hjemme igjen

  • Skrevet: 27.07.2014 - Klokken: 15:39

Heii ♥

Igår kom vi hjem igjen fra Bergen. Det var en laaang hjemreise, det tok sånn ca. 7-8 timer. Men jaja. De dagene vi var i Bergen var vi b.la å så på Tall ship race, var på akvariet(har vært der 10000 ganger) og vi fikk shoppet litt i byen. Det var utrolig koselig å være med tante og Christina. Vi hadde det såå gøy! Jeg har også tenkt til å vise dere innkjøpene fra Bergen og når jeg var i Lillesand på hytten til en vennine. Hadde egentlig planer om å dra på Norway Cup med Madeleine og Christina idag, men fikk dessverre ikke lov akkurat idag pga. terrortrusselen. Håper jeg får lov til å dra senere denne uken. Men jaja jeg har full forstårelse for at jeg ikke får lov. Det er litt kjipt da.. 

Håper dere alle har hatt en helt strålende sommer så langt! 

 

 

 

 

 

 

 

-Hva har du gjort i det siste?

glemt bloggen?

  • Skrevet: 23.07.2014 - Klokken: 18:24

Hellu ♥

Har funnet ut at jeg har glemt å blogge på over 3 uker!! Beklager så mye. Sist innlegg skrev jeg at vi skulle til Spania, men det ble det dessverre ikke noe av. Det blir kanskje det i august, men ellers så blir det ikke tur til Spania før i oktober. Jaja, ble veldig skuffet. Hadde gledet oss masse! Mamma og Frode fikk nemlig mail fra de som eide det huset vi skulle låne om at vi ikke kunne komme likevel. Men ellers har jeg hatt en helt fantastisk sommmer så langt ♥ Herlig med sol og varme nesten hver eneste dag!

Og akkurat nå befinner jeg meg i Bergen med Christina(tvillingsøster) hos tante og onkel. Vi kom sent mandags kveld. Og varmen bare stiger og stiger. Så langt har vi vært i byen og kjøpt noen ting som jeg skal vise senere. Og her skal vi være til fredag eller lørdag. Ellers så har Christina og jeg vært på hytten til en vennine av oss som heter Mia. Den ligger i Lillesand. Vi var der fra torsdag til mandag. ååå, det var så koselig å være der! Vi ble kjent med mange koselige folk i tillegg. Også kjørte Mia og jeg rumperister hver eneste dag og det var utrolig gøy! Vi dro også på båtturer, badet og hoppet fra 5èrn(det var drit skummelt!) Ble nemlig utfordret. Og siste dagen ble det båttur til Grimstad der mamma og Frode skulle hente oss. Det ble også litt shopping når vi var der.  

Ellers har Mia og jeg vært mye i stallen sammen, også var Mia, Ida og jeg på stranden en dag som var veldig koselig!

Håper dere har hatt en strålende sommer så langt ♥

 

 

-Hva har du gjort så langt denne sommeren?

lately

  • Skrevet: 02.07.2014 - Klokken: 15:07

Hellu!
Beklager for at jeg ikke har blogget på en stund, men jeg har vært litt opptatt.
Nå som det er sommer må man utnytte den tiden man har med venner og bare kose seg med familien.

Familien og jeg reiser nedover til Spania i helgen og der skal vi være i 3 uker!! Å, som jeg gleder meg! Endelig blir det sol og varme.

Jeg har også fått en ny forponni, jeg fikk den på lørdag tror jeg. Så jeg og venninnen min Mia er mye der og rir. Mia har også en forponni, så vi er mye sammen i stallen, det er utrolig koselig! Vi var i stallen i går foressten, så da ble det litt ridning. Også skiftet vi og dro for å spise på Baker Hansen, som var utrolig hyggelig.

-Også har jeg vært på kino med Christina(tvillingsøster) denne uken. Så denne uken har vært utrolig koselig så langt.

Og jeg har en overraskelse til dere neste innlegg, så vi blogges.

 

 

 

 

 

 

Hva har dere gjort denne uken?

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits