hits

travel hverdag

  • Skrevet: 26.08.2014 - Klokken: 22:02


Heii ♥

Nå har jeg tenkt til å legge meg snart, har vært kjempe sliten de siste to dagene. Fordi nå har skolen virkelig begynt igjen. Det kjenner jeg. De siste dagene har gått til skole, lekser og stallen og da har jeg ikke klart å prioritere bloggen. Men skal prøve så godt jeg kan å hvertfall blogge en gang pr. dag. 

Måtte bare komme med en liten update ♥

 
first day of school

  • Skrevet: 18.08.2014 - Klokken: 18:34
 

Heii!

Da var første skoledag i 9ènde overstått. Det var utrolig gøy å se alle sammen igjen. Det ble litt forandringer i år, men det syntes jeg bare er spennende. Det er litt vanskelig å venne seg til det i starten da, men det fikser jeg.  Denne uken skal vi nesten ikke ha noen timer der vi følger timeplanen, så det er ganske deilig. Da har vi hvertfall en uke på oss før vi blir bombadert med lekser og prøver, håper jeg. Nå skal vi snart spise middag. Så jeg håper alle har hatt en strålende første skoledag/første dag på jobb ♥♥

 

Alt er fra Bikbok, sko Converse 

 

 

 

 

-Hvordan har din dag vært så langt?

 breakfast with the best girls

  • Skrevet: 13.08.2014 - Klokken: 14:21


Heii ♥ 

Jeg kom hjem for ca. en halvtime siden. Morningen idag var perfekt. Vi sto opp litt sent, men det må man vel få lov til. Vi spiste en kjempegod frokost, den varte ikke så lenge siden jeg måtte hjem så tidlig. Men vi hadde det hvertfall veldig koselig både idag og igår! Det er ikke så ofte jeg er med dem siden vi ikke går på samme skole, fordi jeg flyttet jo for ca. et år siden. Så det er alltid gøy å se dem igjen ♥  Ganske snart så drar mamma, Christina og jeg på shopping. Trenger jo litt nye klær til skolestart. Det er bare 5 dager igjen av sommerferien, det er utrolig rart. Det har gått utrolig fort! Jaja, vi får nyte de siste dagene så godt vi kan. 
 

 

 

 

 

-Hva skal du idag? 

girlsnight

  • Skrevet: 12.08.2014 - Klokken: 23:54

Heii! Akkurat nå er jeg hos Kaja sammen med Pernille. Vi har hatt det kjempe koselig! Skal bli her til imorgen også blir det shopping med mamma og Christina. Ellers så har jeg vært en tur i stallen med Mia, som også var utrolig gøy! Måtte bare oppdatere dere. Nå skal vi kose oss resten av kvelden :)

no time, no blogging

  • Skrevet: 11.08.2014 - Klokken: 16:49Bilder fra de 2 siste ukene 
♡ Dagene går til å være med venner og familie, og oppleve ting sammen

♡ Ha det morsomt og ikke minst koselig

♡ Møte venner du ikke ser så ofte, være med dem du kan se ofte

♡ Nyte hver eneste dag av sommeren

♡ Sene sommerkvelder, mye bading, mye latter og mye prat

Så fort jeg får tid og motivasjon til å blogge, så skal jeg blogge for fult!
 Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign