Wants fra Makestyle.no

 • Skrevet: 31.07.2015 - Klokken: 15:51


//1. Selvbruning fra spraytan HER   //2. Highlighter fra theBalm HER  //3. Parfyme fra Victoria Secret HER  //4. Palett fra The Balm nude tude  //5. Øyenbrynsett fra Glò-minerals HER //6. Bronzer fra Bahama Mama - theBalm HER  //7. Krølltang fra Mast - Vol.1 Curler HER

Hei dere! 

Dere har sikkert hørt om makestyle.no. Jeg personlig elsker denne nettbutikken! Det som gjør den enda bedre er at den er norsk, det får den til å være enda bedre. De har haugevis av flotte prdodukter og du vil definitivt finne noe du liker. Jeg har da plukket opp noen wants/favoritter fra denne nettsiden og jeg bare elsker dem. Har så lyst på alt sammen! Så jeg anbefaler virkelig å sjekke ut makestyle.no HER. Har du noen favoritter fra den nettsiden, så er det bare å dele det med meg i kommentarfeltet. Også er det en ting jeg lurer på. Liker dere slike wants eller mine favoritter innlegg? Vil gjerne vite det, slik at jeg kan planlegge om jeg skal fortsette med slike innlegg eller ikke. Håper dere har en strålende dag:)

 

-Liker dere slike innlegg?

Spørsmålsrunde - hva lurer du på?

 • Skrevet: 30.07.2015 - Klokken: 15:58

Hei dere!

Jeg har tenkt til å sette i gang en spørsmålsrunde, så det er bare å spørre i vei. Alltid gøy å svare på masse spørsmål. Svarer i et innlegg denne gangen, fordi når jeg har svart i video så har jeg alltid endt opp med å slette videoen. Så ja. Er det foressten noe dere spesielt liker at jeg blogger om? Bare å skrive ned alt i kommentarfeltet:)

 

-Hva lurer du på?

Hyttetur med de beste

 • Skrevet: 29.07.2015 - Klokken: 18:37Hola!

Ååå, kjenner det er så herlig å ha et hverdagsinnlegg igjen. Det har nesten kun gått i pakker fra posten. Jaja, prøver så godt jeg kan å variere.

Nå er det bare noen timer siden jeg kom hjem fra en super koselig hyttetur i Son, nærmere bestetemt Kjøvangen. Ååå det var helt fantastisk! Så uffatelig gøy å se de fleste igjen(ikke alle fra gjengen vår kunne komme). Vi var der i to dager og jeg vil si vi fikk gjort ganske mye. Det vi fikk gjort b.la var å dra på et lite besøk til Son, bade, kjøre båt, spille et par kortspill, spille Alias og bare ha det super gøy. Kjenner jeg virkelig savner det allerede. Det er dette som er sommer. Herlig å tenke på. Det var Marthe som var så snill å invitere oss på hytten sin og hun gjorde slik at vi hadde det gøy hele tiden. Dere kan sjekke ut bloggen hennes -HER-

Nå skal jeg snart spise middag. Vi skal ha spaghetti, så ser virkelig frem til det! Håper dere fortsatt har en strålende sommer:)

Pakke fra parfyme-klikk.no

 • Skrevet: 27.07.2015 - Klokken: 09:30

Link til parfymen HER

Hei skjønninger!

Jeg beklager så mye at det er så mye reklame innlegg i det siste, men jeg har store planer til dere fremover. Jeg skal spille inn en video av innkjøpene fra Gran Canaria, høres det bra ut? Men tilbake til overskriften. Jeg mottok jo en pakke fra parfyme-klikk.no og jeg er super fornøyd! Liker parfymen utrolig godt! Det kan noen ganger bli litt mye av den hvis jeg sprayer på litt for mye, men jeg elsker den når jeg akkurat sprayer passe mengde. Anbefaler virkelig parfyme-klikk.no! De selger også b.la hupleie produkter, sminke, hårpleie produkter, ting til bad & kropp og aftershave. Det er også veldig rimelige priser. I tillegg til at de er veldig hyggelige de som jobber der og forsikrer deg om at du har fått pakken, og sier sånn ca. når den kommer. Jeg fikk min veldig raskt, nå var jo jeg på ferie og sånt. Men jeg tror jeg fikk den etter 5 dager etter jeg hadde bestilt den. Dere kan sjekke ut siden HER

 

-Har du bestilt noe fra parfyme-klikk.no?

Oh sunday

 • Skrevet: 26.07.2015 - Klokken: 11:00

♥♥♥♥♥God morgen, verdens beste lesere!

Er det bare meg som har et elsk/hat forhold til søndager? Nå som det er sommerferie, så føler jeg ikke søndager er noe spesielle. Men når man kommer til hverdagen, så føler jeg det at de er spesielle. Det er jo siste dagen før en ny uke starter, så det har ganske mye å si. Det er jo både positivt og negativt å tenke på at man har en ny uke foran seg, så jeg ser på søndager som en hviledag man virkelig skal utnytte. Føler også at man ikke skal slappe av alt for mye på en søndag, for du har trossalt en helt ny uke i vente. Da kan man både planlegge uken og kanskje rydde litt. Det er ganske naturlig for meg å gjøre på en søndag. Det er hvertfall det vi pleier å gjøre her hjemme. 

Planen min i dag er hvertfall å pakke. Skal på hytten til Marthe med noen andre venninner, det kommer til å bli super kos og jeg ser virkelig fram til det! Gjorde det helt strøkent på rommet mitt i går, så trenger ikke å tenke på at jeg på rydde det i dag. Herlig følelse. Jeg håper hvertfall dere har en strålende søndag, så snakkes vi:) 

Paper Towns premiere - antrekk

 • Skrevet: 25.07.2015 - Klokken: 13:49


Hei dere! 

I går var det som sagt Paper Towns premiere. Filmen var utrolig bra, elsket den! Anbefaler virkelig å se den. Dro på premieren med søsteren min, Christina. Vi hadde det utrolig koselig! Alltid koselig med kvalitetstid med sin egen søster. I dag skal jeg bare slappe av. Egentlig veldig deilig før jeg skal ut på reisefot igjen. Så jeg håper dere har en strålende sommer verdens beste lesere!

-Har du sett Paper Towns?

pakke fra romwe.com

 • Skrevet: 24.07.2015 - Klokken: 21:11

Link til two-piece settet -HER- 

Hei dere! 

Hvordan går det? Jeg mottok som sagt tre pakker og har allerede vist dere en av dem. Så den andre pakken jeg mottok var fra romwe.com. Ble utrolig fornøyd! Alt var perfekt. Størrelsen, passformen og ventetiden. Følte at de 6 dagene jeg måtte vente var veldig korte. Så det er jo super positivt. I tillegg var de jeg snakket med kjempe hyggelige, så første intrykket var veldig bra! Så jeg anbefaler virkelig å sjekke ut romwe! Link -HER-
-Har du hørt om romwe.com?

Pakke fra korspaahjertet.com

 • Skrevet: 23.07.2015 - Klokken: 18:56

// I samarbeid med korspaahjertet.comHei dere! 

Beklager for fraværet de siste dagene. Kom hjem fra hytten til Mia for en time siden, har så vidt rukket å pakke ut uff. Vi hadde det veldig koselig! Virkelig en strålende uke! Endte dessverre opp med å skade hodet når vi kjørte rumperister, så fikk beskjed av legen av å være rolig i to dager. Derfor kunne jeg ikke blogge + jeg hadde ikke mer 4G. Men det går myee bedre med meg nå heldigvis. Har fortsatt litt vondt i hodet, men det går nok over snart. 

Har foressten motatt tre pakker fra noen sponsorer. Jeg har åpnet en av dem og de to andre skal vi dra for å hente senere i dag. Kan hvertfall fortelle om den første pakken jeg har motatt.

Jeg har da motatt et smykke fra en norsk nettside som heter korspaahjertet.com. Det er en kjempefin nettside med mange fine smykker i forskjellige former og fasonger. De har også en del ringer. Akkurat nå har de masse salg, så jeg anbefaler virkelig å sjekke det ut. Prisene går fra alt ifra 180-500 kr. Så det er ikke noe billige greier, men det er virkelig verdt prisen. De som jobber der er i tillegg utrolig hyggelige, så det blir en ekstra hyggelig handel! Fikk også pakken bare etter noen dager, så det ble ingen lang ventetid. Jeg fikk da velge ut tre stykker og ut ifra de tre fikk jeg tilsendt en av de jeg valgte. Fikk et superfint smykke med to hjerter som man kan se på bildene nedenfor.

Link til nettside -HER-

Facebook side -HER--Har du hørt om korspaahjertet.com?

Gran Canaria 2015

 • Skrevet: 20.07.2015 - Klokken: 00:03Lookbook - Gran Canaria 2015

 • Skrevet: 18.07.2015 - Klokken: 11:29


-Hva syntes dere?

Ut på tur igjen

 • Skrevet: 17.07.2015 - Klokken: 22:47
Hei dere!

Etter å være en dag hjemme, så er det ut på tur igjen i morgen. Jeg fortalte dere at jeg og søsteren min skal på et par hytteturer denne sommeren. Så første stopp er hytten til Mia. Har vært der en gang før og da hadde vi det skikkelig gøy! Så jeg gleder meg kjempe mye! Mia var foressten en av dem som var med oss til Gran Canaria, vi hadde det såå gøy! Så gleder meg virkelig til å være mer sammen med henne. Nå skal jeg bare fortsette å redigere ferdig noen videoer til dere og pakke litt før jeg legger meg. 

 

-Hva skal dere i morgen?

Tilbake etter 4 uker i paradis

 • Skrevet: 16.07.2015 - Klokken: 23:08Hola! 

Da er vi tilbake etter nesten 4 uker på Gran Canaria. Ææ, for noen fantastiske uker det har vært!! Lengter tilbake allerede. Alle har storkost seg masse. Hadde veldig fin kvalitetstid med familien og har virkelig fått slappet av. Ukene gikk dessverre super fort. Spesielt den siste uken. For da kom to venninner av søsteren min og jeg på besøk til oss, vi hadde det skikkelig gøy sammen. Vi tilbrakte mest tid i bassenget i leiligheten, på straden,ute i parken i nærheten av oss og på matbutikken ahahah. Det er virkelig sånn det skal være, late dager er toppen. 

Åå, det føles veldig rart å være hjemme i Norge igjen, jeg har blitt så vandt til at solen steker for fullt hver dag og at det blir så fort mørkt om kveldene. Mens her er det fortsatt lyst og klokken er allerede elleve. Nå ser jeg virkelig fram til hytteturene jeg skal på de siste ukene. Skal på tre forskjellige hytter på tre forskjellige steder. Første stopp er på Mia sin hytte på Sørlandet. Har vært der en gang før og det er utrolig fint der! Så er det Marthe sin hytte i Son, der vi skal være ganske mange. Så gleder meg masse! Og tilslutt skal jeg og søsteren min til Kragerø hos en venninne vi ikke har sett på super lenge. Så jeg ser virkelig fram til alle turene. Skal også kanskje en tur til Bergen til min kjære onkel og tante hvis vi får tid. Så jeg håper dere alle har en strålende sommer så langt! -Hva har dere gjort så langt denne ferien?

Sneakpeak på et antrekk - lookbookvideo

 • Skrevet: 13.07.2015 - Klokken: 23:57

Livet er herlig!

 • Skrevet: 10.07.2015 - Klokken: 23:39Hei dere!

Hvordan går det med dere? Jeg har det hvertfall kjempe bra! Været her på Gran Canaria er skikkelig deilig. Nyter hver deg som går! Mia og Marthe,altså to venninner av meg og søsteren min kom hit på onsdag. De er nemlig på besøk her og vi har det super koselig! Vi har vært mye på stranden og har planer om å shoppe på mandag. Så det blir braaa! I morgen har vi da planer om å bare være hjemme i leiligheten og vise jentene litt rundt i området. Så ja. Håper dere fortsatt har en strålende sommer:)

 

-Hvordan har dere?

har du lyst å designe ditt eget deksel?

 • Skrevet: 06.07.2015 - Klokken: 15:42

//I samarbeid med caseapp.no

 

Hei dere!

Har dere hørt om caseapp.no? Hvis ikke så er det en nettbutikk der man kan designe egne deksler. Det er både til mobil, mac, ipad og ipod. Det er en utrolig bra nettbutikk som er verdt å sjekke ut! Link til nettsiden dems-HER-

 

-Har du hørt om caseapp.no?

Summer, you are the best

 • Skrevet: 05.07.2015 - Klokken: 18:12


bilder fra weheartit

 

åå, det er så mye jeg elsker med sommeren! Så jeg ha skrevet noen punkter jeg vil dele med dere. 

 • Dra på ferie til utlandet og oppleve nye ting
 • Late dager på stranden 
 • Sene kvelder
  Hytteturer
 • Bli brun
 • Bade og ha det gøy 
 • Grillkvelder
 • Ha det gøy med venner og familie 
 • Solen skinner og det er varme temperaturer
 • Fri i 2 måneder

 

Det er så mye mer jeg kunne ha skrevet om hvor fantastisk sommeren er! 

 

 -Hva elsker dere med sommeren?

Jumpsuits favoritter - romwe.com

 • Skrevet: 04.07.2015 - Klokken: 11:56

//I samarbeid med romwe.com

Hei dere!

Jeg har fått litt dilla på jumpsuits i det siste. De er så lette å ta på og i tillegg så er de fleste super fine! Fant noen favoritter på romwe.com. Romwe.com er en nettside med masse utvalg av klær, sko og accesories. Liker den nettsiden veldig godt! Akkurat nå har de masse salg, så løp å kjøp!

 

Link til romwe.com -HER-

1. Blomstrete-HER- 2. Oransj-HER- 3.Mønstrete-HER- 4.Hvit-HER-

5. Hvit med ermer-HER- 6. Hvit off the shoulder-HER-

#tb One Direction konsert

 • Skrevet: 03.07.2015 - Klokken: 23:26
Holaaa! 

Som sagt så var jo jeg på One Direction konsert 19.juni. åå, det var virkelig helt fantastisk! Savner den dagen:( Jeg var med Marthe, Eline og en venninne av Marthe som heter Adriana. Vi ventet sånn ca. i 10 timer fant vi ut. Det kunne jeg virkelig kjenne på kroppen, men det var definitivt verdt det! De var bare helt utrolige! Spredde så mye glede. Håper de virkelig kommer tilbake snart! 

 

-Var du der 19.juni? 

Favoritter fra Shein.com

 • Skrevet: 02.07.2015 - Klokken: 11:54

// I samarbeid med Shein.com

Hei dere! 

Dere kjenner nok til Shein.com eller Sheinside som det het før. Jeg personlig synes de har utrolig mye fint til en billig penge. Jeg har også snakket med de som jobber der og de er utrolig hyggelige! De har også giveaways hver eneste dag på sine sosiale medier. Det er også masse salg nå, så løp å kjøp:) Jeg har også da funnet noen favoritter som dere ser. Var så mye fint der at det kunne blitt et mye lengre innlegg,men måtte selvfølgelig kutte ned. 

Følg dem på instagram: Sheinside_Official og link til siden dems -HER-

1. Two-piece -HER-  2. Grå/hvit genser -HER-  3. Kaffebrun/svart genser -HER-  4. Svart bluse --HER-  5. Hvit bluse -HER- 

6. Hvit kryss-cross bluse  -HER-
1. Blomstrete jumpsuit  -HER-  2. Hvit jumpsuit -HER-   3. Grå kjole -HER-  4. Stripete kjole -HER-  5. Svart/hvit kjole -HER-  

6. Hvit/blomstrete kjole -HER-

 

1. Hvit/blomstrete kjole -HER-  2. V-neck kjole -HER-  3. Rød kjole -HER-  4. Svart glitrende kjole -HER-   5. Stripete kjole -HER-

6. Svart kjole -HER-

 1. Shorts/skjørt svart -HER-  2. Shorts/skjørt hvit -HER-  3. Mønsteret shorts -HER-  4. Hvit bukse -HER- 

5. Stripete shorts/skjørt  -HER-  6. Blå shorts/skjørt -HER-

 


1. Svart skjørt -HER-   2. Hvitt skjørt -HER-  3. Skinn shorts/skjørt -HER-   4. Glitrende skjørt med mønster -HER-

5. Glitrende skjørt med mønster -HER-  6. Skinn skjørt -HER-

 

-Hva synes dere om Shein.com? 

Strålende dag!

 • Skrevet: 01.07.2015 - Klokken: 23:13Hei dere! 

Har dere hatt en fin dag? Håper dere har hatt det:) Jeg har hatt en superfin dag i dag og sto opp overraskende tidlig. Det var egentlig ganske deilig! Vi har badet masse og har hatt det kjempe morsomt sammen! Elsker å tilbringe tid med familien. Senere på kvelden dro vi på en restaurant som vi liker utrolig godt! Definitivt favoritten her i området. Kjempe god mat der og super god service. I tillegg så er det utsikt til Atlanterhavet. Vi tok kvelden ganske tidlig i dag, så nå er alle i seng. Mamma og Frode sover som to stener, mens Christina og jeg er på vårt rom og slapper av her. Skal få gjort litt mer bloggarbeid og
sånt før jeg legger meg. Then i'm good to go. 

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits