Wants from ebay

 • Skrevet: 28.04.2017 - Klokken: 10:20


- - -

Disse favorittene har blitt klikket hjem. Gleder meg masse til å motta det! Har foressten nylig mottat noe fra ebay, det kommer et innlegg om det enten i helgen eller neste uke!
 

- Hva synes du?

Update.

 • Skrevet: 27.04.2017 - Klokken: 22:36Wæææ! Nå er det lenge siden jeg har gitt lyd fra meg. Over en 1 uke siden sist, uff. Lenge siden jeg har hatt så lang pause. 

Ja, hva har skjedd siden sist? 

Jeg er da tilbake igjen på norsk jord. Kom hjem fra Spania på mandag, så nå denne uken har det vært fullt kjør med skole igjen denne uken. Og da mener jeg fullt kjør. Nå blir det tentamen, etter tentamen framover. I tillegg til at jeg har drevet med litt jobbsøking de siste dagene. Så det er hektisk i disse dager! I tillegg må jeg få skvist inn venninne tid, siden jeg trossalt har vært borte i 2 uker. 

Men jeg skal begynne sakte men sikkert, å komme tilbake til bloggrutinene igjen. 

Lover å ikke være fraværende så lenge som jeg var nå!

Håper dere har det fint ♥

sneakpeak of one of the outfits - lookbook 2017

 • Skrevet: 19.04.2017 - Klokken: 19:58
Jeg holder på med en lookbook for dere - er kjempe gira for å vise den til dere!

a walk in paradise

 • Skrevet: 16.04.2017 - Klokken: 23:28

...

Wow, for en flott kveld vi har hatt! En av de absolutt beste på denne turen. ​

out and about

 • Skrevet: 15.04.2017 - Klokken: 10:36


Dette var da det jeg hadde på meg til lunsj i går. Enkelt antrekk i varmen!

- Hva synes du?

Lunch o`clock

 • Skrevet: 14.04.2017 - Klokken: 15:37


Hei dere!

Hvordan har dere det? Jeg har nettopp spist lunsj med familien, og det var meget godt. Til tross for vårt ikke så vellykkede forsøk på å spise lunsj ute ved havet. Det endte opp med for mye vind, i tillegg til null mat å få siden de hadde gått tom for det vi ville ha. Så det var en liten nedtur, men vi reddet situasjonen bra ved å spise hjemme i leiligheten. Det er like koselig! Nå skal jeg fortsette med å jobbe med brunfargen, så dere får fortsatt ha en strålende dag videre! 

Outfit kommer foressten senere!

an outfit from the heat

 • Skrevet: 13.04.2017 - Klokken: 16:45

I dag er det utrolig varmt! Gradestokken blikker over 28 grader. 
 

- Hva synes du?

soooo happy

 • Skrevet: 12.04.2017 - Klokken: 20:20

HEISANN!

Åh jeg koser meg skikkelig her nede! Det er så varmt og deilig. Rett og slett fantastisk! Kunne ikke bedt om noe bedre. I tillegg så bor vi en nyyyydelig leilighet, med basseng på taket med en helt uimotståelig utsikt over havet. Hvor mye bedre kan det bli?

Jeg håper virkelig dere også har en herlig påskeferie med mye tid med familie & venner!


 

beautiful sunset

 • Skrevet: 11.04.2017 - Klokken: 22:22
ENJOY THOOSE MOMENTS. THEY ARE PRECIOUS. 

...
 

I LOVE VACAY!

 • Skrevet: 11.04.2017 - Klokken: 13:22

Ååå som vi koser oss her! Dette skal nytes til det fulleste. For det er akkurat det vi trenger akkurat nå. Lade opp batteriene, og bare ta inn all sol vi får og jobbe med brunfargen. Det er alltid fint å få farge på kroppen. Gjør så mye med både humør og selvtillit.

 Det er skikkelig fint og deilig vær her nede, så mye sol får vi helt klart. Har allerede tatt masse bilder, og til og med filmet mye. Så det kommer masse masse innlegg, i tillegg en video jeg skal redigere. Så det er bare å glede seg, det gjør hvertfall jeg! 

Vi var framme på søndag, så nå skal vi nyte dag 2! Gårsdagen var helt fantastisk, så jeg håper de neste 12 dagene blir like bra. Det tror jeg virkelig! 

Nyt påsken dere ♡
 

Spain, here we come!!!

 • Skrevet: 07.04.2017 - Klokken: 05:59Ææææ jeg kjenner sommerfuglene i magen! Det er en svært god følelse. Endelig er dagen her. Det er tid for avreise til Spania. Hele familien er i 100 atm, og det er så gøy å se at alle gleder seg! Det skal bli sååå fantastisk deilig! Virkelig velfortjent for hele familien. Dette trenger vi <3 

Før vi reiser så skal først og fremst søsteren min og jeg på skolen. Deretter blir vi hentet av mamma og vår kjære stefar. Vi reiser tidlig midt på dagen, og starter reiseruten med cruise til Tyskland der vi overnatter. Deretter reiser vi videre til Frankrike med bil, og overnatter en natt der. Også er det bare å sette kursen mot Spania!!! 

ÅÅÅÅ dette blir bra! Skal få oppdatert dere så snart jeg får nett. 

Håper dere får en helt fantastisk påskeferie, kjære dere! 
 

suede jacket & hint of leopard

 • Skrevet: 05.04.2017 - Klokken: 21:48


Her har dere gårsdagens antrekk! Åh som jeg har blitt forelsket i denne jakken, ikke minst fargen. Den er så stilig. Spesielt med matchende skjerf i samme fargetoner. Likte den kombinasjonen veldig godt sammen. 

Beklager så mye for taushet fra min side. Har føltes som denne uken har vart i en eeeevighet. Gleder meg bare så mye til å dra på tur! Alt jeg tenker på i disse dager. OG jeg trenger virkelig denne ferien for å si det sånn.  Jeg trenger sol, varme og å lade batterier. Oppleve noe nytt. Tilbringe tid med familien. Man blir litt lei av hverdagen i blant dessverre. Da er det deilig å komme litt bort. De siste dagene har det vært skole etter skole og enda mer skole. Så det blir godt å ta en velfortjent nesten 3 ukers ferie! Gleder meg masse masse! Kommer mer info om turen i morgen. 

Håper dere har det fint! Ser det er folk som titter innom fortsatt, og det gjør meg SÅ glad! Dere aner ikke <3

vacay mood = loading...

 • Skrevet: 03.04.2017 - Klokken: 16:19 

▶️⏸

HIT THAT PLAY BUTTON, 

I AM SOON HEADING FOR NEW ADVENTURES!

Nå er det så vidt 4 dager igjen til jeg er på reisefot. 

Ahhh det skal bli deilig! Mer om reisen kommer senere denne uken.

 

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits