Marbella, here we come!

 • Skrevet: 28.06.2016 - Klokken: 13:50Æææææ nå er det like før vi vender nesen mot flyplassen!! Det kribler i hele kroppen, jeg er så reiseklar som man kan bli. Jeg har ventet på denne dagen såå lenge, og jeg kan ikke tro at den endelig er her. Jeg gleder meg til å skape nye fantastiske minner i Marbella!  Nå blir det virkelig godt å komme til varmen. Vi blogges når jeg har ankommet Marbella:) 

Håper dere fortsatt har en fantastisk fin sommer!

Mine planer for sommeren 2016

 • Skrevet: 26.06.2016 - Klokken: 13:34

MARBELLA, SPANIA

Æææ i morgen drar vi allerede til vår første reisedestinasjon denne sommeren!! Mamma, stefaren min, søsteren min og jeg drar til Marbella, og vi skal være der i nesten 3 uker. Vi skal bo i et kjempefint rekkehus. Gleder meg såå utrolig mye at jeg kjenner at det kribler i magen. Spania eller Gran Canaria er praktisktalt vårt andre hjem. Elsker alt med Spania! Har så fantastiske minner derifra, så vi gleder oss like mye hver eneste gang. Ingen sommer uten en tur til Spania eller Gran Canaria. I tillegg så kommer mine to bestevenner ned på besøk allerede på onsdag, og de skal være der en uke sammen med oss. Det ser jeg virkelig fram til:) Virkelig et av de beste høydepunktene! Gleder meg til å skape haugevis av minner!

 

VÆRE PÅ HYTTEN TIL MIA I LILLESAND

Åå det er virkelig en av de beste stedene å være om sommeren! Søsteren min og jeg har vært der to sommere på rad, og vi trives så godt hver gang! Det er der alle de utrolig herlige sommerminnene blir skapt. For et idyllisk og vakkert sted. Det er vanskelig å beskrive hvor bra det er:)HYTTETUR TIL TVEDESTRAND

Rett etter vi har vært hos Mia, så drar vi til vår tredje reisedestinasjon. Her går det i ett. Nemlig nydelige Tvedestrand. Hele familien har blitt invitert til broren til stefaren min og konen hans. Så det blir utrolig koselig å se hvordan det er der! Alltid herlig med litt norsk sommer:)


 

SKAGEN, DANMARK

Utifra både bilder og tilbakemeldinger så høres Skagen ut som et helt fantastisk sted å være om sommeren! Jeg gleder meg skikkelig til å oppleve og utforske Skagen:) Vi har blitt invitert av en venn av stefaren min som bor i Danmark, så det blir utrolig hyggelig! 

BERGEN

Må selvfølgelig tatt en tur til tante og onkel! Er litt usikker på hvor lenge vi skal være der, for vi har også blitt invitert til Kragerø av en venninne. Så vi får se;) Har vært i Bergen haugevis av ganger, men jeg føler det er like nytt og spennende hver gang. Tante og onkel er bare verdens herligste mennesker å være med. De synes det alltid er så koselig å ha oss på besøk:) Og vi synes det er like koselig å være hos dem. Det blir alltid et par byturer når vi er der.  Vi har også vært å besøkt akvariet og tatt fløyen osv. Håper vi skal gjøre det denne gangen også. Vi har det så godt sammen! Kunne ikke hatt noe bedre tante og onkel. De betyr så mye. Ååååh ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til denne sommeren!! Har så utrolig mye å se fram til:) Vi skal besøke så mange plasser. Og som dere vet så elsker jeg å reise, så jeg gleder meg ustyrtelig mye til å oppleve, utforske og skape nye fantastiske minner sammen med verdens beste folk:) 
 

Vi drar jo til Marbella i morgen, så jeg kjenner det kribler ekstra godt i magen nå. Jeg skal få blogget når jeg er der. De sa det var internett der nede, så jeg håper det funker:) 

HÅPER DERE FÅR EN HELT FANTASTISK SOMMER MED UBESKRIVELIGE MINNER!!

NYT FERIEN FOR DET FULLESTE:)

 

- Har du noen spennende planer for denne sommeren?

Unblogged outfit - the bomber jacket

 • Skrevet: 24.06.2016 - Klokken: 14:57

 

-Hva synes du?
 

...snipp, snapp, snute der var 10 år med grunnskole ute

 • Skrevet: 22.06.2016 - Klokken: 17:46

I går ble jeg offisielt ferdig med 10 års grunnskole. Jeg kan ikke tro det. Jeg vet ikke om jeg skal smile eller gråte. Jeg er helt tom. Jeg klarer egentlig ikke å innse det. Tror ikke jeg har lyst til å innse det heller. De siste 3 årene har vært helt fantastiske!! Så mange minnerike opplevelser med verdens herligste folk. Jeg kommer virkelig til å savne ALT ved disse tre årene. 

Det var en veldig emosjonell dag fylt med latter og tårer. Vi startet dagen ganske så sent. Vi møtte opp på skolen i sånn 11-tiden, og deretter begynte vi å rigge til vitnemålsutdelingen. Vi begynte å øve på hva vi skulle gjøre og hvordan vi skulle gjøre det. Jeg fikk jo tilbud om å synge, så dagen gikk til mye øving også. Det var utrolig gøy! En helt minnerik opplevelse å få æren til å synge på en så stor dag. Men jeg må si jeg var ganske så nervøs. Jeg klarte heldigvis å holde nervene i sjakk. Så etter en fantastisk vitnemålsutdeling fylt med masse følelser var det tid for kake, bilder og farvel-ord til både lærere og medelever. Uff, blir så trist av tanken. Deretter var det hjem å skifte og komme seg ut av finstasen. Da var det klart for avslutningsfest med hele trinnet. Det ble en utrolig koselig kveld som jeg aldri kommer til å glemme. Tusen, tusen takk for alt! Jeg kommer til å savne alle sammen så utrolig mye. 

Da er det vgs next, men først sommerferie! Jeg håper jeg alle får en helt FANTASTISK sommer! For det fortjener dere alle! Det kommer et innlegg på mine sommer planer innen denne helgen, så stay tuned.

Jeg gleder meg hvertfall UTROLIG mye til denne sommeren!! 

GOD SOMMER :)

Et fantastisk bryllup!

 • Skrevet: 19.06.2016 - Klokken: 21:01LOVE IN THE AIR

Hei dere!
Åå gårsdagen var en minnerik dag fylt med mye glede og kjærlighet. Hele familien ble invitert i bryllup til en av sønnene til stefaren min. Flott seremoni og et super skjønt par! Gleder meg til å bli bedre kjent med både sønnen til stefaren min, hans kone og barn. De er noen herlige folk! Mamma, søsteren min og jeg er ganske nye i familien. Mamma og stefaren min har vært sammen i snart 4 år, men forlovet i 1 år. Så det er utrolig hyggelig å bli bedre kjent med hans familie! De er de skjønneste menneskene man kan finne. Vi hadde det i hvertfall super koselig! Det var en lang, men fantastisk flott dag. Vi var der 12.30 og var hjemme 00.30. Så hele dagen gikk til feiring av det flotte paret. 

 

I dag har vi bare slappet av. Det har vært deilig det. Kjenner jeg er ganske så sliten etter i går. Men nå er jeg klar for de siste to dagene av ungdomskolen. Kjenner det blir ekstra følelsesladd på tirsdag, da er det tid for vitnemålsutdelingen. Jeg både gruer og gleder meg til det er over. 

Håper dere har hatt en superfin helg!

A rainy summer day

 • Skrevet: 15.06.2016 - Klokken: 13:44
Hei dere!

Utenfor pøser det som bare det, så nå kjenner jeg det er godt å sitte inne. Egentlig er det litt deilig med regn, for da kan man sitte inne å slappe av meg god samvittighet. Heldigvis er det ikke kaldt ute, det er bare veldig vått. Så jeg valgte å gå for kjole uten strømpebukse. Det var et godt valg når jeg dro til skolen, men ikke fullt så smart valg når jeg dro fra skolen. Da regnet det bøtter og spann for å si det sånn. Burde kanskje sjekke værmeldingen nesten gang? haha. 

Dagen min så langt har gått til Oscarutdeling på skolen. Vi hadde nemlig et prosjekt i kunst & håndtverk, der vi skulle lage en animasjonsfilm, hvor vi både måtte lage både hus og dukke selv. Selve prosessen var helt grei, men jeg må si redigering av film og lage dukke var det jeg likte best. Ble ikke nominert, men det er jeg faktisk veldig glad for. Fordi jeg var ikke så fornøyd med filmen, at hele trinnet skulle se den. Men det var så mange utrolig flinke som vant pris. Det var SÅ fortjent! 

Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen å se på Netflix, og kanskje øve litt til en opptreden jeg skal ha i morgen. Jeg skal nemlig synge på 8.trinnsfesten vi skal ha på skolen. 10. trinn har obligatorisk oppmøte på den festen, fordi vi har en del oppgaver vi må gjennomføre i løpet av kvelden. Så en av mine oppgaver er da å være med på underholdningen. Gleder meg, men gruer meg også helt sykt! Men det blir gøy! Jeg merker at litt av sceneskrekken er borte, siden det ikke er så ille som før, så jeg tror det blir bra:) 

Håper dere får en superfin dag, til tross for regnværet! 

 

-Hva synes du?

 

Monday moodboard

 • Skrevet: 13.06.2016 - Klokken: 17:54 

-Har dere hatt en super mandag så langt?

Å reise gjør livet mer enn bra

 • Skrevet: 12.06.2016 - Klokken: 01:36

.....

Sommerfuglene i magen beveger seg som aldri før. Det er som en forelskelse. Dyp forelskelse. Tankene og følelsene er vanskelig å beskrive. Men det er positivt. Ubeskrivelig positivt. Det er lykke. Å oppleve, utforske vår store verden er minnerikt og vakkert. Jeg er heldig. Heldig som har muligheten til å reise mye. Det er jeg ubeskrivelig takknemlig for. Nå gleder jeg meg til alt jeg kommer til å oppleve denne sommeren. Det blir minnerikt. 
 

  
 

- Får du samme følelse av å reise?

ITS MY BIRTHDAYY

 • Skrevet: 09.06.2016 - Klokken: 21:02SWEET 16 SA DU?

ÅÅÅ for en utrolig fantastisk bursdag jeg har hatt i dag!! Det har gått i ett fra jeg sto opp. Er så utrolig takknemlig for alt og alle jeg har. Dere har gjort dagen helt ubeskrivelig. Kunne virkelig ikke fått enn bedre 16-årsdag enn dette. Dagen startet med bursdagssang og frokost på sengen fra min kjære mor og min kjære stefar. Søsteren min har jo også bursdag i dag, så det er jo dobbel feiring #twins. Vi har fått så utrolig mange hyggelige gratulasjoner, åå jeg blir bare så glad av å tenke på det. Etter en helt fantastisk start på dagen, dro vi på skolen og tok i mot flere utrolig koselige gratulasjoner og klemmer. Til og med bursdagssang fra klassen, det var utrolig koselig det! Men må si jeg ble ganske så flau, haha. Er ikke så stor fan av å være midtpunkt. Så var det tid for uteaktiviteter i finværet. Deltok ikke, men jeg synes det var gøy å se på.

Etter en veldig kort skoledag var det tid for å dra hjem å slappe av litt, og gjøre oss klare til å gå ut å spise med våre bestevenner! ÅÅ så utrolig koselig vi hadde det! Kunne ikke hatt noen bedre venner, dere er ubeskrivelige:) Og for å avslutte denne fantastiske dagen, så spiste vi utrolig deilig middag med familien. Og nå sitter vi bare å venter på at kaken skal bli servert mmm! 
 

-Håper dere har hatt en superfin dag, mine skjønneste lesere!

Vil du freshe opp sommergarderoben for en billig penge?

 • Skrevet: 05.06.2016 - Klokken: 22:14
Alt fra Nelly.comAlt fra Bikbok

Alt fra Miinto.no

 

Hei dere!

Denne uken har vi virkelig kjent på sommervarmen, jeg kjenner det kribler i magen av tanken på at det snart er sommerferie! Æææ det er bare to uker igjen nå! Har så mye jeg gleder meg til denne måneden, og det er bare verdens beste følelse. Jeg har bursdag om 4 dager,  jeg er snart ferdig med 10 års grunnskole, det føles veldig rart. Har en følelse på at det blir en veldig emosjonell dag. Og om bare 3 uker til jeg reiser til Marbella med familien! Har så masse annet jeg gjerne vil nevne, men jeg sparer det til et innlegg som snart er oppe og går. 

Men hovedgrunnen for at jeg skriver dette innlegget, er for å hedre at sommeren endelig er her! Jeg hedrer sommeren ved at jeg deler mine favoritt klesplagg og must-haves for de varme, avslappende og fantastiske dagene vi har i vente. 

Som dere ser på første bilde, som jeg har valgt å kalle "Outfits for the summer nights" så har jeg satt sammen noen antrekk. Jeg har blitt storfan av fargen "nude", den har tronet 1.plassen hos meg for å si det sånn, og sikkert hele verden også. Hvis du er like in love som meg, så burde du sjekke utvalget på Nelly. De har fått inn så mye fint i den fargen! Og i så mange nyanser. Men du stusser sikkert over prisen. Du har ingenting å beskymre deg over, Rabble har de beste rabattkodene i hele Norge, så da er det bare løp og kjøp! 

Det samme er det med de andre nydelige plaggene jeg har funnet på Bikbok. Sånn som de fantastiske bikiniene og badedrakten, strandkjolen og hattenOg ikke for å glemme hva jeg fant på Miinto Akkurat nå har det kommet en rabattkode der du får 50% avslag på vesker og kofferter. Dere må virkelig sjekke ut rabattkodene til Rabble. Det kan bli en fast rutine, hver gang du handler på nett. Du sparer så mye penger på det;)

I samarbeid med Rabble.no!

-Er du like klar for sommeren som jeg er?

gotta love some icecoffe

 • Skrevet: 05.06.2016 - Klokken: 08:03
Åhh, jeg bare elsker å starte dagen med en kopp kaffe. Akkurat nå er det iskaffe som troner over vanlig kaffe. Det er bare så forfriskende! Nå som sommeren er her er det alltid godt med noe avkjølende å drikke. Så jeg anbefaler på det sterkeste å lage dette hjemme. 

I dag går nok det meste av dagen til eksamensøving. Var så heldig å komme opp i samfunnsfag, så jeg er super happy med det! Om jeg ser fram til eksamen er annen sak, haha. 

 Ha en strålende dag dere! NYT finværet:)

Ingredienser: 

 • Vanlig kaffe
 • Isbiter
 • Sukker(hvis du ønsker)

 

NEW IN: My dream shoes

 • Skrevet: 03.06.2016 - Klokken: 07:33

Æææ aner dere hvor lykkelig jeg er nå?!! Jeg har kjøpt støvlettene som jeg har ønsket i en så lang stund. ENDELIG er de mine! Jeg liker de veldig godt, og jeg gleder meg så  mye til å bruke dem. Alt i fra kjole og skjørt, til shorts og bukse. 

 

-Hva synes du?

3 ting jeg gleder meg ekstra mye til i juni!

 • Skrevet: 02.06.2016 - Klokken: 13:34

1.  SOMMERFERIE

Ååå det er definitivt noe jeg har gledet meg til sååå lenge!! Klarer nesten ikke å vente lenger nå. Æææ! Tenk hele 2 måneder fri med reising, ingen skole, og sommer og sol! DET ER LYKKE DET.

2. BURSDAGEN MIN

Den 9. Juni fyller jeg 16 år!! Jeg gleder meg like mye hver gang. Det er alltid stas å ha bursdag, og spesielt om sommeren. Da er alle så glade og fornøyde, og alle bare rett og slett stråler av lykke:) Så da er det ekstra gøy å feire det med kjente og kjære!

3. Å REISE

Er det noe jeg blir ekstra lykkelig av, så er det å reise! Det er uten tvil det beste som finnes. Man får oppleve så mye nytt og spennende. Alt i fra late dager på stranden, til utforskning av nye kulturer og steder. Vi skal reise mye denne sommeren, så dette gleder jeg meg noe fryktelig til! Det kribler i magen av spenning og reiseglede. Det kommer et innlegg om reiseplanene mine snart.

Dette er bare veldig kort oppsummert av ting jeg gleder meg mest til denne måneden. -Hva gleder du deg til denne måneden?
 

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits