a daily dose of summer inspiration

 • Skrevet: 27.05.2014 - Klokken: 20:05

Hellu ♥

Fant noen fine sommer bilde på weheartit og lagde en kollasj ut av de bildene jeg fant. Selv så elsker jeg slike innlegg, jeg får så mye insparasjon. Legg gjerne igjen en link nede i kommentarfeltet hvis du har laget noen inspo innlegg, så tar jeg gjerne en titt innom og kanskje legger igjen en liten søt kommentar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Liker du slike innlegg?

26.05.2014

 • Skrevet: 26.05.2014 - Klokken: 17:30

Hellu ♥

Jeg fikk ikke blogget igår fordi vi feiret mamma sin bursdag, hurra for verdens beste mamma ♥ Vi hadde det utrolig koselig. Vi sang bursdagsang, spiste god mat og bare hadde det kjempefint. Jeg har egentlig hatt en ganske fin dag i dag, men jeg er så utrolig sliten. Jeg sov ikke så godt i natt, så da er man ikke i den formen man burde være.  Det har også mye med skolen å gjøre, jeg bare orker ikke mer prøver, innleveringer og lekser.  Men heldigvis så er det ikke lenge igjen til sommerferie, det blir så deilig! Denne sommeren skal vi b.la til Gran Canaria i 1-2 uker, det blir også skikkert noen båtturer, vi skal også kanskje være i Frankrike bare kanskje, også i juli skal vi være i Spania i en hel måned! ååå, som jeg gleder meg! Så jeg har mye å se frem til. Resten av dagen skal jeg nok gjøre litt lekser og bli ferdig med en pute som jeg må levere inn snart, ellers så skal jeg bare slappe av. åh, jo jeg har også spilt inn en slags innkjøpsvideo til dere. Så den kommer i løpet av uka. Håper dere har en strålende dag videre!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Her er forresten et lite sneakpeak på mine innkjøp den siste tiden: 

 

-Hvilke planer har du for sommeren?

 

 

1 TOPP, 3 ANTREKK

 • Skrevet: 24.05.2014 - Klokken: 19:56

Hei, mine fantastiske lesere ♥

Lesertallet bare stiger og stiger! Så som takk så har jeg laget en liten video, håper dere liker den! Btw så er det maxiskjørtet og den toppen noe av innkjøpet fra Bergen. Kommer eget innlegg om det senere.

 

 

 

 

 

 

-Hva syntes du?

sol & varme

 • Skrevet: 22.05.2014 - Klokken: 14:55

 

Hellu ♥

Har dere det like varmt som vi har? Været i dag er helt nydelig! Det er som å være i Spania, fordi selv i skyggen er det er det varmt i luften. ååå, så herlig det er. Endelig sommer og sol og ikke mer kulde. Været var ikke sånn i dag tidlig, det pøste ned med regn. Men så stoppet det og solen begynte å komme frem. Nok om vær. Idag så var vi på klassetur, som dere sikkert leste om når Madeleine gjesteblogget for meg. Dere må huske å sjekke ut kanalen hennes og subscribe hvis dere vil, jeg tror hun ville blitt veldig glad! Link til kanalen hennes HER!

Okei, tilbake til klasseturen. Grunnen til at vi var på klassetur var at 10. trinn hadde eksamen tror jeg, så da måtte vi ut av bygget. Det var veldig koselig, men det var så varmt. Men jeg skal ikke klage, fy fy. Jeg trodde det selvførgelig skulle regne hele dagen, så da bestemte jeg meg for å ta på bukse i stedet. Men det var ikke så lurt, jeg skulle tatt på meg shortsen likevel. Jaja, lesson learned. Vi målte blandt annet måle løvetann som sagt (det er til et prosjekt), vi spilte døball og tok bilder av landskaper( del av samfunsfagen). Vi hadde også pauser og sånt selvførgelig, der vi kunne slappe av og spise b.la. Nå føler jeg at dette ble utrolig langt, så jeg håper dere har en nydelig dag videre! 

- Hva har du gjort idag?

gjestebloggærn

 • Skrevet: 22.05.2014 - Klokken: 11:36

Det er meg ( aka gjesteblogger) jeg stjal egentlig bare telefonen hennes og begynte å blogge , menmen !

Idag var vi ute på Storøya med klassen , Vi hadde masse aktiviteter blant annet måle løvetann ( folk må ha trodd vi hadde fritid) Og en del annet, jeg kommer til å fortelle dere om senere ! Etter vi hadde gjort 2 aktiviteter åpnet kiosken og vi fikk kjøpt masse godsaker, oh lalalollipop. 

 

Besøk også YouTube kanalen min hvis du vil , bli en av 5000 andre og subscribe! YouTube- macerly09

 

 

 

 

 


strawberry heaven

 • Skrevet: 21.05.2014 - Klokken: 19:40

 

♥♥♥♥

 

 

 

 

min 17.mai

 • Skrevet: 21.05.2014 - Klokken: 18:35

 

 

 

 

Hei, mine fantastiske lesere!

Lenge siden sist? Skulle egentlig skrive dette innlegget på selve dagen, men det rakk jeg ikke dessverre. Så da ble det i dag.  Jeg har for det meste vært med familien og feiret 17.mai. I år feiret vi faktisk 17.mai hos tante og onkel i Bergen, det var vår aller første gang at vi feiret det der. Så det ble ikke noen 17.mai feiring med mamma og Frode i år. Fordi mamma og Frode er på Gran Canaria fordi de feirer 1. års jubileumet sitt, så da ble det en tur til Bergen på oss. 

Det var utrolig koselig !Vi startet dagen med å sitte å se på nrk1, mens vi satt å spiste en herlig frokost. Det var sånn 17.mai sending, så da kjenner man virkelig følelsen av at det er 17.mai. Deretter krøllet jeg håret , sminket meg og diverse, så tok vi på oss bunadene og bunadskoene.  Så gikk tante, Christina og jeg ned i byen for å se på togene nede i byen og for å møte Eline. Etter vi hadde stått der en stund spiste vi lunsj på en cafe, spiste is og koste oss resten av dagen! Jeg gleder meg allerede til neste år for da får Christina og jeg nordlandsbunader til konfinmarsjonen. Så jeg gleder meg til å bruke den, wii. Håper dere har hatt en fantasisk 17.mai, det har hvertfall jeg ♥ Gjerne legg igjen link nede i kommentarfeltet hvis du har skrevet om din 17.mai, så kanskje jeg tar en titt! 

 

 

-Hvordan var din 17.mai? 

 

 girly movies

 • Skrevet: 16.05.2014 - Klokken: 16:01

     

MeanGirls 1&2: Ettter min mening så elsker jeg disse filmene! De ligger i listen blandt mine favoritter. Jeg er ganske sikker på om dere har hørt om dem eller sett dem. Den første filmen handler om den 16 år gamle Cady Heron som flytter til Evanston i Illinois etter å ha blitt oppdratt i Afrika. Cady begynner på High school, og der møte hun vennene Janis og Demian, som ikke er spesielt populære ifølge handlingen. Hun møter også "The Plastics" altså de populære. Etterhvert lar de Cady bli med i gjengen. 

Teen Spirit:  Den er også en film som ligger i listen blandt mine favoritter. Love it! Den handler om to jenter som er helt forskjellige. Amber Pollock, altså hun til venstre er den mest populære på skolen og hun andre Lisa Sommers, er på en måte den ikke fult så populære. Når Amber blir kåret til balletsdronning dør hun av en ulykke på secnen. Det som forårskaket døden hennes var at kronen hennes blir full av elektrisitet pga. kjærsten kræsjet bilen. Det er enkel måte å forklare det på. Derfor blir  hun sendt opp til "himmelen" der møter hun en mann, han bestemmer om hun skal dra til helvete eller til himmelen. Han mener at hun skal til helvete ifølge hvordan hun har vært. Hun får en oppgave av mannen ved å dra tilbake til skolen å hjelpe den minst upopulære jenta, Lisa Sommers til å bli balletsdronning. Hvis hun oppnår det fjerner mannen alle handlingene hun har gjort og blir sendt opp til himmelen. 

 
 

Dear John: Denne er også absolutt i listen blandt mine favoritter! Den handler om to personer som er fra helt forskjellige verdener, men når de møtes på stranden ved en tilfeldighet blir de umiddelbart tiltrukket av hverandre. Møtet fører til to uker langt intenst eventyr, og de hengir seg til en altoppslukende og voldsom kjærlighet. Begge finner noe i hverandre de ikke visste de savnet. 

  

The Last Song: Også en av mine favoritter. Altså alle disse filmene jeg viser dere er jo mine favoritter da. Jeg synes denne er en utrolig fin og trist film.  Filmen foregår i en liten sørstats kystby, hvor en far får en sjanse til å tilbringe sommeren sin med sin tenåringsdatter som heller vil være i New York. Han prøver å gjenopprette kontakten med henne gjennom det eneste de har til felles, nemlig musikk. 

 She`s the man:  Denne filmen er utrolig morsom, absolutt en av mine favoritter. Den handler om en jente ved navn Viola, som har en tvillingbror. Viola elsker å spille fotball, men når skolens jentelag blir nedlagt vil hun gjøre noe med det. Da får hun vite at broren drar på tùrne til London med bandet sitt, benytter hun sjansen. Hun kler seg ut som sin egen tvillingbror og drar av sted til kostskolen, som broren skulle vært på, og blir med på skolens guttefotballag.  Til å begynne med har hun problemer med å bli godtatt da hun oppfører seg som en jente. Etterhvert klarer hun å overbevise dem. Problemene starter når hun blir forelsket i romkameraten, og det bygger seg virkelig opp når broren kommer. 

 

Wildchild:  Også en av mine favoritter. Filmen starter med Poppy More og vennene hennes ødelgger alle tingene til farens kjæreste. Faren blir sint og forteller Poppy at han sender henne til privatskole i England, som senere viser seg å være den samme skolen moren hennes gikk på. Når hun ankommer skolen, kalt Abbey Mount, møter Poppy rektoren fru. Kingsley overhodet Harriet og hennes "venn" Kate. Hun føler at hun ikke passer inn blandt romvenninene sine, da hun ser de gamle telefonene de eier, som de må levere inn. Hun hater det nye livet sitt så mye, så hun gjør alt for å ikke passe inn og ikke få noen venner. 

 

 

 

Justin Bieber`s Believe: Jeg mener ikke å si at denne er en såkalt "girly movie" det finnes jo boybeliebers også. Det er bare det at jeg følte at jeg måtte bare ta med denne, som sagt er jeg en stor belieber. Love him! Filmen gir svar på spørsmål mange har stilt seg om drivkraften bak ønsket om å lage musikk, om forholdene, og om det å vokse i rampelyset. I kombinsjon med tidligre usette konsertopptak, og full tilgang til det som foregår bak scenen, samt møter med manager Scooter Braun, moren Pattie Mallette, Usher, Ludacris og mange fler. Jeg så denne filmen med en av mine bestevenniner, Kaja. Det var utrolig gøy! Vi både gråt, skrek, lo og smilte mye. Never Say Never er også en av mine favoritter, jeg fant bare ikke bildet. 

 

Yeeey! Det er 17. mai i morgen! Akkurat nå skal vi til Bergen og vi skal feire 17.mai der med tante, onkel og noen flere. 

HÅPER DERE HAR EN HERLIG 17.MAI IMORGEN! KOS DERE MASSE ♥

 

 

 

 

 

-Hvilke filmer anbefaler du?/Har du sett noen av disse filmene?

 

 

 


tentamen imorgen

 • Skrevet: 14.05.2014 - Klokken: 19:38


Hei!

Beklager  for at jeg ikke har blogget på 4 dager. Prøver så godt jeg kan å blogge hver dag, men det er ikke alttid jeg har tid til det. I have a life u know, haha. Dagen i dag har egentlig vært veldig fin. Åå, det beste er jo at sola endelig er tilbake. Wohoo. Akkurat nå øver jeg til norsk tentamen vi skal ha imorgen. Det er egentlig ikke så mye å øve på siden vi har hatt det før, så jeg skal egentlig bare lizzm printe ut ark gog diverse. Mamma, Frode og jeg skulle egentlig på premieren til forestillingen til Christina, men vi fikk ikke billettter. Men det er samme teaterstykke imorgen so that`s good. Den skal vi hvertfall på. Jeg hadde også spanskprøve i dag.. Den gikk egentlig ganske greit. 

Håper dere har en kjempefin dag videre!

 

 

 

 

 

 

-Har du hatt tentamen denne uken?/Skal du ha tentamen denne uken?

my wall

 • Skrevet: 10.05.2014 - Klokken: 18:39

 

 

 

 

 

 

- Hva har du på veggen din?

braid

 • Skrevet: 09.05.2014 - Klokken: 18:38

 

♥ 

 

 

 

 

 

 

-Hva syntes du? 

 

 

 
the color pink makes everything look pretty

 • Skrevet: 02.05.2014 - Klokken: 16:47

//alle bildene er tatt fra weheartit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Hva syntes du? 

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits