My new favorite in the closet

 • Skrevet: 31.08.2016 - Klokken: 21:17


Hei dere! 

Jeg vet ikke med dere, men jeg bare ELSKER svart og gull sammen! Definitivt min favoritt kombinasjon. Det er så elegant og classy. Så til skolestart fant jeg den mest perfekte genseren noensinne. Er egentlig ingen collegegenser type, men jeg må si jeg begynner å få sansen for det. Åhh jeg bare elsker den! Den passet mer enn perfekt til min nye veske  - bedre kan det ikke bli! Jeg er i lykkerus.

-Hva synes du?

IN LOVE.

 • Skrevet: 30.08.2016 - Klokken: 21:47.........


Åå jeg bare elsker bombers! Det er så stilig og det gir en skikkelig kul vibe over antrekket. Digger det! Det finnes så mange forskjellige typer bombers for hver sin smak. Er både glad i de ensfargede og de med litt mønster på seg. Så jeg sier ja takk begge deler! 

Har altfor mange på ønskelisten, siden jeg foreløpig bare eier en. Jeg skal nok invistere i en snart. Det er noe med meg og jakker, jeg får aldri nok av det. 

- Hva synes du om bomber jakker?

Inspiration motivation

 • Skrevet: 29.08.2016 - Klokken: 21:59EVERY WEEK IS A CHANCE TO START FRESH

- Er det noe du ser fram til denne uken?

JEG SKAL PÅ TV!

 • Skrevet: 24.08.2016 - Klokken: 22:02
HØSTEN 2016!
 

 

Hei dere!

Wææ! Til høsten så begynner programmet jeg har snakket tidligere om, som jeg har vært så heldig med å få være en del av. I tillegg så fikk jeg dele opplevelsen med min kjære tvillingsøster Christina. Vi var også så heldig at 3 venninner av oss fikk være med i en episode også, så det var utrolig gøy! Det er faktisk nesten et år siden det ble spilt inn, så det blir rart å se hvor mye vi har forandret oss fra den gang til nå. Ååå for en unik opplevelse det var! Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg fikk være en del av noe så spennende!

Hva handler programmet om?

Programmet har navnet "Koht & Kidza" og handler om Christine Koht sin beundring av dagens ungdom. Gjennom programmet så har hun vært sammen med hundrevis av ungdommer det siste året og vært med dem på diverse ting. Alt fra en venninedate til et stort arrangement. Christine elsker ungdommen og forteller da hvorfor gjennom programmet. Hun er en fantastisk person som stråler ut godt humør og lidenskap for det hun holder på med. Så jeg er ganske sikker på at dette programmet blir bra:) Må si jeg gruer meg endel til det skal vises på tv, men jeg er ganske så spent også. Gleder meg!

- Skal du se på programmet til høsten?
 

That scarf-belt trend

 • Skrevet: 23.08.2016 - Klokken: 21:59 

Jeg bare ELSKER den nye trenden med å bruke silke skjerf som belte! Det er så stilig. Synes det gjør antrekket så mye freshere og kult! Har brukt det så mye i det siste, er helt obsessed. 

-Hva synes du om skjerf som belte?

Et nytt kapittel har begynt!

 • Skrevet: 22.08.2016 - Klokken: 22:25

VGS ER HER!Oj! Hva skjedde med bloggingen? Jeg innså plutselig at jeg ikke har blogget på snart 1 uke. Det er litt rart for jeg pleier alltid å ha det i tankene, men denne gangen var det annerledes. Tankene mine har vært et helt annet sted enn på bloggen. Håper dere forstår det! Elsker å blogge mer enn noe annet, men det er vanskelig å prioritere noen ganger.

Men wow. Jeg går på vgs nå. Det er så rart å si. Veldig rart å være der også. Så nytt. Så uvant. Så mange inntrykk. Så mange nye mennesker. Så mye følelser. Det hele er egentlig som en uvirkelig drøm som man har gått å tenkt på mye det siste året av ungdomsskolen som har blitt til virkelighet. Vanskelig følelse å beskrive egentlig. Men det har gått så bra så langt. Ubeskrivelig bra. Jeg har fått meg noen fantastiske venner og klassen er bare helt toppers. Kan ikke si all usikkerhet er lagt bak meg, men det føles ut som en stor byrde har blitt løftet vekk fra skuldrene mine. Det er deilig det. Jeg har stor tro på att dette kommer til å bli 3 ubeskrivelige, fantastiske og litt tunge år. Kan ikke legge skjul på at det kommer til å bli litt tungt også. Dette er noe helt annet en ungdomsskolen. 


- Tusen takk til hver eneste en som leser bloggen min! Kan ikke beskrive hvor glad jeg blir<3

Skagen, i fell in love with you

 • Skrevet: 16.08.2016 - Klokken: 21:45


Ååå for et fantastisk sted! Ord kan ikke beskrive hvor flott det er. Wow. Vi koste oss skikkelig de 2 dagene vi hadde der. Vi hadde egentlig planer om å være der 1 uke, men jeg starter på skolen igjen i morgen. Så sent i går kveld tok vi båten hjem igjen, og vi var ikke hjemme før kl.05.00 om morningen. Skal si vi var ganske så trøtte da. 

Tenk at sommeferien offisielt er over. Må si jeg sitter igjen med verdens beste god følelse, blandet med savn. For en fantastisk fin sommer jeg har hatt med så utrolig mange opplevelser! Nå er jeg klar for å komme inn i hverdagen igjen!

Er så sykt nervøs og spent for morgendagen! Har ikke gått opp for meg at jeg starter et nytt kapittel. Har hørt at VGs er så mye mer annerledes enn ungdomskolen, så jeg er spent på hvordan det blir. Jeg kjenner ingen, så man kan vel da bare gjette hvor nervøs jeg er fra en skala på 1-10. Soleklart en 11;) Men det går nok bra! Jeg gleder meg ganske så mye til en ny start! Gleder meg til å få jobbe med det jeg interesserer meg for. 

- Masse lykke til dere som starter på skole eller jobb i morgen!
 

Exploring the top of Denmark - outfit

 • Skrevet: 15.08.2016 - Klokken: 09:18 

Bildedryss del 1 - Skagen, Danmark

 • Skrevet: 14.08.2016 - Klokken: 21:44

Lookbooken er endelig her!

 • Skrevet: 13.08.2016 - Klokken: 13:00

Link til kanalen min HER
 

-Hva synes du?

What i listen to when i travel

 • Skrevet: 12.08.2016 - Klokken: 22:29Hei dere!
Håper dere nyter de siste dagene med fri! Allerede på onsdag begynner jeg på vgs, et helt nytt kapittel. Helt sykt å tenke på at det er bare om noen få dager, men før det så reiser familien og jeg til Danmark. Vi reiser i natt og skal bo på en hytte i Skagen. Jeg gleder meg så utrolig mye! Sier mer enn ja takk til nye opplevelser! Håper jeg får nett der nede slik at jeg kan oppdatere dere:) Har heldigvis noen forhåndspubliserte innlegg.

Link til spillelisten HER

-Har du noen favoritt sanger du hører på når du reiser?

my new baby

 • Skrevet: 11.08.2016 - Klokken: 16:30


Hei dere!

Endelig har den nye macen min kommet! Så nå kommer jeg sterkere tilbake til bloggingen! Min gamle mac er blitt så utrolig gammel og treg, så mamma og stefaren min bestemte seg for at jeg trengte en ny til skolestart. Er utrolig takknemlig for det! Skal jo gå medier og kommunikasjon på vgs, så da er det viktig med en god pc. Er så utrolig fornøyd! Denne har så mye bedre fordeler enn min gamle. Den nye er både tynnere og mindre. Da slipper jeg å drasse på en tung mac til og fra skolen. Nå er det jo kun 6 dager til skolestart(!!) Både gruer meg og gleder meg noe helt sykt. Men jeg er sikker på at det blir bra:)

 

-Når starter du på skolen/jobb igjen?
 

Bildene som aldri kom på bloggen #5

 • Skrevet: 07.08.2016 - Klokken: 16:19

Etterlengtet innkjøp

 • Skrevet: 03.08.2016 - Klokken: 19:44
Endelig er jeg eier av Eirin Kristiansen sin fantastiske bok! Den har vært på ønskelisten siden den kom ut, men jeg har dessverre ikke prioritert den. Er ekstremt sjeldent jeg enten leser eller kjøper bøker. Jeg er nok den siste personen man kan kalle for leseløve. Pengene går for det meste til klær og mat. Hehe;) Det kom vel ikke som en bombe eller hva? Men jeg gleder meg ustyrtelig til å sette i gang med lesingen! Jeg beundrer Eirin så utrolig mye, hun er virkelig en person jeg ser opp til. Helt klart min ultimate favorittblogger.

Jeg koser meg masse her i Bergen! Vi har hatt en superfin dag med shopping og sol. Jeg viser dere resten av innkjøpene senere.

Ha en fin dag videre!

Dagene i Lillesand

 • Skrevet: 02.08.2016 - Klokken: 20:08

Ååå for en fantastisk uke jeg har hatt i Lillesand! Ord kan ikke beskrive hvor god følelse jeg sitter igjen med. Jeg har bare verdens herligste og aller beste venner. For noen flotte minner vi har fått. Savner det så mye allerede. Har dessverre ikke hatt muligheten til å oppdatere dere når jeg var i Lillesand. Jeg har rett og slett vært opptatt med å nyte hyttelivet for fullt. Håper dere forstår!

 

Akkurat nå så er jeg i Bergen hos tante og onkel, vi kom faktisk hit i går kveld. Reisingen har gått i et denne sommeren. Men det nyter jeg virkelig! Jeg er i mitt ess når jeg reiser. Vi koser oss masse sammen her i Bergen, så jeg ser fram til de neste dagene.

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits