Trenings inspo

 • Skrevet: 26.02.2015 - Klokken: 17:05

 


♥♥♥♥♥♥♥♥

 Alle bildene er fra weheartit

 Skoletips

 • Skrevet: 24.02.2015 - Klokken: 16:52

laget selv, bilder fra weheartit

Hei dere! Som sagt er det noen som har begynt på skolen igjen. Inkludert meg. Derfor tenkte jeg å gi dere noen tips på hvordan du kan øve til prøver, unngå å utsette ting og diverse andre ting. 

 • Hvis du sliter med å huske det du nettopp har lest, så kan du skrive ned det du husker fra hvert avsnitt. Det vil bli mye enklere for deg. Jeg sliter med dette selv, så jeg bruker denne metoden. 
 • Du skal øve til en prøve og det er mye stoff du må kunne. Da kan du lage flashcards og deretter ta lydopptak der du leser opp det du skal kunne. Etter man har gjort det så kan du høre på flere ganger og samtidig lese teksten inni deg. Dette kan du også enten gjøre på bussen, i bilen eller i et friminutt. Denne metoden bruker jeg hele tiden. 
 • Lag tankekart. Gjør det før du skal begynne å øve og etter du har øvd.
 • Er du som meg å utsetter ting hele tiden. Det du kan gjøre da er å legge vekk alt som distraherer deg og fokusere på det du skal gjøre. Du kan be foreldrene dine om å ta mobilen fra deg før du skal begynne å jobbe med skolearbeid. Det vil hjelpe deg mye. 
 • Sitter du i mange timer i strekk å jobber med skolearbeid?  Det burde du ikke gjøre. Du blir bare frustert og sliten.  Hjernen blir sliten av å jobbe og trenger en pause.  Ta deg 15 min pause slik at hjernen får hvile. 
 • Ta på deg noe komfertabelt. 

 

Hvis du vil ha flere tips anbefaler jeg å se på denne videoen:

-Fikk du noen tips?

Ebay finds

 • Skrevet: 23.02.2015 - Klokken: 19:22

 

Hei dere!

Da var det tilbake til skolebenken. Kjenner virkelig at jeg har fått slappet av, så det er lettere å være tilbake enn jeg trodde. Men selvførgelig var jo døgnrytmen min helt på tur, så fikk ikke skjønnhetssøvnen min akkurat. Jeg misunner fortsatt de som har vinterferie nå, kunne gjerne hatt det en uke til.  Nå skal jeg bare gjøre meg ferdig med litt skolearbeid og bare slappe av. Håper dere har hatt en kjempefin mandag!:)

1. Sportsbh link (HER)

2. Victoria Secret morgenkåpe link (HER)

3. Nike air max link (HER)

4. Solbriller link (HER) 

5. Skinnjakke link (HER)

6. Starbucks kopp link (HER)

 

Hva synes du?

Obsessed

 • Skrevet: 22.02.2015 - Klokken: 18:38

 

 Hei dere!

Ser det ikke godt ut? Måtte bare ta bilde av det når det var så fint lys. Dere må bare smake det, det er så utrolig godt! Elsker det! Alt du trenger er knekkebrød, tomater og peppermix. Ellers så har jeg vært på joggetur med Marthe i dag. Det var kjempe koselig! Hadde egentlig bare tenkt å være inne og slappe av hele dagen, men siden det var så fint vær måtte jeg bare benytte sjansen. Håper alle har hatt en kjempefin dag:)

 

-Hva synes du?

Nytt design?

 • Skrevet: 21.02.2015 - Klokken: 10:00


Hellu!

Jeg begynner å bli litt lei av det designet jeg har nå og har lyst til å bytte. Er det noen av dere som vet hvor jeg kan finne fine og ryddige gratisdesign? Eller vet om noen som lager design gratis? Det hadde vært utrolig fint! Har prøvd å søke litt rundt, men jeg finner ikke så mye. 

 

Håper dere har en kjempefin dag!

Seriene jeg ser på

 • Skrevet: 20.02.2015 - Klokken: 17:40

Denne serien elsker jeg! Virkelig verdt å se på. Det er en serie på 5 sesonger. Den handler om familie som flytter fra Kansas til Beverly Hills. De to tenåringene begynner på skolen West Beverly, der faren dems får jobb som rektor. Her følger vi tenåringene som går på den skolen. Det er mye drama, kjærlighet og spenning. Hvis du er glad i typiske jenteserier, så er 90210 helt perfekt!

 

Alle kjenner vel til Pretty little liars. Jeg synes den serien er kjempe spennende! Jeg gleder meg til hver nye episode som kommer ut. Denne seiren inneholder drama og mysterier. Er også en typisk jenteserie. Den handler om at det er fire venner som strå sammen mot en anonym fiende, kalt A. A truer med å avsløre deres mørkeste hemmeligheter, samtidig som de prøver å løse mysteriet over mordet på deres bestevenn. Det er en serie med 5 sesonger.

 

Denne serien blir jeg aldri lei av! Elsker den! Serien handler om de to bestevenninene Blair Waldorf og Serena van der Woodsen. Vi følger dem på en privatskole, der møter vi de andre som er med i handlingen. Er ikke flink til å forklare i det hele tatt, så har fått litt hjelp av wikipedia og søsteren min:) Denne serien har 6 sesonger. 

 

Hei dere! Håper dere fikk noen serie tips, dette er da mine favoritter atm. Beklager virkelig for at jeg ikke har blogget de siste dagene. Jeg fikk en ganske ekkel kommentar her på bloggen, så jeg ble litt satt ut. Turte rett og slett å ikke blogge, men jeg prøver å ikke tenke på det nå. Jeg får bare håpe på at den samme personen ikke kommenterer igjen. Ellers så har jeg at utrolig herlig vinterferie. Hadde egentlig tenkt å dra til Bergen på onsdag for å beskøke tante og onkel, men det ble ikke noe av. Det var fordi det var full storm der så det var ikke mulighet til å kjøre dit eller ta fly. I tillegg til det så har tante blitt syk, så vi kunne ikke dra dit likevel. Faktisk den første ferien på lenge vi bare har vært hjemme og slappet av. Vi pleier alltid å finne på noe, men dessverre ble planene avlyst denne gangen.

 

Håper alle har hatt en kjempefin dag

Gårsdagen

 • Skrevet: 15.02.2015 - Klokken: 22:23

Hei alle sammen! 

Håper alle har en kjempefin vinterferie så langt! I går var det altså valentinsdag. Jeg var på jentekveld hos Marthe og det var utrolig koselig! Virkelig herlig å tilbringe valentinsdagen med mine fantastiske venniner. Creds til Marthe og Josefine som ordnet i stand alt:) Håper alle hadde det supert i går! I dag har jeg bare vært hjemme og slappet av. Det er virkelig godt at det er vinterferie nåå, trenger det virkelig. Ellers så skal jeg ta mål til bunaden i morgen og på onsdag skal jeg til Bergen igjen. Gleder meg virkelig til å se tante og onkel igjen! Hver gang vi er der så har vi det kjempe koselig. Det kommer mest sannsynlig outfit bilder i morgen, skal prøve å få tatt det. 

Og ellers så har Mia bursdag i dag! Må bare gratulerer henne så mye med dagen, hun blir 15! Hun har blitt en av mine bestevenner på så kort tid og en av de snilleste personene jeg kjenner.  Håper dere alle har en kjempefin dag! 

 

-Hva gjorde du på valentinsdagen?

Dagens inspo

 • Skrevet: 12.02.2015 - Klokken: 20:46

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Elsker å lage slike kollasjer!!

 

-Hva synes du?

De siste dagene

 • Skrevet: 10.02.2015 - Klokken: 18:46

Hei alle sammen!

Beklager for fraværet på bloggen, men har hatt mye å gjøre i det siste. Har også hatt mye å tenke på. Jeg kan starte med å fortelle hva jeg har gjort i helgen. Jeg har vært på konfleir, altså bare en helg. Fordi det er på en måte sånn reserve greie for de som ikke kan de ukene det er konfleir. Men det var utrolig morsomt! Jeg koste meg masse og ble kjent med mange herlige folk. Lengter virkelig tilbake. Det vi gjorde på leiren var alt fra undervisning til leker og aktiviter. Klarer ikke å beskrive hvor koselig det var. Og vi avsluttet det hele med gudstjeneste på søndagen.

Ellers så har mamma vært ganske syk i det siste. Hun ble hentet av ambulanse og lagt inn på sykehuset i går, min første reaksjon var jo at jeg begynte å tenke det verste og hylgrine. For som dere kanskje vet mistet jeg pappaen min når jeg var sånn ca. 12 år gammel, altså september 2012. Men heldigvis ble mamma skrevet ut av sykehuset samme dagen som hun ble lagt inn. For stefaren min, tvillingsøsteren min og jeg besøkte henne der og hun fikk deretter bli med hjem etter vi hadde snakket med legen. Hun fikk bli med hjem igjen, fordi alt så ut til å være bra. Det ser ut til å gå bra med henne nå og hun føler seg mye bedre. Jeg er virkelig lettet. 

Og så kommer vi til det siste jeg skal fortelle. Kjære herlige Andrea hadde jo bursdag i går(ser det på bildet over). Må jo gratulere hun så mye med gårsdagen! Hun ble 15! Andrea er virkelig en herlig og utrolig snill person. Har blitt utrolig glad i henne på den korte tiden vi har blitt kjent.

Ellers i dag så har jeg vært på klassetur som var utrolig spennende! Har hatt en veldig fin dag. Men nå må jeg nesten øve til samfprøven og matteprøven jeg skal ha på torsdag og fredag. Ønsk meg lykke til! Håper dere alle har hatt en kjempefin tirsdag!

 

 

-Hvordan har dine siste dager vært?

Ny klokke

 • Skrevet: 05.02.2015 - Klokken: 19:16
Hei alle sammen!

Som dere ser så har jeg fått en ny klokke. Den har jeg fått av mamma, det vil si at hun har hatt den før. Hun fant den i går, så da fikk jeg den. Jeg syntes den er utrolig fin! Selvom jeg gjerne ønsker meg enten en fra Marc Jacobs eller Daniel Wellington. Fordi jeg syntes de er så fine i modellen, men det kan jeg kjøpe en annen gang. For nå har jeg denne her. Den jeg har nå er fra merket candino. Vet ikke om dere har hørt om det merket, men jeg tror jeg har hørt om det. Er ikke helt sikker.Ellers så må jeg skrive noen notater til skriveøkten i morgen, så snakkes!

 

 

-Hva syntes du?
Dagens antrekk 02.02.2015

 • Skrevet: 02.02.2015 - Klokken: 20:00

 

 
 

 

-Hva syntes dere? 

My favorite lookbooks

 • Skrevet: 01.02.2015 - Klokken: 17:19

♥♥♥♥♥♥-Har dere noen favoritter?

 

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits