new monday, new week.

 • Skrevet: 29.05.2017 - Klokken: 07:00


Brush off the weekend 

be ready for a new week!

those summer dayzzz

 • Skrevet: 27.05.2017 - Klokken: 12:22

It feels like summer in the air...

🌞🌞🌞Altså hvor fantastisk har ikke været vært de siste dagene!! Det er så deilig. Blir så utrolig glad & jeg får så mye energi ut av det.

I går blikket gradestokken over 25 grader, og dagen ble tilbragt med bestevenninnen min! Jeg har altså bare verdens beste bestevenn. Jeg var veldig lei meg for at jeg ikke fikk den karakteren jeg ønsket på kortet i naturfag, så jeg var veldig skuffet og lei meg. Så jeg ville egentlig bare hjem. Men Emilia inviterte meg hjem til henne for å muntre meg opp. Hun hadde kjøpt is, tatt frem brus, musikk & gjorde det klart på terrassen. Ååå så koselig vi hadde det! Det tok ikke lang tid før jeg trakk på smilebåndene for å si det sånn! Er så takknemlig som har en som henne ♥

I dag skal jeg i bursdag. Så det gleder jeg meg masse masse til! Det skal bli sååå koselig! Og ekstra koselig er det når vi har været med oss i tillegg. Håper dere nyter solskinnsdagene! Ikke hver dag vi har så flott vær. 

- Hva gjorde du i går?

hurra, hurra, hurra!

 • Skrevet: 25.05.2017 - Klokken: 21:14HAPPY B-DAY MAMIII

Gratulerer med dagen til min favoritt person i hele verden ♥ i love you mamiii

Denne dagen har vært en av de beste på lenge! Å feire noen man er veldig glad i er ekstra stas, og det gir så mye lykke i sjelen. Mamma har hatt en fantastisk dag fra morgen til kveld, og det er jeg så glad for! Det er noe hun virkelig fortjener!

I dag var all oppmerksomhet rettet mot henne, og sånn skal det være. Setter så stor pris på mammaen min. Og jeg må si at hun blir jo bare finere og finere for hvert år. Elsker deg uendelig mye mamma! Du er den beste jeg har & det kommer alltid til å være sånn. 

- Har du hatt en fin dag?

seeing trough those yellow shadezzz

 • Skrevet: 25.05.2017 - Klokken: 00:54


Åå har fått skikkelig dilla på disse solbrillene! De er så kule & så freshe. De kan gjøre så uffatelig mye med et antrekk. Det blir noe helt annet med de! Er helt in love ♥ Disse kommer til å bli brukt mye i sommer!

- Hva synes du? 

FOOD <3

 • Skrevet: 23.05.2017 - Klokken: 06:25
Min favortitt frokost/lunsj for øyeblikket! Er helt hekta. Brødskive med avocado & krydder har lenge vært en favoritt. Men jeg har testet det ut med en liten vri. Ved da å spise det sammen med arme riddere.

Kjempe god kombo! 

På tallerknen ser du:
- 2 ristede brødskiver med avocando & krydder

- En brødskive tilbredet i egg & stekt i stekepanne + litt pommes frites krydder/peppermix. Perfekte arme riddere!

Love, love, love it!

Green marble wall

 • Skrevet: 22.05.2017 - Klokken: 07:23


 

Altså hvor stilig er ikke denne veggen! Tilfredstillelse for øynene for å si det sånn. 

- Hva synes du om antrekket?
 

Uken som gikk - 17.mai uken

 • Skrevet: 21.05.2017 - Klokken: 16:48

 

UKENS HØYDEPUNKT:   

Det må uten tvil ha vært 17.mai! Altså jeg elsker den dagen sååå uffatelig mye. Alltid vært en favoritt, og kommer alltid til å være det. Ble litt stress i år, med litt fram og tilbake og endring i planene. Hadde 2 frokoster, grilling og middag med familien på agendaen. Men det ble litt forandring, pga. tiden strakk rett og slett ikke til. Men jeg hadde det veldig koselig uansett!

Dagen startet med den første frokosten, som var ekstremt bra! Koste meg masse. Deretter var det egentlig videre til den andre frokosten, men jeg hadde klart å glemme tiden. Så når jeg var på vei dit, hadde nesten alle gått:( Uff haha! Men heldigvis fikk jeg møtt de fleste fra den frokosten senere. Da ble det grilling og kos! Kjempe, kjempe gøy var det! Herlig gjeng jeg har ♥ Uten tvil altså! Når klokken nærmet seg sent, så dro jeg hjem og hadde bestevenninnen min på besøk! Vi spiste pizza & godis, og rett og slett koste oss masse sammen! Ble dessverre ikke så mye bilder. Var for det meste bare av Andrea og meg, haha!UKENS NEDTUR:

Det har dessverre vært litt nedturer denne uken. Mye av grunnen til mitt lille bloggfravær atter en gang. Ufff! Tror det har mye med været som har vært, som har gjort meg veldig trøtt og slapp. I tillegg er det mye skole nå, og vi begynner også å få igjen karakterer og får vite hva vi får på kortet i år. Hadde en gymprøve denne uken, som jeg trodde jeg skulle naile.  Men det gikk totalt andre veien. Så var veldig lei meg for det, fordi gym er et fag jeg egentlig trives med godt og mestrer. Men jaja! Kan ikke alltid presentere bra. Ellers så har denne uken vært fiiiiiiin! 

UKENS WANTS:

      

 

UKENS SANG: 

Denne uken er det 2 sanger jeg har hørt på i repeat!

- Meet Me In The Hallway - Harry Styles 
- Malibu - Miley Cyrus 

 

UKENS INSTAGRAMBILDER:

@ISABELLAFJREN

- Hvordan har din uke vært?

mondays be like

 • Skrevet: 15.05.2017 - Klokken: 22:18

...☝︎

EXPECTATIONS

VS.

REALITYI dag har jeg hatt en skikkelig typisk blåmandag. Dårlig vær, alt for lite søvn & super laaaang dag. Hater å starte uken på den måten. Men ja, alle dager er ikke like. Og jeg kan ikke la en dag ødelegge hele uken, til tross for at det føles slik. Men noen ganger er det bare sånn, rett og slett. Man har dårlige dager i blant alle sammen.

I morgen er det ny dag og nye muligheter, og bare 1 dag til 17. mai! Wihoooo det blir braaa! 17. mai er en av de beste dagene jeg vet om! 

Håper du hvertfall hadde en super start på uken ♥

artsy sunday.

 • Skrevet: 14.05.2017 - Klokken: 21:04
x Murakami by Murakami 
...

Ahhh som jeg elsker søndager! Spesielt denne. Så spontane og eventyrlystne bestevenninnen min & jeg er, ble det fort noe spennende på dagens agenda. Vi har gått ekstremt masse i dag, og rett og slett bare utforsket flotte Oslo til det fulleste. Det begynte med en Starbucks date - til å dra på Astrup Fearnley museet der vi så fantastisk fin utstilling av Murakami, som vi begge har hatt lyst til å se. Og deretter avsluttet dagen med en gåtur i Gamle Oslo. 

Kunne ikke hatt noen bedre avslutning på uken ♥
 

i just need time to relax.

 • Skrevet: 13.05.2017 - Klokken: 17:52Hei dere!

Akkurat nå sitter jeg i sengen å bare slapper av med Harry Styles sitt nye album på øret. For en fin stemme!

Dagen i dag kommer bare til å gå utpå å slappe helt av, være med familien og gjøre unna litt øving til prøver. Har jo som sagt vært syk denne uken, så tenker det er viktig å ta det litt med ro denne helgen. Må lytte på kroppen. 

JEG KOM IKKE OPP I EKSAMEN! Æææ jeg er så glad! Da er en bekymring ute av tankene. Nå må jeg bare krysse fingrene for at jeg ikke kommer opp i muntlig heller, og bare fokusere på og forsikre meg å få gode karakterer på kortet. Er ikke lenge til sommerferie nå!!

- Ha en fantastisk fin kveld, mine skjønne lesere!

&

masse lykke til, til dere som har eksamen ♥

Trends - my faves atm

 • Skrevet: 10.05.2017 - Klokken: 23:02

- Liker du slike innlegg?/Hva synes du om disse trendene?

 

skulle ønske..

 • Skrevet: 07.05.2017 - Klokken: 21:29

- at jeg lærte å lytte på kroppen 

Så da sitter jeg her igjen. Så syk som det går ann å bli. Det er virkelig helt forferdelig denne gangen, det svir og gjør vondt i både nese, hals og øyne. Hosten tar knekken på meg, og alt renner konstant. - Og oppå det hele har jeg fått feber, som kommer av og på.  Tror jeg aldri har følt meg så dårlig. 

Jeg må virkelig lære meg å høre på kroppen. Denne uken har jeg konstant funnet på noe hver eneste dag, i tillegg masse masse skole. Tror faktisk ikke jeg har hatt en eneste rolig dag. Jeg må skjerpe meg! Formen min gikk dessverre utover bloggen, men jeg lover å komme sterkere tilbake! Når mattetentamen er unnagjort denne uken, så er det fullt fokus på bloggen igjen. 

Til tross for dårlig form, så fikk jeg nyte det fantastiske været som har vært de siste dagene! Det har vært skikkelig, skikkelig deilig! Blir sååå glad! Til tross for at det ikke er lenge siden jeg kom hjem fra varmere strøk, så var det absolutt deilig å kjenne på varmen igjen. 

Måtte dere ha en fantastisk fin uke & håper helgen har vært super med masse sol!

 ...

Antrekk fra en av de flotte solskinnsdagene denne uken!

 

Video: Påskeferien 2017

 • Skrevet: 02.05.2017 - Klokken: 07:38
 

 

- Hva synes du?
 


 

nyter 1.mai!

 • Skrevet: 01.05.2017 - Klokken: 15:22

Ahh det er mai! En av mine absolutte favoritt måneder. Solen kommer endelig fram for det fulleste, blomstrene titter fram igjen, det er snart 17.mai, og sommer & sol er rett rundt hjørnet! Hvor mye bedre kan det bli? 

Akkurat nå sitter jeg å nyter solen på terrassen, og øver til spansk tentamen som jeg har i morgen. Er så glad for at vi har denne fridagen i dag, slik at jeg kan forberede meg ekstra godt + nyte solen ikke minst. Er ikke så ofte den har tittet fram i det siste. Håper dere også nyter fridagen!

Ha en fantastisk 1.mai! ♥

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits