Dagens inspo #3

 • Skrevet: 29.04.2015 - Klokken: 21:34

♥♥♥♥♥♥

 

-Hva synes du?

Solbriller fra shadyfruits.com

 • Skrevet: 26.04.2015 - Klokken: 20:13Hei dere! 

Som sagt så mottok jeg noen solbriller fra shadyfruits.com, er utrolig fornøyd! Leveringstiden var også veldig kort, så det er også et pluss. Tror de kom etter 24 timer. Har skrevet et innlegg om dem og litt info. Det finner du -HER-. Trodde de skulle se skikkelig rare ut på meg, men jeg endte opp med å like dem skikkelig godt! Har alltid syntes at slike solbriller er så kule. Anbefaler virkelig å ta en titt innom nettsiden dems shadyfruits.com.  I det siste har jeg også merket at slike solbriller blitt veldig populære og det skjønner jeg. Jeg skal nok få brukt dem masse i sommer. 

 

-Hva synes du om shadyfruits?

Unblogged outift

 • Skrevet: 25.04.2015 - Klokken: 18:00

 

 

 

 

 

-Hva synes du? 

Bildedryss fra Paris del 1

 • Skrevet: 23.04.2015 - Klokken: 21:40

 
 

 
 

 

 

Paris 2015

 • Skrevet: 22.04.2015 - Klokken: 18:43

Hei dere! 

Jeg kom hjem igjen fra Paris på søndag og jeg hadde det helt fantastisk! Det var en herlig opplevelse. Hadde egentlig tenkt å blogge på mandag, men jeg hadde ikke så mye tid. Men jeg blogger nå da ahahah:) Når vi var der så besøkte vi Eiffeltårnet, Notre Damn, Louvre og triumfbuen. Også dro vi på båttur langs la seiene og shoppet på Champs Èlysées. Som sagt så kjørte vi med bil dit og det var en opplevelse i seg selv.  Vi stoppet å spiste lunsj i Nederland med en venn av stefaren min, det var kjempe koselig. Var skikkelig heldig med været også! Det var vi i Paris også. Har tenkt til å lage en video av turen, fordi jeg har filmet masse. Da mener jeg virkelig masse. Har også tatt en haugevis av bilder. Men ja, videoen kommer i løpet av helgen håper jeg. 

 

 

-Har du vært i Paris?

shadyfruits.com

 • Skrevet: 14.04.2015 - Klokken: 22:55Hei dere! 

Ville bare stikke innom en tur å fortelle om disse superfine solbrillene fra shadyfruits.com. Link -HER-. Så hvis du er på jakt etter noen superfreshe og kule solbriller til sommeren, så har du kommet til riktig sted. De har mange utvalg av farger på glassene og modellen som dere kan se. De blir fort utsolgt, så det er lurt å sikre seg ett par fort. Jeg personlig liker de med blå glass, de er superfine! De har også en instagram, følg shadyfruit. 

 

-Hva synes du om solbrillene?

//sponset innlegg

Under et døgn til jeg drar!

 • Skrevet: 14.04.2015 - Klokken: 20:07Hei verdens beste lesere!

Nå er det under et døgn til jeg drar til Paris!! Ææææ, gleder meg så utrolig mye! Det kommer til å bli så gøy. Vi drar i morgen rett etter skolen. Jeg kommer til å filme hele turen, så kommer til å lage en video. Og hvis det er nett i leiligheten, så skal jeg få blogget så mye som mulig. Kommer også kanskje til å lage en lookbook eller innkjøpsvideo, er ikke helt sikker. Nå skal jeg bare bruke resten av dagen på å pakke. Håper dere har en strålende tirsdag:)

 

-Har du vært i Paris før?

et lite innkjøp

 • Skrevet: 13.04.2015 - Klokken: 16:43

 

Hei verdens beste lesere! 

Hadde veldig lyst til å vise den ene tingen jeg kjøpte når jeg var på Hafjell. Som dere ser så er det en rosa bikinioverdel. åå, jeg er såå fornøyd! Elsker fargen og modellen. Nå drar jeg straks på konfkurs. Håper dere har en strålende mandag!

 

-Hva synes du?

Hafjell through snapchat

 • Skrevet: 12.04.2015 - Klokken: 16:38

Hei dere!

Beklager for fraværet de siste dagene. Jeg har nemlig vært på hyttetur med Marthe og familien hennes. Det var utrolig koselig! Vi hadde det såå gøy! Det vi gjorde mens vi var der var å ake, være i jacuzzien, se på film, shoppe litt og bare ha det gøy. Synes slike hytteturer er så koselige. Kommer nok til å bare si "koselig" gjennom hele dette innlegget ahahha:) Ellers så kom jeg hjem for litt siden og tenker egentlig at jeg må pakke ut. Tanken på at jeg må pakke ut er et ork. Nå må jeg bare få gjort meg klar til en ny skoledag i morgen. Og om bare 3 dager drar jeg til Paris med familien!! Gleder meg noe helt sykt!

 

-Hva har du gjort i helgen? 

Har du lyst til å støtte en god sak?

 • Skrevet: 09.04.2015 - Klokken: 21:57

Hei dere!

Har du lyst til å støtte en god sak ved å kjøpe en leppeskrubb til 35kr? Nemlig 60% går til brystkreftforeningen. Noen av mine venninner har fått i oppgave i valfag ved å samle inn penger. Venninne mine og jeg ville da satt stor pris på om noen av dere har lyst til å bidra. Hvis dere er interesserte eller har noen spørsmål er det bare å kontakte: curaelevbedrift@gmail.com. Og de har også en facebookside, link til den-HER- 

 

Gjerne lik og del dette innlegget. Du bidrar da andre til å gjøre en god sak.

-Har du lyst til å bidra?

Lunsj i finværet

 • Skrevet: 06.04.2015 - Klokken: 19:34

 Hei dere!

I dag har det vært kjempefint vær, så da ble det lunsj med jentene. Vi var bare 4 stk denne gangen, men det var like koselig som når alle er samlet. Får jo se de på skolen i morgen, så det blir braa. Orker egentlig tanken på denne uken... Har ganske mye skolearbeid å gjøre. Men som sagt så var det veldig koselig i dag!Vi bare satt ute å koste oss i det fine været, og vi snakket masseee! Alle hadde jo mye å si, fordi vi ikke hadde sett hverandre siden før påskeferien. Jeg tror faktisk vi satt ute i nesten 4 timer! Det var veldig herlig, men det ble litt kaldt på slutten. Jaja:) Har hvertfall hatt en veldig fin dag og det håper jeg dere også har hatt!

 -Hva har du gjort i dag?
Bergen through my phone

 • Skrevet: 05.04.2015 - Klokken: 18:29

 

Hei dere!

Vi var hjemme igjen i går kveld etter en laaang biltur. Jeg har da samlet noen bilder fra turen til Bergen. Tok både noen bilder når vi var på vei til Bergen og når vi ankom Bergen. Det var utrolig koselig å se tante og onkel igjen! Vi hadde det veldig koselig. Tante hadde laget skikkelig påskestemning i leiligheten dems, det var kjempefint. Tante hadde egentlig planlagt at vi skulle på kino, teaterforestilling osv... Men tante er ikke helt frisk akkurat nå, så da ble de planene avlsyst.  Vi fikk hvertfall dratt en tur til byen, så det var braa. Jeg kjøpte meg to ting. Ble ganske fornøyd, men har delte meninger på buksen jeg kjøpte ahhah. Ellers så koste vi oss masse og spiste mye påskegodt. 

Håper dere nyter de siste dagene med påskeferie!

Dreaming of summer

 • Skrevet: 04.04.2015 - Klokken: 11:52


 

 

 

-Hva synes du?

On top of my wishlist

 • Skrevet: 01.04.2015 - Klokken: 21:58
Hei dere! 

Jeg er desperat etter å finne disse skoene! Jeg så noen på hm, men når jeg dro får å se om de hadde dem i butikken så fant jeg dem ikke. Ble ganske skuffet. Har siklet etter slike sko lenge. Så hvis dere vet om noen butikker som selger slike, da er det bare å rooope ut. Setter utrolig stor pris på det hvis dere vet det. Ellers så har kjøpt to plagg i dag. Er veldig fornøyd! Har tenkt å legge ut innkjøpene i morgen eller på fredag. Tok noen bilder i dag, men ble ikke så fornøyd. Men nå må jeg nesten gå. Jeg ser på påskekrim med tante, onkel og Christina(tvillingsøster). Håper dere har en fin kveld videre:)

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits