en liten forandring

 • Skrevet: 28.09.2015 - Klokken: 20:47

Hei dere! 

I dag ble det en liten tur hos frisøren på meg. Skulle egentlig bare klippe tuppene og ikke gjøre noe spesielt annet med håret. Men det ble faktisk en liten forandring likevel. Jeg pleier å ha lik lengde på håret hele veien, men denne gangen hadde jeg lyst til å ha oppklipt. Jeg er sykt fornøyd med resultatet, selvom det føles mye kortere. Men det er det faktisk ikke det i hele tatt sånn egentlig, det er bare jeg som er så pirkete haha. Vil jo beholde lengden min. Nå skal jeg bare pakke det siste jeg har igjen og allerede i morgen tidlig(sånn sykt tidlig) reiser jeg med klassen til Polen. åå det blir så gøy!!

kommer til å prøve å forhåndspublisere noen innlegg, håper virkelig de har nett der:)

-Hva synes du?

snart avreise

 • Skrevet: 28.09.2015 - Klokken: 09:55


Hei dere!

Jeg har jo da høstferie denne uken og jeg skal da på polentur med klassen!! Æææ det blir gøy! Dette er noe jeg har sett fram til så lenge, det er jo ett av høydepunktene i tiende. Det blir så koselig. Vi skal være mest i Polen, men vi reiser også til Berlin, Tyskland. Så vi får oppleve to land på en uke. Vi drar da allerede i morgen og jeg har skikkelig sommerfugler i magen. Vi skal være der til lørdag, så vi er på tur i nesten en uke. Vi skal jo da oppleve diverse ting på turen. Vi skal se på konsetrasjonsleirene, besøke saltgruvene, være på omvisning i Auscwitz, sightseeing i Berlin osv. Så vi har et spennende program:)Ser virkelig fram til det.

Jeg skal prøve å forhåndspublisere noen innlegg til dere:) Ellers i dag så skal jeg til frisøren, så i stallen og deretter pakke resten av det jeg har igjen. Håper dere som har ferie, har en superfin ferie! Og dere som ikke har ferie helt enda, har en superfin uke! 

 

-Hva skal du denne ferien/uken?

lately trough my phone

 • Skrevet: 27.09.2015 - Klokken: 16:59


-Liker dere slike innlegg?

would you wear this? #7

 • Skrevet: 26.09.2015 - Klokken: 20:01


-Hvilke antrekk ville du gått i?

the denim skirt

 • Skrevet: 24.09.2015 - Klokken: 15:30-Hva synes du?

wants for fall

 • Skrevet: 23.09.2015 - Klokken: 20:16

●  I LOVE the fall fashion-Har du noen wants for høsten?

 

Not a normal girlznight

 • Skrevet: 18.09.2015 - Klokken: 23:32Hei dere! 

I dag har det vært en UTROLIG spennende dag, det har skjedd mye gøy! Skolen var det samme gamle, men når vi kom hjem gjorde vi noe helt ut av det vanlige . Vi SKAL NEMLIG PÅ TV!! Så vi ble filmet, de skulle være med oss på en typisk jentekveld. Vi var mye færre en det vi pleier å være, men det var super koselig for det! Vi hadde de sååå gøy, altså jeg fikk bare den beste og godeste følelsen inni meg. Dette er noe jeg har ventet med å fortelle så lenge, er så utrolig glad for at jeg får lov til å fortelle dere det. Æææ er så spent, dette kommer til å bli så gøy! Så tvillingsøsteren min, Marthe, Josefine og meg er da med på en ungdomsserie/dokumentar som ledes av skjønne Christine Koht. Herlighet får en herlig person, hun var så hyggelig! Og crewet var jo bare de skjønneste, blir så glad når jeg er med slike flotte mennesker. Det er egentlig sånn at Christina og jeg som er midtpunktet, men vennegjengen vår blir jo også da midpunktet med oss. Så det blir jo enda bedre! Det kommer på tv i februar på TVnorge. Hvis det er noe dere lurer på anngående programmet, så er det bare å spørre. Det kan hende jeg lager en liten spørsmålsrunde. 

Akkurat nå sitter Marthe, Christina(tvillingsøster) og jeg å ser på film. Vi koser oss med masse godt og skal bare kose oss denne kvelden. Marthe skal da overnatte, så det blir superkos! Josefine skulle egentlig, men hun måtte sitte barnevakt:( Sånn er det. Håper dere har en strålende helg!

 

-Har dere vært med på tv før?

dagens inspo #4

 • Skrevet: 16.09.2015 - Klokken: 20:53


-Hva synes dere?

one of my favorites

 • Skrevet: 15.09.2015 - Klokken: 20:25


Body lotion fra VS

Hei dere! Endelig får jeg satt meg ned etter en så stressende dag, uff. Her snakker vi om å stresse over en matteprøve, blir alltid så stresset spesielt før matteprøver. Det er fordi det er mitt svakeste fag, så da legger jeg litt for mye press på meg selv. Jeg må virkelig jobbe med å slappe av, har funnet ut at jeg faktisk stresser veldig mye. Så det jeg har funnet ut at jeg liker å gjøre hvis jeg er stresset er å ta en lang varm dusj og smøre et godt lag med body lotion. På bildene over ser dere min favoritt for øyeblikket, jeg virkelig elsker den! Var så heldig med å få den av min gode venninne Helene, som julepresang. Fikk den altså ifjor, så den har blitt mye brukt.

Nå skal jeg bare spise en veldig sen middag med familien, søsteren min er på teater så sent så derfor blir det sånn i dag.  Ellers så tenkte jeg å ta kvelden litt tidligre i kveld, slik at jeg blir uthvilt til en ny dag i morgen. Da er det klassetur som står på planen, det blir sikkert spennende.  

 

-Har dere noen favoritter for øyeblikket?

my weekend

 • Skrevet: 14.09.2015 - Klokken: 11:18


Hei dere!

Denne helgen har vært veldig travel, men det den var aller mest var at den var utrolig koselig! Jeg var som sagt i to konfirmasjonener denne helgen, til to av mine bestevenner Mia og Kaja. Så det har blitt masse kake på meg denne helgen. Jeg er så takknemlig for å få lov til å være med å feire en stor dag som konfirmasjon, det får meg til å lengte tilbake til min. Hadde jo det bare for en uke siden, men fortsatt er det et stort savn. Det er en dag man kan tilbringe kvalitetstid med familie og venner. Så jeg har hvertfall hatt en super duper helg! I dag skal jeg faktisk spise enda mer kake haha. Har blitt invitert til Andrea som hadde konf i går, til å være med å spise opp restene av kakene. Nam, det blir godt! Det er ikke bare meg assa haha, det er hele jentegjengen som har blitt invitert. Må jo utnytte at vi har fri i dag, så da blir det kakespising. Deretter er det tilbake til skolen igjen i morgen. Ellers så skal jeg bare øve til matteprøven vi skal ha, uff jeg gruer meg. Ønsk meg lykke til!

 

-Hva har du gjort denne helgen?

some of my fall wants

 • Skrevet: 12.09.2015 - Klokken: 13:26

I LOVE the fall fashion 

Hei dere! Tenkte å lage enda et wants innlegg igjen, synes de er utrolig morsomme å lage! Håper dere liker det like mye som meg. 

I dag skal jeg da i Mia sin konfirmasjon, jeg gleder meg masse! Og jeg skal også i en konfirmasjon i morgen, så det blir utrolig koselig! Så nå må jeg ikke spise alt for mye kake, slik at jeg ikke kommer rullende på skolen på mandag haha. 

 

-Liker dere slike innlegg?

Bildene som aldri kom på bloggen #1

 • Skrevet: 11.09.2015 - Klokken: 20:28God fredag alle sammen!!

Så deilig med helg, elsker virkelig følelsen man får på fredager. I dag har jeg vært på klassetur med klassen. Det var kke så veldig spennende, men litt var det. Også har jeg også vært på trening, så føler meg flink når det gjelder det. Tenkte foressten med å starte med slikt innlegg jeg har laget nå, ble så inspirert av Andrea Badendyck. Synes de innleggene er så morsomme å lese, så jeg kommer kanskje til å ha det en gang i blant. Bare hvis dere liker det da:) Men nå venter jeg bare på at reklamepausen over, slik at jeg kan fortsette å se på Norske Talenter. Det blir ikke noe fredag uten det og masse godis!

 

-Håper dere har en super helg!

PT-time er noe man absolutt må prøve!

 • Skrevet: 10.09.2015 - Klokken: 22:04

♥♥♥♥


Hei dereee!

I dag smiler jeg fra øre til øre, dette har virkelig vært min dag:) Alt har gått som det skal og det gir meg bare verdens beste følelse! For å oppsummere dagen kort, så har jeg vært på: skole(seff), prøveridning og PT-time på Elixia. Ååå det gikk så bra på prøveridningen og det endte faktisk opp med at jeg fikk ponnien på fòr, æææ! Den heter Zimba og den er kjempe skjønn, rett og slett perfekt er den. Gleder meg virkelig til å være i stallen Mia igjen, det er noe jeg virkelig har savnet. Alt blir så bra når man er i stallen, akkurat som jeg føler det med trening. Deretter var jeg på PT-time, som vil da si på time for en personlig trener. Ååå det var sykt gøy, mye morsommere enn jeg trodde. Vi fokuserte mest på ben og rumpe, kan virkelig kjenne det haha. Men hvertfall det er noe jeg virkelig anbefaler + hun som var PT-treneren min var skikkelig flink, så det hjalp ganske mye. Men nå må jeg nesten legge meg, håper dere har en super dag!

-Har du vært på PT-time før?

pakke fra romwe.com #3

 • Skrevet: 08.09.2015 - Klokken: 20:04

 

// i samarbeid med romwe.com


Link til cardigan HER
Jeg liker denne cardiganen utrolig godt! Likte spesielt passformen og stoffet, det føles faktisk ut som man har på en genser. Skikkelig rar følelse egentlig haha. Men synes den er veldig enkel og fin!


Link til genseren HER

åå denne liker jeg skikkelig godt! Den er både god, varm og fin. Den er mye finere enn det den ser ut som på bilde. Jeg virkelig elsker den!

 
Link til jumpsuit HER 

Denne var ikke helt som jeg trodde, trodde den skulle være mye finere og sitte mye bedre. Men sånt skjer, vet hvertfall at jeg ikke skal bestille slike ting neste gang. 

 

Jeg er like takknemlig for hver gang jeg får tilsendt pakker, er så utrolig glad for at jeg har mulighet til å være med på et slikt samarbeid med romwe.com. 

Link til nettsiden deres HER

 

-Hva synes du?

 

bilder fra konfen - del 2

 • Skrevet: 07.09.2015 - Klokken: 21:15

♥♥♥♥♥-Hva synes dere?Konf 2015

 • Skrevet: 06.09.2015 - Klokken: 20:50

 Hei dere!


Wow, for en fantastisk dag jeg har hatt! Vil først og fremst starte med å si tusen takk for alle de flotte kommentarene fra innlegget jeg skrev om pappa. Og ikke minst for at dere har delt det på facebook. Kom faktisk på 9. plass i Bærum, så tusen tusen takk dere!! Dere er best!! 

Tilbake til konfirmasjonen. Jeg og Christina(tvillingsøsteren min) ble nemlig konfirmert i dag og vi har virkelig hatt en så braa dag. Den var rett og slett perfekt. Hele dagen startet med at vi hadde en liten sermoni i kriken, det var skikkelig nervepirrende haha. Følte jeg hadde hjerte i halsen når jeg var oppe ved alteret, men det var en veldig koselig sermoni! Etter det ble det masse bilder og klemmer, og deretter dro vi hjem for å sette i gang selskapet. Vi hadde bestilt kolt bord, slik at man kunne velge hva slags mat man ville spise. Det virket som alle likte maten ekstremt godt, fikk hvertfall masse ros. Så da spiste vi både vanlig mat og deretter ble det kake. Og etter alt dette ble det åpning av gaver. Er utrolig takknemlig for alt jeg fikk og er utrolig fornøyd! Det kommer flere bilder fra konfen i morgen, tenkte å dele det opp i to deler. Men ja. Så vi har hatt det helt fantastisk og det var skikkelig hyggelig å ha både familie og venner rundt seg på en slik dag som dette. Kjempe trist at det over allerede, kommer til å huske på dette i laaaang tid. Tusen takk alle sammen for at dere gjorde dagen perfekt:) 

 

-Har dere konfimert dere?

<3 tre år siden

 • Skrevet: 04.09.2015 - Klokken: 18:34
Hei dere!

I dag er det tre år siden min kjære pappa gikk bort. Det er utrolig vondt å tenke på at han har vært borte fra meg så lenge. Jeg lengter etter de varme klemmene og den myke stemmen hans. Pappa har slitt med mange sykdommer opp gjennom årene. Han har kjempet mot både kreft, tykke blodårer, hovedpulsår som holdt på å sprekke, ryggsmerter etter strålebehandling og tilslutt hjerneslag. Han tapte kampen når han fikk hjerneslag i 2012, da bestemte han seg dessverre for å gi opp. Klarer ikke å tenke tanken på hvor mye smerter han måtte ha hatt gjennom alt dette. Min sterke, skjønne, gode og aller beste pappa, jeg vil alltid elske deg. Har hatt så mange flotte minner med han og jeg vil aldri glemme de. Pappa vil alltid ha en plass i hjertet mitt<33

Håper dere har en strålende helg alle sammen!

 

 

motatt pakke

 • Skrevet: 03.09.2015 - Klokken: 20:04Hei dere!

Lurer dere på hva pakken innholdt? Den innholdt tre fine plagg jeg ble super fornøyd med, bortsett fra en ting da. Men jeg kommer til å vise dere innholdet i morgen. Så gled dere! Ville bare stikke innom for å si ifra, vil trossalt blogge hver dag så. Håper dere har en superfin torsdag:) I morgen er det siste dag før helg, yeey!!

 

-Hva tror du pakken inneholder?

New in

 • Skrevet: 02.09.2015 - Klokken: 17:21


Hei dere!

I dag kom jeg hjem med to nye innkjøp og jeg super fornøyd! Kjøpte meg en genser på bikbok og et deksel på hm. Trengte virkelig et nytt deksel, for dumme meg klarte å knuse litt av skjermen på mobilen i går. Synes jeg er veldig flink jeg, uff. Ikke noe hyggelig hendelse å avslutte dagen med. Jaja. Dagen i dag har vært veldig fin! Skulle egentlig ha valgfag til klokken tre, men det ble avlyst fordi læreren vår hadde rotet med et eller annet. Så da var han så snill at vi fikk lov til å dra hjem. Jeg dro ikke hjem da, jeg var på Fornebu S med Andrea, Mia og Marthe. Kjempe kos! Nå skal jeg bare spise middag og jobbe med en matteinnlevering. Så jeg håper dere har en super onsdag:)

-Hva synes du?

 

pink heaven

 • Skrevet: 01.09.2015 - Klokken: 19:25


Hei dere!

Bare se på den nydelige rosa himmelen som kom i går. Jeg måtte bare ta bilder. Tror jeg nesten tar bilder av himmelen hele tiden, jeg blri så facinert over den. Åå det er så mye fint man ser! Hadde bare lyst til å dele det med dere, det kommer bedre innlegg i morgen. Har bare veldig mye å gjøre på skolen nå, så det er ikke så lett for meg å lage så interessante innleggg. Håper dere har en super tirsdag:)

 

-Hva synes du?

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits