morsomt og litt skummelt. Skal ha det samme i morgen, men da blir det kortere dag og det skal bare være en gudstjeneste. 

 

Håper alle har en kjempefin helg så langt!

 

 

 

 

-Har du vært i Paris før?


 

 

mine favoritt youtubere #2

 • Skrevet: 13.01.2015 - Klokken: 14:55

Alex Centomo


BeautyBySiena 


BeyondBeautyStar

 

Hei! 

Her har dere noen av mine favoritt youtubere. Hvis du vil sjekke ut del 1, så kan du trykke -HER-

Ganske snart drar jeg til stallen med Mia og jeg skal ha ridetime. Gleder meg til det, har ikke hatt det på en lang stund. Kommer foressten til å ha flere deler av "mine favoritt youtubere". Ellers så har dagen min så langt vært veldig fin. Håper dere har en kjempefin dag videre!

 

 

 

-Har du noen favoritt youtubere?

svar på spørsmålsrunden

 • Skrevet: 12.01.2015 - Klokken: 19:56

 Når begynte du å blogge? 

- Jeg begynte å blogge for 2 år siden. Har jubileum 27.Januar!!

Liker du fortsatt JB?
- Ja, det gjør jeg. Vet at han har gjort mye dumt i det siste, men støtter han uansett hva. 

Hvilke blogg er favorittbloggen din?

- Klarer ikke å velge bare en. Har utrolig mange favoritter, men her er de jeg sjekker aller mest.

1. Fridavik.blogg.no  2. l0ve.blogg.no  3. wossa.blogg.no  4. sofiemote.blogg.no  5. eirinkristiansen.no 6.  julieviktoriaa.blogg.no

Leser også naissweetlife.blogg.no og sophieelise.blogg.no.

Hvis du trener, hva trener du?

- Trener ikke sånn fast, men pleier å jogge, gjøre diverse styrkeøvelser osv... 

Hvilken sminke bruker du?

- Jeg bruker foundation, bronzer, øyenbrynspenn og maskara. Bruker ikke alltid foundation.

Favoritt sminke merke? 

- Det må nok være mac, loreal paris og maybeline. Liker spesielt leppestiftene fra Mac, virkelig verdt å kjøpe!

 

Favoritt film?

- Har så mange favoritter, så klarer ikke bare å velge en. 

Favoritt bok?

- Er ikke helt fan av å lese bøker, så har nok ingen favoritt. 

Favoritt sang? 

- Akkurat nå er det Moment like you av Lia Marie Johnson. Elsker den! 

                             /
Hvis du bare kunne tatt med en ting på en øde øy hva ville det vært?
- Det er jeg faktisk veldig usikker på. Har tenkt på den lenge, men klarer ikke å bestemme meg. 
Hva er favoritt genseren din?
- Favoritt genseren min må nok være denne fra Jean Paul: 
Hva skal du i vinterferien?
- Tror jeg skal til Bergen med søsteren min, også skal jeg være hjemme. 
Hva er favoritt serien din?
- Har ikke bare en favoritt serie. Mine favoritt serier er Gossip Girl, 90210, Pretty Little Liars, Keeping Up With The Kardashians og Modern Family.
Hva skal du i sommerferien?
- Da skal jeg nok til Gran Canaria. Tror vi skulle være der en måned, er ikke helt sikker. Skal også kanskje til Brighton med en vennine og søsteren min, men må få 4 i matte. Skal også kannskje på rideleir med noen venniner. 
Hva vil du bli når du bli stor?
- Jeg vil bli noe innen helse. Er ganske omsorgsfull, så håper på å drive med noe som hjelper folk. 
Kan du lage må gjøre video?
- Ja, det kan jeg prøve å få til.
Hvor gammel var du når du fikk hest?
- Eier ingen hest, men jeg har den aller beste ponnien på fòr. Hun heter Tornado, har allerede hatt henne i et halvt år.


Kan du ha hva jeg har i min veske video?
- Ja, kanskje det. Jeg tror det blir lettere med innlegg, men vi for se. 
-Er det noe du lurer på til neste gang?


min helg

 • Skrevet: 11.01.2015 - Klokken: 20:31

 

Hei!

Håper dere har hatt en kjempefin helg! Det har jeg. Vi var på Gol og der gikk vi på ski. Det var veldig koselig. Føler at denne helgen gikk utrolig fort, plutselig er vi tilbake til skolebenken igjen. Men jaja. Akkurat nå sitter jeg å ser på reprise av bloggerne. Elsker virkelig den serien! Har egentlig ikke så mye å si, så ja. 

Håper dere har en kjempefin kveld!

 

-Hva har dere gjort i helgen?
 

daily inspiration

 • Skrevet: 10.01.2015 - Klokken: 21:50

favoritt sanger atm

 • Skrevet: 06.01.2015 - Klokken: 22:13

Noen av listene mine på spotify: 

chill 

favoritter ☀

Hei!

Hadde tenkt til å poste dette innlegget i går, men fikk ikke gjort det. Drev med matte hele dagen, jippi...

Ellers så skal jeg legge meg nå, er kjempe sliten. Håper dere har hatt en kjempefin tirsdag! Beklager for kort innlegg. Skal blogge bedre i morgen, lover!

 

 

 

-Har du noen favoritt sanger for øyeblikket?

recap 2014

 • Skrevet: 03.01.2015 - Klokken: 20:06Hei!

Da har jeg endelig fått laget en video til dere. Hadde tenkt å ta med noen flere videoer, men ville ikke at den skulle være så lang. Hadde også tenkt å ha bilder, men jeg syntes det ikke ville vært like spennende. Det blir på en måte en erstatning for spørsmålsrunden, for den har blitt borte. Så jeg kommer til å svare på spørsmålrunden i et innlegg. Håper dere liker videoen! Tusen takk for et kjempefint år!!

 

 

-Hva syntes du?

 

classic - cover av søsteren min

 • Skrevet: 03.01.2015 - Klokken: 00:23-Hva syntes dere om søsteren min?

 

mine nyttårsforsett for 2015

 • Skrevet: 01.01.2015 - Klokken: 18:16

GODT NYTTÅR!!

Håper alle hadde det fantastisk i går! Det hadde hvertfall jeg. Jeg syntes nyttårsaften er utrolig koselig. Masse fyverkerii, god mat og drikke. Hadde det også kjempe koselig med familien. Det er herlig å starte et nytt år med blanke ark. For meg har 2014 hvert et av mine beste år. Jeg har opplevd så mye på kort tid. Jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker. Besøkt mange flotte steder som b.la Gran Canaria og Frankrike. Det har jo selvførgelig ikke bare vært oppturer, men jeg velger å fokusere på det posetive. Nå er jeg klar for et kjempeflott år til. Jeg har laget noen nyttårforsetter til dette året og jeg har bestemt meg for at jeg skal klare de fleste. Det kommer et innlegg om året 2014 enten senere på dagen eller i morgen.

 
● Bli flinkere på skolen

Prøve å holde motivasjonen oppe og gjøre det beste jeg kan

● Trene mer

Skal trene minst 2-3 ganger i uken

● Være sunnere

Bare spise godteri og drikke brus i helgene!

 

● Prioritere ting bedre 

Jeg skal kunne prioritere både skole, ridning, blogg, trening, venner og familie

● Føle meg trygg når jeg rir Tornado.

Jeg er litt redd noen ganger, fordi hun stikker veldig lett på tur og blir fort stresset

 ●Blogge bedre 

Blogge minst 1-2 innlegg om dagen

●Spørre om hjelp når jeg trenger det

Jeg er en ganske sjenert person, men når man blir kjent med meg så er det lett å snakke med meg,

Er spesielt sjenert når jeg sitter i klasserommet og lurer på noe, og jeg tør som oftest å ikke rekke opp hånden.

 

 

 

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits