Har jeg fått meg snapchat til bloggen?

 • Skrevet: 30.01.2016 - Klokken: 01:33

IZZYLOVE_BLOGG

Hei dere! 

Jeg har fått meg snapchat-bruker til bloggen. Wiii! Hvis dere har lyst å følge med på hverdagen min, så er det bare å adde meg! Blir veldig glad for det:) 

 

-Har du snap til bloggen?

Lately through my phone

 • Skrevet: 28.01.2016 - Klokken: 16:25

LATELY THROUGH MY PHONE 

 

-Hva synes du om slike innlegg?

Bloggen fyller 3 år i dag!!

 • Skrevet: 27.01.2016 - Klokken: 20:36

2013

 2014

2015


2016Æææ bloggen er 3 år i dag! I dag 27.januar skrev jeg mitt første innlegg på denne bloggen. Det er helt utrolig å tenke på! Tenk så mye jeg har forandret meg som person både psykisk og fysisk. Startet som en liten, usikker 8ende klassing som ikke visste helt hva hun ville. Men nå i dag er det annerledes. Nå går jeg siste året på ungdomskolen og fyller 16. Det gleder meg virkelig at jeg sitter her fortsatt, med den gode følelsen jeg hadde da jeg først startet med dette her.Jeg er stolt av meg selv. Jeg er stolt over det jeg har oppnådd og lyktes med. Jeg gleder meg virkelig til årene fremover. Dette er definitivt noe jeg ikke vil slutte med. Jeg håper dere har hatt en superfin dag og fortsatt vil følge bloggen min videre:)

 

-Har du blogget lenge?

Goals, i work on everyday

 • Skrevet: 25.01.2016 - Klokken: 07:30

 

Tørre å være modig og steppe ut av komforsonen min litt mer.


 

Være meg selv 100%Ta vare på meg selv, og ikke bare de rundt meg.


Ikke pushe meg til noe jeg ikke kan oppnå med en gang. Ha tålmodighet og være fornøyd med det jeg allerede har oppnådd.


 

 

-Hva er dine mål som du jobber med hver dag?

Favorites from vixen blog awards - steal the style

 • Skrevet: 24.01.2016 - Klokken: 10:12

AGNES LOVISE HAUGEN 

Agnes rocket virkelig denne klassiske "all black" looken. Det er sofistikert og voksent, perfekt på et event som Vixen. Elsker dette antrekket! Og sminken var som alltid "on point". Hun fortjente VIRKELIG å vinne "Beauty blogger of the year"!! Som dere ser til høyre, ser dere at jeg prøvde å finne de samme plaggene på appen "villoid". Men det var ikke lett å finne alt likt. Det eneste som lignet mest på det hun hadde på seg skoene. 

CAROLINE BERG ERIKSEN

Dere ser at jeg liker "all black" looken! Men Caroline hadde en liten vri. Hun valgte også å ha en "pop of color" på leppene og som tilbehør. Elsker det! I tillegg hadde hun et par med Valentino på seg. Ææ elsker de skoene(<33) Det stråler av henne og det er godt å se! Lyktes dessverre ikke helt med å finne alle plaggene. Det eneste jeg fant var Valentino skoene. 


JENNY SKAVLAN

Jenny kan virkelig kle seg fantastisk, selvom hun er gravid! Wow, hun stråler! Liker utrolig godt hva slags farger hun har kombinert sammen. Hun har valgt en helt hvit dressjakke med en eggehvit "turtelneck". Og for å ha en pop of color, så valgte hun burgunder røde fløyel sko og burgunder rød veske. Det eneste jeg fant som lignet aller mest var nok kjolen. Synes den er ganske så lik.
CELINE AAGAARD

Jeg visste at Celine kom til å se "put togheter" ut uansett! Hun er trossalt den mest innflytelsesrike mote og livsstil bloggeren i Norge. Elsker at hele looken er så classy. Jeg er en stor fan av den stilen. Hun har valgt et helt svart antrekk med en "pop of color" av sko. Jeg fant ut nå at jeg kunne satt sammen de samme skoene som jeg hadde på Jenny Skavlan, på Celine Aagaard også. Jaja. Like fint med svarte også. 


 

Så hva synes dere om slike innlegg? Jeg synes det er utrolig morsomt og gøy å lage hvertfall! Så jeg håper virkelig dette er noe dere vil se av meg gjøre mer:) 

 

-Hva synes du?

Fashion icons #2

 • Skrevet: 23.01.2016 - Klokken: 18:21

EIRIN KRISTIANSEN

 

 

ANDREA ZELINE ERIKSEN

 

Disse er to av mine absolutte favoritter. To livsglade jenter som stråler masse personlighet gjennom klærne sine. Det er ikke bare stilen deres jeg liker, men dem som personer også. Virkelig store forbilder. Men jeg må bare si at jeg absolutt E-L-S-K-E-R klestilene deres! Jeg liker at dem begge har en classy stil, og til tider har plagg som står litt ut og har ofte en "pop of color" i antrekkene sine. Link til bloggene dere -HER- og -HER- Virkelig verdt å ta en tur innom begge to!

 

-Liker dere slike innlegg?

Snapshots from today

 • Skrevet: 20.01.2016 - Klokken: 14:49WINTER WONDERLAND

 


 

 

-Hva syntes du?

one of my favorites lately

 • Skrevet: 19.01.2016 - Klokken: 19:31

Hei dere! 

Beklager så mye for lite blogging i det siste. Dagene bare flyr av gårde, så rekker ingenting. Men nå har jeg endelig fått skrevet ned ideer til blogginnlegg, så nå blir det lettere for meg. Lettere å gjennomføre ting når man har struktur på det. Det gjelder akkurat det samme med skolearbeid. Apropos skolearbeid, så kommer det et innlegg om det i løpet av uken. Da kan dere starte det nye halvåret med et pang. Mange tips som vil hjelpe mye!


 

ONE OF MY FAVORITES LATELY

Jeg skal foressten begynne med både ukens favoritt igjen på mandager. Dere likte det så godt, så jeg gleder meg veldig med å begynne med det igjen! Siden jeg ikke fikk blogget i går, så tenkte jeg kunne ta en liten vri på det i dag. Litt annerledes ukens favoritt, det blir egentlig mer en anbefaling fra min side. For nå har jeg en favoritt jeg faktisk eier og har. Det er denne flotte foundation kosten fra Real Techniques. Jeg elsker den! Soleklart en stor favoritt i min sminkemappe. Den blender ut godt og gir en perfekt finish. Så denne anbefaler jeg;)

 

can`t wait for summer

 • Skrevet: 16.01.2016 - Klokken: 18:26

SUMMER.

Hair gets lighter.

Skin gets darker.

Water gets warmer.

Drinks get colder.

Music gets louder.

Nights get longer. 

Life gets better. Jeg har så mye å se fram til denne sommeren!

 

-Flere som gleder seg til sommeren?

Pakke fra desenio

 • Skrevet: 14.01.2016 - Klokken: 16:51
Hei dere! 

For 2 uker siden, så mottok jeg pakken min fra Desenio! Har gledet meg til å få denne pakken! Fikk dessverre ikke hentet den før en uke senere. Men den kom hvertfall ekstremt tidlig, så jeg er veldig fornøyd med det. Så jeg fikk 5 bilder, som jeg gleder meg til å ramme inn og henge opp på veggen på rommet mitt. Det skal jeg forhåpentligvis gjort veldig snart. Jeg ble ihvertfall veldig fornøyd. Tusen, tusen takk Desenio! Anbefaler virkelig å ta en titt innom siden deres. Jeg kan garantere at du finner noe du liker;)

Link til siden -HER-

 

-Har du hørt om desenio før?

Sunday`s dinner outfit

 • Skrevet: 12.01.2016 - Klokken: 17:30SUNDAY`S DINNER OUTFIT

-Hva synes du?

Ball 2016

 • Skrevet: 11.01.2016 - Klokken: 08:20

BALL 2016


 

Hei dere! 

Da er det mandag igjen. Ny uke, nye muligheter. Men herregud for en fantastisk helg jeg har hatt! Vårt trinn hadde jo ball på lørdag, på Scandic hotell! Var der fra kl.19.00-01.00.  Så det var en lang kveld, virkelig vært det hvertfall. Men limousinen hentet oss 17.30, så vi var der en stund før vi ble kjørt til Scandic. Det var virkelig et stort høydepunkt! Alle så helt fantastiske ut! Rosa limousin, flotte ballkjoler, god mat, herlige folk, fantastisk underholdning, morsomme kåringer og masse mer! Søsteren min og jeg var b.la noen av de som sto for underholdningen.  Ææ jeg er bare så glad! Jeg hadde det så utrolig bra! Virkelig en kveld jeg aldri kommer til å glemme. Minnene vil alltid være der. Må si det var veldig trist å våkne dagen etter. Man kjenner en sånn klump i magen når man tenker på det, fordi man lengter etter noe man savner. Jeg klarer liksom ikke å beskrive alt. Det var bare så bra. Jeg føler på en måte at jeg ikke klarer å uttrykke meg på den måten jeg vil, uff. Haha:) Men hvertfall jeg håper dere har hatt en helt fantastisk helg, og for en super mandag!:)

 

-Har du vært på ball?

 

The big day is finally here

 • Skrevet: 09.01.2016 - Klokken: 09:38
IT`S PROM DAY!


Hei dere! Ææææ i dag har endelig dagen kommet. Det er klart for 10.klasse ball! Det store ballet. Gleder meg helt sykt! Klarer ikke å beskrive følelsen jeg har akkurat nå. Har ventet så lenge på dette, og når har dagen endelig kommet. Bildene som dere ser over, er tatt for lenge siden. Så jeg skal ikke se sånn ut på håret osv. Men jeg skal ha ballkjolen, selvfølgelig. Ååå er så fornøyd med den! Er faktisk den eneste som har rød. 

Men ihvertfall jeg ser virkelig fram til dette. Så akkurat nå driver søsteren min og jeg å steller oss, for vi skal nå snart dra å kjøpe noen ting vi trenger. Deretter kommer vi hjem, også drar vi til Josefine. Der skal vi sminke oss, ordne håret og ta på ballkjolen. Også er det klart for ball. Wihooo! Prøver å unngå å skrive så mange utropstegn, men det er ikke lett assa ahahah. Det kommer mest sannsynnlig et innlegg i morgen om ballet:) Håper dere har en superfin dag og nyter den:)

 

 

 

-Har du vært på ball?/Skal du på ball?

Bildene som aldri kom på bloggen #3

 • Skrevet: 06.01.2016 - Klokken: 21:26


Haha det ikke alltid lett å være blogger;)


- Liker dere slike innlegg?

one of my latest purchases

 • Skrevet: 04.01.2016 - Klokken: 12:22
BY MALENE BIRGER


 

Hei dere!
Da er det mandag igjen, men heldigvis begynner jeg ikke på skolen før i morgen. Det er deilig det. Kjenner jeg trenger den siste fridagen, før jeg er klar til full kjør igjen. Men tilbake til det jeg skulle snakke om. Jeg har endelig kjøpt Malene Birger dekslet jeg har ønsket meg så lenge! Jeg er så utrolig fornøyd. Det er så klassisk og fint. Så nå skal jeg passe på mobilen ekstra godt. Jeg kjøpte mitt i byen på deres egen butikk "By Malene Birger". Butikken var så put-togheter og de som jobbet der var super snille! Butikken var jo så liten, så med en gang man kom inn i butikken ble man lagt merke til. Så man fikk hjelp med en gang. Det er jo ekstremt positivt. Så jeg anbefaler virkelig å ta en tur innom butikken å ta en titt. Og hvis du vurderer å kjøpe deksel der, så burde du gjøre det:) 


- Håper dere har en strålende start på uken!

 

Recap 2015

 • Skrevet: 02.01.2016 - Klokken: 20:52
2015
HAR VÆRT ET FANTASTISK ÅR, FYLT MED MASSE MINNERIKE MINNER JEG ALDRI KOMMER TIL Å GLEMME!

HAPPY NEW YEAR!

 • Skrevet: 01.01.2016 - Klokken: 19:46

Hei dere! 

Riktig godt nyttår! Håper at 2015 var et fantastisk år og at dere er klare for 2016. Det har det virkelig vært for meg, og nå er jeg klar for et helt nytt år! Håper dere også koste dere super masse i går. Det gjorde virkelig jeg. Hadde jentegjengen min på kaker og is + middag med søsteren min og foreldrene mine, så det var super kos! Vi spiste kalkun, åå herlighet så godt det var! Og når klokken slo tolv sto vi klar foran tven, men nrk1 i bakgrunnen og ventet i spenning før vi skulle skåle. Dette er noe vi gjør hvert eneste år og det synes jeg er veldig koselig. Skåler også russisk tid i tillegg, siden mamma er russisk. Det er også en tradisjon vi holder gående. 


Ellers i går så kjøpte jeg ny kjole for anledningen med Mia og Andrea, og jeg ble utrolig fornøyd! Dere ser den på bildet over. Den var virkelig verdt pengene, selvom jeg nesten er helt blakk haha. Denne kommer jeg til å bruke masse! Elsker å invistere i ting som har god kvalitet. Da kan jeg bruke det år etter år. 

Ååå jeg har også en video på lur til dere, som kommer i morgen. Det er nemlig recap video av 2015. Lagde en i 2014 også, og den likte dere veldig godt! Så nå bestemte jeg meg for å lage ny. Så det er bare å glede seg:) 

 

-Hvordan har 2015 vært for deg?

 

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits