Idylliske dager

 • Skrevet: 23.07.2016 - Klokken: 19:15

Åå for noen fantastiske to dager vi har hatt her i Tvedestrand! Det er så vakkert her. Til og med temperaturen er varm og god. Byen har sin sjarm, det må jeg si. Smale gater, skjønne butikker, flotte havner og masse flotte folk! Jeg trives skikkelig! I morgen drar vi videre til bestevenninnen vår som har hytte i Lillesand, der har vi vært 2 år på rad. Så det gleder jeg meg masse til!

 

- Håper dere fortsatt har en fantastisk flott sommer!

EVERYDAY INSPIRATION

 • Skrevet: 21.07.2016 - Klokken: 20:39-Håper dere har en helt fantastisk sommer!

MARBELLA 2016 - VIDEO

 • Skrevet: 19.07.2016 - Klokken: 21:04

Hei dere!

Endelig er videoen her! Kvaliteten ble litt rar, men jeg håper dere liker den:) Neste video blir en lookbook, så det er bare å glede seg! 

-Hva synes du?


 

NEW IN: Bubblegum leather jacket

 • Skrevet: 18.07.2016 - Klokken: 21:13

Åå som jeg elsker denne jakken! Kjøpte den i Marbella, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Den er så utrolig søt og stilig på samme tid. Loveloveloveit!

Får aldri nok av skinnjakker, og da mener jeg aldri. Neste innkjøp blir en rød skinnjakke;)

-Hva synes du?

 

sunday, i love u

 • Skrevet: 17.07.2016 - Klokken: 13:35

Hei dere!

Da er jeg på norsk jord igjen. For en herlig følelse å sove i sin egen seng igjen. Jeg har hatt noen fantastiske, minnerike og flotte uker i Spania! Det er deilig å være hjemme igjen, selvom jeg for det meste trives best i utlandet.

Men nå klarer jeg ikke å vente på å fullføre resten av planene mine denne sommeren, har så mye å se fram til! Første plan på agendaen er Tvedestrand. Vi har blitt invitert på en hytte der, og skal være der hele helgen. Vi reiser på fredag, så vi har et par dager hjemme først. Det trenger vi, for denne sommeren går i ett. Men det elsker jeg! 

I dag skal jeg bare slappe av og nyte at jeg er hjemme igjen. Foressten så holder jeg på med to videoer fra Spania, så det er bare å glede seg! Det er en Lookbook og en Travel Diary.

 

Håper dere har en herlig og avslappende søndag!

The last night in Marbella

 • Skrevet: 16.07.2016 - Klokken: 01:19

Da var vi kommet til den siste dagen av noen fantastiske flotte uker her i Marbella. Ååå som vi har kost oss! Kunne virkelig ikke fått det bedre. Stekende sol, late dager på stranden, bading, masse god mat, shopping og nye eventyrer var mye av det Spania ga oss. Vi har trivdes så godt her nede! Jeg gleder meg allerede til å komme tilbake om 3 måneder(!!) 

Så i morgen, eller teknisk sett i dag nå som klokken er halv to om natten. Da bæres turen hjemover til kjære Norge. Reiser alltid med et tungt hjerte når jeg forlater steder, men gleder meg også til å komme hjem igjen! Har masse flere sommerplaner som venter hjemme, så det ser jeg veldig fram til! 

Men nå må jeg nesten legge meg, må klare å stå opp slik at vi kommer oss hjem haha:)

 

feeling the rock`n roll vibes

 • Skrevet: 12.07.2016 - Klokken: 22:34
 

Uken som gikk - ferie spesial

 • Skrevet: 11.07.2016 - Klokken: 01:48

Ukens høydepunkt: Det må utentvil være gårsdagens tur langs stranden med familien. For en utrolig følelse man får av å kjenne sanden mellom tærne og se solen går sakte ned foran deg. Øyeblikk som det er idylliske og minner man minst glemmer. Det er slike øyeblikk man forestiller seg når man drar på ferie til varme strøk. Sene sommerkvelder slår alt i verden! Det er noe fantastisk ved det som jeg ikke kan sette fingeren på.
Ukens nedtur: At mine to bestevenner måtte reise tilbake til Norge igjen, etter å ha vært her i Spania med oss i en uke. Uff, det var tungt! Vi hadde virkelig en fantastisk flott uke sammen, så det var vondt å slippe tak på dem. Er så glad de fikk være med å dele en liten del av turen vår her! Vi har skapt mange minnerike og flotte øyeblikk sammen som jeg aldri kommer til å glemme:) Gleder meg til å se dem igjen når vi reiser hjem igjen!

  

Ukens innkjøp: Det er denne stilige hatten her. Har alltid hatt lyst på en slik hatt, men har vært usikker på om noe sånt kler meg. Mamma mente det, så hun bestemte seg for å kjøpe den til meg:) Snille mammaen min! Angående mamma, så har hun fått seg blogg! Hun er utrolig interessert i Astrologi, og hun ville gjerne dele det med dere der ute. Jeg tror hun ville blitt kjempe glad, hvis du hadde tatt deg en tur innom:) Link til den her: astrologsvetlana.blogg.no

 

 

Ukens sang: False Alarm - Matoma & Becky Hill. Den har gått i repeat siden VG-lista! For en stemme, for en sang!

 

-Liker du slike innlegg?/Hvordan vil du beskrive din uke? 

My favorite outfit on the beach

 • Skrevet: 10.07.2016 - Klokken: 18:38


 

-Hva synes du?

Life is good at the beach

 • Skrevet: 09.07.2016 - Klokken: 13:47


 

-Hva gjør dere i dag?

late night outfit

 • Skrevet: 07.07.2016 - Klokken: 17:28
-Hva synes du?

Avskjed

 • Skrevet: 06.07.2016 - Klokken: 19:24

Da var det farvel til jentene. For en fantastisk uke jeg har hatt med de! Har bare de aller beste vennene i hele verden. Setter så stor pris på hvor mye glede de gir meg. Er så glad for at de fikk bli med hit til Spania. Kommer til å savne dem utrolig mye, men det blir herlig å tilbringe kvalitetstid med familien de siste 10 dagene.

Marbella - dag 7

 • Skrevet: 05.07.2016 - Klokken: 23:26

 

- Hva synes dere?

Outfit fra Gibraltar

 • Skrevet: 04.07.2016 - Klokken: 11:30
I dag så skal vi være på stranden hele dagen. Og denne gangen er det et nytt sted, så det gleder vi oss masse til! Marbella er et ganske så stort sted! Har rett og slett forelsket meg i plassen. 

-Hva synes du?

Vi utforsker Gibraltar!

 • Skrevet: 03.07.2016 - Klokken: 18:00Wow!! For en opplevelse. I dag tok vi turen til en engelsk koloni, nemlig Gibraltar. Det er bare 45 minutter unna Marbella, så vi bare måtte utforske denne skjønne kolonien som er kjent for sine super søte aper. Herregud, tror jeg aldri har sett så rolige og skjønne aper som disse. De var så herlige! Må innrømme jeg var ganske så redd før vi dro, fordi stefaren min hadde fortalt at de kunne angripe og begynne å bite osv. Men det skjedde heldigvis ikke. Så en lettet og fornøyd Isabella forlot Gibraltar. Vi hadde det hvertfall utrolig gøy! En svært minnerik opplevelse. Vi trengte å gjøre noe annet enn å bare bade og sole oss.

Nå skal vi bare slappe av til vi skal ut å spise middag. Det ser jeg fram til. Da er det på med finstasen. 

 

-Har dere gjort noe gøy i dag?

The lady in red

 • Skrevet: 03.07.2016 - Klokken: 07:38 

-Hva synes du?
 

Marbella - dag 4

 • Skrevet: 01.07.2016 - Klokken: 21:28
Hei dere! 

Vi koser oss skikkelig her nede! Det er så varmt og deilig. Solen varmer, saltvannet gir brunfarge og all isen vi spiser kjøler oss ned. Jeg kjenner kroppen virkelig trengte dette. Gleder meg til å tilbringe 2 uker til her nede. 

 

Håper dere har en fantastisk sommer!!
 

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits