Angst har blitt en del av meg

 • Skrevet: 28.04.2016 - Klokken: 21:02

Det er sjeldent jeg deler tankene mine her på bloggen. Men noen ganger får jeg en trang til å skrive. Det er som terapi for hjernen. Jeg vil  bare skrive ned alt jeg føler å trykke publiser, uten å tenke over det. Jeg vil vise dere at jeg kan dele enn annen side av meg selv. Jeg vil vise noe ekte. Jeg vil vise at livet ikke alltid er en dans på roser, selvom jeg ikke velger å dele de øyeblikkene. Det er noe jeg har tenkt på i det siste. Jeg har tenkt på det at det kanskje er positivt å dele, selvom jeg som oftest velger å unngå publiser knappen, så har jeg funnet ut at det egentlig ikke er noe negativitet som kommer ut av det. Man får virkelig satt perspektiv på ting. Ingen lever det perfekte liv. Uansett om det kan virke sånn. Man kan være på et lykkelig stadie i livet, men det betyr ikke at man holder seg der for alltid. Alle går gjennom vanskelige tider. 

Så poenget med dette innlegget er at jeg har bestemt meg for å dele noe som jeg har hatt på hjertet en stund. Jeg har hatt vanskelighet med å dele det, fordi jeg er redd for at det skal gå i mot meg fordi jeg har ikke akseptert det enda. Men det var en hendelse på skolen, som fikk meg til å innse at jeg virkelig må begynnee å ta tak i meg selv. Jeg sliter. Den konstante frykten om at man må prestere, klarte jeg ikke å takle mer. Jeg fikk et angstanfall. Psyken min tok en annen retning som jeg ikke var forberedt på. Kroppen min valgte å reagere på det. Skjelvingen ble intens. Det var som jeg ikke hadde kontroll over meg selv lenger. Det var ekkelt. Helt forferdelig slitsomt å takle. Det er så godt at jeg har et trygt hjem å gå til. Jeg får lov til å bryte sammen. Familien støtter meg på godt og vondt uansett hva. Det er noe jeg virkelig trenger spesielt nå. Det setter jeg så utrolig stor pris på i tider som dette. Det er stress jeg møter i hvert eneste hjørnet jeg velger å gå til. Nå er det både, flytting, forberedelser til eksamen, prøver og vurderinger som må gjennomføres. Jeg må prestere. Hver enste bevegelse du gjør skal være riktig. Alle forventer noe av deg. Frykten av at jeg skal få et anfall til er stor. Men jeg prøver å vike meg unna tanken, uansett hvor vanskelig det er.  I tillegg til alt annet jeg må holde styr på, så må jeg være en, God datter. God søster. God venn. God elev. Og ikke et menneske som bryter sammen av en ting som er ganske så liten i andres øyne, men som for meg er en stor sak som jeg har vanskeligheter for å takle. Det er så slitsomt. Rett og slett utmattende. Jeg tåler ikke presset. Det at folk forventer noe av meg blir for mye. Kroppen orker ikke mer. Hodet orker ikke mer. Det er som klumpen av frykt bare vokser større og større. Den klumpen er der ofte. Den er der hver gang jeg går i et rom med masse folk. Jeg får den følelsen av at alle stirrer på meg, og at følger med på hver eneste lille bevegelse jeg gjør. På en måte vet jeg at de ikke gjør det, men stemmen i hodet sier noe annet. "Du gjør alt feil, alt du sier og alt du gjør". Jeg er veldig usikker på meg selv. Jeg er ikke sterk nok til å vise hva jeg kan til andre. Hodet mitt forteller meg at alt som kommer ut av munnen min er feil. Jeg tørr ikke å stole på meg selv, og si til meg selv "dette kan du". Den tanken er total ukjent for meg, uansett hvor hardt jeg prøver. Så målet mitt nå er å vri om på dette. Jeg kan ikke fortsette på den stien jeg er i ferd med å gå. Det skal jeg ikke la meg selv gjøre.


 

Nytt rom?

 • Skrevet: 26.04.2016 - Klokken: 21:21


Hei dere! 

Jeg har faktisk glemt å fortelle dere at jeg flytter om under 3 dager. Vi flytter fra vårt kjære hus til en moderne, stilig leilighet ved vannet. Stefaren min har blitt så lei hus og alt som har med hus å gjøre, så han var klar for en forandring. Mamma er stor-fan av alt som har med hus å gjøre, men hun har en stor kjærlighet for sjøutsikt. Så alle sammen gleder seg veldig!! Søsteren min og jeg har alt i nærheten nå, så det blir deilig å ikke stresse til skolen osv. Det er spesielt en stor fordel for oss når vi begynner på vgs til høsten. 

Så meningen med dette innlegget er egentlig å gi meg litt inspirasjon på hvordan jeg ønsker at det nye rommet skal se ut. I tillegg så vil jeg veldig gjerne dele det med dere, og kanskje dere også fanger litt inspirasjon ut av det. 

 • Klassiske og enkle farger: Jeg er ikke en person som liker så mye farger og mønster. Jeg liker helst å ha det klassisk og enkelt rundt meg med "farger" som er grå, beige, svart og hvitt. Elsker den stilen! 
 • Saueskinn: Det synes jeg ser fantastisk fint ut over en stol, på gulvet eller over sengen. Liker det veldig godt! Definitivt noe jeg skal ha på det nye rommet mitt. 
 • Detaljer i gull, sølv og rose gull slår aldri feil: Har ikke så mye å si enn at jeg ELSKER DET! Det kommer det til å bli mye av på rommet. 
 • Fyll rommet med litt blomster: Det både dufter godt og ser bra ut på samme tid. To fluer i en smekk eller hva haha?
 • Inspirerende bilder: Jeg mottok jo noen fantastiske fine bilder fra desenio.no som jeg ikke har fått hengt opp enda, og det får jeg endelig gjort nå som vi flytter. Gleder meg masse til å henge dem opp. De er såå fine!! Anbefaler virkelig å sjekke ut siden deres, hvis du er på jakt etter inspirerende, flotte bilder til å henge opp hvor enn du ønsker. 

 

-Hva synes du?


 

INSPIRE YOURSELF

 • Skrevet: 24.04.2016 - Klokken: 14:40EVERY PERSON NEEDS SOME INSPIRATION.

 

-Hva inspirer deg?

FAVORITE SONGS OF THE WEEK

 • Skrevet: 23.04.2016 - Klokken: 10:41-Har du noen favoritter denne uken?

OUTFIT OF THE DAY

 • Skrevet: 21.04.2016 - Klokken: 18:36

-Hva synes du?

TODAYS

 • Skrevet: 20.04.2016 - Klokken: 16:59

...MAKE THEM LIPS POP


 

-Hva synes du?

5 ting du kanskje ikke visste om meg!

 • Skrevet: 19.04.2016 - Klokken: 17:31


 

1. Jeg er redd for VELDIG mye! Altså da mener jeg ikke bare spøkelser og sånt. Men hvite varebiler/lastebiler, fulle folk, insekter, kniver, små rom, heiser og listen fortsetter. Det er veldig vanskelig å huske alt, haha. 

2.  Hater små lyder. Som tygging, smatting, pipelyder, banking i bord. Men det aller verste er tygging av frokostblanding. Haha aner ikke hva det er med den   lyden, men synes den er helt grusom. 

3. Nesten halve kleskapet mitt er klær jeg har arvet av mamma.  De siste årene så har jeg funnet flere skjulte skatter i klesskapet til mamma som har blitt stor favotitter. Når jeg er lei av klærne mine, finner jeg alltid noe nytt i skapet til mamma uansett hva. Gratis shopping every day sa du? Har trossalt arvet mote interessen av mamma, så kan si at hun har en del klær i garderoben sin. 

4. Aktiv lytter. Det er mange som sier at en av mine beste egenskaper er at jeg er flink til å lytte. Jeg trives veldig med å høre hva andre har å si, men det finnes unntak. En dag kan jeg plutselig ha mye på hjertet å snakke hull i hodet på folk, ups haha. Da er jeg ganske så flink til å avbryte. Prøver å skjerpe meg der.

5. Stor idol-fan! Jeg har en ting for musikk konkurranser. Kunne sittet å sett på det i timesvis uten stopp. Det har en sammenheng med at jeg er veldig interessert i musikk og jeg har en stor interesse for sang. Jeg elsker å synge! Idol er nok en av mine absolutte favoritter å se på! Går aldri en fredag uten idol for å si det sånn ;) -Liker du slike innlegg?
 

GIRLS NIGHT OUT

 • Skrevet: 16.04.2016 - Klokken: 23:41...WITH SUSHI ON THE MENU

Hei dere!

Kom nettopp hjem fra en superherlig middag på Majorstuen! Det ble en happy gjeng som forlot spisestedet for å si det sånn. Sushi slår aldri feil, og det gjør heller ikke godt selskap. Det ble en kveld med mye latter og glede, og den supre kvelden ble avsluttet på ingen bedre steder enn Mcern. Perfekt avslutning på kvelden for å si det sånn, haha. Nå skal jeg bare se på reprisen av Gullsnutten, også er det natti natt for Isabella:)

 

-Har du også hatt en super lørdagskveld?

Ukens favoritt #6 - suede texture

 • Skrevet: 13.04.2016 - Klokken: 20:01

Hei dere!

For denne ukens favoritt valgte jeg semskete klær. Jeg bare elsker den trenden! Både behagelig og stilfult på samme tid. To fluer i en smekk det, haha! Ikke verst. For noen dager siden fikk jeg faktisk en semsket jakke av mamma, og jeg elsker den! Absolutt min nye favoritt! Det kommer faktisk antrekksbilder av den i morgen;) 

 

-Yay or nay?

TIPS #2 - Hver ute oftere!

 • Skrevet: 11.04.2016 - Klokken: 21:52

Hei dere! 

Nå er det ny uke, som betyr et nytt tips fra meg til dere. Det jeg har lyst til å anbefale på det sterkeste, er å være ute i naturen, og generelt i frisk luft oftere. Altså det er så befriende og herlig følelse å være ute! I tillegg så gjør det så mye med humøret. Hvis du har hatt en lang dag på skolen å trenger å lufte hodet litt, før du setter deg ned å gjør enda mer skolearbeid, så er det beste tipset å gå ut. Det hjelper faktisk veldig! Og hvis du ikke har lyst til å gå alene, ta med deg en venn, forelder eller søster. Det er utrolig koselig, og man får snakket masse, samtidig som man også får seg en liten treningsøkt. Det er alltid godt får både kropp og hodet. 

Var faktisk på tur i skogen med en av mine bestevenner i dag, og vi hadde det skikkelig koselig! Det finnes jo ikke noe bedre måte å starte uken på. Så vi tenkte hvorfor ikke bare utnytte det flotte været med å gå en tur i skogen, før vi setter oss ned med skolearbeidet igjen. Og vi endte opp med en super vellykket tur! Nå skal jeg bare bli ferdig med litt skolearbeid. Håper dere har hatt en superfin dag!:)

 


 

My favorites on instagram #2

 • Skrevet: 09.04.2016 - Klokken: 13:00

@INSPOSPARKLES@FFASHIONDIARY 

-Har du noen favoritter?

Nytt innkjøp!

 • Skrevet: 08.04.2016 - Klokken: 16:46
Hei dere!

Jeg nevnte jo i et tidligere innlegg at​ jeg hadde kjøpt meg noe nytt, og jeg endte opp med dette dødskule pannebåndet! Jeg digger det! Har vært på jakt etter et slikt pannebånd lenge, og endelig fant jeg det. Kunne ikke vært mer happy:) Pannebåndet kan gjøre så mye med et antrekk, i tillegg til at den redder en dårlig hår dag. Så jeg er super fornøyd med innkjøpet!

 

-Hva synes du?
 

Ukens favoritt #5

 • Skrevet: 06.04.2016 - Klokken: 16:22Hei dere! 

Da var det på tide med ukens favoritt igjen! Denne uken har jeg lyst til å dele min nye obsession. Nemlig choker dresses. Altså hvor fine er ikke disse kjolene! Jeg vet ikke hva det er, men de ser så ufattelig stilige ut! Likte spesielt godt den lange kjolen dere kan se øverst på bildet. Må virkelig få investert i en slik kjole, en sånn kjole må man bare ha. -Hva synes du?

UKEN SOM GIKK..

 • Skrevet: 05.04.2016 - Klokken: 20:23

Ukens høydepunkt: Det var en veldig kort uke, siden det var uken rett etter påske. Men jeg hadde selvfølgelig et høydepunkt den uken, om ikke flere! Et av de beste var definitivt det å se mine herlige, flotte og aller bestevenner igjen! Var jo i Frankrike i påsken, så jeg så dem ikke på over en uke. Savnet dem helt sykt! Den første skoledagen etter ferien dro Andrea og jeg på senteret i nærområdet og tittet litt i butikker, og deretter valgte vi faktisk å gå hjem istedenfor å ta buss. Må si vi var ganske stolte, haha. Fikk både litt trim og litt penger spart. Men det var hvertfall superkos! Vi fikk snakket MASSE sammen, og det trengte vi. Måtte catche up etter en så lang ferie. 

  

Ukens nedtur: Den eneste nedturen den uken var at jeg var i dårlig form. Var veldig slapp, hadde høy feber og ubehagelig hoste. Var trossalt syk hele ferien, så forventet ikke å bli frisk med det samme. Men heldigvis er jeg frisk nå. 

Ukens innkjøp: Som sagt så var Andrea og jeg på senteret i nærområdet å tittet litt i butikker. Endte faktisk opp med et lite innkjøp. Nemlig et superfint pannebånd! Er super fornøyd, har lett etter et slik pannebånd lenge. 

 

Ukens sang: We don`t talk anymore av Charlie Puth & Selena Gomez gikk i repeat den uken! Loveloveloveit!

 

 

-Liker dere slike innlegg? 

 

TIPS #1 - Treningsmotivasjon

 • Skrevet: 04.04.2016 - Klokken: 16:16


FOKUSER KUN PÅ DEG SELV

 • Det er fort gjort å begynne å tro at alle ser på deg når du trener og retter all oppmerksomheten sin mot deg, men sånn er det ikke. Ikke vær usikker, selvom jeg skjønner godt at det ikke er lett å unngå med all presset man har rundt seg. Men HUSK!! De fokuserer kun på seg selv. Ikke la de andre ødelegge treningsøkten din. Fokuser på å ha det gøy og jobb hardt for å nå målene dine. Minn deg selv på hvorfor du er der:)


HØR PÅ MUSIKK SOM MOTIVERER DEG

 • Oppgrader spillelisten din med motiverende, glade og inspirerende sanger! Finn musikk som passer deg og gjør at du kan presentere ditt beste på trening. Anbefaler å gå på spotify, de har masse gode lister. 
 • Du kan også lage din egen spilleliste! Anbefales på det sterkeste. Det er du som vet hva du liker. 
 • Følg andre på spotify! Det har jeg blant annet tatt i bruk også. Følger endel bloggere på spotify som har veldig gode treningslister.

  

INVESTER I NYTT OG FRESHT TRENINGSTØY

 • Det hjelper så utrolig mye på motivasjonen å investere i nytt treningstøy. Da kan man føle seg fin på trening, og det kan føre til at du presterer enda hardere enn det du vanligvis ville gjort. 

 

Hei dere! 

Likte dere dette innlegget? Hvis dere gjorde det, så kan dere bare glede dere til flere slike innlegg der jeg gir dere tips. Jeg er langt i fra en ekspert, men jeg vil gjerne dele noen av mine tips med dere. Jeg har nemlig bestemt meg for å begynne å ha det på mandager en stund fremover. Så dette er da det aller første innlegget i denne "serien". Og dere lurer ikkert på hvor "ukens favoritt" har blitt av, jeg skal endelig begynne med det igjen. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor jeg sluttet med det. Men nå kommer det hvertfall. Yey:) 

 

-Har du noen tips til å holde treningsmotivasjonen oppe?

 

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits