Sørlandsidyll

  • Skrevet: 04.07.2017 - Klokken: 21:26

01.07.2017

  • Skrevet: 03.07.2017 - Klokken: 13:34










Åh for en ubeskrivelig helg! Jeg har ikke ord. Disse 3 dagene har flydd forbi oss. Er ikke det et godt tegn på at man har hatt det bra?

 Det hele startet med at vi fikk favoritt tanten fra Bergen på besøk, og vi hadde det uffatelig koselig sammen i helgen! Hun overnattet fra dagen før bryllupet, så altså fra fredag - søndag.

Lørdag var den store dagen alle hadde ventet på. I hvertfall en dag mamma & stefaren min har ventet på lenge! For en fantastisk dag vi hadde! Jeg klarer ikke å beskrive hvor flott det var. Alt gikk på skinner, og det gikk over alle forventninger. Det er mye nerver på en slik dag, og mye som skal gjennomføres. Men nå er de endelig gift! Og det er det eneste de snakker om nå haha. Det er så flott! Rart å høre dem kalle hverandre mann & kone, men det er det ikke for dem. De har kalt hverandre det lenge, men nå kan de endelig gjøre det offisielt! Det er så gøy å se hvor lykkelige de er! Mine flotte foreldre altså <3 

Har masse masse bilder og video fra den store dagen, så kommer nok til å lage enda ett innlegg på det. Men akkurat nå, så fikk dere hvertfall en liten smakebit før jeg vender turen mot Sørlandet med søsteren min. Vi skal til bestevenninnen vår sin hytte atter en gang, og vi gleder oss like mye hver gang! Forteller mer om mine sommerplaner i ett senere innlegg! 

Ha en fantastisk sommer alle sammen! 
 

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits