Gårsdagens

 • Skrevet: 31.05.2015 - Klokken: 16:34

Hvis du trykker -HER-, så kommer du til bloggen til Marthe:)

Hei deree! 

I går var da jeg og søsteren min på overnatting hos kjære Marthe. Det var sykt koselig og vi hadde det utrolig gøy! Vi fikk laget to sminkevideoer der hvor Marthe sminker meg og Christina, så de kommer ut snart. Tok også noen bilder av resultatet også, så det kommer nok senere. Ellers så jobbet jeg også i går og da kom godeste Andrea å besøkte meg, kjempe koselig! Som sagt så jobber jeg som ponnileier på Bygdøy Kongsgård. Etter det dro vi på starbucks med Marthe og søsteren min før vi dro til Marthe. Så gårdagen var super kos! Nå skal jeg bare slappe av og kanskje få jobbet litt med noen innlegg. Håper dere har hatt en strålende helg:)

 

-Hva har du gjort i helgen?

Summer, i want you now!

 • Skrevet: 28.05.2015 - Klokken: 22:05

♥♥♥♥♥♥♥

 

-Gleder du deg til sommeren?

Flower power - dagens antrekk

 • Skrevet: 27.05.2015 - Klokken: 17:12

 

-Hva synes du?

 

My new babyy

 • Skrevet: 26.05.2015 - Klokken: 15:28

Hei dereee!

Endelig har jeg kjøpt vesken jeg ønsket meg, så er super happy!! Den er veldig romslig og har god plass, så det er et stort pluss i tillegg til at den er sykt fin. Ellers så hadde vi mattetentamen i dag, er deilig å være ferdig med den. Men det gikk dessverre ikke så bra, så får krysse fingrene. Nå skal jeg bare slappe litt av og deretter øve litt på naturfagsprøven jeg skal ha på fredag. Håper dere har en strålende tirsdag!

 

 

-Hva synes du?

my weekend + mamma har bursdag!!

 • Skrevet: 25.05.2015 - Klokken: 21:50

 

 

Hei dere!

I dag har min verdens beste mamma bursdag! Så da var det opp tidlig for å overraske henne, hun ble kjempe glad:) Så har hatt det veldig koselig i dag. Ellers denne helgen så har jeg øvd masse til mattetentamen som jeg skal ha i morgen, ønsk meg lykke til.. Matte er noe jeg langt i fra er god i. Har også vært i Eline sin konfirmasjon og trent litt.  Som sagt var jeg i konfirmasjonen til venninnen min Eline, det var veldig gøy. Masse god mat og god stemning! Snart er det min konfirmasjon som står får tur:) Håper dere har hatt en strålende helg:)

Instagram - mine favoritter #1

 • Skrevet: 22.05.2015 - Klokken: 22:24


 

  

-Hvem er dine favoritter denne uken?

Gårsdagens feiring av 17.mai

 • Skrevet: 18.05.2015 - Klokken: 17:11

Hei dere!!

Gratulerer med gårsdagen! Håper alle hadde en strålende 17.mai, det hadde hvertfall jeg! Dagen startet med frokost hos Helene og feiring av bursdagen til Marthe. Det var kjempe koselig. Deretter dro noen av oss videre ned til byen og var der å spiste. Så dro søsteren min og jeg hjemover for å spise middag med familien, i tillegg så var Mia med på middag. Det var veldig koselig:) Så etter middagen tror vi til Mia og så på film. Og til slutt dro vi hjem for å øve på mat & helse prøven som vi hadde i dag. Håper dere hadde en helt fantastisk langhelg også:)

 

-Hvordan var din 17.mai?

5 seconds of summer - konserten

 • Skrevet: 16.05.2015 - Klokken: 13:44

Hei dere!

For to dager siden så var jeg på 5sos konsert og det var helt fantastisk! Har egentlig ikke ord. Det var så god steming hele veien og de var så sykt flinke. De lagde til og med en sang for oss som de kalte Oslo song ahahha. Da konserten var ferdig, så hadde ikke Marthe og jeg verken stemme eller hørsel igjen. Vi fikk det tilbake etterhvert.

Egentlig så skulle ikke jeg på konserten, men Helene har vært syk ganske lenge. Så da fikk jeg billetten hennes, jeg fikk egentlig veldig dårlig samvittighet ovenfor henne. Men jeg ønsker henne fortsatt masse god bedring! Hvis du leser dette Helene, så må du vite at du er best:)  

-Var du der?

New in

 • Skrevet: 12.05.2015 - Klokken: 19:13

♥♥♥♥

 

 

Hei dere!

Finally!! Nå har jeg kjøpt meg skoene, er utroolig fornøyd! Har siklet etter dem så lenge, så nå var det på tide. Kjøpte dem på Mango for 300kr, så det var veldig greit. Nå må jeg bli ferdig å skrive notater til engelsk tentamen, også komme meg avgårde til å se på Christina opptre på en forestilling. Det blir gøy:) Håper dere har hatt en kjempefin tirsdag!

 

-Hva synes du?

Hvilken skal jeg kjøpe?

 • Skrevet: 11.05.2015 - Klokken: 20:48Hei dere!

Må bare få noen tilbakemeldinger av dere. Hvilken farge burde jeg kjøpe vesken i? Var egentlig fast bestemt på å kjøpe den svarte, men nå er jeg plutselig skikkelig usikker. Trenger hjelp fort, skal kanskje kjøpe den allerede i morgen. Setter utrolig stor pris på svar:) Håper dere har hatt en kjempefin mandag!

 

-Hvilken farge?

Some of my spring wants

 • Skrevet: 10.05.2015 - Klokken: 20:15

 

Hei dere! 

Har funnet et par vår favoritter, alt er fra bikbok untatt skoene. Som dere sikkert ser så går det mye i lyse rosa eller hva man skal kalle det. Jeg synes den fargen er helt perfekt til våren. Åh, den er så fin! Har tenkt til å kjøpe de skoene når jeg får lønnen min, skal også kjøpe en ny veske. Men er veldig usikker på hvilken farge, jeg finner det nok ut. Men ja, nå må jeg gjøre klar noen forbredelser til norsk tentamen i morgen. Håper dere har hatt en strålende helg!

 

 -Har du noen wants?

Gårsdagens sushikveld

 • Skrevet: 09.05.2015 - Klokken: 15:39

 

Hei dere! 

I går hadde Christina og jeg invitert til sushikveld hos oss. Det var kjempe kos! Vi feiret også bursdagen til Hannah, så Andrea hadde laget kake også hadde vi kjøpt inn noen gaver. Virkelig en bra dag i går!  Ble utrolig fornøyd med maten og det virket som alle likte det, så det var braa. Ellers så skal jeg veldig snart sitte barnevakt med en venninne, så jeg håper dere har en strålende dag:)

 -Hva gjorde du i går?

Would you wear this? #3

 • Skrevet: 04.05.2015 - Klokken: 22:09

 

 

 
 

 

 

-Hvilke antrekk ville du helst hatt på deg?

Paris 2015 - video

 • Skrevet: 02.05.2015 - Klokken: 10:51

 

-Hva synes du?

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits