hits

snart avreise

  • Skrevet: 30.09.2014 - Klokken: 15:02

Gran Canaria 2013

 

 

Heii ♥♥

Da er det snart avreise. Jeg har pakket ferdig og kofferten er klar.  Vi skal til Gran Canaria!!!! Wiii, gleder meg sykt! Vi var der for ca. et år siden i sommerferien og endelig skal vi få dra tilbake. Finally. Vi må stå opp rundt 4, fordi flyet går tidlig på mornigen. Ønsk meg lykke til... Vi skal være der rundt en uke, så da blir det et par ekstra dager med fri og vi skal bo i den samme leiligheten som sist gang, det er utrolig fint der. Jeg husker ikke helt hvor i Gran Canaria den ligger, men jaja. Og jeg skal få filmet hele turen og laget en lookbook til dere. Så det blir spennende! Det blir godt å ha litt sommer igjen. Jeg skal prøve så godt jeg kan å få blogget, men det er ikke helt sikkert. Fordi vi slet med nettet sist gang vi var der, men jeg skal se om det går denne gangen. Så det kan hende det ikke blir noe blogging da, så da blir det ikke blogging på 1 uke. Men hvis det ikke går så kan det hende jeg får til å legge ut noen bilder en gang i blandt på instagram, sånn kjapt. Men da håper jeg alle får en helt fantastisk høstferie og koser dere masse! 

Instagram: Isabellafjren

 

 

 

 

 

-Har du høstferie?/Hva skal du i høstferien? 


hello autmn

  • Skrevet: 27.09.2014 - Klokken: 21:10

//Bildene er tatt fra weheartit
♥♥♥♥♥♥♥♥

Høst, det er både positive ting og negative ting med denne årstiden. Jeg personlig har et elsk/hat forhold til høst. Jeg elsker høst fordi da kan man gjøre litt mer med antrekkene enn man vanligvis gjør og sitte inne med god samvittighet å se på filmer/serier imens du drikker te, kakao eller kaffe. Det jeg ikke liker med høst er at det er kaldt, du blir trøtt og ikke orker å være ute så mye som man er ute når det er sommer.

Hahahah, føler at det har blitt sagt høst ganske mange ganger i dette innlegget.

Håper alle har en fantastisk høstferie så langt!


 

 

 

 

 

-Hva synes dere om høst?

mine lister på spotify

  • Skrevet: 21.09.2014 - Klokken: 21:17


 Hei alle sammen!

Beklager så mye for at jeg ikke har blogget. Jeg har bare ikke hatt tid og insprasjon til innlegg jeg kan poste i det siste . But finally har jeg fått insprasjonen tilbake! Så dere kan glede dere til flere innlegg og kanskje en video eller to. For jeg har planlagt en del innlegg fremover, så jeg skal prøve så godt jeg kan for å få blogget hver eneste dag. Tar gjerne imot forslag fra dere om hva slags innlegg dere liker å lese. Håper dere forstår at jeg må prioritere skolen først. Ha en fin kveld videre!

 

  

 

            

 

favoritter ☀  - Denne listen har utrolig mange sanger. Den har både favoritter fra nå og før. Personlig så elsker jeg denne listen! Den får meg alltid i godt humør.

throwback ☺ - Denne listen kalles throwback, fordi de sangene har jeg gode minner med. Det er sanger som jeg kan ha hørt på en jentekveld eller fra en opptreden på skolen. Elsker å høre på denne listen, det får meg til å huske på alle de gode minnene.

chill - Denne listen hører jeg på f.eks hvis jeg gjør lekser eller hvis jeg bare vil slappe av. Liker også denne listen utrolig godt. Oppdaterer den stadig. 

my boy ♡ - Også har vi en stor favoritt, nemlig min Justin Bieber liste. Alltid herlig å høre på sangene hans, det er noen dager jeg bare kan sitte å høre på han i hele dag.

 
      

 

 

 

 must til høsten

  • Skrevet: 09.09.2014 - Klokken: 20:42

Hellu ♥♥

Akkurat nå sitter jeg plantet foran tven, etter en kjempefin dag. Skolen var helt grei, men jeg hadde en ridetime å se frem til. Og det gikk utrolig bra! Ble veldig fornøyd. Imorgen har Christina, mamma og jeg tenkt å dra for å kjøpe litt ting som vi trenger. Nå som høsten virkelig er her. På bildet under ser dere hvilke sko jeg skal se etter. Er usikker på hvilken modell det skal bli, men det får jeg se når jeg er på butikken.

 

 

Jeg liker slike sko utrolig godt! Etter min mening så er disse utrolig fine ♥

my weekend

  • Skrevet: 08.09.2014 - Klokken: 21:41

Venstre bilde: Eline og Mia ♥ Høyre bilde: Eline og Christina  ♥ Fikk ikke med Mia og Lilli

Heii!

Nå straks skal jeg legge meg. Har hatt en utrolig slitsom dag på skolen og jeg forsov meg i tillegg. Fikk heller ikke spist frokost. Men jeg må bare fortelle dere hva jeg har gjort i helgen. På lørdag så var jeg i stallen med Mia og Eline, og etter det dro vi på Baker Hansen og koste oss der. Vi ble der i en time, før vi dro innom meg for å hente Christina. For vi skulle dra vidrere for å ha en liten filmkveld hos Lilli. Det var utrolig koselig! Og søndagen dro jeg og Eline på kino, som også var utrolig morsomt! Vi så på Let's Be Cops, anbefaler alle å se den!

fashion inspo

  • Skrevet: 05.09.2014 - Klokken: 19:49


♥♥♥
bildedryss fra turen

  • Skrevet: 03.09.2014 - Klokken: 19:20

Heii ♥♥

Akkurat nå sitter jeg å ser på idol og skal ganske snart legge meg. Jeg er så sliten, så må prøve å legge meg tidlig. Og turen var utrolig koselig! Så flere turer med klassen håper jeg blir fler av. Håper dere har hatt en strålende dag!

 

 

 

tur med klassen

  • Skrevet: 02.09.2014 - Klokken: 07:50

 

 

Heei! 

Nå må jeg straks løpe ut døra. Må bare oppdatere dere litt. Jeg skal nemlig på klassetur med klassen i dag, men først skal vi ha en vanlig time også drar vi på kino. Vi skal overnatte en dag, så jeg kommer til å blogge imorgen :)  Vet dette ble et skikkelig dårlig innlegg, men jaja.

 

 

 

 

-Hva skal du gjøre idag?

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign