Celebrity style - mine favoritter

 • Skrevet: 31.08.2015 - Klokken: 19:39


Hei deree!

Hvordan går det? I dag startet dagen min med nynorsk skriveøkt, så kan vel si jeg er passe sliten på en mandag. Liker virkelig ikke mandager, de er så lange og tunge. Denne mandagen var fin den, bare litt slitsom. Snart skal jeg spise middag og jeg ser virkelig fram til det. åå det blir godt med mat i magen! Ellers så har jeg vært på joggetur, den joggeturen må ha vært en av de tyngste jeg har løpt. Uff, men det er vel bra det ikke sant? 

Jeg bare babler og babler, haha. Tilbake til innlegget. Dere har vel fått med dere at jeg elsker mote. Så jeg bestemte meg å finne noen favoritter innenfor "celebrity style" som det sies på engelsk. Åå det er så mye fint jeg finner! Jeg elsker spesielt stilen til Gigi Hadid og Kendall Jenner. Det er ikke bare de to jeg liker stilen til, det er mange og da mener jeg maaange fler! Håper dere liker dette innlegget og vil at jeg skal fortsette med det:) Ha en flott dag videre!

-Har du noen favoritter?

 

Shoe wanties #1

 • Skrevet: 29.08.2015 - Klokken: 16:08

 

         

 

-Hva synes du?

Ut på tur, aldri sur

 • Skrevet: 28.08.2015 - Klokken: 20:42


Hei dere!

I dag var jeg på tur med klassen. Vi gikk 7 km og det var faktisk ganske koselig! Selvførgelig var det noen plager her og der, som gjennomvåte sko og at vi var skikkelig varme. Men bortifra det var det hyggelig! Spiste masse god mat og trivdes veldig godt i hverandres selskap. Det ble i hvertfall ikke noe lite snakk på den turen, haha. Praten gikk i et sett. åå det er så herlig når man har så mye å snakke om. Når turen var over, så dro Mia og jeg i stallen. Vi hadde det så gøy, vi koste oss masse! Og vi ble ekstra glade når vi fikk vite at jeg skal prøve to fòrponnier neste uke, ææ gleder meg masse! Ellers så fikk jeg ri en av hestene Mia passer, så det var også bra. Så vi hadde en super morsom dag i stallen! Håper dere har hatt en like bra dag som meg:) Nå ser jeg på norske talenter med søsteren min og spiser godis. Vi skal bare kose oss resten av kvelden. Håoer dere har en super fredag!

 -Hva har du gjort i dag?

Ebay finds

 • Skrevet: 27.08.2015 - Klokken: 18:33
Hei dere! 

Tenkte å komme med enda et "ebay finds" innlegg. Jeg absolutt elsker å lage slike innlegg, og jeg synes det er like rart hver gang å se hvor mye man faktisk kan finne på ebay. Denne gangen ser jeg det ble veldig mye rosa, haha. Jeg merket ikke at jeg hadde valgt ut så mye rosa før jeg lagde kollasjen. Men elsker rosa, så det går helt fint for meg. Bruker egentlig ikke så mye rosa klær lenger, men kanskje jeg kjøper noe rosa neste gang jeg shopper. Har alltid vært glad i rosa siden jeg var liten. Men jeg håper dere liker slike innlegg, slik at jeg kan fortsette med det. Håper dere har en kjempefin dag:)

 

1. Glittrende deksel HER 

2. Knehøye støvletter HER

3. Morgenkåpe HER

4. Sminkekoster HER

5. Bikini fra Victoria Secret HER

6. Veske fra Michael Kors HER

-Hva synes du?

Steal my style #1

 • Skrevet: 26.08.2015 - Klokken: 20:29

-Perfect for a night out!Hei dere!

Jeg tenkte det kunne være utrolig morsomt å starte med "steal my style" innlegg. Personlig synes jeg det er utrolig morsomt å lage! Så jeg gleder meg til det fremover! Håper virkelig at dere synes det er like morsomt. Ellers så har jeg endel å gjøre på skolen, så beklager hvis det ikke kommer innlegg hver dag. Men jeg skal hvertfall prøve å ha det annenhver dag, håper dere skjønner. Jeg ser likevel at det er en del innom bloggen min, selvom jeg ikke har blogget den dagen. Så jeg synes det er utrolig koselig for meg å se at dere likevel er innom en tur, setter stor pris på det! Det er bare å rope ut hvis dere har noen forslag til innlegg.

Håper dere har hatt en super dag:)

 

-Hva synes dere om slike innlegg?

INSTA LATELY

 • Skrevet: 25.08.2015 - Klokken: 19:27

-Kommenter din instagram, så kanskje du får en ny følger.

Unblogged outfit

 • Skrevet: 23.08.2015 - Klokken: 10:00

-Hva synes du?

Svar på spørsmål

 • Skrevet: 22.08.2015 - Klokken: 15:05

Hva er ditt største ønske?

Mitt største ønske er å drive med noe jeg elsker for resten av livet. Jeg vil da enten drive med noe innen mote eller medisin, definitivt en av dem. Begge de yrkene har stor konkurranse, så jeg må virkelig jobbe beinhardt og vise andre at dette er noe jeg elsker!Hva liker du best å gjøre på fritiden?

På fritiden liker jeg best å trene, synge, blogge, være med venner og drive med ridning. Akkurat nå går det mest i trening, det holder jeg på med et jeg par ganger i uken. Fordi jeg ikke har fôrhest lenger. Er på leting etter fôrhest nå og håper mest sannsynlig å finne den rette hesten så snart som mulig.  Ellers så skal jeg også begynne å gå til sangpedagog, istedet for å synge i kor. Har sunget i kor siden jeg var 5 til jeg var sånn 12, så er litt lei det og vil heller fokusere på min egen stemme. 

Favoritt blogger?

De jeg er innom hver dag og er mine absolutte favoritter er:

sofiemote.blogg.no, l0ve.blogg.no, eirinkristiansen.no

Ellers leser jeg de fleste av de som er på feeden min/vennelisten min. Leser b.la kristinee.blogg.no veldig ofte. 

Har du søsken?

Ja. Har 5 søsken til sammen, men har bare en som er hel. Resten er halvsøsken og stesøsken. Helsøsteren min eller tvillingsøsteren min da, har jeg nevnt flere ganger på bloggen. Hun heter Christina. Hun elsker å synge, drive med teater, lese, skrive, drive med neglelakk osv... Fin kjole. Hvor er den fra? 

Den er fra Zara. Elsker den kjolen! -Har du noen flere spørsmål?

 

I like to keep it classy

 • Skrevet: 21.08.2015 - Klokken: 22:42

♥♥♥- Hva synes du?

outfit of the day

 • Skrevet: 19.08.2015 - Klokken: 18:41

-Hva synes du?

first day of school

 • Skrevet: 17.08.2015 - Klokken: 16:40
Hei dere!

Da var første skoledag i tiende overstått. Utrolig rart at jeg går siste året på ungdomskolen, føles så rart. Så dette året har jeg bestemt meg for å jobbe beinhardt, skal virkelig fullføre målene mine. I dag ble vi bare informert om hvordan det kommer til å bli og endringer osv, så det var ikke fullt så spennende. Men det var ihvertfall veldig koselig å se alle sammen igjen.

Jeg må egentlig løpe ut døren ganske straks, fordi jeg skal jogge med Marthe. Så jeg håper dere har hatt en strålede dag og at vi snakkes senere:)

 

-Hva synes du?

Exercise makes me happy

 • Skrevet: 16.08.2015 - Klokken: 15:04

Hei dere! 

I dag har jeg da vært å trent på Elixia. Wow, for en hard treningsøkt. Kjenner at både armer og ben er slappe. Kommer sikkert til å bli enda verre i morgen. Jaja. Jeg liker på en måte den følelsen, fordi da har kroppen gitt alt og man føler seg skikkelig bra etterpå! Løp på tredemølle og gjorde litt styrke, så kjenner jeg er fornøyd. 

I morgen er det da første skoledag etter sommerferien. Kjenner jeg både gleder meg og gruer meg. Blir veldig bra å se alle sammen igjen, og komme tilbake i rutinene og sånn. Men kjenner jeg gruer meg, fordi det er siste året på ungdomskolen og jeg må jobbe beinhardt. Men det er også så mye gøy å se fram til som en 10ende klassing! Så det blir bra:) 

Så jeg håper dere alle får en strålende første skoledag i morgen! Også dere som starter på jobb igjen, masse lykke til:)

 

-Trener dere?

Båttur i finværet

 • Skrevet: 15.08.2015 - Klokken: 19:45
Hei dere! 

I går hadde jeg overnattingbesøk av både Kaja og Mia. Det var utrolig koselig! Har ikke sett Kaja på sånn evigheter, så det var virkelig herlig å se henne igjen. Mia og jeg måtte tildig opp, fordi vi skulle på jobb. Jeg jobber jo som ponnileier og nå har Mia også fått tilbud om å jobbe med meg, så det kommer til å super stas. Så vi var der en stund, og rett og slett kokte i varmen. Det var jo så varmt, men det er ikke noe å klage over. Må jo nyte det siste av sommeren! Etter det dro vi til meg for å hente søsteren min, fordi vi skulle på båttur med Mia og faren hennes. Det var super gøy, samtidig som det var skikkelig skummelt. Det gikk så fort at vi hoppet opp i luften, ahahha for en reddhare jeg var! Dette har virkelig vært en strålende dag, været gjør alt så mye bedre:) Akkurat nå slapper jeg bare av og lader kreftene til når vi skal begynne på skolen på mandag. Føler sommeren har gått så fort, så kunne definitivt hatt ferie litt lenger. Neida, joda. Håper dere også har hatt en like bra dag som meg:)

Litt nytt fra romwe.com

 • Skrevet: 14.08.2015 - Klokken: 20:39

Link til skjørtet -HER-

Link til jumpsuiten -HER-

Hei dere! 

For to dager siden så fikk jeg en pakke fra romwe igjen. åå er like spent hver gang! Denne gangen ble jeg dessverre ikke så fornøyd som sist gang. Jumpsuiten som dere ser, var alt annet enn det den var på bildet. Fargen var mørkere, stoffet var gjennomsiktig og den var aaalt for liten. Så ble ganske skuffet, dersom det var det plagget jeg var mest spent for å motta. Men skuffelsen varte ikke lenge, ble ekstremt fornøyd med skjørtet og det sitter veldig fint! Så det er jeg utrolig glad for! I tillegg så var romwe så snille at jeg får velge et ekstra plagg neste gang, fordi jeg ikke ble fornøyd med det ene plagget. Så er veldig happy:) 

Link til romwe.com HER

 

-Hva synes dere?

Gårsdagen var tipp topp!

 • Skrevet: 13.08.2015 - Klokken: 18:13
Hei dere!

Hadde store planer om å blogge i går, men dagen fløy bare avgårde. Var nemlig med Mia og Andrea å badet i næromerådet. Det var iskaldt, men veldig forfriskende. Ellers så gikk vi bare litt rundt å snakket, også hentet vi en pakke som jeg mottok. Det kommer mer om den i morgen. Så vi hadde det veldig koselig sammen! Senere på dagen så dro jeg til Mia og var litt der, før vi dro på overnatting hos Marthe. Der ble det mye latter og prat igjen. Vi så på film og spiste masse godt. åå den dagen var virkelig bra! 

Så i dag har jeg bare solt meg og slappet av. Utrolig deilig. Må jo nyte de siste dagene før det er skole igjen. Jeg både gruer meg og gleder meg på samme tid, er forbredt på at det blir bra:) Håper hvertfall dere nyter de siste dagene av ferien og koser dere masse:) 

-Når starter du på skolen/jobben igjen?

Mine favoritt youtubere #3

 • Skrevet: 11.08.2015 - Klokken: 15:10

Super helg i Kragerø!

 • Skrevet: 10.08.2015 - Klokken: 20:28Hei dere!

Beklager så mye for fraværet på bloggen, har ikke hatt så mye tid de siste dagene. Men jeg ser dere fortsatt er innom bloggen, utrolig koselig! Jeg har nemlig vært på hyttetur i Kragerø med Pernille. Ååå det var så koselig! Har ikke fått sett henne på lenge og da mener jeg kjempe lenge. Tror ikke vi har sett hverandre på et år, så det var virkelig koselig å se henne igjen. Vi hadde det super duper gøy. Kjedet oss ikke et eneste sekund og praten gikk i et sett. Hadde jo så mye prat å ta igjen. Vi var også heldig med super fint vær, 23 grader og sol både på fredagen og lørdagen. Så da ble det båtturer, tur i byen, god mat, bading, også ble vi kjent med noen nye folk. Vi hadde det super kos! Føler at jeg har brukt mye super i dette innlegget ahahhaah, jaja. Liker det ordet. 

Så ja. Ellers i dag så har jeg vært med Mia, Marthe og Andrea i byen og spist kjempe god mat. Det var utrolig koselig! Senere dro vi på starbucks og etter det dro vi hjem til Marthe. Så har hatt en utrolig fin dag. Akkurat nå har jeg nettopp spist og skal bare nyte resten av kvelden videre. Så jeg håper dere hatt en strålende helg alle sammen!

 

-Hva har du gjort i helgen?

In love with these shoes

 • Skrevet: 04.08.2015 - Klokken: 18:17

♥♥♥♥

Hei dere!
Tusen takk for utrolig herlige kommentarer på sist innlegg! Setter stor pris på det:)

Jeg har nå endelig fått spilt inn en innkjøpsvideo av innkjøpene på Gran Canaria. Så den kommer nok mest sannsynlig om to dager, så håper dere gleder dere! Jeg tenkte allerede å vise dere et av innkjøpene som kommer i videoen. Det er de skoene dere ser på bildene. Jeg bare ELSKER de skoene! De er både stilige og komfertable å gå i. Kjøpte dem på en superfin butikk i en gate i Argunieguin. Kommer nok til å bruke dem masse! Håper dere har en superfin dag:)

 

-Hva synes dere?

Endelig meldt meg inn på et treningsenter!

 • Skrevet: 03.08.2015 - Klokken: 22:26


Hei dere!

Fikk endelig meldt meg inn på Elixia. Er super happy! Så nå har jeg store planer om å trene et par ganger i uken. Synes det er veldig gøy å trene, så det kommer til å bli morsomt. Kommer hvertfall ikke til å vri meg unna med det første. Trente faktisk i dag. Det var veldig tungt, men fikk en kjempe god følelse etterpå. Det er virkelig herlig. Jeg  elsker treningstudioer, fordi de har så mye forskjellig å velge mellom. Får hvertfalll mye mer motivasjon til å trene når man har diverse utvalg å velge mellom. Synes det er mye morsommere enn å gjøre styrke hjemme f.eks. Siden jeg ikke hadde noen bilder jeg kunne poste, så fant jeg bare litt trenings inspo. Det motvierer meg virkelig! Håper dere har en kjempefin kveld!

 

-Trener du på treningstudio?

Would you wear this? #6

 • Skrevet: 01.08.2015 - Klokken: 11:57


-Hvilke antrekk likte du best?

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits