my weekend through my iphone

  • Skrevet: 28.04.2014 - Klokken: 18:46

 

Hola ♥

Denne helgen har vært utrolig koselig! Jeg skal prøve å oppsumere den kort. Hahah, det tror jeg ikke jeg klarer. Først på lørdagen var Kaja og jeg på Sandvika Storsenter, der vi sto i kø for å få møte Isac Elliot! Vi sto der ca. først i over 2 - 3 timer, deretter så fikk vi beskjed om at ikke alle kunne få møte han, siden han hadde så dårlig tid. Så ble vi selvførgelig veldig skuffet og lei oss, men vi ville ikke gi opp så vi prøvde å stå ved Cubus, der hvor de som skulle ta bildet med han måtte stå.  Der sto vi i 2 timer til, men vi fikk dessverre ikke se han da heller. Men vi håper vi får se han en annen gang. Deretter satt vi oss ned et sted og spiste litt mat, fordi vi hadde nesten ikke spist frokost. Deretter dro vi til Kaja, der overnattet også skulle vi møte  Sobia, Madeleine, Emilie og Pernille, så resten av dagen hadde vi det kjempe koselig. Dagen etter altså på søndag, var vi også ute resten av dagen også måtte jeg hjem igjen. Så da ble det grilling med familien. Så helgen min har vært kjempe koselig. Og ellers i dag så har vi bare hatt vanlige fag, men selve dagen har vært kjempefin! Det er endelig shortsvær, whohoo! Kos dere resten av dagen ♥

 

//Kaja og jeg utenfor Sandvika og venter på Isac ♥         //Den andre køen, utenfor Cubus ♥    // Litt cheer stunts med jentene mine, Kaja går på cheerleadning  ♥

 


// Lunsj med beste Kaja ♥                                               // Selfie ♥                                                                    // Med de beste jentene mine ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Hvordan har deres helg vært?

 

 

en herlig dag

  • Skrevet: 23.04.2014 - Klokken: 18:17

Hei, alle sammen ♥

Har dere hatt en fin dag? Det har hvertfall jeg. Jeg hadde en fin og kort dag på skolen, så det er deilig. ååå, jeg er så glad for at sola er her og man kan endelig gå med shorts! Det jeg må få gjort nå er å øve til mattetentamen som vi skal ha på fredag, wish me luck. Matte er ikke mitt sterkeste fag, så det forklarer vel alt. Jaja, jeg får gjøre mitt beste! Ellers så tok jeg en joggetur etter skolen, tre grunner til det er at jeg må trene opp kneet mitt, jeg hadde lyst til det og vi driver med egentrening i gymmen. Selvom ikke jeg har gymmet på lenge pga. kneet, så må jeg prøve å gjøre det. Så da må jeg neste bare gjøre ting som ikke har noe med kneet å gjøre. Også tok jeg noen styrke øvelser og mage øvelser, sommerkroppen 2014 her kommer jeg. Nei, jo, nei, jo håper det hvertfall. Om ca. en halv time skal vi på mcern, Christina, Frode(stepappaen vår) og jeg. Fordi mamma er i Frankrike på jobb så, da tenkte vi å være litt usunne hahah. Jeg lover å ta outfit bilder imorgen, men først får dere se antrekket jeg trente i. Det hørtes litt rart ut.

 

Topp - Nike   Treningstights - Frank Shorter  Joggesko - Nike 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Hvordan har dagen din vært? 

ROADTRIP TO FRANCE - VIDEO

  • Skrevet: 21.04.2014 - Klokken: 16:51

Hola! 

Da er videoen endelig klar! Jeg laget videoen kort slik at den ikke skulle være kjedelig å se på, så jeg håper dere liker den. 

Gjerne legg igjen en kommentar om hva du synes om videoen ♥

 

SETT PÅ 720!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Hva synes du?

roadtrip to france 2014 - bildedryss

  • Skrevet: 20.04.2014 - Klokken: 15:26

TYSKLAND: 

FRANKRIKE: 

  

MONACO:  

ITALIA:  

SVEITS: 


 

Har flere bilder, men de fleste er uklare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-  Hva synes du?

frankrike var helt fantastisk!

  • Skrevet: 20.04.2014 - Klokken: 14:03//bildene er tatt av meg

 

Bonjur ♥

I går kveld var vi vel fremme tilbake i Norge, og vi hadde det helt fantastisk i Bandol! Og på toppen av alt var leiligheten helt nydelig, vi hadde den utsikten. Hvis dere ser bildet ovenfor og bilde under så ser dere utsikten. Har tenkt til å lage en video av selve turen, så gled dere! Vi kjørte bil helt fra Norge til Frankrike, så jeg er utrolig sliten fortsatt. Vi brukte sånn ca. over 2 netter både til og fra. På vei dit så kjørte vi gjennom Norge, Svergie, Danmark, Tyskland også til Frankrike. Og på vei tilbake da kjørte vi gjennom Frankrike selvførgelig, Monaco, Italia, Sveits, Tyskland, Danmark, Svergie og Norge. Det var en utrolig opplevelse, jeg har opplevd mye nytt bare denne turen. Og ENDELIG fant jeg kamera mitt, så da blir det mye bedre kvalitet på bildene og videoene fremover! Jeg holder på med å lage videoen nå, så den kommer sannsynligvis enten i dag eller imorgen. Og skal også lage et innlegg med bare bildedryss. Håper dere har hatt en helt fantastisk påske så langt! Hahah, føler at jeg har brukt mye "fantastisk" bare i dette innlegget.

 

 

 

 

-Hva har du gjort i påsken så langt?

 

frankrike

  • Skrevet: 10.04.2014 - Klokken: 16:37

 Bonjur! ♥ 

Hahhah, har egentlig ikke fransk som språk , jeg har spansk, men jeg måtte bare slenge til et fransk ord. Siden overskriften er jo Frankrike. Jeg beklager for fraværet de siste dagene, enda en gang. Grunnen til at jeg ikke har oppdatert er at jeg hadde en utrolig viktig prøve i dag, så jeg måtte pugge til den. Vet ikke helt hvordan det gikk, men for håpe på det beste. Åh, jo dere ser vel bildene. Jeg skal nemlig til Bandol i Frankrike! Ææææææ som jeg gleder meg!!! Vi skulle faktisk bare dra på hytta denne påskeferien, men det ble endring i planene. Vi skal faktisk kjøre bil dit, fordi mamma og Frode liker veldig godt å oppleve ting istedenfor å sitte i et fly. Ny opplevelse for meg og søsteren min hvertfall. Vi reiser imorgen tidlig og skal overnatte på et hotell i Tyskland en dag før vi reiser videre så vi kommer nok til Bandol på formedagen. Vi skal nemlig bo i en leilighet som blir helt fantastisk! Vi skal forresten være der til torsdag.

Dagen i dag har egenlig vært ganske slitsom pga. den prøven vi hadde i to timer og liten søvn. Men det som lyste opp dagen var jo at vi drar til Frankrike imorgen, så jeg tenkte for det meste på det og en ting til var at det var to stk. som jobber på skolen vår som kom med påskeegg(sjokolade) til oss i lunsjen. Det var utrolig koselig! Og de hadde til og med kledd seg ut som to harer. Hahah morsomt ikke sant? Resten av dagen skal jeg bruke til å pakke ned hva jeg skal ha med meg, så ja. Vi blogges senere!

 

 

 

 

 

 

 

 

-Hva skal du i påskeferien? 

 

 

Ukens spørsmål #1

  • Skrevet: 06.04.2014 - Klokken: 15:36

Hellu! ♥ 

Nå er videoen endelig klar! Jeg beklager virkelig for dårlig kvalitet, men håper du tar deg tid til å se den likevel :) 

Åh, jo jeg virker litt sliten i videoen fordi jeg spilte den inn rett etter jeg hadde kommet hjem fra kinoen. Håper det går bra. Det er bare å komme med spørsmål allerede nå, så kan jeg se om jeg skal ha video eller innlegg. 

Perfekt start bilde, hahahah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Lurer du på noe?

gårsdagen var fantastisk

  • Skrevet: 05.04.2014 - Klokken: 13:43

Hei alle sammen ♥

Beklager for fraværet denne uken, men jeg har hatt mye å gjøre. Hadde b.la prøve i RLE i går og måtte levere inn noe i norsk og naturfag på itslearning, så ja. I går dro Christina og jeg på kino med noen vi ikke har sett på lenge, nemlig to av våre beste venner Madeleine og Sobia. Det var så utrolig koselig å se dem igjen! Vi hadde det utrolig morsomt sammen. Åh, jo filmen vi så var Natt til 17, jeg absolutt elsket den filmen. Det må nok være en av de beste norske filmene jeg har sett. Anbefaler virkelig å se den! Åh, jo jeg spilte inn ukens spørsmål i går. Så den kommer nok imorgen eller på mandag. Håper dere har en helt fantastisk helg og nyter helgen fullt ut! 


Jentene mine ♥♥♥♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Har du sett natt til 17?

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits