you make me happy.

  • Skrevet: 19.06.2017 - Klokken: 23:38Dere får meg til å smile stort.

Lesertallet stiger og stiger. Og da stiger motivasjonen til topps. 

Jeg hadde aldri forventet så mange besøkende, når jeg nesten ikke har blogget på en uke.

Det er kanskje ikke mange for dere, men det er mange unike lesere for meg.

Hver og en av dere er gode som gull ♥

 

DRØM SØTT!

Et lite pip.

  • Skrevet: 19.06.2017 - Klokken: 19:17


 

THE LAST DAYS IN PICTURES 

...

Hei dere! 

Lenge siden sist igjen. Det er vanskelig å holde styr på alt noen ganger, og bloggen ble dessverre nedprioritert igjen. Jeg elsker dette her overalt på jord, men jeg trenger energi og tid for å få det til å funke. Det har det ikke vært så mye av i det siste.

MEN det er SOMMERFERIE OM 3 DAGER!!!! Så da har jeg lovet meg selv at jeg skal få blogget så mye som mulig!

Håper dere har det fint, skjønninger! 
 

MY B-DAY WEEKEND

  • Skrevet: 12.06.2017 - Klokken: 15:44BEST WEEKND IN A LONG TIMEHeiii dere!

Dette har vært litt av en travel, men uffatelig bra helg! Jeg har virkelig kost meg sååå masse! Fylte jo 17 på fredag, så da var det mange planer på agendaen. Kort fortalt, så ble jeg vekket med bursdagssang om morgenen, kom deretter på skolen der jeg ble overrasket med kake og litt av vært. Og til slutt endte opp å spise på Egon 2 ganger på samme dag. Må si jeg var ganske så mett etter 2 lunsjer og masse kake haha! 

Deretter så var det ut igjen å spise på Fridays med venninner igjen dagen etterpå. Skikkelig koselig! Vi satt til og med ute, til tross for været. God stemning var det ikke noe å tvile på! Etter en ekstremt hyggelig lunsj med jentene, så skulle jeg i en bursdag til en god venninne av meg. Det var skikkelig hyggelig, og det var så godt å se henne igjen! Helgen ble deretter avsluttet med masse kake og kos med familien på søndagen! Ser fram til flere slike helger. Har kost meg ustyrtelig mye de siste dagene!

Håper dere har hatt en like fin helg! 

siste dag som 16 åring!!

  • Skrevet: 08.06.2017 - Klokken: 19:07WIHOOOOOO!!

I morgen fyller jeg 17 år. Æææææ!! Jeg er like gira som et lite barn. 

Det å ha bursdag er sååå gøy! Samtidig så synes jeg det er litt skummelt, fordi det er så mye oppmerksomhet og så mange forhåpninger & forventninger. Men nei æææ dette blir bra! Nyter de siste timene som 16♥♥♥♥♥

REPEAT, AFTER REPEAT

  • Skrevet: 07.06.2017 - Klokken: 23:02
 

 


 


 

BERGEN WEEKEND

  • Skrevet: 05.06.2017 - Klokken: 23:07

Hei!

Hvordan går det? Denne langhelgen har jeg tilbragt i favorittbyen min! Mamma og stefaren min derimot, vendte nesen mot slektstreff i Norheimsund.  

Jeg har kost meg masse med tanten min og søsteren min. Vi hadde det såååå koselig sammen! Virkelig en koselig helg! Og heldige med været var vi også! Solen skinte hele dagen. Søsteren min og jeg kom fram til tante fredags kveld og var der til søndag morgen. Så fredagen var det bare full avslappning.

Men lørdagen derimot, så var det tidlig opp og klart for en full booket dag! Vi dro inn til byen for å shoppe i et par timer, deretter spiste vi på Egon og avsluttet dagen med et lite besøk hos onkel på sykehjemmet. Utrolig koselig å se han igjen! Tante og onkel er bare de beste jeg vet om ♥

Jeg skal nok få vist hva jeg har kjøpt i løpet av denne uken! Er stooor fornøyd med innkjøpene! Så jeg gleder meg til å vise dere det.
 

- Hva har du gjort denne helgen?

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits