Et uforglemmelig minne.

 • Skrevet: 29.09.2016 - Klokken: 14:59
..........
Spenningen. Stemningen. Opplevelsen. Klassen.
Inntrykkene. Fantastiske øyeblikk. Forferdelige øyeblikk. Tidlige morgener.
Lange dager. Sene kvelder. Flyturene. Bussturene.
Shoppingen. Berlin. Krakow. Vil tilbake.
29.september 2015. Et år siden. Stort savn. Klump i magen.
 


Uken som gikk

 • Skrevet: 26.09.2016 - Klokken: 19:22

Ukens høydepunkt: Det var uten tvil Justin Bieber konserten på fredag! Altså dere vet hvor stor Belieber jeg er, det var HELT fantastisk! Har ikke ord. Vil gjenoppleve alt på nytt igjen, kjenner jeg får klump i magen av å tenke på det. Hele den dagen i seg selv var bare en skikkelig bra dag!

Ååå også må jeg ikke glemme det viktigste av alt! Tanten min ble friskemeldt på torsdag(!!!) Hun har kjempet mot kreft et år nå, så hun har hatt mye smerter og plager. Det har virkelig hatt en stor påvirkning på henne. Kan bare ikke forklare hvor utrolig glad jeg ble når jeg fikk vite det. Dere aner ikke. Var en helt fantastisk følelse som er vanskelig å beskrive. Ukens nedtur: Tror faktisk det ikke var noen nedturer denne uken. Det var skikkelig bra uke! 

Ukens innkjøp: Klikket med meg disse nydelighetene hjem!


 

                1. Link  HER    2. Link HER  3.  Link HER

 

Ukens sang:  Deja Vu - Post Malone ft. Justin Bieber( <333 )

Ukens instagrambilder:@ISABELLAFJREN

-Hvordan var din uke?

OOTD - AUTUMN IN THE AIR

 • Skrevet: 23.09.2016 - Klokken: 16:01

- Hva synes du?

DESIGNED BY ME.

 • Skrevet: 22.09.2016 - Klokken: 20:47


Bilde av noe av det morsomste vi gjør på MK! 

Hei dere!
Håper dere har hatt en superfin uke! Er dere like klar for fredag som meg? Altså jeg kunne ikke vært mer gira, fordi i morgen så skal jeg på JUSTIN BIEBER KONSERT(!!!!) Åå for en evighet jeg har ventet på dette. Det er faktisk første gang jeg ser han live. Er dessverre den personen som aldri får billetter, uff. Har skikkelig uflaks jeg haha. Men denne gangen gikk det endelig min vei! Så som dere skjønner så er jeg supergira! -Er det noen av dere som skal i morgen eller på lørdag? 

I morgen blir det en ganske så deilig dag på skolen. Vi skal på klassetur til Oslo for å undersøke forskningstorget, så det blir vel spennende! Vi skal være dere hele dagen, så jeg ser fram til å ikke sitte plantet i et klasserom hele dagen. Det blir herlig med et lite avbrekk fra det. Og det glemte jeg nesten. Etter klasseturen, så skal jeg møte noen venninner som jeg ikke har sett på evigheter, så det gleder jeg meg veldig til! Det ble utrolig mye informasjon på en gang nå, men håper det går greit:)

Dere for å ha en nydelig kveld videre!
 

STREET STYLE FAVORITES #1

 • Skrevet: 19.09.2016 - Klokken: 07:00

STATEMEANT PIECES WITH A CLASSY TOUCH & SOME FUN ACCESSORIES

&

THOOSE SIMPLE CLEAN LOOKS 

-Har du noen favoritter utifra disse?

MY MORNING ROUTINE

 • Skrevet: 18.09.2016 - Klokken: 12:03

For en vanlig skoleuke

06.00-06.30

Morgenen starter ganske så brått ved at jeg våkner av alarmen min. Det første jeg gjør før jeg står opp å legge meg ned i sengen igjen å scroller gjennom mobilen. I tillegg til å sette på spotify listen min take a chill pill Deretter ser jeg på klokken, og går bortover mot kjøkkenet for å så sette på kaffen. Før jeg går på badet å steller meg, så gir jeg hver og en i familien en skikkelig bamseklem og sier god morgen. Så går jeg videre til badet der jeg skyller ansiktet med kaldt vann og tar på fuktighetskrem. Og så går jeg tilbake til kjøkkenet igjen for å hente kaffen, og deretter gå bortover mot rommet mitt igjen for å så sminke meg og kle på meg. 

07.00-07.15

Jeg gjør mine siste touches på sminken, og finner fram både hva slags sko og veske jeg skal ha for dagen før jeg går mot spisestuen for å spise frokost. Foressten så har jeg et lite tips til dere. Hvis dere enten har lyst på ny sminke eller nye sko, men samtidig har lyst til å spare penger. Da har en god nyhet. Rabble.com har massevis av rabattkoder på mange forskjellige nettbutikker. Du finner sikkert noen flotte sko på Ellos og masse god sminke på Douglas, det er to av mange nettbutikker som tilbyr rabattkode. Før jeg setter meg ned for å spise frokost, så sier jeg hade til stefaren min som skal på jobb og gir han en klem. Deretter smører jeg meg noen brødskiver og finner fram et glass med melk eller juice.

klikk på bilde for å komme til rabble.no
07.40-08.00

Etter den siste biten av maten er spist opp og melken eller juicen er drukket opp, så finner jeg fram noe frukt og noe godt jeg kan ha med i matpakken. Hvis jeg ikke har tid til å lage matpakke, så kjøper jeg mat i kantinen på skolen. Så begynner jeg å innse at jeg får dårlig tid, og løper bort på badet for å pusse tenne og for å så hente vesken min. Jeg tar på meg jakke og sko, gir både mamma og søsteren min en hadeklem. 

+ AFTER SCHOOL ROUTINE

16.00-17.00

Etter en lang og slitsom skoledag, så tar jeg toget hjem igjen eller så drar jeg på storsenteret med noen venninner. Deretter legger jeg meg ned i sengen å slapper av en liten stund og kanskje ser litt på YouTube. Så skifter jeg til treningstøy og tar meg en liten matbit, slik at jeg er klar for å dra på Elixia med fammen.

19.00-20.00 

Så etter en time eller to så kommer vi hjem fra trening og handlet inn middag. Før vi begynner å lage middag, så dusjer hver og en av oss. Så når alle er ferdige med det så spiser vi middag sammen.

21.00-23.00

Ellers resten av kvelden gjør jeg lekser, blogger, slapper av, finner fram antrekk til morgendagen og steller meg, før jeg tar kvelden. 

- Hvordan ser din morgenrutine ut?

// I samarbeid med Rabble.no

All about them details.

 • Skrevet: 17.09.2016 - Klokken: 18:30 

Gårsdagens fredagskos

 • Skrevet: 17.09.2016 - Klokken: 14:36


Min flotte nydelige tvillingsøster❤︎

Hei dere! 

Håper dere nyter helgen! Kjenner virkelig på kroppen at jeg trenger å slappe av denne helgen. Merker at skolen begynner å ta på allerede. Så lenge jeg hører på kroppen, så går det nok bra. I går hadde jeg det utrolig koselig! Var med en av mine bestevenninner i byen, og i tillegg fikk jeg hatt kvalitetstid med familien senere på kvelden. I dag får vi familiebesøk, det er fra stefaren min sin side. Så det blir nok veldig hyggelig!

Håper dere får en herlig helg og at dere koser dere masse!

This combination - a true statement

 • Skrevet: 14.09.2016 - Klokken: 07:00
LOVE LOVE LOVE

Elsker disse tre antrekkene! 

Waking up to this

 • Skrevet: 12.09.2016 - Klokken: 06:21 

For en herlig måte å starte dagen på! Håper dere alle får en superfin mandag! Ny uke, ny muligheter. 

Keep it simple, its sunday

 • Skrevet: 11.09.2016 - Klokken: 19:08

Hei dere!
I dag har det vært en forholdsvis rolig og avslappet søndag som det pleier å være. De to eneste gangene jeg har vært ute huset var for å gå på butikken. Så i dag kjørte jeg en sminkefri og casual look. Litt deilig å ikke ha på sminke noen ganger, selvom jeg ikke er komfortabel uten det i det hele tatt. Men jeg jobber med det! Rydding og vasking sto for tur i huset, så nå er det skinnende rent her. Vi ventet egentlig besøk, men det blir neste helg istedenfor. Har nettopp spist middag, så nå tenker jeg å gjøre litt skolearbeid og bare nyte siste del av helgen. Håper alle har hatt en flott helg:) 

In my new jacket

 • Skrevet: 05.09.2016 - Klokken: 18:11


-Hva synes du?

NEW IN: FINALLY MINE

 • Skrevet: 01.09.2016 - Klokken: 21:42

Hei mine flotte, snille lesere!

Jeg ville bare først og fremst si tusen, tusen takk for alle de koselige kommentarene i det siste! Dere er så snille! Jeg setter så utrolig pris på at dere leser bloggen min. Tusen, tusen takk igjen!
 

Altså, se hvor fin denne skinnjakken er? Fargen er bare helt perfekt i mine øyne! Jeg har jo nevnt tidligere at jeg har helt dilla på skinnjakker, og at min største ønske var å investere i en rød. Endelig fant jeg den perfekte! Kjøpte den faktisk i dag. Ååå jeg er så fornøyd! Men nå har jeg lovet meg selv at dette er mitt siste skinnjakke innkjøp. Mamma mener jeg har alt for mange hehe. Det kan jeg si meg litt enig i faktisk. Det er jo ikke akkurat nødvendig:)
 

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits