VIDEO: CANNES 2016

 • Skrevet: 31.03.2016 - Klokken: 18:05


 

-Liker dere slike ferie/reise videoer?
 

BILDEDRYSS DEL 1: CANNES

 • Skrevet: 30.03.2016 - Klokken: 20:09





 

Har blitt forelsket i dette stedet!

 

HOME SWEET HOME

 • Skrevet: 29.03.2016 - Klokken: 14:22



Hei dere!
Da er vi hjemme etter en helt fantastisk ferie i Cannes! Frankrike leverte virkelig! Fin leilighet, fantastisk utsikt, flott sted og supert vær. Jeg trengte virkelig denne ferien for å lade opp batteriene, og rett og slett oppleve noe nytt. Det hjalp virkelig på! Utrolig nok klarte jeg å bli syk, så har slitt med feber, hoste og tett nese hele ferien. Men solen og varmen gjorde det lettere for meg å bli frisk, så det har ikke vært en stor plage heldigvis. Var like nysjerrig, og ble med å opplevde ting i Cannes. Det var så utrolig fint der! Vi så på båter, gamle kirker, butikker og masse forskjellig. Jeg tror faktisk vi gikk turer hver eneste dag. 

Foressten så har jeg fått tatt masse bilder og videoer, så jeg kommer til å ha bildedryss i 3 deler og jeg holder på med en video til dere. Gleder meg til dere får se det!

 

Håper dere har hatt en helt fantastisk påske!

 

-Hva har du gjort i påskeferien?

 

NÅ DRAR VI!!

 • Skrevet: 19.03.2016 - Klokken: 04:00




Nå er jeg skikkelig gira! Det kribler i hele meg og jeg kjenner jeg er veldig klar for nye opplevelser. Nå skal jeg bare nyte hele turen til Frankrike, og vi får krysse fingrene for at vi har nett i leiligheten slik at jeg kan dele det med dere. Vi skal som sagt ha roadtrip til Cannes, så kommer til å både filme og ta bilder. Æææ er så spent! Klokken er trossalt 4 om morningen og jeg er i lykkerus, føler meg mer våken enn noen gang.  Vi drar om akkurat en time, så vi er tidlig avgårde. Har jo en lang, fantastisk reise foran oss så vi vil komme oss fort avgårde. Alle er så spente og glade, og det gjør meg så glad. Nyt påsken dere!

GOD PÅSKE!!

HÅPER DERE FÅR EN FANTASTISK PÅSKEFERIE!

 

Pakketips

 • Skrevet: 18.03.2016 - Klokken: 15:30


Æææ dere det er påskeferie!! Nå er det under et døgn til vi vender nesen mot Frankrike. Gleder meg så sykt mye, blir helt gal av å vente. Jeg håper virkelig vi har nett i leiligheten der, slik at jeg kan oppdatere dere litt og dele reisen vår. Jeg tenkte siden mesteparten skal ha ferie nå, så tenkte jeg å komme med noen pakketips til vi som skal bort. Enten om du skal på hytten eller til utlandet. Føler også dette innlegget hjelper meg også, slik at jeg ikke glemmer noe før vi reiser i morgen tidlig. 

 • Pakk klær etter vær: Det er definitivt det viktigste av alle disse punktene. Ikke ta med klær som du vet blir for kaldt eller varmt. Det er lurt å sjekke værmeldingen før du begynner å pakke. 
 • Ta med deg minst tre par sko eller fler: Det er fint å kunne ha sko å bytte på. Dette er fordi hvis du for eksempel skal på stranden, så trenger du sko til det. Eller hvis dere skal ut å spise eller gå rundt i gatene trenger du andre par med sko. Alltid lurt å ha et par hverdagsko og et par pensko. 
 • En koffert og en veske: Ikke ta med deg alt for mye bagasje, det holder med en koffert og en veske. I kofferten har du da klær, sko og toalettsaker. Og i vesken kan du da ha litt mat og drikke, favoritt magasin/favoritt bok, solbriller osv.
 • Toalettsaker: Det er alltid viktig å ha med seg! Den burde innholde hygienemessige produkter, ansikt og kropps-pleie og ting til håret.
 • Undertøy og sokker: Det er også veldig viktig å ha med seg! Veldig lurt å ha med til så mange dager du skal være der eller flere.
 • Solbriller og hatter: Hvis det er meldt mye sol er det lurt å beskytte både øyne og hår. I tillegg så ser det veldig stilig ut med solbriller og hatter!

 

Håper dere husker alt dette når dere pakker og at dere får en helt fantastisk påskeferie!

 

-Skal du noe i ferien?

For en stor forandring!

 • Skrevet: 17.03.2016 - Klokken: 22:53

 

FØR OG ETTER

Æææ søsteren min klippet av seg halve håret i dag!! Hun hadde tenkt på det så lenge, jeg kan ikke tro at hun turte det. Jeg er utrolig glad for at hun gjorde det, for herregud så godt hun kledde det, og for en stor forandring ikke minst. Jeg er så vant til å se henne med langt krøllete hår, men nå er det plutselig kort, i tillegg så er det rett også. Det har ikke godt opp for meg enda haha.  Åå jeg måtte bare dele det med dere, synes det er så gøy:)

Håper dere har hatt en fantastisk torsdag!  

                       

How i spend my sundays

 • Skrevet: 13.03.2016 - Klokken: 11:02


GOD MORGEN!

 • Taking it chill! Søndager er kjent som både hvildagen og vaskedagen i familien. Så her tar vi det helt med ro, samtidig som vi forbreder oss på en ny uke ved å gjøre hele huset så shiny som mulig. 
 • Sleeping in: Vekkerklokken er av, og jeg kan sove så lenge jeg vil.
 • Plan the week: Det er den siste dagen av uken, så da er det naturlig for meg å finne fram planleggingsboken og sette meg ned å lage meg en plan, for uken som er i vente. 
 • Treating myself: Jeg tar en varm og god dusj, skrubber ansiktet, klipper negler og napper brynene. Da er kroppen klar for en ny uke!
 • Making good breakfast: Mmm! På søndager lager jeg ofte litt mer smakfull frokost. Da lager jeg kanskje litt eggerøre og knekkebrød med tomater som er krydret. Og til drikke blir det en deilig kopp med iskaffe. Det slår aldri feil!



 

7 dager til jeg er på reisefot!

 • Skrevet: 12.03.2016 - Klokken: 12:57



Æææ dere!! Akkurat denne dag i dag så er det 1 uke til vi vender veien mot Frankrike. Jeg bare elsker å reise og oppleve! Kunne gjerne reist hele tiden. Det kribler i hele meg hver gang vi er på vei til et nytt sted. Jeg blir bare så utrolig glad! Det å oppleve nye ting med familien er en fantastisk følelse, man får så mange inntrykk. Vi skal som sagt ha roadtrip, som jeg har nevnt tidligere her på bloggen. Mamma og stefaren min bare elsker å kjøre lange strekninger, de mener vi får oppleve så mye mer. Det er søsteren min og jeg enig i. Vi har fått sett så mye! Personlig synes jeg det er utrolig koselig å sitte i bilen, høre på god musikk og bare titte ut av vinduet. Åå jeg bare gleder meg så masse! Nå må jeg bare overleve en 1 uke til med skole, det klarer jeg. Jeg trenger virkelig denne ferien, kjenner at kroppen min trenger en pause.  Foressten så skal jeg få filmet masse! Pleier alltid å filme reisene vi er på, de som har lest bloggen min lenge vet nok det. Synes det er så utrolig gøy å se tilbake og få det samme god følelsen igjen, og ikke minst få dele det med dere. Håper dere får en fantastisk helg:) 



 

- Skal du noe morsomt i påskeferien?

 

5 ways to look classy

 • Skrevet: 10.03.2016 - Klokken: 15:00


 

 • Simplicity is key: Da mener jeg plagg som svarte bukser, et vanlig par med jeans, skjorter, gensere osv. Det eneste man må gjøre for å skape den klassiske looken er å kombinere farger som svart & grått eller hvitt & svart. Enkelt, og ikke minst stilfullt! Et eksempel på et typisk klassisk antrekk er svarte bukser, hvit skjorte og et par boots. 
 • Those little details: Her snakker jeg om tilbehør som smykker, armbånd, skjerf, vesker, solbriller, belter og klokker. De tingene jeg ramset opp nå, gjør det lille ekstra til antrekket. Det ser gjennomført ut og ikke minst stilrent. 
 • Those chic leather pants: Jeg bare elsker skinnbukser! Har aldri eid et par, men har så utrolig lyst til å invistere i et par. De kommer i alle farger og fasonger. Svarte klassiske skinnbukser slår aldri feil! Kombiner det med en grå strikket genser, og legg til for eksempel en klokke eller et smykke.
 • The classic coat & The classic leather jacket: Kåper er perfekte til å få frem den stilrene klassiske looken i et antrekk. De gjør så mye med antrekket, og den kan ersatte den store tykke parkasen om vinteren. Skinnjakken kan du ha på deg til nesten alt! Den gir deg en litt edgy look, samtidig som den gir deg en klassisk look. 
 • Every girl needs to own a pair of high heels & boots: Et par med enkle høye heler og noen svarte enkle boots er perfekt å ha i garderoben!



 

-Liker dere slike innlegg?

Spring is near

 • Skrevet: 08.03.2016 - Klokken: 13:22


Åå merker at våren nærmer seg med stormskritt. Det er så herlig å tenke på! En tid for lysere og varmere dager hvor fuglene kvitrer, og solen skinner på sitt sterkeste. Fargene kommer tydelig fram, både i skogen, på klærne, på alle omgivelsene rundt oss. En tid for lettere jakker, solbrillene blir hentet fram, på med slip ons og sneakers. Dette ser jeg fram til! En av mine desidert største favoritter innenfor vår-moten er skinnjakker i forskjellige farger. Synes det er så fantastisk fint! Har selv en turkis ish skinnjakke som jeg er svært glad i! Mamma har en del slike jakker, så får låne av henne også. Men har også veldig lyst til å invistere i en rød skinnjakke, det er det høyeste som står på ønskelisten min for øyeblikket. Har også lyst til å invistere i et par sneakers/joggesko, har en sans for det "litt sportslige" akkurat nå. Kanskje noen nye slip ons også? I wish, i wish. Får se hva jeg invisterer i. Håper dere har en strålende solfylt dag:) 

- Ser du fram til våren?
 

My favorites on instagram #1

 • Skrevet: 07.03.2016 - Klokken: 07:30

@MARIANNA_HEWITT



 

@LINDSAYALBANESE


 

-Har du noen favoritter på instagram?

Green and silver details

 • Skrevet: 06.03.2016 - Klokken: 15:12





 

MAMMA ER I AFTENPOSTEN!

 • Skrevet: 05.03.2016 - Klokken: 12:10

Hei dere!

Klokken var 10.00 i dag morges. Mamma kom løpende av glede inn på rommet mitt, og fortalte at hun var i avisen. Det er ikke hver dag man våkner opp til at sin egen mor er i aftenposten. Er så utrolig glad på mamma sitt vegne:) Saken er om seks kvinner som har flyttet til Norge, og snakker om norsk likestillingsdebatt. Er veldig fornøyd med det som sto der! Det er mamma også. Det er ekstremt bra at de tok med en sak som dette, fordi det er lettere å høre på noen som har vært en fremmed for landet de bor i. Da kan Norge ta i mot det, og finne måter å forbedre det på! Det er lettere for en utlandsk kvinne enn en norsk kvinne å fortelle om hvordan systemet i Norge fungerer. De blir jo behandlet forskjellig. 

 

Håper dere får en strålende helg!

 

-Hva synes du om saken?

 

some inspiration on a friday night

 • Skrevet: 04.03.2016 - Klokken: 20:00



SOMETIMES EVERYONE NEED SOME INSPIRATION

Hei dere! 

Ville bare ta en liten tur innom bloggen! Nå skal jeg se på idol, ingen fredag uten. Så nå skal jeg bare kose meg! Håper dere også koser dere og får en fantastisk helg!

 

-Hva skal du i kveld?

TUSEN TAKK!!

 • Skrevet: 01.03.2016 - Klokken: 20:46

Hei mine skjønne lesere! 

WOW sier jeg bare! I går steg lesertallet opp til 336 lesere. Det var tydeligvis mange som hadde lyst til å lage cookies, haha. Klarer ikke å tro det, dere er helt fantastiske! Dere gir meg en haug med motivasjon og glede:) Det må dere vite. Og alle tilbakemeldingene dere gir meg er fantastisk gode. Dere er alle så utrolig søte. Setter så utrolig stor pris på hver eneste en som leser bloggen min, tusen takk igjen! I morgen kommer det outfit bilder, så stay tuned:)

 

Tusen, tusen takk dere!

- Klarer dere å komme på en ting som dere liker med bloggen min?
 

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits