ON THE HUNT

  • Skrevet: 30.08.2017 - Klokken: 21:54

Det er ny årstid, og nye klesplagg blir innført i garderobene. De lette, luftige sommerplaggene blir byttet ut med tjukke, store høstplagg. Muligheten til å bruke lag for lag er tilbake igjen, og det er flere plagg å velge mellom. Jakker står b.la i fokus, og det er så mange flotte å velge mellom. Elsker, elsker høst!

Aaah så deilig det er med årstidsbytte!

Hvordan redigerer jeg bildene mine?

  • Skrevet: 29.08.2017 - Klokken: 21:13

FØR:

ETTER:

Processed with VSCO with c1 preset

Hei dere! 

Siden det har vært etterspurt hvordan jeg redigerer bildene mine, så tenkte jeg at det var gøy å lage et helt innlegg! Er ikke så fryktelig mye å si, men vi gir det et forsøk. Først og fremst, så bruker jeg VSCO til å redigere alle bildene mine. Har alltid brukt det, og kommer alltid til å gjøre det! 

Jeg har selvfølgelig et favoritt filter, som jeg prøver å holde meg til spesielt i feeden på insta. Den heter C1, og den kan du se på bildene i kollasjen ovenfor. Jeg bruker også deretter å endre på Contrast og Exposure. Enten så gjør jeg det lysere, eller mørkere. Det var ikke mer hokus pokus enn det! 

Håper dere like dette innlegget, og det er bare å komme med forslag til flere slike innlegg! 

Videoen er her!

  • Skrevet: 28.08.2017 - Klokken: 21:07


- Hva synes du?

siden sist - through my phone

  • Skrevet: 27.08.2017 - Klokken: 16:29

Bildet nr. 1 (øverst til venstre) 

Dato 15.august

- Jeg kom hjem fra Spania, og var tilbake på norsk jord. Ble hentet av mammaen min på flyplassen, som jeg ikke hadde sett på 10 dager!

Bildet nr. 2 

Dato 16.august

Så endelig bestevenninen min igjen etter en evighet! Vi hadde det super koselig den dagen!

Bildet nr. 3

Dato 21.august

Min super nydelige Hadi! Dette bildet ble tatt 4 dager etter vi hadde begynt på skolen. 

Bildet nr. 4

Dato 21.august 

To av mine bestevenninner hadde bursdag <3 Emilia og Hannah, my faves!

Bildet nr. 5 & 6

Dato 23.august

Båttur med mine beste! Vi hadde det sååå gøy sammen <3

Bildet nr. 7

Dato 24.august

Første treningsøkt etter sommerferien! Er på tide å gå tilbake til treningsrutinene igjen. Gleder meg!

Bildet nr. 8

Dato 25.august

Hannah feiret bursdagen sin på fredag! Åh det var så hyggelig. Tok blant annet bilde med min gode venninne Hanne. 

Bilde nr. 9

Spiste en av de diggeste frokostene på lenge! Måtte dokumenteres, haha! 

 

Min første hele uke tilbake på skolebenken er gjennomført, og ny uke er i vente. Håper den blir like bra som denne! Foressten så er jeg tilbake på bloggen. Det ble en liten pause. Måtte nyte den siste tiden av sommerferien så mye som mulig, så valgte å vente litt med bloggen. But now i am back <3 Kommer allerede en video fra Spania turen med bestevenninen min i kveld! 

- Hvordan har din uke vært?

Vivir mi vida

  • Skrevet: 08.08.2017 - Klokken: 19:41

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Nyter paradis.

  • Skrevet: 06.08.2017 - Klokken: 13:26

Vi ankom Spania midt på dagen i går, så det er allerede dag 2 for oss. Vi nyter virkelig varmen! I går spiste vi middag på en utrolig god restaurant. Maten var sååå god! Helt fantastisk!

Nå soler vi oss, senere skal vi rusle rundt i Marbella. Vi snakkes senere!

Glemt bloggen i nesten en måned?

  • Skrevet: 02.08.2017 - Klokken: 17:51


Hei dere!

Uff! Jeg må starte med å beklage så mye for fraværet. Endte opp med å ta en litt lang ferie fra bloggen, uten noen intensjoner med å gjøre det. Hodet har vært i feriemodus, og resten av kroppen også. Men jeg må si bloggen har vært i bakhodet hver dag. Har tenkt på bloggen hver gang jeg både har filmet og tatt bilder, så jeg glemte dere ikke helt. Blog is still my passion! 

Har satt sammen en liten video over litt av hva jeg har gjort disse 5 ukene, og det kommer flere! Jeg har virkelig fått nyte norsk sommer til det fulleste, noe som jeg ikke har gjort på evigheter. Men sommeren er ikke over riktig enda! Jeg skal nemlig snart vende nesen mot neste destinasjon denne sommeren. Jeg skal nemlig til Marbella med bestevenninnen min & familien hennes. Gleder meg såååå utrolig masse!! Drar natt til lørdag, og skal være der en god stund! Skal faktisk allerede tilbake dit igjen i høstferien, bare at det blir med familien min. Skal både ta bilder og filme mye i løpet av begge turene, som jeg alltid gjør;) Skal faktisk også prøve meg på vlogging, fordi jeg har lyst å begynne å fokusere litt mer på youtube også. Har alltid syntes det ser så gøy ut, men aldri satt meg skikkelig i det. Har bare laget reisevideoer her og der, når jeg vil. Men denne gangen skal jeg gi det et skikkelig forsøk!

Håper dere har det bra ♥ Så snakkes vi mest sannsynlig før jeg drar til Marbella! 

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits