before i die

  • Skrevet: 31.03.2014 - Klokken: 21:58

Hola! ♥

Siden jeg ikke hadde noe spesielt å blogge om akkurat i dag, så lagde jeg dette "before i die" innlegget. Det var faktisk ganske morsomt å lage disse kollasjene og lete rundt omkring etter bilder! Helt utrolig hva man ønsker seg. I morgen har jeg en gloseprøve i spansk, så jeg må nok sette i gang med å øve på den. Kanskje litt sent å starte på den nå, men den er ikke så stor. Og jeg har jo øvd litt tidligre i dag. Åh, jo imorgen har jeg tenkt til å filme ukens sprøsmål! Så den kommer nok denne uken! Håper dere har en kjempefin kveld ♥

 

 

 

 

 

 

 

- Hva har du gjort i dag?

 

inspo

  • Skrevet: 29.03.2014 - Klokken: 14:07

//bilder tatt fra tumblr og weheartit ♥

åååå, som jeg elsker sånne innlegg! Du får virkelig insprasjon. I dag har jeg tenkt til å overnatte hos noen venniner og det blir såå koselig! Jeg drar om ikke så lenge. Og Christina er faktisk på audition i dag så, wish her good luck! Jeg tror jeg kommer til å blogge senere i dag, så vi blogges ♥

 

 

 

 

 

 

-Hva synes du om sånne innlegg?/Hva skal du gjøre i dag? 

NYE DEKSLER

  • Skrevet: 17.03.2014 - Klokken: 18:16

Hei alle sammen! 

For noen dager siden fikk jeg to nye deksler fra en vennine! Og jeg elsker dem! Akkurat nå bruker jeg dip dye dekselet. Jeg ville bare oppdatere litt, skal bli flikere til å prioritere bloggingen, men aller først kommer skole så ja. Dere skjønner poenget :) Jeg håper dere har en helt fantastisk mandag! Vi blogges :)

 

 

 

 

 

- Har dere fått noe nytt?

 


SIDEN SIST

  • Skrevet: 16.03.2014 - Klokken: 17:16

Heeei! 

Lenge siden sist, beklager for det. Prøver å blogge når jeg har tid til det. Så dere ser vel overskriften så den forklarer jo alt. Okei, så siden sist har det vært disco på skolen, skidag, vært med venner på Wayne`s Coffe, laget meg sunne måltider, overnattinger, bursdagsselskap, jentekvelder, kino, skole,  sunget på UKM i Bærum osv... Jeg sang jo på UKM i går og det var en helt utrolig opplevelse. Så mange flinke og hygggelige folk. Både de som deltok, de som arrangerte det og de som hjalp til under UKM. Jeg anbefaler virkelig å melde dere på neste år. Les mer på UKM.no. Jeg sang "Say Something av A Great Big World og Christina Aguilera". Det gikk kjempe bra, selvom jeg var litt nervøs og glemte en setning i teksten. Jeg gjentok den samme setningen hahah. Jajaja :D  Og mamma, Christina, Frode og Sunniva   (venn av meg) kom å støttet meg selvførgelig. De ble så stolte, spesielt mamma :D Også på fredag var Christina og jeg i bursdag hos to gode venniner av oss, så det var kjempe koselig! Kommer til å blogge mer framover(håper jeg!) Så vi blogges :) 

 

 

 

 

 

 

 

- Hva har du gjort siden sist?
 

 

VIVA LA JUICY - JUICY COTURE

  • Skrevet: 04.03.2014 - Klokken: 17:39

Heeei ♥

Dette er altså parfymen jeg fikk av mamma idag! Jeg er utrolig fornøyd!  Den lukter utroooolig godt! Jeg fikk den for ca. 600 kr og jeg kan sikkert lage et innlegg over hvilke parfymer jeg har. Hvis dere har forslag til hva jeg kan blogge om er det bare å komme med det :) 

 

 

 

- Har du Viva La Juicy? 

 

ANBEFALING AV ET PRODUKT JEG BRUKER

  • Skrevet: 04.03.2014 - Klokken: 17:25

Hei! Mine nydelige lesere ♥

Beklager for lite oppdatering i helgen. Jeg feiret faktisk bursdagen til Justin Bieber med Kaja og Pernille, det var utrolig koselig! Colusseum hadde arragert at de skulle vise Never Say Never for oss Beliebers og Justin.  I dag hadde vi en ganske kort skoledag, vi sluttet kl.13.00. Etter det dro Christina, mamma og jeg på CC vest for å kjøpe litt små ting og mcern mat som vi ikke har hatt på leeenge! ååå, det var et savn!  Jeg = usunn, hahah. Jeg skal prøve å lage et innlegg over innkjøpene fra Bergen som jeg ikke har fått vist. Det kommer et innlegg etter dette om hva jeg fikk av mamma idag, så be prepared! ♥ Mac leppestiftene anbefaler jeg virkelig å kjøpe! Jeg bare elsker dem ♥ Jeg har min i fargen viva glam og jeg er utrolig fornøyd. Det som var den beste var at når jeg kom inn i den Mac butikken i Bergen, så fikk jeg hjelp med en gang fordi jeg var veldig usikker på hvilken farge jeg skulle ha. Så prøvde å finne ut hva som passet hudfargen og øynene mine. Jeg fikk den for ca. 189 kr faktisk. Jeg håper du har en kjempefin tirsdag! 

 

 

 

 

-Hva har du gjort i dag/ Har du mac leppestift? 

 

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits