Ukens favoritt#7 - the choker trend

 • Skrevet: 30.05.2016 - Klokken: 13:44HIGHEST ON MY WISHLIST AT THE MOMENT

Nr. 1

Hei dere!
Nå er det et par uker siden jeg har hatt "ukens favoritt" her på bloggen, så nå tenkte jeg det var på tide med det igjen. Trives utrolig godt med å lage disse innleggene for dere! Hvertfall, så er det "the choker trend" som er min ukens favoritt denne uken. I starten da den trenden kom inn i motebildet, så var jeg litt usikker på hva jeg egentlig syntes. Var ikke så stor fan av de chokerne som var laget av gummi. Men når den klassike, svarte cokeren kom inn i bildet falt jeg pladask! Det ser så utrolig stilig ut! SÅ klassisk! Så siden det har jeg vært helt obsessed med det! Skal bestille med meg et hjem så fortest mulig jeg får lønnen min. MÅ HA DET! Hahaha er faktisk helt desperat! Ga litt opp med å finne det i en vanlig butikk, har lett over alt etter det uten noe lykke, uff:(

LOVELOVELOVE IT!

 

-Hva synes du om choker trenden?

Feeling the summer vibes

 • Skrevet: 29.05.2016 - Klokken: 19:16

 

NEW IN: Turtleneck top

 • Skrevet: 27.05.2016 - Klokken: 13:38


 

IN LOVE WITH THIS NEW TOP!

 Hei dere! 

Hvor fin er ikke denne toppen? Og med det skjørtet? Perfekt spørr du meg! I dag var vi på klassetur til byen igjen, tror det er tredje gang denne uken. Utrolig koselig som alltid! Så vi fikk litt pauser inni mellom, og det ble brukt til shopping og spising. Måtte bare ha den toppen, er så utrolig glad i turtelnecks! Så da måtte jeg bare ha den, og den var til og med på salg. Utrolig fornøyd med innkjøpet! Håper dere har en solfylt dag med latter og glede:)

 

-Hva synes du?

 

Sushi i finværet!

 • Skrevet: 26.05.2016 - Klokken: 17:14

 

...INGENTING ER BEDRE ENN SUSHI, EN SOL SOM SKINNER OG GODT SELSKAP!

 Hei dere! 

Solen skinner, fuglene synger og luften varmer. For en herlig dag det har vært! Litt småkaldt i skyggen, men det må man tåle. Dagen startet med klassetur til Ekebergparken der vi lærte om kunst. Ikke så spennende som jeg trodde, men lærerikt var det. Deretter etter en liten time med undervisning så var vi ferdig. Så da bestemte Mia og jeg oss for å dra til byen å bestille sushi og sitte på Aker Brygge i finværet. Utrolig koselig var det! Har det alltid så gøy med Mia, bare latter og sprell. 

Akkurat nå så sitter jeg å slapper av litt etter en etterlengtet rydding i klesskapet. Det var på tide. Har ikke hatt orden siden vi flyttet, så det er fy fy. Men jeg håper dere nyter solen de neste dagene og jeg ønsker alle som skal ha eksamen masse lykke til! 

 

-Hva har du gjort i dag?
 

VERDENS BESTE MAMMA!

 • Skrevet: 25.05.2016 - Klokken: 12:35

 

...HAR BURDAG I DAG!Hei dere!
I dag er det mamma`s dag! Hun fyller 53 år i dag, og jeg må si at hun ser veldig godt ut for alderen. Håper jeg ser sånn ut når jeg nærmer meg 50-årene. Hun er så sprek og oppegående! I hvertfall jeg ville skrive dette innlegget til ære for mamma sin bursdag, siden hun er verdens beste mamma og verdens bestevenn. Hun betyr så utrolig mye for meg, og hun er definitivt mitt forbilde her i livet. Har ikke møtt noen som er sterkere enn henne. Så i dag går dagen til å feire min kjære mamma! Kan ikke beskrive hvor glad jeg er i henne, hun er best! Kunne ikke hatt noen bedre mor. 

 

- Håper dere har en strålende dag i solen!

NEW IN: my new favorite

 • Skrevet: 23.05.2016 - Klokken: 18:44
-Har du noen favoritter fra Victoria`s Secret?

1/2 eksamen fullført!

 • Skrevet: 20.05.2016 - Klokken: 20:35

UNBLOGGED OUTFIT

Hei dere! 

Nå er jeg endelig ferdig med matteeksamen. Min aller første eksamen. Var veldig uheldig med å komme opp i matte, siden det er desidert mitt svakeste fag. Men det gikk faktisk skikkelig bra! Jeg har jobbet rumpa av meg i to dager, så det bør resultere i en god karakter som jeg blir fornøyd med. Det siste jeg vil er å sitte med følelsen av at jeg har jobbet hardt for ingenting. Så jeg får krysse fingrene! Sitter i hvertfall med en god følelse, tror faktisk jeg aldri har vært så konsentrert før. Sitter alltid å ser ut av vinduet og tar noen småpauser. Men nå var det dyp konsentrasjon fra start til slutt. Er ganske så ør i hodet akkurat nå, men det hjelper å tenke på at jeg ikke skal ha noe skole relaterte greier på en hel uke!! Det er digg det:) 

I skrivende stund sitter jeg å ser på Idol, som definitivt er mitt ultimate favoritt program! Ingen fredag uten. Så jeg håper dere får en strålende fredagskveld og en fantastisk helg! 

 

- Når har du eksamen?
 

17.MAI I BILDER!

 • Skrevet: 18.05.2016 - Klokken: 20:25
Håper alle hadde en fantastisk fin 17.mai! Jeg mener det er en av de beste dagene i året! Alt med 17.mai er så hyggelig og jeg gleder meg like mye hver gang. Jeg hadde det i hvertfall veldig koselig! Superfint vær, masse is, utrolig godt selskap med herlige folk med latter og glede. 

 

-Hadde dere en super 17.mai?


 

my fave this summer

 • Skrevet: 16.05.2016 - Klokken: 16:47

...IN LOVE WITH THEM

Hei dere!
Hvordan har dere det? Gleder dere dere til 17.mai i morgen? Ååå jeg bare absolutt ELSKER 17.mai! En av de aller beste dagene i året synes jeg. Følelsen av å våkne opp om morgen å ta på deg bunaden, spise frokost med venner, se på toget i byen og avslutte dagen med grilling med min fantastiske familie er bare det beste. Og nå som det er så flott vær, blir det jo bare enda bedre. Sommer og sol gjør meg så utrolig lykkelig. Rett og slett en helt fantastisk følelse. 

Angående sommer og sol. Når jeg var i Bergen hos tanten og onkelen min fikk jeg noen skikkelig fine solbriller! De har soleklart blitt en stor favoritt allerede, og jeg bruker dem alt for mye haha. Hver eneste solskinnsdag er det på med dem. Jeg bare elsker dem! Stilen, formen og alt er bare så klassisk. De er samtidig så enkle, samtidig som de skiller seg bitte litt ut med størrelsen. 
 

Jeg håper dere får en helt fantastisk 17.mai med venner og familie! Fortell meg gjerne om planene deres:)

- Hva synes du?

LATELY TROUGH MY PHONE

 • Skrevet: 14.05.2016 - Klokken: 17:54

1. Måtte ta bilde av blomstene, fordi de var så inspo(haha)  

2. Var i Bergen å besøkte tanten og onkelen min sist langhelg, det var utrolig koselig! 

3. Shopping i Bergen og et lite snikbilde av my siss.

4. Fantastisk vær i fineste Bergen!

5. Veien hjem fra Bergen til Oslo var en fantastisk fin tur med så masse flott landskap!

6. Det fantastiske været kom til Oslo også, så da måtte vi utnytte solen på det fulleste.

7. Enda et bilde av flott natur!

8. Var hos frisøren, og det lange håret ble tatt bort. Endelig turte jeg å klippe det kort! Har hatt lyst til å gjøre det ganske lenge, men har ikke turt det tidligere. Det var på tide med en forandring, og jeg ble veldig fornøyd:)

9. Shopping med girlza mine. 

 

-Liker du slike innlegg?

Mine topp 3 ønsker for øyeblikket!

 • Skrevet: 07.05.2016 - Klokken: 21:02

 

Hei dere!

Det er helt utrolig hvor flott vær det har vært, hvis det holder seg slikt til 17.mai da blir jeg happy. Jeg befinner meg i Bergen for øyeblikket, og jeg koser meg hos tanten og onkelen min med kjære siss. Vi har kost oss disse to dagene, de har vært fylt med shopping og sol. Søsteren min og jeg har nemlig bursdag nøyaktig om en måned på mandag, så da ble det shopping i byen. Siden jeg har bursdag om ikke så lenge såhar jeg begynt å sette opp en ønskeliste over hva jeg har lyst på. Så i forbindelse med bursdagen min så satt jeg opp mine topp 3 ønsker fra mine favoritt nettbutikker. Nelly og Zalando er favorittene når det kommer til klær og sko, de har alltid så mye fint! Når det kommer til møbler er det Room21 som er favoritten. Og enda bedre er det at jeg finner alltid supre rabattkoder fra Rabble, så det blir ikke like stivt for lommeboken. Har en smak for det litt dyre, så da er stas med rabattkoder. Nå som også våren er her, eller skal vi si sommeren utifra temperaturene vi har hatt de siste dagene så er det perfekt med litt rabatter. Da er det bare å sette i gang med sommer shoppingen for fullt 

TOPP 3

Det eneste jeg klarer å tenke på disse dagene er hvor godt det kommer til å bli med flere slike varme dager. Det kjenner jeg kroppen trenger nå. Det blir så deilig det! Det blir nok en tur på stranden med jentene denne uken, det håper jeg! Kanskje blir det klart for årets første bad også? Jeg ser virkelig fram til denne uken med sol! Jeg sitter og smiler fra øre til øre ved tanken på det:) Håper dere har hatt en superfin langhelg så langt! 

 

-Har du noen ønsker for øyeblikket?

// I samarbeid med Rabble
 

LOVE simplicity

 • Skrevet: 02.05.2016 - Klokken: 22:05- Hva synes du?

Gårsdagens festligheter & antrekk

 • Skrevet: 01.05.2016 - Klokken: 13:52


...THE NORMAL MIRRORSELFIE

Hei dere! 

Her har dere antrekket fra kvelden i går. Var i bursdag til en venninne. Det var utrolig koselig, det kunne ikke blitt bedre! Ble kjent med så mange hyggelige folk. De var bare de herligste! Jeg er egentlig ganske stolt over meg selv at jeg turte å bli kjent med nye, for jeg var ganske nervøs før bursdagen siden jeg visste at det ville være folk jeg ikke kjente der. Men det gikk kjempebra! Så er på god vei nå! Og jeg må bare takke dere alle støtten dere ga meg på forrige innlegg, tusen millioner takk! Jeg har faktisk ikke ord. Det var flere som delte innlegget, og til og med folk som åpnet seg opp til meg å fortalte deres historie. Wow! Jeg er så takknemlige for å ha slike herlige og støttende lesere som dere! Jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket dere:)

 

-Hva synes du?

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits