Perfekt cover

 • Skrevet: 31.03.2015 - Klokken: 17:37

♥♥♥Hei dere!

Har dere hørt versjonen til Astrid Smeplass av FourFiveSeconds? åå, den er så fin! Hun er så utrolig talentfull og har en sykt fin stemme! Hun la den ut i starten av mars og siden da har jeg vel hørt på den nesten hver dag. Blir ikke lei. Har faktisk vurdert å lage en cover av den sangen selv, men det krever ganske mye mot av meg for å legge ut en sangvideo. Får vel se om jeg gjør det eller ikke. Ellers så skal jeg til byen med tante og Christina(tvillingsøster) i morgen, så det blir nok koselig! Håper dere har en utrolig fin dag:)#Tb påskeferien 2014

 • Skrevet: 30.03.2015 - Klokken: 17:40

#TB Roadtrip til Bandol, Frankrike 2014Hei dere! 

Akkurat nå er jeg i Bergen. Vi har vært her et par timer nå, vi kom ca. rundt kl.12.00. Etter en 6 timer lang biltur kjenner jeg at jeg er skikkelig trøtt, så kommer nok ikke å være oppe så lenge. Sto trossalt opp kl.05.00 i dag, måtte jo være tidlig ute. Vi kom hvertfall til en kjempe koselig velkomst, påskeegg med masse godteri og god lunsj. Og i tillegg er det strålende vær her i Bergen!

Fant også noen bilder fra påskeferien i fjor. Da var vi i Bandol i Frankrike og vi kjørte hele veien. Ble en skikkelig koselig roadtrip! åå, det var så gøy! Fikk oppleve så mye på en uke. 

 

Snart bergen

 • Skrevet: 29.03.2015 - Klokken: 17:06

Hei dere!

DET ER PÅSKEFERIE!! Wohooo! Ligger litt lang etter ahahha... 

Jeg beklager virkelig for at jeg ikke har blogget på en uke, har rett og slett ikke hatt noe å blogge om. Men nå som jeg drar til Bergen, så blir det nok noen innlegg. Har planlagt litt, så håper jeg klarer å huske å blogge så mye som mulig. Og hvis dere har noen forslag om hva jeg kan blogge om, så er det bare å rope ut. åå, gleder meg kjempe masse til å komme tilbake til tante og onkel igjen! Det blir så koselig! Vi drar kjempe tidlig om morningen i morgen, så må nok ta kvelden tidlig. Ellers så har jeg bare slappet av i dag og det har vært ganske deilig. Håper dere har en utrolig fin påske:)

 

-Hva er dine planer for påsken?

Hvorfor jeg elsker og hater søndager

 • Skrevet: 22.03.2015 - Klokken: 13:26

♥♥♥

♥Jeg elsker søndager, fordi da kan jeg slappe av og sove lenge.

♥Lage meg ekstra god frokost.

♥Kose meg med en serie eller en film. 

♥Gå rundt i pysj eller koseklær i hele dag. 

 

Jeg hater søndager, fordi da er det en dag til skolen begynner igjen. 

♥Jeg ender opp med å sitte med skolearbeid. 

♥Her hjemme så er alltid søndag "vaskedag" for oss. 

♥Da er helgen over

 

 

-Hva er ditt forhold til søndager?

Ting jeg ser fram til i år

 • Skrevet: 21.03.2015 - Klokken: 17:49
Gran Canaria 20.juni-20.juli
åå, jeg gleder meg utrolig mye til sommerferien! For da skal vi være på Gran Canaria i en hel måned. Har vært der to-tre ganger før og det er så utrolig fint der. Vi bor i den fineste leiligheten og på det perfekte stedet. Vi hadde egentlig tenkt til å reise dit uken før påskeferien, men vi skal til Paris i april. Så vi bestemte oss får å booke turen til sommeren istedet. 

mine bilder

Paris 15.april-20.april

Nå er det ikke lenge til vi drar til Paris. Bare noen uker til. Gleder meg utrolig mye! Har bare vært i Bandol, Frankrike før, så det blir kjempe morsomt å oppleve Paris. Det blir nok en del shopping. bilder tatt fra google

 

Sommer og sol

åå, nå gleder jeg meg til sommer og sol. Det er jo allerede vår, så sommeren nærmer seg med stormskritt! Gleder meg til sene sommerkvelder, jentekvelder, turene til stranden, familietid, og masse latter og kos. bilder fra weheartit

♥One direction konsert 19.juni

Har aldri vært på One direction konsert før, men har alltid hatt lyst. Og nå kommer drømmen min i oppfyllelse! Gleder meg så sinnsykt mye! Skal dra med Marthe og Eline, så dette blir kjempe gøy! Håper også Justin Bieber kommer til Norge snart, da ville jeg vært i himmelen. bilder fra weheartit

♥17.mai

Jeg elsker 17.mai! Det er så sykt koselig. Ser virkelig fram til det. Bare stemningen og alt er så fint.  Bunaden min blir ferdig 5.mai, så jeg får brukt den på 17.mai. Det er jeg utrolig glad for, men må jo være forsiktig. Skal tross alt ha den på når jeg konfimerer meg i september. 


bilder fra google

 

♥Bursdagen min 9.juni

åå, gleder meg kjempe mye til jeg blir 15. Gleder meg alltid like mye til bursdagen min. Det blir så koos. Også har jeg bursdag om sommeren, så det er jo helt perfekt. 


 

Konfirmasjon 6.september

Det blir kjempe stas! Lurer virkelig på hvordan det kommer til å bli. Det blir også gøy å feire mine venniner sin konfirmasjon også. Gleder meg masse!
-Har du noe du ser fram til?

Dagens inspo #2

 • Skrevet: 18.03.2015 - Klokken: 19:20

♥♥♥

 

 

-Hva synes du? 

Through snapchat - skidag

 • Skrevet: 11.03.2015 - Klokken: 21:34

 

Hei dere!

I dag har det vært en utrolig fin dag! Det var langrenn som sto på planen for skolen vår i dag, det var så koselig. Strålende vær, god mat og gode venner, men noe galt måtte jo også skje.Christina(tvillingsøster), Eline og jeg klarte å rote oss bort.Fordi vi lå så langt bak pga. både Eline og jeg var skadet. Det var veldig isete, så føret var ikke helt på topp. Så da ble det to harde fall på begge to. Det går hvertfall bedre med meg, men er ikke helt sikker på hvordan det går med Eline. Vi får håpe det går bra:) Men vi endte opp alle tre med å ta skiheisen hjemover, slik at vi slapp å gå alle de bratte og tunge bakkene. Turen vat hvertfall helt topp:) Skikkelig kos med slike arrangementer! 

Akkurat nå skal jeg se ferdig en episode av Paradise Hotel og etter det tar jeg kvelden.

Håper alle har hatt en utrolig fin dag:)

Room inspo

 • Skrevet: 10.03.2015 - Klokken: 19:27 

-Hva synes du?

Would you wear this? #2

 • Skrevet: 09.03.2015 - Klokken: 20:35

 

-Hvilke antrekk er din favoritt?

INSTAGRAM

 • Skrevet: 08.03.2015 - Klokken: 18:32

Hvis du har lyst, så følg meg på insta♥
-Hva heter du på insta?

 Solen skinner

 • Skrevet: 04.03.2015 - Klokken: 08:03

 

♥♥♥♥♥♥

Hei dere!

Ville bare stikke innom å si god morgen. Våknet opp til dette fine været! åå, har skikkelig vårfølelse nå.

I dag blir det en lang skoledag på meg, er ikke ferdig før kl.16.10. Også etter det skal jeg kanskje til byen med Eline, det blir jo koos da. Håper alle har en utrolig fin onsdag:)

 

-Hva skal du i dag?

Endelig nytt design!

 • Skrevet: 03.03.2015 - Klokken: 15:35

 

 

 

Hei dere!

Da har jeg endelig fått meg nytt design! Dette designet er laget av flinke Kristine, som står bak bloggen Kvdesign.blogg.no. Er kjempe fornøyd! Det er så enkelt og fint. Ble ganske lei av det gamle designet mitt. Likte det egentlig veldig godt, men alltid fint med en liten forandring. 

Ellers så skal jeg bare gjøre litt lekser ogsånt. Vurderer også å ta en liten joggetur, men er ikke helt sikker. Det står mellom å trene inne eller å jogge ute. Jeg finner det nok ut etterhvert. Håper alle har en utrolig fin tirsdag:)

Vinterlyd 2015

 • Skrevet: 02.03.2015 - Klokken: 20:25

♥♥♥

 

Hei dere!

Begynte jo å fortelle dere litt i går at jeg var på vinterlyd på lørdag. Hele opplevelsen var så utrolig morsom! P4 Vinterlyd har sammen med kreftforeningen holdt konserter litt overalt i hele landet i ti år. De samler inn penger for å forske videre på kreftmedisinen. Har selv hatt en pappa med kreft, men han var så heldig å overlve den delen. Var bare 5 år da det skjedde, så husker ingenting. Men dessverre når jeg fylte 12 år gammel så døde han av hjerneslag under en operasjon:( Syntes det er utrolig fint at P4 og kreftforeningen klarer å arrangere slike arrangementer og å få med så mange flinke artister.

De var så flinke alle sammen! Må bare legge til at The Main Level var helt fantastiske! Vi sto der å hylte og skrek. Hahahah, sikkert morsomt for de som sto rundt oss:) Før selve konserten, så var vi så heldige å få bli med på en konkurranse som skjedde på scenen. Jeg kan være ærlig å si at det var ganske nervepirrende å stå der. Den som skulle være så heldig å vinne fikk en Ipad. Det ble ikke noe Ipad på oss dessverre. Men når vi skulle av scenen så møtte vi på Erik fra Erik og Kriss, da ble vi fort galde igjen. Vi fikk både pratet litt, få en klem hver og noen bilder. Som dere sikkert ser så er alle most inntil hverandre, det var fordi det var så kaldt for oss alle sammen. Hahahah, det ser sykt rart ut. 

Ellers denne helgen så har jeg vært på jobb og jeg var så heldig med det flotte været. Not. 

åå, det var så utrolig kaldt! Det snødde, så regnet det, så blåste det og sånn fortsatte det. Men jaja, da lærer man hvertfall å sette pris på varmen. 

 

Håper alle har hatt en kjempe herlig helg:)

Beste har bursdag

 • Skrevet: 01.03.2015 - Klokken: 20:56

♥♥♥♥♥♥

Hei dere! 

I dag har Justin Bieber bursdag aka den beste! Har vært en belieber så lenge jeg kan huske og er fortsatt like gal etter han. Det er helt utrolig hva han har oppnådd og jeg er utrolig stolt av han. Jeg håper at en dag så får jeg møte han eller se han. Har aldri vært på en eneste konsert, fordi jeg har utrolig uflaks når det gjelder å skaffe billetter. Elsker han så utrolig mye. Kan ikke tro at han har blitt 21! Tiden går veldig fort! Det var som i går at han var 15. 

Ellers så har helgen min vært så utrolig fin! Jeg var på vinterlyd med noen venniner på lørdag og det var så utrooolig gøy. Vi var der for å se på The Main Level, de var helt fantastiske! Vi sto der å hylte og skrek. Sånn er det å være fangirl. De andre var også kjempe flinke! Legger ut et innlegg i morgen om helgen min, så skriver jeg mer om det da. Håper alle har hatt en utrolig fin helg:)

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits