Bloggevent + fotografering

 • Skrevet: 28.10.2015 - Klokken: 19:08
Hei dere! 

Jeg publiserte egentlig polentur videoen for to dager siden, men jeg endte opp med å måtte slette den fordi lyden ble fjernet. Jeg skal fikse det så fort som mulig, så videoen kommer nok i løpet av uken. Håper jeg. Tilbake til overskriften. På søndag var Christina, Helene og jeg på fotografering og deretter ble vi invitert på et bloggevent. Vi ble tre ble nemlig fotografert på forskjellige plasser rundt i byen, fordi tvillingsøsteren min og jeg, altså Christina. Vi er jo med på et tv-program, som jeg kommer til å snakke om enda mer senere. De fleste av dere har allerede hørt litt om det, så ja. Vi kunne da ha med en venninne og da ble det Helene som ble med, og det var superkos! Nå til det med bloggeventet, dette ble da arrangert av skaperen bak bloggeren Stephanie aka thestrawberrybrunette.com! Hun er utrolig flink, anbefaler å sjekke ut bloggen hennes! Hun er bare verdens søteste og snilleste:) Fotografen kjente nemlig henne, og tenkte det var perfekt at vi skulle være med på det. Fordi hun ville ta bilder av oss der og jeg er jo blogger selv så;) Det var utrolig stas! Det var ganske mange der faktisk, utrolig gøy å se at alle så ut som skikkelig fashonistaer! Blir så inspirert, elsker jo mote! I tillegg fikk vi goodiebags med gratis klær vi kunne velge selv. Ææ lykkerus til 1000 sier jeg bare(<33) Vant også to konkurranser, så vant b.la en neglebehandling. Ååå det var skikkelig stas! Det var også utrolig god underholdning der, skikkelig flinke jenter som sang og seff var det Justin Bieber musikk og sånt over høytalerne(ÆÆ JUSTIN KOMMER I MORGEN!!) Da var jeg happy for å si det sånn, mer glad kunne jeg ikke bli. Det var rett og slett helt perfekt. Tenkte å vise dere hva jeg valgte ut til den goodiebagen i morgen. Håper dere har en super kveld videre! For nå må jeg øve til spanskprøven jeg har i morgen...

 

-Har du vært på noe slikt før?

Lag din egen skrubb!

 • Skrevet: 25.10.2015 - Klokken: 10:04


Alt du trenger: 

- Olivenolje 

- Sukker 

Hva du må gjøre:

Det første du må gjøre er å finne fram sukker og olivenolje. Deretter tilsetter du ca. 4-5 ts sukker, og tilsetter olivenolje samtidig som du rører. Det må ikke bli for mye olivenolje eller for lite. Så rører du det sammen, og så gjenstår det bare å smøre det rundt i ansiktet og vente i 30 minutter. Du kan gjerne ta det lengre, men det begynner fort å klø litt. 

Jeg synes denne skrubben funker utrolig bra! Du får bort alle de døde hudcellene og ansiktet ditt ser enda renere ut. Den kan også hjelpe mot urenheter osv.

Håper dere har lyst til å teste det ut!!:)

 

-Hva synes dere?

 

Would you wear this? #8

 • Skrevet: 24.10.2015 - Klokken: 15:57
-Hvilken er din favoritt?

Det er tid for fredagskos

 • Skrevet: 23.10.2015 - Klokken: 19:54
Hei dere!

Beklager for fraværet, skal begynne å skjerpe meg. Men har så mye på skolen akkurat nå, men har tenkt til å lage en plan for de neste ukene. Slik at jeg både får tid til skole, ridning og trening også. Er en travel jente, men synes det er så utrolig gøy å blogge. Ellers så har jeg vært på skolen, deretter dro jeg på Elixia med mamma og stefaren min. Jeg har også nettopp spist taco med familien, og nå ser jeg på Norske Talenter med søsteren min, det slår ikke feil på en fredagskveld for å si det sånn. Det var min dag kort ramset opp. Nå skal jeg bare nyte fredagskvelden med familien min! 

Håper dere har en strålende helg:)

6 ting du kanskje ikke visste om meg

 • Skrevet: 20.10.2015 - Klokken: 19:53

 

 • Jeg er veldig sjenert. Hvis jeg skal møte noen jeg ikke kjenner, så blir jeg helt stum. Klarer nesten ikke å si noe og hvis jeg sier noe så sier jeg det veldig lavt. Men når man blir kjent med meg, så snakker jeg kanskje litt for mye.

 • Jeg har verdens tørreste humor. Og da mener jeg verdens tørreste humor. Jeg ler av ALT som egentlig ikke i utgangspunktet skal være morsomt eller verdens tørreste vitser. Bare å spørre vennene mine, haha. 
 • Jeg elsker kaviar. åå nam! Gulost og kaviar sammen er sååå godt(<3). Nesten alle synes det er rart at jeg liker det og rett og slett hater det, men jeg elsker det. Tror jeg begynte å like det i barnehagen, for jeg husker skikkelig godt at jeg spiste det nesten hele tiden. 
 • Jeg hater å lese. Og da mener jeg nesten alle slags bøker. Klarer ikke å sette meg ned å lese en bok, jeg bare synes det er kjedelig. Men det er faktisk noen få bøker jeg synes er litt spennende å lese. 
 • Jeg føler meg aldri flink i noe som helst. Det gjelder både ridning, sang, skole, trening, blogg osv. Altså på ting jeg gjør daglig føler jeg at jeg aldri har noen mestringsfølelse. Jeg har det jo kanskje i blant, men det er f.eks ikke noe fag jeg føler meg flink i. Jeg tror det går mest rettet mot skole. 
 • Jeg er livredd hvite varebiler. Dette er fordi at når jeg hører noen har blitt kidnappet, så er det nesten alltid hvite varebiler, eller varebiler generelt som ofte gjør det. Jeg er skikkelig paranoid når det gjelder kidnapping og voldtekt og sånt. Er f.eks alltid livredd når jeg går alene i mørket.

 -Liker dere slike innlegg?

hektisk helg

 • Skrevet: 18.10.2015 - Klokken: 18:47


Hei dere!

For en hektsik helg jeg har hatt, men den har vært så fantastisk! Den har vært hektisk på en positiv måte, har vært med på så mye gøy! Jeg var på Oslo Horse Show med Mia i går og vi hadde det såå gøy! Vi var der i fjor også, og det var like gøy i år. Vi var der helt fra kl.13.00-22.00, virkelig verdt det. Og i dag var jeg og Christina på tv-opptak fra kl.11.00-17.30. Utrolig spennende! Man føler seg skikkelig som en kjendis, ble stylet og man fikk ta så mye mat man ville. Gleder meg utrolig mye til dere få se det! Det vi gjorde på opptaket var mye forskjellig, vi filmet b.la promo og tok stilbilder. Det vil si at bilder til plakater på busser osv:)) Det var utrolig gøy på settet, så mange hyggelige mennesker og stemningen var helt topp. Er ikke helt sikker på hvor mange deltakere vi er, men vi er hvertfall en skikkelig trivelig gjeng! Nå må jeg øve på naturfagsprøven jeg skal ha i morgen, håper dere har hatt en superfin helg:))

 

-Har dere gjort noe spennende denne helgen?

Unblogged outfit - Berlin

 • Skrevet: 16.10.2015 - Klokken: 21:46
Hei dere!
Kom på at jeg hadde tatt noen outfitbilder når jeg var på klassetur i Berlin og Krakow for litt siden. Er så flink til å glemme sånt, haha:) 

Håper dere har en superfin fredag og får en super helg!

new in

 • Skrevet: 15.10.2015 - Klokken: 08:02Hei dere!

Jeg er utrolig fornøyd med gårsdagens innkjøp. Trengte en ny foundation, fordi min var tom. Så jeg er glad jeg endte opp med denne. Jeg synes den gir en perfekt finish og har en god dekkevne. Så denne anbefaler jeg virkelig:) Det kan hende jeg kommer med ett innlegg til i dag, men jeg får se om jeg får tid. Skal i stallen og så jeg må øve på engelsk presentasojnen min og norskprøven jeg skal ha i morgen. Håper dere får en strålende dag:)

-Hva synes du?

lately trough my phone

 • Skrevet: 13.10.2015 - Klokken: 19:45


Har merket at dere liker slike innlegg veldig godt, så da tenkte jeg å glede dere med enda et:) Har ikke så mye tid til blogging akkurat nå, har veldig mye å gjøre(skole, trening og ridning) Så beklager for fraværet. Foressten så er det bare rope ut om forslag om hva jeg kan blogge om.

-Hva synes dere?

todays inspo - passion for fashion

 • Skrevet: 11.10.2015 - Klokken: 14:00

♥♥♥♥


-Hva synes du?

pakke fra romwe.com #4

 • Skrevet: 10.10.2015 - Klokken: 18:26

T-skjorte HER


Bukser HER

Hei dere!

Jeg mottok da pakke igjen fra romwe.com for noen dager siden og jeg må si jeg er veldig fornøyd denne gangen. Likte spesielt buksene, de sitter som et skudd. T-skjorten er jeg også fornøyd med. Sorry for at den er så krøllete på bildet, men jaja. Nå skal jeg bare nyte lørdagen og kose meg med masse godt! I morgen tar jeg turen til Elixia, alltid deilig å trene. Håper dere har en strålende helg:) 

Link til romwe.com HER

 

-Hva synes dere?

Glemte kriser - Du kan være med å hjelpe!

 • Skrevet: 09.10.2015 - Klokken: 09:13
Hei dere! 

Hadde lyst til å dele en video med dere som jeg har laget i forbindelse med et skoleprosjekt, det er om Malaria. Vi har om glemte kriser og det er da vår oppgave er å fremme krisene som blir lagt i glemme kassen. Det er saker vi egentlig ikke tenker så mye på, fordi vi vet så lite om det. Man hører det bare såvidt om det på nyhetene. Derfor har jeg lyst til at dere skal bidra med å hjelpe ved å dele videoen. Hadde satt kjempe stor pris på det! Husk du kan være med å skape en forandring:)
-Gjerne lik og del facebook siden vår HER

Polen/Tyskland - bilder del 2

 • Skrevet: 06.10.2015 - Klokken: 19:46-Hva synes du?


one of my favorites

 • Skrevet: 05.10.2015 - Klokken: 17:59Hei dere!

Som sagt så var jo jeg på klassetur i Polen og Tyskland. Jeg benyttet da å shoppe litt og en av de tingene var denne tekoppen jeg fant på Primark. Er superfornøyd med den! Synes den er både fin og praktisk, kjøpte jo den aller mest for den var fin da(:p). Jeg digger den virkelig! Kommer til å vise de andre innkjøpene senere denne uken:) Ellers så dro Andrea og jeg til byen etter skolen, fordi hun skulle selge en veske og kjøpe en annen. De hun kjøpte var sykt fine! Åå det var så sinnsykt koselig! Vi spiste en sykt god sandwich som vi kjøpte på Subway og bare vandret rundt i Bogstadveien mens vi snakket og var innom butikker. Det er så mye jeg ønsker meg akkurat nå, at jeg bare gleder meg ekstra mye til jeg får lønnen min(!!). Håper dere hvertfall har en like super dag som meg og koser dere masse! Nå skal jeg bare stikke å hente en pakke, mer om det kommer senere. 

 

-Hva synes du?

Polen/Tyskland 2015

 • Skrevet: 04.10.2015 - Klokken: 16:06
Hei dere!

I går kom jeg hjem fra en helt fantastisk og ikke minst minnerik tur med klassen. Wow, så mye jeg opplevde på bare 5 dager(!!) Vi hadde et stramt og innholdsrik program. Det var opp 06.00 om morningen og undervirsning til langt utover ettermiddagen. Var jo både i Polen og Tyskland, så fikk se ganske mye. Vi dro på denne turen med aktive fredsreiser for å lære mer om kontrasjonsleirene og hva som skjedde der. Det fikk vi lære masse om. Vi var å besøkte den kjente konsentrasjonsleiren i Auchwitch(Polen),  deretter Sachsenhousen(Tyskland), Saltgruvene(Polen) og Stasi fengslet(Tyskland). Det var utrolig spennende å lære om det, men det var jo helt forferdelig å faktisk høre hvor mye grusomt de har måttet gå gjennom. Spesielt på konsentrasjonleiren i Auchwitch fikk vi høre mye forferdelig. Alt fra torturering, til lureri og grusomme eksprimenter. Synes det er så ufattelig urettferdig og forferdelig at noe sånt faktisk har skjedd. Ellers så fikk vi oppleve noen som kalles folkelore, det vil si polsk dans og kultur. Vi gikk også i gamlebyen i Krakow og fikk lov til å vandre/shoppe i Berlin. Fikk jo litt fritid noen av de dagene. Vi var i Krakow, Polen i 2 dager og Berlin, Tyskland i 3 dager. Vi tok fly fra Oslo til Krakow, men tredje dagen tok vi buss fra Krakow til Berlin(8 timer) og deretter siste dagen tok vi fly fra Berlin og hjem igjen. Var faktisk utrolig koselig å ta buss så lenge, hadde det veldig gøy med topp stemning og MASSE godteri. Vi bodde på superfine hoteller både i Krakow og Berlin, så det var stas! Virkelig en av de beste turene jeg har vært med på. Det var så herlig å oppleve det med både mine nærmeste venner og klassen min. Det var så utrolig gøy! Jeg skal foressten legge ut flere bilder fra både Krakow og Berlin + innkjøp fra Berlin + video fra turen. Så dere har mye å se fram til:)) Hvis dere skal på slik tur i 10.klasse, da burde dere virkelig glede dere!!

 

- Har du vært på tur med klassen før?

Isabella Fjæren

Jeg er en jente på 17 år. Her på bloggen deler jeg om min lidenskap for mote, og min store kjærlighet for det å reise og ta bilder.

Blogg.no reklame

Sweaterssweater coats

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits