soon take off!!!

 • Skrevet: 29.09.2017 - Klokken: 23:12

DET ER HØSTFERIE

....OG

Vi vender nesen mot Spania i morgen tidlig!!!

Men først skal vi overnatte i Tyskland og Frankrike, gleder meg sinnsykt til å la dere følge oss på reisen. Endelig er det høstferie!

 

Ha en fantastisk høstferie alle sammen!

all about them deatzzz

 • Skrevet: 27.09.2017 - Klokken: 22:01

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Loving this shoe trend sooo much!  

Valgte å kombinere mine nye favoritter, med litt røffere preg med fishnet strømper og "slitte" bukser. Synes det ble dødskult!

✖︎✖︎✖︎

prepping for vacayy

 • Skrevet: 26.09.2017 - Klokken: 20:51

Åhhh, nå kjenner jeg sommerfuglene kribler skikkelig!

Nå er det bare 4 dager til vi vender nesen mot varmere strøk, og ferie! Det blir såååå deilig! 

Holder på med å finne ut hvilke type badedrakt jeg skal kjøpe, så vi får se hva det blir. Klarer virkelig ikke å bestemme meg, har flere favoritter. Men æææ jeg er gira!

Håper dere har en superfin dag!

- Har du planer for høstferien?

palmer i norge?

 • Skrevet: 25.09.2017 - Klokken: 10:00

Et av de vakreste stedene i Norge jeg noen gang har sett.

Det tar pusten fra meg.

lets talk about fridayyy

 • Skrevet: 24.09.2017 - Klokken: 20:57

...Såååå 

Hva har jeg gjort i helgen? 

Helgen startet med et utrolig hyggelig møte, der søsteren min og jeg ble intervjuet til en skoleoppgave. Det var veldig gøy! 

Lørdagen derimot, så lå jeg inne nesten hele dagen å slappet av. Med unntak av at familien og jeg gikk oss en liten tur, til vår lokale strand. Like koselig som alltid! Følte meg ikke så bra denne dagen, kjente jeg brygget på noe dagen før, så det kjente jeg når jeg sto opp dagen etter. Men heldigvis er det blitt borte nå!

I dag var nok mest produktive dagen av dem alle, det skulle egentlig nesten hvert omvendt;) Jeg startet morgen tidlig, og ble med mamma og stefaren min på trening. Utrolig deilig start på dagen! Virkelig. Jeg elsker å trene! Deretter dro vi hjem å spiste lunsj, før vi dro å så på tomter. Vi skal nemlig bygge hus! Så det er jo et spennende prosjekt i seg selv! Dette huset blir jo ikke da ferdig før søsteren min og jeg er ferdig på vgs, men utrolig spennende for det! Gleder meg masse.

Ellers så har vi tatt med ro hjemme, spist middag og jeg har holdt på med litt øving til den kommende matteprøven som er på tirsdag.  Til middag så erstattet vi søndags fisken med søndags taco istedet! Og gjett om det smakte da! Mmm! 

NÅ er det ikke lenge til høstferien heller - åh som jeg gleder meg! Vi reiser nemlig bort allerede på lørdag, så kommer til å skrive et innlegg om det denne uken!

-Hvordan har din helg vært? 

 

On the way home 2 me

 • Skrevet: 19.09.2017 - Klokken: 19:39

Se på denne nydeligheten av et plagg! Klikket nettopp hjem dette skjørtet her, fra Zalando. Åh falt helt pladask ved første øyekast! Det designet minner meg veldig om typ Isabel Marant eller Designer Remix. Digger plaggene deres. Apropo digger, så har jeg blitt helt forelsket i sånne sko modellen har på seg. Hvor fine er ikke de? Utrolig morsomt navn også, "mules" haha! Sånne må jeg jo bare skaffe meg!

Skjørt HER

- Hva synes du?

TODAYS LOOK

 • Skrevet: 18.09.2017 - Klokken: 22:45

- Hva synes du?

søndag <3

 • Skrevet: 17.09.2017 - Klokken: 22:31

Får ikke mer søndagsfølelse enn dette. Ahh elsker høst! 

🍂

Har du ikke motivasjon til å trene?

 • Skrevet: 15.09.2017 - Klokken: 16:25

 

Tips fra meg til deg:

Er det noe jeg elsker, å virkelig trives skikkelig godt med. Så er det trening! Tro det eller ei!

 Vi har alle vært der, og hatt det samme dilemma gang på gang. Skal jeg gå på trening, eller sitte hjemme å se netflix? Dra på trening! Du kommer til å føle deg så mye bedre etterpå! Jeg vet det frister å skifte, og ta steget ut døren. Men da kan du ta deg en rask økt hjemme. Du får trent bort alt av beskymringer, stress og mas. Og det er bare å glede seg til følelsen etterpå. Det er noe av det beste jeg vet med trening. Det er som terapi for sjelen. Virkelig! Jeg kan ikke si at jeg alltid har hatt den innstillingen, men det er mulig å endre på det. Du forebygger så mye, og du får brukt kroppen til det den er skapt for!

Hvis motivasjonen ikke er der fortsatt, fordi du ikke liker det du har på deg for eksempel. Så sett av eller spar penger til nytt treningstøy! Det er absolutt noe av det morsomste med å trene. Mixe og matche, style opp og style ned. Når du er fornøyd med det du har på, stråler det gjennom treningen også. Jeg har blitt tipset av Rabble.no igjen. De har masse masse rabattkoder på treningsklær! Gymgrossisten.no er blant en av tilbudene deres. Der har de masse flott! Du kan til og med lese deg opp på noen tips. Kanskje du har noen spesifike mål, men ikke klarer å sette i gang på egenhånd!

https://www.rabble.no/gymgrossisten-rabattkoder-2142

Tilbud de tilbyr: 

- 150 kr i rabatt ved kjøp over 1000 kr

- 2 for 1! 50 % på fine favoritter

- Fri frakt

- Få opptil 70 % rabatt

- Månedens kupp med 50 %

 

- Er motivasjonen der?

Details.

 • Skrevet: 14.09.2017 - Klokken: 22:47

🍂 I LOVE FALL.

- Hva synes du?

<3 OSLO

 • Skrevet: 13.09.2017 - Klokken: 23:28

Altså woooow! Dagen i dag har bare vært så utrolig bra! Har smilt fra øre til øre gjennom hele dagen. Det har vært så gøy! Til og med solen tittet fram i dag, det hjelper virkelig på humøret.

Dagen startet med at vi var på kick-off i Oslo på Chateau Neuf. Jeg har nemlig Entrepenørskap og bedriftsutvikling som valgfag, så derfor var vi der. Det var virkelig en utrolig spennende opplevelse! Det var så gøy, dere aner ikke. Jeg forventet det ikke i det hele tatt. Var forberedt på å høre på kjedelige foredrag i 3 timer, men sånn ble det ikke heldigvis. Det ble det totalt motsatte!

Deretter så måtte vi tilbake på skolen igjen, for å ha norsk de siste 3 timene. Det var ganske greit. Så etter jeg hadde kommet hjem, så spiste jeg litt før det var tid for trening. Like gøy som alltid! Går nemlig på Zumba med mammaen min og søsteren min, fast på onsdager. Så herlig! 

Også avsluttet jeg dagen min med jobb, måtte steppe inn der i siste liten. Men det gikk utrolig bra! Deretter ble jeg hentet av stefaren min, og middagen sto klar hjemme å ventet på meg.

- Hvordan har din uke vært?

Mood.

 • Skrevet: 12.09.2017 - Klokken: 23:19

<3 

Høst.

Vått, kaldt, men ubeskrivelig koselig.

hvordan kickstarter du høsten?

 • Skrevet: 10.09.2017 - Klokken: 21:36

SWEATERS IN 

... DIFFERENT COLORS AND SHAPES,

FIND YOUR FAVORITE.

Gensere fra Ellos.no

Åh jeg bare elsker gensere! Se på disse flotte genserne i forskjellige farger og fasonger. Ser både stilige og varme ut. Du finner ingen bedre kombo enn det! Liker spesielt gensere som har den lille ekstra detaljen. Synes det er sååå kult. Det virker veldig trendy for øyeblikket! Samme med bukser med forskjellige detaljer blant annet. 

Jeg tenkte siden min måte å kickstarte høsten på er å freshe opp garderoben med masse flotte høstplagg, så tenkte jeg å dele et lite tips!

En nettside som kaller seg for rabble.no, har haugevis av utrolige rabattkoder på diverse nettbutikker akkurat nå. Der burde du ta deg en tur innom, slik at nettshoppingen kan bli mye billigere. Nå som det er ny sesong, så er jeg ganske sikker på at du har lyst å freshe opp garderoben litt! Jeg skal i hvertfall ta nytte av deres rabattkoder, lommeboken blir nok svært fornøyd med det! 

Genserne jeg har funnet, har jeg funnet på Ellos.no. Det er en nettside med masse merkevarer med god kvalitet, til en skikkelig god pris. De har kjente merker som Hunkydory, Tiger Of Sweden, Second Female osv. Rabble.no har faktisk fått til et skikkelig bra tilbud med dem. Du får nemlig 50% på din dyreste vare, i tillegg til fri frakt! Så kanskje du endelig kan kjøpe den genseren du har ønsket deg lenge, men synes har vært for dyr? 

🍂

Ellers så tilbyr rabble rabattkoder til kategorier som skjønnhet, foto, reiser, mat, trening. Du finner rabatter til alt, og du får garantert brukt det til noe nyttig. Kanskje du har planlagt en reise til høstferien, og leter fortsatt etter hotell? Det er bare å undersøke og utforske siden! De har så mye at du kan bli sittende i timesvis. 

- Har du begynt med høstshoppingen?

Rainy days.

 • Skrevet: 07.09.2017 - Klokken: 23:07

Det regner og regner, temperaturen synker og luften blir friskere. Høsten er her!

Jeg har et veldig hat/elsk forhold til høst. Det jeg elsker med høsten er å endelig kjenne den friske, gode, kalde luften igjen. Det er en utrolig ubeskrivelig følelse, som jeg aldri klarer å sette fingeren på. I tillegg så er det så masse flotte fine farger som kommer inn både på motefronten og rundt oss! E-L-S-K-E-R høstmoten. I have no words. Virkelig. Det å sprade rundt i flotte kåper, strikkete gensere, skinnbukser og boots er bare prikken over i en. 

Men høsten for meg er ikke bare elskbar. Det er en veldig tung tid på året for meg, pga. pappaen min. Veldig vondt å bli minnet på hvert eneste år at pappa ikke er her lenger. Men jeg er stolt over meg selv at jeg kommer meg gjennom det. En sorgprosess er tung og lang, men jeg vet det blir bedre.  

5 år har gått.

 • Skrevet: 04.09.2017 - Klokken: 21:08

04.09.2012

For nøyaktig 5 år siden i dag, fikk himmelen en ny engel. 

Min kjære pappa, som jeg savner og elsker uffatelig mye.

Flower sunday

 • Skrevet: 03.09.2017 - Klokken: 15:56

Nå sitter vi i bilen, og har nettopp vært innom plantasjen å kjøpt blomster. Vi skal nemlig besøke graven til pappa. I morgen er det 5 år siden min kjære pappa gikk bort. Det er veldig tungt og vondt. Men godt å ha et sted man kan dra til, der man får lov til å sørge og være lei seg.

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits