Båtturen til Mogàn

 • Skrevet: 30.06.2015 - Klokken: 21:15

Før og etter: en tur hos frisøren

 • Skrevet: 28.06.2015 - Klokken: 20:16Hei dere! 

Hvordan går det med dere? Jeg er fortsatt på Gran Canaria og koser meg masse! For noen dager siden eller på onsdag da, så klippet jeg meg. Ikke noe sånn stor forandring, klippet bare tuppene mine. Ble faktisk veldig fornøyd. Og dere ser sikkert at håret mitt har blitt litt lysere, det er pga. solen. Er jo bare ute hele tiden nå. Christina og mamma farget faktisk håret, de ble superfine! Kan sikkert vise det senere. Nå skal vi spise middag. Håper dere har en strålende søndag! 

Bildedryss fra dagen i dag - dag 5

 • Skrevet: 25.06.2015 - Klokken: 21:08 


 

 

 

 

Gran Canaria - dag 4

 • Skrevet: 24.06.2015 - Klokken: 20:22


Hei dere! 

Jeg har som sagt fortalt at jeg skulle til Gran Canaria og vi har nå vært her i 4 dager. Vi har det helt fantastisk! Det er utrolig fint vær hver eneste dag og er like fornøyd med leiligheten her som vanlig. Skikkelig deilig. Nyter hver eneste dag. Lurer på hvor brun jeg egentlig kommer til å bli, skal trossalt være her tre uker til. Blir så fort brun,så det blir spennende. 8.juli kommer to gode venninner av meg hit og skal være hos oss. Det blir sykt koselig! Akkurat nå så skal vi spise! Håper dere har en strålende dag! 

 

Gran Canaria om 2 dager!!

 • Skrevet: 18.06.2015 - Klokken: 17:59

♥♥♥♥♥Hei deree!

åå, i dag er det bare to dager til jeg drar til Gran Canaria! Tenk at vi drar allerede på lørdag. Den dagen har jeg sett fram til lenge. Gleder meg helt vilt! Vi skal være der en måned, så det kommer til å bli helt fantastisk! Vi har som sagt leilighet der nede, så det er helt perfekt. Den siste uken så kommer også to gode venninner av meg for å være med oss. Ååå, det blir så koselig! Det kribler virkelig i magen akkurat nå. Skal også på One Direction konsert i morgen og det er også siste skoledag før sommerferie! Den dagen har jeg ventet på i evigheter og endelig skjer det. Er i lykkerus akkurat nå. Tror ikke det blir så mye blogging når jeg er på Gran Canria, men hvis jeg har nett, så skal jeg selvførgelig blogge. Kommer til å blogge mer om både konserten i morgen og ønske dere en strålende sommer:)

 

-Har du noe du ser fram til?

Herlig slutt på dagen!

 • Skrevet: 17.06.2015 - Klokken: 22:15 

Hei dere! 

Våknet jo opp til verdens verste vær i dag, så trodde alt håp om fint vær var ute. Men det ble heldigvis finere senere på dagen. Planen var egentlig å ha filmkveld hos Mia, men vi endte opp med å snakke masse og deretter komme på å at vi hadde lyst til å bade. Det hele startet først med vannkrig og tilslutt ble det bading i undertøyet på alle sammen. De første som var uti vannet var Andrea og Marthe(ser dem på bildet under). Deretter Christina(som du ser med Marthe på bildet over) og tilslutt Mia og meg som det ikke er noe bilder av, fordi jeg var fotografen. Det var faktsik veldig forfriskende og ikke så kaldt som jeg trodde. Det var ganske lunkent vann. Så det var kjempe herlig! Det var så sykt koselig! Ser virkelig frem til flere slike dager. Dette er virkelig sommer!! Sommerferie om to dager, One direction konsert om to dager og Gran Canaria om tre dager!! Ååå, gleder meg helt sykt:) 

 would you wear this? #5

 • Skrevet: 12.06.2015 - Klokken: 23:19
 

 
 

 

-Hvilke antrekk likte du best?

gårsdagens bursdagsantrekk

 • Skrevet: 10.06.2015 - Klokken: 17:56

  

 


-Hva synes du?

its my birthdayy!!

 • Skrevet: 09.06.2015 - Klokken: 20:02

Heeei dere!!

Jeg har da bursdag i dag og er nå offisielt 15 år!! Wohoo! Føles ikke så mye mer annerledes enn å være 14, men det er virkelig stas ahahha. Morningen startet med at mamma og stefaren min kom inn på rommet med blomster og sjokolade, og sang for meg. Deretter gikk de opp til tvillingsøsteren min å gjorde det samme, hun har jo også bursdag i dag:) Virkelig en stor og herlig overraskelse! Kunne ikke fått noen bedre start på dagen. Hadde også fri i dag, pga. avspassering så var veldig heldig med å ha fri på min egen bursdag. Ellers når klokken nærmet seg tolv, dro søsteren min og jeg for å møte de andre i byen. Vi hadde en liten bursdagslunsj på Vapiano, det var kjempe koselig! Så koste vi oss bare resten av dagen. Virkelig en fantastisk dag! Fikk kjøpt meg en kjole som jeg gleder meg til å bruke, så er veldig fornøyd! Hadde fått penger av mamma og stefaren min som jeg kunne bruke på shopping. Så ble veldig glad for det! Har da hatt en helt fantastisk og strålende dag:)

 

- Tusen takk til de som var med på gjøre dagen så braa:)

 

New in

 • Skrevet: 07.06.2015 - Klokken: 19:09

♥♥♥♥♥

 

 

Alt er fra Bikbok

Er utrolig førnøyd med dette innkjøpet! 

 -Hva synes du?

Gårsdagen var den beste

 • Skrevet: 06.06.2015 - Klokken: 18:25

Hei dereee!!

åå, jeg er virkelig overlykkelig! Jeg og Andrea møtte nemlig Jesper Jenset i går! Han hadde en liten minikonsert utenfor eccentric music pga. hans nye singel. åå, det var så fantastisk! Han var verdens herligste og hyggeligste. Tok tusen videoer og bilder. Fikk også en klem og en autograf. Og det som var så utrolig søtt var at han hadde lyst til å prøve hatten min, fordi han synes den var så kul. Så det ble et par selfier også. Virkelig en av de beste dagene jeg har hatt! Det tok jo over en time å finne fram, men det var virkelig verdt det. Vi sluttet kl.11.00 på skolen, så vi hadde god tid. Så vi var på Fornebu S og shoppet litt før vi dro til Andrea, og tilsutt dro for å møte Jesper. Etter dro vi hjem til Andrea igjen for å spise pizza og dro deretter på stranda med noen venninner.  Så hele dagen var super kos. I tillegg så var Mia, Marthe og Andrea hos meg og Marthe overnattet, så det var kjempe koselig det også. Ellers i dag så har jeg bare jobbet og nå skal jeg vel bare slappe av. Håper dere har en strålende helg:) 

-Hva gjorde du i går?

Simple colors - classy fashion

 • Skrevet: 02.06.2015 - Klokken: 20:17

♥♥♥♥

 
Bronze pearl - makeup look

 • Skrevet: 01.06.2015 - Klokken: 17:24

Gjort av: Marthe Sandberg

 

-Link til bloggen hennes -HER-

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits