Oppskrift på super gode Nutella Chocloate Chips Cookies

 • Skrevet: 29.02.2016 - Klokken: 21:12
Hva trenger du?

● Nugatti eller Nutella

●  50 g sukker 

● 250 g smør 

● 2 egg

● 150 g hvetemel

● 0,5 ts bakepulver

● 1 pakke med kokesjokolade

Hva gjør du? 

Først finner du fram en liten bolle der du blander det tørre, og en stor bolle der du blander det "våte". Det våte vil altså si smøret, sukkeret og eggene. Og da er det bare hvetemelet og bakepulveret igjen. Du tilsetter det tørret med det våte, når du har fått most smøret sammen med sukkeret. Wow, jeg er flink til å forklare;) Altså du kan enten bruke miksmaster eller visp til dette. I mens du da tilsetter det tørret med det våte, tilsetter du da eggene med det samme. Så skal dette da bli til en kakedeig. Alt du trenger å gjøre etter det har blitt til en deig er å kutte opp sjokoladen. Du må på en måte finhakke dem, slik at de blir plassert spredt utover i deigen. Deretter kan du begynne å forme dem, ettersom du har fått sjokolade bitene godt inn i deigen. Og det er her nugattien/nutellaen kommer inn i bilde. Du tilsetter den ved at du tar en liten skje og ca. halvparten skal være dekket med nuggatti elle nutella. Deretter lukker du den sammen, og den skal fortsatt ha form som en runding.  Håper dere forsto det  Anbefaler på det sterkeste å gjøre kakene mindre enn du vanligvis ville ha tenkt. Dette er pga. de hever en del i ovnen. Så setter du dem inn i oven som er på 180 grader, og lar dem være der i minst 10-12 min. Voila! Så har du super gode cookies! De er faktisk farlige gode, så gled dere til å lage det! 

-Hva synes du?

 

IN LOVE.

 • Skrevet: 28.02.2016 - Klokken: 12:15


1.Balenciaga Suede jakke -HER-  2. Kåpe -HER-  3. Fur jacket-HER-  4. Bomber jacket -HER- 5. Skinnjakke -HER- 6. Kåpe -HER-

Åå bare se så nydelig denne fargen er! Har alltid syntes at den er så fin. Har dessverre bare et plagg i denne fargen, så må virkelig gå i innkjøp av et nytt plagg i den fargen en gang. Tror ikke akkurat det passer for den årstiden som vi nærmer oss nå. Men kanskje jeg gjør et innkjøp nærmere høsten?

 

-Hva synes du?

Lately on my blogsnapchat

 • Skrevet: 26.02.2016 - Klokken: 16:48

SNAPCHAT: IZZYLOVE_BLOGG


Hei dere! 

Tenkte å dele med dere igjen at jeg har skaffet meg snapchat til bloggen. Så hvis dere har lyst til å følge med på hva jeg gjør om dagen, så er det bare å adde meg. Blir veldig glad for hver nye følger jeg får:) Men jeg må si de siste dagene har ikke jeg ikke vært så særlig aktiv på verken snap fronten eller her på bloggen. Det er fordi jeg har vært litt småsyk, og rett og slett ikke hatt så mye krefter. Så jeg har brukt denne ferien godt på å slappe av og lade batterier. Nå kjenner jeg at det begynner å komme seg.  Søsteren min og jeg var egentlig invitert til tanten og onkelen vår i Bergen, men de planene ble avlyst.Tante har dessverre blitt syk igjen. Det er veldig trist. Hun har allerede hatt en ny operasjon, som hun gruet seg veldig til. Håper virkelig hun blir frisk så fort som mulig. 

 

 

-Har du snapchat til bloggen din?
 

Hva kjennetegner meg?

 • Skrevet: 24.02.2016 - Klokken: 00:06

I følge vennene mine..Lefser, tomater og sushi. De som kjenner meg veldig godt, vet at dette er mine største svakheter når det kommer til mat. Jeg kunne levd på de tre tingene hver eneste dag. Men så har vi jo mcern, pizza, is, taco, sterk mat, nachos. Sååå...

Sier ofte "unnskyld". Altså jeg vet ikke hva det er, men jeg føler at jeg må si unnskyld selvom det ikke er jeg som har gjort noe galt, men en annen. Jeg føler at jeg må ta skylden. Det har nok mye med at jeg har lyst at alle skal ha det bra. Jeg er en person som ofte tenker mer på andre, enn meg selv.  Og det kan både være negativt og positivt til tider.

Tidenes fangirl. Jeg er faktisk en av de største fangirlsene man kan finne. Det er faktisk helt sykt. Bare å snakke med venninne mine. Er helt gal etter artister som Justin Bieber(my man<33), One Direction, Jesper Jenset, Suite 16, Jai Waetford, Austin Mahone, Cody Simpson osv...

Englebarn. Jeg har alltid blitt sett på som den lille uskyldige, snille, sjenerte jenta av absolutt alle. Men jeg er faktisk livredd for å bryte reglene og gjøre noe jeg ikke får lov til. Jeg får veldig lett skyldfølelse, så trøbbel er noe jeg prøver å holde meg  langt unna. Men det er ikke så lett som man tror. Er jo trossalt en ungdom. Prøver og feiler hele tiden. 

Alltid blakk.  Ehm ja.. Kunne faktisk fått en medalje for hvor flink jeg er til å bruke penger. Hvordan klarer du det Isabella? Godt spørsmål. Det kan jo ha mye med at jeg bruker pengene mine på klær, mat, klær, mat og enda mer klær. ●  Stor interesse for mote. Jeg vet ikke om dere har skjønt det. Men jeg har hvertfall en ganske stor interesse for alt som har med klær å gjøre. Det er en av de største grunnene for at jeg begynte å blogge. Jeg ville ha noen å dele min store interesse og lidenskap med, det er trossalt noe jeg har lyst til å jobbe med i fremtiden. Det at jeg har en såpass stor interesse for det, er nok pga. mammaen min. Har alltid beundret klesstilen hennes, og jeg brukte alltid å ta klærne hennes og leke moteshow i stuen. Jeg må si det ikke er noe jeg har vokst fra meg, haha.. 

Tørr humor. Jeg har faktisk verdens tørreste humor. Det er faktisk ille. Ler av alt og ingenting. Det kommer flere slike innlegg fremover! Synes det er morsomt at dere får bli litt bedre kjent med meg:) Håper dere likte det!

 

Teller ned dagene!

 • Skrevet: 21.02.2016 - Klokken: 10:00


 

Hei dere!

Åh det er så deilig med vinterfeire! Trenger virkelig å få slappet av nå. Føler meg helt utmattet fra topp til tå, har virkelig ingen krefter igjen. Så ser fram til en avslappende uke. For første gang på kjempe lenge, så skal vi faktisk være hjemme i vinterferien. Det føles rart, men hele familien trenger en pause. Men om akkurat 29 dager fra og med i dag, skal vi til Cannes i Frankrike!! Wihoo! Gleder meg utrolig masse. Ser virkelig fram til å tilbringe påskeferien der med familien min. Vi skal ha roadtrip dit, så det blir en herlig opplevelse! Vi har allerede kjørt til Frankrike to ganger før, men til forskjellige steder og via forskjellige veier. Så lurer på hva denne turen vil bringe. Vi skal bo i en leiliget, som jeg tror skal ligge ganske så sentralt i Cannes. Åh gleder meg masse!

 -Har du noen planer for ferien nå eller for påskeferien?

Bildene som aldri kom på bloggen #4

 • Skrevet: 19.02.2016 - Klokken: 16:25

-Liker du slike innlegg?

Turtleneck & faux fur

 • Skrevet: 17.02.2016 - Klokken: 14:58

- Hva synes du?

Uken som gikk..

 • Skrevet: 15.02.2016 - Klokken: 19:54

Ukens høydepunkt: 

Det må ha vært feiringen av bursdagen til min kjære bestevenn Andrea på fredag, og overraskelen på den egentlige bursdagen hennes som var på tirsdag! Sweet sixteen! Elsker å overrakse folk jeg er glad i:* Det var så sinnsykt koselig! Blir så glad! Wææ! Alt alt så har jeg hatt en fantastisk uke med mye latter og glede:)Ukens nedtur: 

Hadde en såpass super uke, så det var ganske vanskelig å finne en nedtur. Men jeg fant faktisk en. Det var at jeg ble skikkelig misfornøyd med karakteren min på den muntlige høringen min i KRLE. Jeg visste at jeg kunne gjort det bedre. Det er et av mine sterkeste fag trossalt. Men jeg er dessverre ikke så flink til å se det store bildet på ting. Jeg velger kun å fokusere på detaljer. Så det må jeg bli flinkere til! 

Ukens måltid:

Ååå!! Dette må dere bare smake. Det er noe av det beste jeg har smakt. Har laget dette så mange ganger nå, går aldri lei. Ukens antrekk:

 Ukens sang:

 We don`t talk anymore by Charlie Puth and Selena Gomez(cover av Alex Aiono and Diamond White) Det var den sangen jeg delte dere med dere i går. Helt hekta på det coveret atm! Går i repeat om dagen. Hører faktisk på den i skrivende stund.

 

Likte veldig godt å lage dette innlegget! Så jeg håper dere likte det like mye som meg, slik at jeg kan fortsette med det:* Det er godeste Kristine Flotve som ga meg inspirasjonen til å begynne med slike innlegg! Anbefaler virkelig å ta en tur innom bloggen hennes -HER- Er så glad jeg har blitt kjent med henne gjennom bloggen. Hun er en super herlig person som sprer så mye glede.

 

- Håper dere har hatt en superfin uke, og at starten på den nye uke har vært super! 

 

Repeat, repeat.

 • Skrevet: 14.02.2016 - Klokken: 10:00Åååh denne coveren er bare helt utrolig! Wow, for noen stemmer!
-Hva synes du?

Marble, marble all over.

 • Skrevet: 13.02.2016 - Klokken: 13:22

Åååh jeg bare elsker marmor! Har alltid vært stor fan av det. Alt blir bare så klassiskt og fint. Kunne dekket alle slags ting med det! Akkurat nå har jeg skikkelig lyst på et marmor cover til macen! 

 -Liker du marmor?

et sunt lunsjmåltid

 • Skrevet: 10.02.2016 - Klokken: 17:16

 

EN AV MINE FAVORITTER

Oppskrift

● Oppkuttede grønnsaker 

- Salat

- Agurk

- Mais

- Tomat 

● Eggerøre 

 Hvis du vil så kan du også legge til krydder. Anbefales på det sterkeste! Da blir det ekstra godt.

Dette er superenkelt og sunt å lage! Enjoy!

 


-Er det noe du har lyst til å lage?

my weekend through pictures

 • Skrevet: 08.02.2016 - Klokken: 20:33


MY WEEKEND 

 Hei dere! 

Denne helgen har vært så koselig! Andrea overnattet hos meg fra fredag til søndag. Før det var jeg hos Helene å spiste pizza og så på film. Super kos! Det var utrolig hyggelig å ha Andrea på overnatting, selvom vi ikke gjorde så mye. Vi var en liten tur i byen med Mia, men ellers var vi hjemme. Været har ikke akkurat vært det beste de siste dagene, så det er nok derfor vi var så mye inne. Det som toppet kaken denne helgen, var at vi lage sushi! Nam! Ååå det var så godt. Pleier ofte å lage det med familien, men det var ekstra gøy når jeg lagde det med Andrea. Vi er begge skikkelig svake for god sushi. Mmm!

Men dere Andrea har bursdag i morgen! En av mine aller beste venner fyller 16! Tenk det. Så da blir det feiring med sushi, dere kunne vel ikke gjettet noe annet eller hva? Haha! Men det kommer til å bli super kos. Gleder meg! 

Ellers så har jeg vært på Elixia i dag, på cycling med mamma og stefaren min. For en hard økt! Men det var utrolig deilig. 

Håper dere har en fantastisk uke!

 

-Hva har du gjort denne helgen?

 

My weekly workout plan

 • Skrevet: 04.02.2016 - Klokken: 14:06

WORKOUT PLAN 2016

Mandag = 

Rumpe og mage hjemme/egentrening på Elixia.

Tirsdag =  

Løpe 20 min, romaskin i 15 min, styrke på apparater og på matte(Elixia).

Onsdag =

Zumba på Elixia, rumpe og mage hjemme.

Torsdag =

Rumpe og mage hjemme eller Elixia.

Fredag =

Samme plan som tirsdag, men løpe i 45 min istedet. 

Lørdag = Fridag

Søndag = Fridag.

 

Hei dere! Da er treningsplanen min for 2016 klar. Haha vet at vi allerede er i februar, men har endelig fått satt meg ned å skrevet en plan. Pleier nesten aldri å ha en bestemt plan å følge. Men nå bestemte jeg meg for å sette meg ned på rumpa å endelig lage den planen og få struktur på treningen min. Jeg har jo flere mål jeg vil oppnå. Jeg kan ikke da forvente at det skjer på 1-2-3. Har en følelse på at dette kommer til å bli et fantastisk treningsår! Har ekstremt god motivasjon og jeg har en treningsglede som gjør alt helt på topp. Anbefaler virkelig å lage en plan! Alt blir så mye lettere:) Håper dere har en strålende, solfylt dag!

 

-Trener du?

Dagens antrekk - faux fur & primeboots

 • Skrevet: 01.02.2016 - Klokken: 17:33

 -Hva synes du?

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits