hits

anbefaling - The Hunt

  • Skrevet: 27.06.2014 - Klokken: 13:47

Hei dere!
Først ville jeg bare si at dette er ikke et sponset innlegg, dette er bare mine egne meninger.

Ok, har dere noen gang funnet det perfekte antrekket som dere bare må ha? Som dere kanskje har funnet på weheartit eller Tumblr. Nå kan man endelig få sjansen til å finne det. Appen heter "The Hunt".

1. Første punkt er at du må laste ned appen og lage en konto. Du kan logge inn via Facebook eller registrere deg deg e-posten din. APPEN ER HELT GRATIS!

2. Så kan du laste opp bildet av den tingen eller det antrekket du leter etter, så er det bare å vente på svar og se om det er noen som vet hvor man kan få kjøpt det.

Håper dere likte dette innlegget og fikk hjelp hvis dere lurte på dette. Det er bare å si ifra hvis jeg skal lage flere slike innlegg :) Jeg håper dere har en strålende dag!

 

 

 

-Har du hørt om "The Hunt" før?


spørsmålsrunde - tvillingsøsteren min svarer

  • Skrevet: 26.06.2014 - Klokken: 13:32

Heii!
Da har jeg tenkt til å starte en spørsmålsrunde der tvillingsøsteren min, Christina svarer. Har sett at flere har gjort det, så da ville jeg også gjøre det. Jeg har hatt en sånn spørsmålsrunde før her på bloggen, men jeg har slettet utrolig mange gamle innlegg. Hadde lyst til å rydde litt i arkivet. Men da er det bare å stille spørsmål :)

vg-lista 2014

  • Skrevet: 22.06.2014 - Klokken: 16:55

Har flere bilder, men fikk ikke lastet opp alle. 

Heeeei ♥

Jeg hadde tenkt til å blogge på fredag, men var helt utslitt. VG-LISTA VAR HELT FANTASTISK!!! Jeg savner det utrolig mye! Dagen startet med avslutning på skolen, vi spiste godteri og rett og slett koste oss.Deretter dro Christina, Eline, jeg og noen andre ned til byen fordi vi ville være tidligst ute til vg-lista. Vi møtte faktisk Alexandra Joner, så vi fikk et par selfie med henne. Det var veldig morsomt.  

Når vi var der dro vi får å spise på fridays, det var kjempe koselig. Så gikk Christina, Eline og jeg til hotellet til Austin (♥)  og Cody (♥) Vi ville se om vi kunne hvertfall få et lite glimt av dem, og det gjorde vi. Vi så bare Cody da, vi hadde virkelig håpet på at Austin også skulle komme ut. Men det gjorde han dessverre ikke. ÅÅÅÅ, MEN DET VAR HELT FANTASTISK Å SE CODY!

Senere dro vi for å møte Madeleine, Kaja, Aase Marit og Hanna Marie. Deretter dro vi faktisk på fridays igjen, vi spiste ikke noe denne gangen men de andre gjorde det. Etter vi hade vært der en stund var det tid for VG-LISTA!! Da sto vi i sånn ca. 2-3 timer ved plassene våre før det begynte. Det var utrolig slitsomt siden du ble dyttet hele tiden, men jeg bare glemte alt når artistene kom. ÅÅÅÅ, SOM JEG SKREK NÅR AUSTIN, CODY OG ISAC KOM! DE VAR HELT UTROLIGE!! Kommer aldri til å glemme det. Jeg prøvde ikke å skrive alt for mye, men det ble mer enn jeg trodde. Jeg har mye mer å fortelle, men jeg tror ikke jeg klarer å forklare bare i et innlegg hvor gøy det var. Men jeg håper alle dere har en helt fantastisk sommer! Dere må kose dere masse.

 

 

 GOD SOMMER ♥ 

passion for fashion

  • Skrevet: 19.06.2014 - Klokken: 19:28

 

 

gårsdagen var herlig

  • Skrevet: 16.06.2014 - Klokken: 16:21

Heii ♥

Hadde tenkt til å blogge litt om gårsdagen, før jeg drar på joggetur med Kate. I går så hadde Christina og jeg bursdagselskap, det var utrolig koselig! Vi har jo egentlig bursdag 9.juni, men vi tenkte at vi ikke ville ha bursdagselskap på selve dagen og heller ha den litt senere. Det var sånn ca. 10 stk som kunne komme og 5 stk som ikke kunne komme. Det er alltid vansklig å finne et tidspunkt der alle du har invitert kan akkurat den dagen. Vi fikk kjempefine gaver og litt penger, dagen var rett og slett herlig. Vi grillet og satt ute i hagen, hadde musikk, snakket og bare hadde det koselig!

Men nå må jeg nesten gå, så vi blogges senere. 

 

 

-Hva gjorde du igår?

birthday girl

  • Skrevet: 09.06.2014 - Klokken: 12:21   Hei, alle sammen ♥

Dere leste riktig! ITS MY BIRTHDAY! Jeg deler faktisk denne dagen med min herlige tvilingsøster Christina, jepp så gratuler henne også! Dagen idag startet ganske tidlig, jeg tror det var rundt 07.30. Mamma og Frode vekket oss med bursdagsang og gaver. Så gikk vi opp og spiste utrolig god kake, men før det så åpnet vi gavene og prøvde det på. Jeg skal lage en video/innlegg om det senere. Så senere på dagen skal vi gå ut å spille bowling og spise god mat på et fint sted. Så vi kommer til å kose oss masse! Har allerede fått mange hyggelige gratulasjoner allerede! åå, det er så koselig!Håper dere har en strålende dag dere også. 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Hva skal du idag?

late may recap

  • Skrevet: 08.06.2014 - Klokken: 19:40

 

Hei! Mine flotte lesere 

Beklager så mye for lite blogging. Har bare glemt meg helt bort i dette fine været. Er dere ikke enig i at det er fint vær? åå, det er helt herlig! its summer everybody ♥ Og en ting jeg ser frem til er at ... jeg har bursdag imorgen!  Da blir jeg 14 år. Gleder meg så masse. Jeg hadde bare lyst til oppdatere dere, så jeg kommer nok sannsynligvis å blogge imorgen kveld også. 

 

 

 

 

- Hvordan er været hos deg? 

1. JUNI

  • Skrevet: 01.06.2014 - Klokken: 17:23
Dette bildet har jeg tatt selv og redigert.

Hellu  

Endelig kan man si at sommeren er her!! ååå, jeg bare elsker juni! Jeg har nemlig bursdag om 8 dager, så jeg har altså bursdag 9.juni. Da blir jeg 14 år. åå, som jeg gleder meg. Jeg har foressten spilt inn innkjøpsvideo og holder på med å redigere den nå, men jeg mistet lyden på den siste delen så jeg må nok filme den delen på nytt. Så stress. Jaja, så er det sommerferie om 19 dager! æææææ, flere som gleder seg eller? Igår så var Christina, mamma og jeg på en liten shoppingtur og vi har fått masse fint. Det får dere se i innkjøpsvideoen. Håper dere nyter dagen videre og koser dere masse! 

 

 

 

 

 

 -Gleder du deg til sommerferie? 

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign