halloween

  • Skrevet: 31.10.2014 - Klokken: 17:07

 

Hellu! Happy Halloween!

Beklager ikke at jeg blogget igår, kom sent hjem fra stallen. Planene mine for kvelden er at jeg og noen venniner skal ha en liten jentekveld sammen, og se på film og spise godteri. Og selvførgelig kle oss ut. Det kommer til å bli kjempe koselig! Christina(tvillingsøster) og jeg drar dit ganske snart. Kommer til å blogge mer imorgen istedet, for det blir for sent å blogge når jeg kommer hjem. Eller det kan hende jeg gjør det, men vi får se. 

 

 

Håper dere koser dere!

would you wear this? #1

  • Skrevet: 29.10.2014 - Klokken: 16:12
       

Hellu!

Har vært hjemme fra skolen i dag, er ikke helt i form. Men jeg nærmer meg tll å bli frisk. Kom ikke på så mye jeg kunne blogge om, men jeg har kommet på noen ideer nå som jeg har hatt tid til å tenke på det. Men det er bare å komme med forslag for det, det hadde vært kjempefint! Disse antrekkene har jeg satt sammen i appen SOBAZAAR, der kan du mikse sammen antrekk og legge til tilbehør. Det er utrolig kult! Resten av dagen skal jeg bare slappe av og konsentrere meg om å bli frisk. Skal også få gjort noen lekser. 

Håper du har en strålende onsdag!

 

 

-Hvilke antrekk ville du brukt?
 

black & white

  • Skrevet: 27.10.2014 - Klokken: 17:01

 

 

Heii 

I helgen våknet jeg opp med verdens dårligste form og den var ikke noe bedre i dag... Våknet med det samme i dag. Vondt i hodet, varm, hoste, vond hals og rennende nese, men jeg dro likevel på skolen for jeg hadde ikke feber og jeg skulle ha engelsk muntlig presentasjon. Det ble ikke noe av den presentasjon for jeg hadde så vidt stemme, så da har jeg en uke på å øve ekstra. Jeg ble verre utover dagen, så da dro jeg hjem. Så til nå har jeg bare sovet, jobbet med bloggen og skal nå gjøre litt lekser. Får håpe jeg blir bedre snart. 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Hvordan var dagen din? 

finally

  • Skrevet: 26.10.2014 - Klokken: 13:25
sneakpeak på videoen

  • Skrevet: 22.10.2014 - Klokken: 19:03

Hallo!

Akkuart nå sitter jeg å øver på naturfagsprøven jeg skal ha på fredag. #skoleflink

Men ja jeg kom på at jeg måtte redigere lookbooken så den kommer mest sannsynlig ikveld eller på fredag. Så det er bare å glede seg! Jeg er fornøyd så langt, så vi får håpe det går. Hadde også tenkt til å ta bilder idag, men været er rett og slett dritt... Det regner, regner og regner. Men det får gå, kan prøve å få tatt noen her inne.  

Håper dere har en kjempefin kveld!

hello

  • Skrevet: 17.10.2014 - Klokken: 22:17

Helluu! 

Over en uke siden sist og over en uke siden jeg kom hjem.

Kjenner virkelig at jeg har savnet bloggingen. Har virkelig prøvd å blogge flere ganger, men jeg har hatt så mye lekser og prøver siden jeg kom fra Gran Canaria. Jeg kom hjem på onsdag forgie uke. åå, jeg savner det noe helt sykt! Lengter så myeeeee. Kunne virkelig trengt en pause nå fra all skolearbeidet, det er så mye nå. Jeg er så lei av alt presset med prøver og jeg blir helt utslitt. Men jaja jeg overlever. Det var hvertfall helt fantastisk på Gran Canaria. Vi badet mye, solte oss, gikk ut på resturanter, var på stranda og shoppet litt(undertøy, slippers osv) Så jeg koste meg skikkelig med familien. Jeg har også filmet b.la lookbok og litt små klipp på reisen. Så det kommer nok mest sannsynlig i løpet av uken.

Og denne helgen skal jeg til stallen imorgen med Mia, også skal vi på Oslo Horse Show på søndag med Kaja. Og da skal jeg enten overnatte hos Mia eller at hun overnatter hos meg. For vi må stå opp sykt tildig! I tillegg er det jo kjempe koselig med overnattinger. 

 

 

 

 

-Hva skal du i helgen?

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits